Találatok a következő kifejezésre: Mennyi esélye egy terhességnek, ha (10 db)

Mennyi lenne az esély a terhességre, ha egy adott nap hajnalban vagyunk együtt, egyáltalán nem védekeznénk, és másnap délután megjönne a menzeszem? Tudom h bármikor teherbe lehet esni, de ilyenkor ugy tudom nem sok esély van rá.

Legjobb válasz: 50-50%. Vagy terhes leszel, vagy nem, mivel tényleg bármikor teherbe eshet az ember és nem tudod van e éppen érett petesejted. Vagy van vagy nincs. Ismerek több olyan csajt is, aki menzesze elõtt, vagy után egy-két nappal szeretkezett a pasijával és láss csodát, jött a baba. Persze középidõben a legesélyesebb a baba, de aki nem védekezik, mindíg készüljön fel arra, hogy terhes marad. Szóval, ha nem szeretnél még gyereket, akkor jobb ha védekezel. Az esetek többségében pont olyankor jön össze a gyerek, amikor nem akarják, még mások évekig próbálkoznak és semmi. Okot nem tudom...

50-50%. Vagy terhes leszel, vagy nem, mivel tényleg bármikor teherbe eshet az ember és nem tudod van e éppen érett petesejted. Vagy van vagy nincs. Ismerek több olyan csajt is, aki menzesze elõtt, vagy után egy-két nappal szeretkezett a pasijával és láss csodát, jött a baba. Persze középidõben a legesélyesebb a baba, de aki nem védekezik, mindíg készüljön fel arra, hogy terhes marad. Szóval, ha nem szeretnél még gyereket, akkor jobb ha védekezel. Az esetek többségében pont olyankor jön össze a gyerek, amikor nem akarják, még mások évekig próbálkoznak és semmi. Okot nem tudom...
Leírom részletesen, mi történne a legrosszabb esetben (persze ha nem akartok babát, akkor a legrosszabb esetben). A vérzés elõtt - nevezzük a 0. napnak - szeretkeztek, sperma kerül a hüvelyeden és méheden át a petevezetékedbe. Itt 2-3 napig biztos életképes, de találtak már 8 nap elteltével is élõ hímivarsejtet a petevezetékben, és történt már fogantatás az aktus után egy héttel is: http://kiwu.winnirixi.de/gluckstreffer/1111.jpg (aktus a 9. napon, ovuláció a 16. napon, pozitív terhesteszt a 30. napon.) Szóval a hímivarsejtek ott vannak a petevezetékben, és várakoznak. Egy hetük van arra, hogy közben találkozzanak egy frissen kiszabadult petesejttel ugyanott. Ez pedig elõfordulhat: bármikor lehet ovulációd, elég hozzá egy jó orgazmus, de olyan is van, amikor egyszerûen csak korai ovuláció van, a petesejt a ciklus elején érik meg és szabadul ki, ennyi. tegyük fel, hogy neked az 5. napon van egy váratlan, spontn vagy korai tüszõrepedésed. A pete kiszabadult a tüszõbõl, megtermékenyült a petevezetékben, és még kb 5 napig itt várakozik, osztódik. Közben a visszamaradt tüszõ progeszteront termel, ez az a hormon, ami újból felépíti a méhnyálkahártyát és alkalmassá teszi az embrió befogadására. Mire a magzatkezdemény megérkezik a méhben, hogy a 7-12. nap között beágyazódjon, a vérzés már rég lezajlott, és a méhnyálkahártya ismét vastag és erõs. A magzatkezdemény beágyazódhat, és létrejöhet a terhesség. Az elõbb leírt folyamatnak persze nagyon pici az esélye, és sok mindennek kell egyszerre teljesülnie hozzá, de az esély rá korántsem nulla. Elég sok nõ esik teherbe így ahhoz, hogy kijelenthessük: ha nem akartok babát, mindig védekezni kell, akkor is, ha úgy gondoljátok, hogy most épp nem vagytok termékeny idõszakban. Ez a vérzés utáni idõszakra fokozottabban igaz!

