Találatok a következő kifejezésre: Mennyi esélye annak, hogy a (210 db)

Mennyi az esélye annak hogy a Team Fortress 2-ben találok kulcsot?

Nem sima kulcsot hanem azt amivel a kék ládát lehet kinyitni, azt amiben robot sapkák vannak.

Legjobb válasz: Annak az esélye hát ha találsz mond el nekem is mi a francot csináltál mert nincs az az isten hogy kulcsot találj.

Annak az esélye hát ha találsz mond el nekem is mi a francot csináltál mert nincs az az isten hogy kulcsot találj.

Elõváladékban mennyi sperma lehet? Mekkora az esélye annak, hogy a nõ teherbe esik úgy, hogy mondjuk ki-be tette neki a férfi? (1 alkalommal)

Szûz vagyok, nem velem történt, csak kíváncsiság.

Legjobb válasz: Van rá elég esély, úgyhogy nem érdemes ezzel szórakozni.

Van rá elég esély, úgyhogy nem érdemes ezzel szórakozni.
kevés sperma van benne, van rá esély, már akkor is ha egyszer húzta ki meg be
Hat nem ajanlom h igy "vedekezzetek". De mi mar fel eve igy szexelunk es meg nem tortent semmi.
Ha a srác elõtte levõ órákban maszturbált akkor lehet benne sperma!!! Minél többször pisilt és minél több idõ telt el az elõzõ ejakuláció óta annál kevesebb a sperma mennyiség és csökken az életképességük!!! Ha egyszer betette a hüvelybe az bõven elég lehet.....
Ha van sperma az elõváladékban az akkor az elsõ pár cseppjében a legmagasabb koncentrációjú...tehát ha elõször orálisan kezdtek az csökkenti az esélyt!!!!
ez nem bizonyított, h lenne benne sperma. ha elõtte kiverte, akkor lehet. ha azonban szex elõtt elmegy pisilni, akkor kimossa a cuccot magából. vagy ha elõtte forró fürdõben fürdik. azonban ez nem a legjobb módja a védekezésnek, ajánlom h kombináljátok valamivel.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat, nem tervezek semmit még. Csak érdekelt. :)

. Szerintetek mennyi az esélye annak hogy a barátnőm terhes lesz?

Mikor ott voltunk náluk csak úgy jött minden magától, ? még sz?z volt nálam meg nem volt gumi.. tudom oltári nagy baromságot csináltam. Viszont mikor éreztem hogy már elmegyek még jóval el?tte kivettem.

Legjobb válasz: Bassza meg ezt nem hiszem el... ragály van vagy mi? Csak ilyen kérdéseket látni. Már a falnak megyek... Tuti hogy volt elõváladék, mindig van. Az elõváladék is tartalmaz megtermékenyítésre alkalmas sejtet! Nagy esélye van rá! Persze tudni kellene mikor és persze volt-e peteérése. Am. megszakításos védekezésnek nevezik ezt! Ha terhes lesz magatokra vessetek. 18/L

Bassza meg ezt nem hiszem el... ragály van vagy mi? Csak ilyen kérdéseket látni. Már a falnak megyek... Tuti hogy volt elõváladék, mindig van. Az elõváladék is tartalmaz megtermékenyítésre alkalmas sejtet! Nagy esélye van rá! Persze tudni kellene mikor és persze volt-e peteérése. Am. megszakításos védekezésnek nevezik ezt! Ha terhes lesz magatokra vessetek. 18/L
Gratulálok Kedves leendõbeli Apuka! Találkozunk 9 hónap múlva a szülõszoba ajtaja elõtt. Üdv.: A nõgyógyász -.-
A kérdező hozzászólása: Hát ez esetben a második kommentelõnek lett igaza !!! :) ) Kedves Nõgyógyász... hát... mégsem !
2-es egy gyereket sokkal könnyebb össze hozni mint hiszed! Tudod mi az élet iróniája?Hogy akik mindenáron gyereket akarnak, elepednek érte azoknak nem jön össze, míg a sok "h*lyének" aki meg gyereket sem akar még is össze jön!
lehet, de sokkal kisebb az esélye mint ha beleélvezel. Egy gyereket nem egyszerû összehozni ám, sokan évekig próbálkoznak vele.
jah, és mielõtt felteszed a kérdést, használd már a KERESÕTTTTT !!!!
a nevedben a 999 gondolom az 1999-et jelenti, tehát a születési évedet. ergo már 13 évesen gumi nélkül bäszol. ha így van, megérdemlitek hogy mindkettõtök élete el legyen baszva ha tévedtem, akkor elnézést kérek


Mennyi az esélye annak, hogy a második gyermek megfertõzõdik hepatitis-B vírussal hepatitis-B vírus hordozó anya esetében, amikor az elsõ gyermek nem kapta el?

Egy ismerõsömrõl van szó. Szeretne még kisbabát, de nem tudja, mitévõ legyen!

