Találatok a következő kifejezésre: Mennyi esély rá hogy babám lesz (5 db)

Mennyi esély van rá hogy babám lesz? mikor tudom meg leghamarabb? Van valami jele, a mensi előtt? Vagy várjam amig megjön (ha megjön)? 19 éves vagyok.

Március 29.-én jött meg,és április 3.-án múlt el.Ma tartok a 24.-ik napon.Szerdán éjszaka lefeküdtem a barátommal,de nem védekeztünk,de nem is ment el bennem.Elég sokáig bennem volt.(Max az el?váladék) Mennyi esély van rá,hogy pont peteéréskor voltunk együtt? Azt hogy tudom kiszámolni? A mensim 14,15,16.a környékén várható.Általában pontos,de legutóbb késett 2hetet.Irjatok,és segitsetek, köszi

Legjobb válasz: bocs ma tartok a 31.ik napon. egy kicsit elirtam

A kérdező hozzászólása: bocs ma tartok a 31.ik napon. egy kicsit elirtam
Neked, ha jól számoltam, akkor április 12 a legvalószinübb nap, hogy teherbe ess. Néha elég az elõváladék is elég. Mensi elõtt nem igazán van jele, bár én nagyon puffadtam, és 2-3 nappal mielõtt meg kellett volna jönnie feszült a mellem. Csinálj tesztet, az tuti kimutatja. http://www.naptarak.com/naptarak_terhesseg.html

Mik ezek a tünetek? Babás lennék? Mennyi esélyem van rá hogy babám lesz? És mikor teszteljek? Egyáltalán tesztet csináljak, vagy felesleges? Várjam amig megjön? 20éves vagyok

22.-én lesz egy hónapja hogy szeretkeztem a párommal.Ez mensi után két nappal történt.Szeretkezés közbe a gumi elszakadt.Nem ment el bennem,de lehet hogy az el?váladék bennem maradt.Mindig 15-16.-án megjött.Most lassan egy hete hogy késik.Tegnap nagyon görcsöltem,oldalt szúrt,és egyszer ment a hasam.Meg ha eszek,rá néhány percre megint éhes vagyok.A mellem is fáj.Ez most mi? Semmi jele a mensimnek.

Legjobb válasz: Azt már ki kell mutatnia. Úgyhogy tesztelj holnap reggel, elsõ vizeletbõl!

Azt már ki kell mutatnia. Úgyhogy tesztelj holnap reggel, elsõ vizeletbõl!
Lehet, hogy babás van. Szerintem is tesztelj holnap reggel.
A kérdező hozzászólása: Hát kicsit megilyesztett a válasz.De köszi szépen. csinálok egyet:S
lehet hogy cisztád van mert nekem is ezek a tünetek voltak cisztával.A görcsölés viszont egyértelmüen ciszta jele.

23 hetesek vagyunk, 16 hetesen mozdult meg először. Azóta állandóan mocorog. Mennyi az esély rá, hogy szülés után is mocorgós lesz a babám?

Kisgyerekként is ilyen eleven lesz?

Legjobb válasz: :) szerintem csak jó, ha egy gyrek eleven! De ne aggódj, odabenn a vízben jobban tudnak mozogni a babák mint a levegõn. Jól megerõsödik, ha sokat mozog. lehet, hogy hamarabb fogja majd a fejét felemelni, vagy hamarabb fog majd felülni, felállni. De szerintem ennek talán nincs jelentõsége. Azt gondold végig, nem eszel/iszol-e sok kávét, teát, csokit, cukros ételeket. Ami téged pörget, az pörgeti a babát is. ráadásul amíg a kávé hatása belõled 3-5 óra alatt elmúlik, a babákból csak kb. 4 nap alatt! szóval óvatosan az élénkítõkkel :) 26 hetes kismami