Mennyi az esélye a terhességnek, ha a férfi nem megy el a nőben, az aktus a menstruációt követő 3 napon belül volt és volt már az embernek egy abortusza?

Legjobb válasz: ElQváladéktól is eshetsz teherbe de ennek kicsi az esélye és ráadásul semmi köze az abortusznak ehhez. De ha nem akarsz gyereket miért nem védekezel?

ElQváladéktól is eshetsz teherbe de ennek kicsi az esélye és ráadásul semmi köze az abortusznak ehhez. De ha nem akarsz gyereket miért nem védekezel?
Ha már volt abortuszod nem tanultál belõle?????? Miért nem védekezel????? Amúgy kevés az esélye, hogy terhev vagy.
Szinte semmi, de jobban figyelhetnél szerintem is ha volt már abortuszod.
Szia! Ez a számolgatós módszer egy nagy .....! Még menstruáció alatt is eshetsz teherbe - állítólag -. Sok mindentõl függ ez a dolog. Tapasztalatból mondom. Óvszer vagy Tabi és akkor is csak 97 % os a biztonság!

Mennyi esélye van egy terhességnek, ha úgymond "nem gyúrunk" rá?

A parommal babat szeretnenk de nem gorcsosen, ugy ertem nem 2 naponkent es nem homerozessel es nem ovutesztel.

Legjobb válasz: Talán furcsa, de így még több esélyetek van. Mindennapos együttlét esetén ugyanis valahogy nem termelõdik annyi spermium, vagy valami ilyesmi. Nem kell görcsölni, dédanyáink sem ovuteszteztek, meg nem voltak együtt minden nap, amikor három generáció élt egy szobában, aztán mégis évente jöttek a gyerekek.:)

Talán furcsa, de így még több esélyetek van. Mindennapos együttlét esetén ugyanis valahogy nem termelõdik annyi spermium, vagy valami ilyesmi. Nem kell görcsölni, dédanyáink sem ovuteszteztek, meg nem voltak együtt minden nap, amikor három generáció élt egy szobában, aztán mégis évente jöttek a gyerekek.:)

Mennyi az esély a terhességre, ha az első héten elfelejtettem bevenni egy szemet?

Másfél éve szedek fogamzásgátlót, és először fordult elő, hogy elfelejtettem bevenni. A 7 napos szünet utolsó napján szeretkeztünk, ez volt kedden, és csütörtökön elfelejtettem bevenni, ezt péntek reggel pótoltam, de már bőven a 12 órán kívül volt, és a tájékoztatót is elolvastam miszerint orvoshoz kell fordulnom. Lehetek terhes a keddi szex miatt? köszönöm a válaszod

Legjobb válasz: Ne élvezzen beléd a párod kedden.

Ne élvezzen beléd a párod kedden.
A kérdező hozzászólása: Igen, tudom, hogy kiegészítõ védekezés kell, de én arra a keddre gondoltam, ami a gyógyszerszünetem utolsó napja, kicsit félreérthetõen írtam le :S de azért köszönöm a választ
Ha már fogamzásgátlóval ba*szod tönkre a szervezeted tanuld meg használni... Nem szabad felejteni minden kis hiba végzetes lehet teherbeesés szempontjából
Elõzõnek: ha a gyakorikérdések.hu-n ba*zod el az idõdet, a kérdésre válaszolj, és olyanhoz ne szólj hozzá, amihez nem értesz. Mindenkinek szuverén joga, mit és mivel b*szik el a szervezetén, már ha a felelõsségteljes védekezés annak számít... Örülj neki, hogy te még soha semmit nem felejtettél el az életben, fájóan nagyszerû lehet tökéletesnek lenni! Ha már egy éve szeded, és tényleg ez az elsõ, hogy elfelejtetted, nem túl nagy, sõt elenyészõen kicsi az esélye a teherbeesésnek. Ne parázz! Orvoshoz fordulni sem hiszem, hogy sok értelme lenne, majd ha esetleg nem jön meg idõben a vérzés. Ha esetleg megtörtént a baj, azzal már az orvos sem tudna most mit kezdeni.
A kérdező hozzászólása: második válaszoló: tudom, hogyan kell használni, egyszerûen csak elfelejtettem, ember vagyok, hibázom néha... utolsó válaszoló: köszönöm szépen, most megnyugodtam :)

Ha beleélvezek egy nőbe mennyi az esély a terhességre?