Legjobb válasz: Gyakorlatilag nulla. Nyilvan ismet megkapja az oltasokat a gyerek, mint a tesoja is, hiszen szuleteskor fertozodnek, nem mehen belul, ennek megfeleloen elhanyagolhato az esely. Csak azt nem ertem, miert nem az illetekes infekten erdeklodik,

Gyakorlatilag nulla. Nyilvan ismet megkapja az oltasokat a gyerek, mint a tesoja is, hiszen szuleteskor fertozodnek, nem mehen belul, ennek megfeleloen elhanyagolhato az esely. Csak azt nem ertem, miert nem az illetekes infekten erdeklodik,
Nekem van egy ismerõsõm, ott az elsõ gyerek nem kapta meg, de a második igen.De megelõzhetõ, orvosnál érdeklõdjetek!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segytséget! Nagy megkönnyebbülés lesz számára, amit írtatok.
A kérdező hozzászólása: A 2. válaszolótól kérdezem: honnan tudod, hogy megelõzhetõ, ha az ismerõsöd második gyereke megkapta a vírust?

Mennyi az esélye, annak, hogy a két vadas szinű (lány és fiú) degum kölykei között lesz kék szinű is?

Legjobb válasz: Ha egyik vadasnak sem volt kék szülõje, akkor nem sok... Sajnos nem találtam meg, hogy pontosan hogy öröklõdik a kék szín a deguknál, de recesszív allél örökíti,vagyis nagyon kicsi eséllyel lesz kék a kicsik között, és ha mégis összejön, akkor max az alom negyedének lesz csak ilyen színe

Ha egyik vadasnak sem volt kék szülõje, akkor nem sok... Sajnos nem találtam meg, hogy pontosan hogy öröklõdik a kék szín a deguknál, de recesszív allél örökíti, vagyis nagyon kicsi eséllyel lesz kék a kicsik között, és ha mégis összejön, akkor max az alom negyedének lesz csak ilyen színe
A kérdező hozzászólása: Köszi, sajnos nem tudom milyen szinûek voltak a szülei.Remélem lesz kék szinû kölyök.
Csak akkor lehet kék kölyök, ha mindkét szülõ hordozza a kék allélt. És erre nagyon kicsi esély van ismeretlen származású egyedeknél, mivel ez egy eleve ritka változat. Nem teljesen lehetetlen, de nagyon-nagyon valószínûtlen, hogy kék kölyök szülessen nálad.

Akinek már egyszer nyitott koponya miatt el kellett venni a babáját (12. hét) annak mennyi esélye van, hogy a köv. Baba egészséges lesz?

Legjobb válasz: Mint minden babanak:)ne gondolj erre, keves ra az esely hogy a masodik is probelmas lesz. En is elvesztettem a masodikat, megallt a fejlodesben , mar nem vert a kicsi szive.Elvettek. De nekigyurkoztunk a kovetkezonek(meg nem fogant meg) de igyekszem nem erre gondolni:)

Mint minden babanak:) ne gondolj erre, keves ra az esely hogy a masodik is probelmas lesz. En is elvesztettem a masodikat, megallt a fejlodesben , mar nem vert a kicsi szive.Elvettek. De nekigyurkoztunk a kovetkezonek(meg nem fogant meg) de igyekszem nem erre gondolni:)
Sajnos bármi adódhat terhességek alatt, de ezt nem kell úgy venni, h akkor minden baba beteg lesz, akivel megfogansz. Vmi zûr lehetett, fertõzés, bármi, de attól a köv. simán lehet egészséges!

Mennyi az esélye annak, hogy a grundon felfedeznek engem?

most lettem 15 éves de van esély arra ,hogyha nem is egy nagyobb csapat de valami kisebb felfedez engem a grundon ?

Legjobb válasz: 3 százalék.

3 százalék.
Nem sok.Én utoljára 10 éve láttam olyat hogy egy faszi járta a ligetet egy papirral és figyelte ki hogy focizik.Ebbõl azt gondoltam hogy valami megfigyelõ:D
14, 32%
Volt már az elõtt is, találhatnak :) De nagyon kicsi rá az esély, ez a papír vagy papirusz nagyon könnyen lebomlik. Azonban abban sem lehetnek jelentõs változások: 1 Péter: 1, 23 mint akik nem romlandó, hanem romolhatatlan magból születtetek újjá, Isten élõ és maradandó igéje által. 1, 24 "Mert minden test olyan, mint a fû, és minden dicsõsége, mint a mezõ virága: megszárad a fû, és virága elhull, 1, 25 de az Úr beszéde megmarad örökké". Ez pedig az a beszéd, amelyet hirdettek nektek.
A kérdező hozzászólása: Mikori a kovetkezo Oszovetseg kezirat? Nem 10. szazad koruli?
Sumer Biblia és Hammurápi törvénykönyve sokkal régebbi
Áh, engem az érdekelne, Jézus pálmalevelét megtalálták-e már. .:D

Mennyi az esélye annak, hogy a gyerek egy nap szülessen az édesanyjával?

...én egy napon születtem az anyukámmal és érdekel, hogy vajon milyen valószín?séggel fordulhat el? ilyen esemény.

Legjobb válasz: Egyik ismerõsöm az édesapjával született egy napon!