:) szerintem csak jó, ha egy gyrek eleven! De ne aggódj, odabenn a vízben jobban tudnak mozogni a babák mint a levegõn. Jól megerõsödik, ha sokat mozog. lehet, hogy hamarabb fogja majd a fejét felemelni, vagy hamarabb fog majd felülni, felállni. De szerintem ennek talán nincs jelentõsége. Azt gondold végig, nem eszel/iszol-e sok kávét, teát, csokit, cukros ételeket. Ami téged pörget, az pörgeti a babát is. ráadásul amíg a kávé hatása belõled 3-5 óra alatt elmúlik, a babákból csak kb. 4 nap alatt! szóval óvatosan az élénkítõkkel :) 26 hetes kismami
amikor már kevesebb helye van álítólag visszáb vesz a mozgásból, de én emlékszem, az elsõ terehsségemnél is bõven a 8. hónapban is akkorákat tudott fordulni, hogy azt hittem elöl vagy a gyomrom felé akar kijáratot találni :) Az ébrenlét alvás ciklussan nem értek egyett, mert ahogyan én látom: pocaklakóként általában akkor aktivizálódnak a babák amikor én kicsit elnyúlok - leülök, lefekszem aludni, vagy lepihenek. Kisfiam miután megszületett (koradélután), nagyokat aludt, a második éjszakáját már 9-7ig átalaudta a kórházban, és igazából nem is votl gondunk az alvás ébrenlét etetés ciklusokkal, minden nagyon harmónikus és szabályos volt szinte az elsõ perctõl. Szerintem miután idekinn az evéshez ébren kell lenni, gyakrabban és szabályosabb idõközönként lesznek ébren mint odabenn. 26 hetes kismama.
Szia.Minden héten küldik nekem a Babanet-rõl a várandós hírlevelet. Ott ezt írták:Babád most már igencsak aktív, ide-oda bukfencezik a méhedben. A trimeszter végére azonban már nyugodtabb lesz, és valószínûleg már fejjel lefelé szeret majd tartózkodni odabent. Arcán megjelennek a szemöldök és szempillák kezdeményei, haja pedig egyre hosszabb. Rendszeres idõközönként hajtja álomra a fejét, és rendszeres idõközönként jelzi, hogy ébren van, pont úgy, ahogy egy újszülöttnél megfigyelhetõ. Egyébként számíthatsz rá, hogy kb. olyan ritmusban lesz ébren születése után, ahogy a hasadban tapasztaltad. Rengeteg magzatvizet vesz magához, hogy aztán kipisilhesse. Most már 27-30 centi hosszú és 375-400 gramm. Üdv:22 hetes kismama :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat! Semmi élénkítõt nem használok, de az is igaz, én sem vagyok egy helyben ülõ, nyugodt típus. Az is igaz, inkább legyen eleven gyerekem, mint egy csendes, nyugodt, ...Nincs is ilyen a családunkban:) Csak meglepett, mennyire mozgékony, mások azt mondják, nekik nem ennyire:)
Ennyi idõsen nekem is nagyon az volt... aztán mostanában, hogy egyre kevesebb a helye, egyre nyugisabb. Nekem a doki azt mondta nincs összefüggés, de az mindig csak jó jel ha sokat mocorog. Nekem nagyon összefügg a lelkiállapotommal is. Ha ideges vagyok akkor nagyon sokat kapál, volt már hogy egész nap nem aludt a szentem amikor idegeskedtem. De hidd el, le fog nyugodni. Kellemes babavárást! 26 hetes kismami
Nekem a 26. hétig alig mocorgott, már aggódtam is. Uh-on is mozdulatlan volt, édesdeden aludt, fel sem lehetett ébreszteni. aztán beteg lettem, elkaptam valami hányós-hasmenõs-lázas betegséget. Ezután úgy beindult, hogy nem is értem mikor alszik. Úgyhogy kiváncsi vagyok melyik "állapot" lesz jellemzõ rá, mert én is úgy tudom, hogy van összefüggés a magzati mozgékonyság és a késõbbi aktivitása között.
Az én kisfiam is rengeteget mocorgot a pocakomban, volt hogy az nst az utolsó héten 30 mocorgást számolt 10 perc alatt.Születése óta is rengeteget mocorog egyfolytában jár keze, lába, mindene. 10 hetes most.


Mennyi az esély rá, hogy az 56-os ruha nem lesz jó a babámra?

Csak akkor cserélik ki, hogy ha rajta van a címke. Viszont miel?tt ráadnám, ki szeretném mosni, azt meg ugye címkést?l nem lehet. :)

Legjobb válasz: Ne vegyél túl sok 56-ost!