Legjobb válasz: Ha nem szed fog.gátlót, akkor elég jó.

Ha nem szed fog.gátlót, akkor elég jó.
Reggel GO orvos esemény utáni tablettának a receptjéért. Ha nem mentek, akkor gondolkozhattok, hogy mi lesz a pici neve.
nem kimosta, hanem bemosta. ha lehet ilyenkor rontani a helyzeten, hát ezzel megtette.
Azt nem lehet csak úgy kimosni semmivel!!
Attól függ, hogy milyen cél vezérel. Az esély fordítottan arányos azzal, hogy mennyire szeretnél gyereket.
kimosta :DDD Drága, mielõtt szexelsz, nem ártana tájékozódni, hogy pontosan hogyan is készül a baba.... Csak, ha mázlitok van, akkor nem lesz terhes, vagy ha a csaj pl biológiai okok miatt alapvetõen nehezebben tud teherbe esni. Egyébként irány a gyógyszertár!!
A kérdező hozzászólása: úgy legyen XD
Szegény gyerek...
# 12 - Akkor készüljön, papa, mert esélyes, hogy már nem sokáig kellesz várjon.
A kérdező hozzászólása: amúgy nem bánnám, ha lenne egy cuki szõke kék szemû kislányom :P
Miért szexel az, aki ennyire nem ért hozzá??? Amúgy ki lehet mosni, de ahhoz is érteni kell, különben tényleg bemosás lesz belõle - és ennek a módszernek a hatékonysága még így is elég kicsi. Ugorjatok el esemény utáni tablettáért, de nagyon gyorsan!
A kérdező hozzászólása: 15-nél több, vagy kevesebb?
Attol fugg hany nappal volt elotte a menstruacioja.. Ha 15 akkor rábasztal.
A kérdező hozzászólása: uhhhhhh elszakadt a gumi....kimosta valamivel
70-80% legalább.
Kérdezõ, hány éves vagy?

Ha kielégítettem a barátomat kézzel illetve szájjal és utána el is élvezet de egy olyan 2 óra múlva sor került a szeretkezesre (ami nekem az elsõ volt) és megszakításos módszert alkalmaztunk akkor mennyi az esélye a terhessegnek?

Nem bennem élvezett el de épp hogy csak kivette és már jött is szóval félek hogy nem idõben bár õ azt mondta nem bennem ment el. Csak azért kérdezem ezt mert sokmindent olvastam hogy viszonylag rövid idõn belüli második elélvezesnél már más a sperma és kevesebb az esély a terhessegre. Kérlek benneteket ne oltsatok, tudom hogy nem cselekedtunk jól. Az aktus egyébként csak pár percig tartott. 20/L

Legjobb válasz: Esemény utáni. Én nem kockáztatnék.

