Találatok a következő kifejezésre: Mennyi esélye egy magyarnak arra hogy (1 db)

Mennyi esélye van egy magyarnak arra hogy külföldön sztár legyen (pl:zenében)?

Legjobb válasz: kevés de van rá példa pl:Máté Péter.Egy kínai vagy japán ember nagy rajongója és elkezdte az õ dalait gitárral énekelni és így várt ismerté még a neten is rajta van ahogy énekli a magyar dalokat meg rádióûsorokba is felkérték.

kevés de van rá példa pl:Máté Péter.Egy kínai vagy japán ember nagy rajongója és elkezdte az õ dalait gitárral énekelni és így várt ismerté még a neten is rajta van ahogy énekli a magyar dalokat meg rádióûsorokba is felkérték.
Kevés. De aki egyszer kijut külföldre, annak nagy sikere lesz. :)
Tegyük fel hogy nagyon profi vagy. Kimész, találsz egy bandát, akik szintén jók. Na így esélyes. Vagy egy nagyon népszerû embernek / leendõ netsztárnak el kell kezdenie népszerûsíteni valahogy, és akkor is van esély. De vegyük Harangozó Terit (ha elírtam bocsi, nem az én korosztályom zenéje.). Õ magyarosrszágon úgy van kezelve, hogy bizony amerikai elit lokálban énekelt. Ami egy Vegasi utolsó lepukkant lebuj. Szóval hogy magyarországon azt mondják külföldön nagy sztár vagy, elég ha kimész egy külföldi fesztiválra egy elõzenekar elõzenekarának, majd kirakod a neten pár helyre hogy mekkora sztár vagy.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Mikulásra egy nagyon új, szolid, csendes kolléganőt húztam, néhány soros verset kell írnom róla, de én ebben sosem voltam jó?

segítségként néhány tippet adnátok, rímekben, hogy mit írjak róla

2

Nem megy a rajzolás! Bővebben lent?

Régen nagyon szerettem rajzolni, ezt értsétek úgy: előbb tanultam meg a ceruzát használni, mint beszélni. Nagyjából 13-14 éves koromig rajzoltam is, egész profi szinten, de már 3-4 éve nem rajzoltam jó formán semmit, mert a rajzolás folyton felidegesít, ha rosszul húzok 1-2 vonalat, akkor már sírhatnékom támad, jobb esetben ott hagyom az egészet, rosszabb esetben széttépem a papírt, és napokig rossz kedvem van, utána fél évig, vagy még több ideig még csak papírt és ceruzát sem akarok látni...

3

Szilveszterre tutd valaki valami jó bulit? Esetleg Pesten?

Külföldről utaznék Pestre, szeretnék valami nem drága de jó bulit, szilvesztert. Tud valaki valami jó bulit? Esetleg rock/metal buli előnyben. L/21

0

Erdélyöl vannak olyan emberek akik szeretik a képregényeket?

Nem ismerek senki olyant aki szeretné és jo lenne valakikkel ilyen dolgokról dumálni.

0

Mit csináljunk a Szilveszteri bulimon?

8 -an leszünk és mind lányok...:))

12

Miért olcsóbb az XBOX 360 mint a PS3?

1

Melyik a legerőssebb airsoft kézipisztoly?

javítsatok ki ha tévedek de szerintem annak van a legnagyobb ereje amelyik legmesszebb lövi a bb-t. a lényeg hogy venni akarok egy nagyon erős airsoft kp-t ediig az mk23 tűnik a legerősebbnek. ugyhaltottam hogy hopup gumival 60 méterre ellő. hasonnló fegyvereket keresnék

1

Tudtok mondani jó filmtippeket?

Csaj buli lesz, és szeretnénk valami jó kis filmet nézni. Lehet sírós, fantasy, kaland, akció stb.....

3

Francia anyanyelvű beszélgető partnert hol találhatnék esetleg?

Skype-on beszélgetnék vele.

2

Lehet már piacokon és más helyeken petárdát venni? :D

5

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!