Egyik ismerõsöm az édesapjával született egy napon!
ma 12:30 Jogos!:D
nekünk most lesz babánk és az volt a lényeg, hogy jöjjön, nem az, hogy mikor. ha azt akartuk volna, hogy esély legyen a velem egyszerre szülinapolásra, akkor egy hónapot kihagytunk volna. egy hónap túlhordást nem tartok valószínûnek, ezért a mi babánkkal ez a lehetõség kizárva. (márc-ra várom, én pedig áprilisi vagyok)
anya és öcsém egy napon születtek, csak 31 év különbséggel...ráadásul délután 2 körül mindketten (öcsém hamarabb jött 2 héttel, eszünkbe nem volt, hogy egy napra esik) én nagypapám nevenapjára születtem unokatesóim (testvérek) között kerek 2 év van
Az egyik ismerõsömnek mindhárom gyereke szeptember 13-án született. De nem ikrek :)
Én meg József Attilával születtem egynapon :D Mg majdnem egynapon apuval. 16/L
ma 12:15 ÉN is szeptember 17én születtem:) :D 19/F
Nekem a nagybátyám született egy napon az anyukájával, azaz mamámmal.:D
Én a nagymamám névnapján születtem, a bátyám pedig a születésnapján. Erre mekkora volt az esély szerinted? :)
Apósom is egynapon született az édesanyjával, és nagy az esély hogy az unoka is akkor születik, mert egy héttel késöbbre vagyok kiírva. Mindenki itsztára izgul hogy azon a napon szülessen, föleg hogy az nap lesz apósom 50 éves.
Az esélye szerintem is 1:365, ami a valószínûséget illeti az kb. 0, 27% tehát kicsi. De nekem barátnõm és az anyukája is szeptember 17-én születtek! :)
Hát az esélye 1:365 szóval nem sok. Különben én senkit nem ismerek, aki egy napon született volna az anyukájával.
Szerintem semmi esélye nincsen. Kell minimum 13-14 év különbség.
nekem a kislányom született egy napon az apukájával :)
A kérdező hozzászólása: Tökéletes válasz, kedves utolsó elõtti hozzászóló! ☺ Nem voltam tervezett gyerek és hamarabb is születtem 2 héttel :)
Hát nem tudom, én még fiatal vagyok ehhez, de mos komolyan van aki hónaphoz kötve akar gyereket? :D Novemberi gyerek jó, de márciusi már nem? :D Sztem ez hülyeség. Amúgy én apám névnapján születtem :D Jó tudom de ki nem szarja le de gondoltam hátha... Szerintetek?
én is ismerek ilyet. (ráadásul okt 23., csak õ az Apukájával született egy napon)az esélyeket pedig már ismertették elõttem.
hát végülis 1:2 mert vagy IGEN vagy NEM:D
A kérdező hozzászólása: 21 év a korkulömbség, kedves válaszoló :)
A kérdező hozzászólása: Augusztus 25-én lesz a szülinapunk amugy ;)
nagynéném és a kisfia egy napon született, a második 2 héttel csúszott meg nem idõzített jól a kicsi :) )) azt hittük õ is egy napon lesz velük :)
Igen, minden terhesseg mas.
Szia! Nekem rendellenes hasi vénatágulat alakult ki a terhesség alatt, ami nem húzódott vissza, ezért az orvosom már most megmondta, hogy a következõ terhességemmel is veszélyeztetett leszek, császár, és a hatodik hónaptól fekvés. :((((
Minden terhesség más. Jó, hogy az elején mérlegeled a kockázatokat. A körülményeket, okokat te ismered. Én imádom a gyerekeket, nekem már 2 problémás volt, vállalnám a 3. terhességet is.
Az elsõnél már 10 hetes korom óta magas vérnyomásom volt, és szívproblémák. Kaptam kb 4 féle gyógyszert, amire az egyiknél az volt írva, hogy súlyos fejlõdési rendellenesség léphet fel terhesség során. Aztán 4D-n azt mondta a doki 27 hetesen, hogy a baba már beilleszkedett a szülõcsatornába, és koraszülött lesz. Majd kiderült az is, hogy már 2 újjnyira nyitva voltam. Tiszta ideg voltam, feküdnöm kellett végig, és azon járt az agyam, hogy a gyógyszer miatt amit a vérnyomásomra kaptam, beteg lesz a kisbabánk. Teltek a napok, nagyon lassan, és a 41. héten beindították a szülést, mert a kisasszony nem akart kibújni. Szerencsére egészséges kislányunk született, aki ma már 5 éves, és tervezzük a kistesót már egy ideje, de nem akar jönni. Simán bevállalom a következõ terhességet, nem jelenti azt, hogy ez is ugyan ilyen problémás lesz. ( az orvos mondta ) Azóta egészségesebben élek, és fogytam is jó pár kilót, remélem ha sikerül a baba, akkor minden rendben lesz.
nekem gáz volt nagyon az elsõ terhességem:( nem merünk bevállalni kistesót.....de nálad mi volt a probléma?
A kérdező hozzászólása: 29 héten született, 2 hónap kórház és aggodalom ..., bár az aggodalom még mindig megvan


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!