Esemény utáni. Én nem kockáztatnék.
Veéguül lett baba?
Idõben ki kell húzni.De olyan jó lenne maradni. A legjobb hely a világon.
Nézd. Mi 2, 5 éve vagyunk együtt, azóta megszakítással "védekezünk." (Azért az idézõjel, mert ez nem védekezés!!) de mi úgy vagyunk vele, hogy ha akar jönni a baba, akkor jöjjön. Na mindegy, lényeg, hogy 2, 5 év alatt semmi nem volt. Bár Õ tényleg idõben kihúzza. Ha nem akar az ember gyereket, akkor húzzon már egy gumit a fiú farkára, könyörgöm!
Kezdj el gondolkozni, hogy mi legyen a kisbaba neve.
Doktor bácsit kérdezd meg.
50% Azaz vagy igen vagy nem. Lehetõség mindig van, nem tinilány vagy, így meg pláne.
A kérdező hozzászólása: És ha erre már nincs lehetõségem? mennyi az esélye a terhessegnek?
végy be egy 72 órást a farkában maradhatott sperma, ill ahogy írod a 2-ból is kerülhetett beléd használjatok gumit biztonságos és a szex is jobbja ne kell közben félni
szerintem egy 72órás tabletát vegyél be mert akármit mondanak van esélye ami azt jelenti higygondolj bele mi lenne ha teherbe esnél? na látod!
A kérdező hozzászólása: Nem
nemhiszem hogy terhes lettél .nemkell félni
szerintem nemsok, mert úgy tudom, hogy a ciklus 14.napja környékén van peteérés!
Nem kell félned, ne aggódj! Nem vagy, vagyis nem leszel terhes...
most kezdd el verni kalapáccsal a hasad, ha nem akarsz gyereket

Menstruáció előtt egy nappal kb. mekkora esély van a terhességre? És ha gyógyszert szed az ember lánya akkor mensi előtt mennyi?

Legjobb válasz: Nem biztos,hogy kevés!Egyik ismim úgy vesztette el a szüzességét,hogy megvolt neki,és terhes lett rögtön!Elsõ és utolsó alkalom a baba elött...Ha valkinek nem szabályos a ciklusa,össze-vissza van peteérése!

Nem biztos, hogy kevés!Egyik ismim úgy vesztette el a szüzességét, hogy megvolt neki, és terhes lett rögtön!Elsõ és utolsó alkalom a baba elött...Ha valkinek nem szabályos a ciklusa, össze-vissza van peteérése!
Kevés, de nem lehetetlen. Milyen gyógyszerrõl beszélsz?
80 % ha jól tudom..
Pozitiv 100%, negatv az nem 100-as, kevesebb, azt erdemes megismetelni (pontos %ot nem tok)
amugy kell 2-3 hét
2 hét minimum kell, ha tényleg pontos eredményt akarsz..

Ha nincs tele a hólyagom, akkor hasi UH-n mennyi az esélye annak h lát egy korai kb. hat hetes terhességet a doki?

Legjobb válasz: Nem nagyon szoktak vacakolni ilyenkor a hasival. Hüvelyit csinálnak!

Nem nagyon szoktak vacakolni ilyenkor a hasival. Hüvelyit csinálnak!
A kérdező hozzászólása: igen, ez elméletben gyönyörûen hangzik, csak sajnos a gyakorlatban más... azért egy nagyobb városban nagyobb eséllyel van hüvelyi UH mint egy utolsó kis poros városban valahol a határ szélén..ez pedig már józan paraszti ész
off: Az orvosi rendelõk felszereltsége nem a város nagyságától függ. Alapvetõ orvosi eszközök mindenhol vannak. egy igazán kisvárosi kórházban dolgozó asszisztens
15-23 vagyok. Én is gyõri vagyok. Nekem mind a 2-szer az elsõ hüvelyi volt.
A kérdező hozzászólása: értem, köszi
Szia! Én gyõri vagyok és az elsõ Uh-m nekem is hasi volt(sose volt hüvelyi) pedig ez város csak h rácáfoljak az elõzõkre.... 6+4 hetes voltam amikor már látták.nekem sem volt tele a hólyagom:)
A kérdező hozzászólása: egyébként meg jó lenne a kérdésre koncentrálni és nem azon vitázni hogyhogy nincs
A kérdező hozzászólása: nyilván nem pesten élek, ez kisváros
Milyen városban laksz, hogy nincs hüvelyi? Az kizárt, hogy nincs.
A kérdező hozzászólása: ebben a városban nincs hüvelyi, ezért hasit csináltak
szia! én 6 hetesen voltam uh-n gyõrben..elég jó felszerelésük van, de nekem is hasit csináltak..gondolom azért, mert volt már elõtte egy vetélésem, és nem akarták piszkálni odabennt a dolgokat..de megnyugtatlak teljesen jól látszott minden!!!!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!