Ne vegyél túl sok 56-ost!
Nyugodtan mosd ki, nagy a valószínûsége, hogy rá tudod adni.Nekem 56 cm-es babám született, mégis 1 hónapos koráig hordta õket.
Nekünk majdnem pontosan 6 hétig voltak jók az 56-os méretûek. 55 cm és 3000 g volt a babánk. Bõségre még bõven belefért volna, de hosszra már nem. A szomszéd ágyon fekvõ anyukának 4410 g és 60 cm volt a kisfia. Sorra telefonált, hogy vegyenek még 62-est és mossák is ki, mire hazaérnek a kórházból.
Az elsõt nagyobbnak mérték az átlagnál, 59 cm és 3750 gmal született. Az 56os ruhák 2 hétig voltak jók rá. A második fiamat mindig kisebbnek mérték a korához képest. Ehhez képest 57 centivel és 3950 gmal született. Sajnos semelyik 56os ruha nem volt jó rá:(
A legtöbb babára jó az 56-os ruha. Az enyémre csak 2 hétig, de nem is volt sok, kb 3 rugi- 3 body.
hát azért a legtöbb baba bõven belefér ám az 56-osba! az én fiamon úgy lógott az is, mint tehénen a gatya, pedig 54 cm volt:) ha nem lesz jó, legfeljebb elajándékozod, vagy elteszed a következõ babának. mossad csak ki nyugodtan!
Szia! 3400 g-mal született a kisfiam a születéskor 55 cm-re mérték itthon az elsõ vizsgálatkor 1 hetesen 60 cm-re mérte a gyerekorvos. Én bele estem abba a hibába, hogy nagyon sok 56-os méretû kis bodyt vettem és közülük csak egyetlen egy ment rá a fiamra, az is csak azért mert nyúlt. Vegyél egy garnitúra 56-ost amiben hazahozod + vegyél egy 56-os bodyt meg mellé az évszaknak megfelelõ pulcsit, nadrágot, stb amiben lesz a kórházban, de ezek inkább 62-es legyenek, hogy késõbb is tudja használni. Én a következõnél már így csinálom.
Az én fiamat több mint 4kgra én 63cm saccolta be a doki az utolsó ultrahangon, egy héttel késõbb egy 53cm, 3470es csomagot szültem meg, és kérdezték, hol a többi. Szóval az ultrahangon saccolás sem mindig pontos. Pláne ha már félig alszik az orvos:D Ennek ellenére nálam az 56os garnitúra volt, és még 7hónaposan is rá tudtam adni a rugit, mert úgy nyúlt, de pl egy 62es rugit csak két hétig bírt hordani, pedig piszok drágán vettem neki...
A kérdező hozzászólása: Akkor rosszul fogalmaztál. De nem vagyok sértõdõs fajta, nem sértõdtem meg. Azért ahhoz ennél több kell! :) Csak tudod, általában itt szeret mindenki a másik torkának ugrani. Ismeretlenül kiélik hajlamaikat. De akkor bocsi! :)
Az en fiam 3 kg es 47 cm volt.Az 56-os lotyogott rajta.
Egyáltalán nem akartalak kioktatni!!! Ha Te ezt vetted ki a szavaimból, akkor azt nagyon sajnálom! Egyáltalán nem arra gondoltam, hogy most azonnal hívd fel a dokit, hanem ha személyesen találkozol vele, érdeklõdj, hogy mit gondol mekkora lesz a baba. De mindegy, inkább nem írok semmit, mert még ezt is sértésnek veszed...
A kérdező hozzászólása: Igen az, pamut! Köszi!
Szerintem tuti jó lesz! Átlag baba 56 cm alatt van, de amúgy is még egy picit tovább is tudta hordani a lányom a rugikat mint ami a mérete. Az anyagától is függ, meg a gyártójától, mert méretek között is nagy különbség van, de ha jó rugalmas pamut akkor simán tudja hordani még késõbb is.
A kérdező hozzászólása: Kioktatást nem kértem, köszönöm. Képzeld, most akarok babaruhát mosni, és most jutott eszembe. Hívjam fel a dokit, hogy drága doktor úr, mégis, mossam vagy, sem??
Mi az a normál méret? Vagy átlagnak megfelelõ? A dokidat kérdezd, hogy õ mennyinek saccolja a szülésre. Mégiscsak jobban ért hozzá, mint mi... Õ szerintem biztosabbat tud mondani! Az én babám pl. 35. héten született és akkor már 53 centi volt. Nem tudom mekkora lett volna, ha végig bent marad... Volt szobatársam, akinek majd 60 centis kisbabája született.
Fiu vagy lány lesz a babád?Az én babám lány, 50cm-rel és 3400g al született, ami azért nem kicsi, és talán még kicsit nagy is volt rá az 56os!Szerintem a legtöbb babára jó az 56os méret, jó pár hétig, ugyhogy szerintem 70-30% az esély:-)
A kérdező hozzászólása: Dehogy veszek! Csak arra az egy garnitúrára értem, amiben haza szeretnénk hozni. Ez kimaradt a kérdésbõl, bocsi. :) Hát, az 50-50%-ig én is eljutottam...
Az esély... 50% vagy jó vagy nem. Ha leveszed a címkét már nem cserélik vissza.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek! Kimostam, elvasaltam, csomagoltam! :)

19hetes terhes vagyok. Pár napja voltam ultrahangon de nem mutatta magát a babám. Azt hallottam sok ismerösömtől hogy ilyenkor nagy valószinüséggel lány lesz. Mennyi esély van rá?

Legjobb válasz: Kb. 50% esély van rá, hogy lány lesz. Ezt így nem lehet megmondani. Legközelebb ha mész ultrahangra, akkor vigyél magaddal egy kis szõlõcukrot vagy valami édes szénsavas italt. Egy kis édesség tuti felkelti és ficánkolni fog. Hátha akkor elcsípitek a lényeget. :-)

Kb. 50% esély van rá, hogy lány lesz. Ezt így nem lehet megmondani. Legközelebb ha mész ultrahangra, akkor vigyél magaddal egy kis szõlõcukrot vagy valami édes szénsavas italt. Egy kis édesség tuti felkelti és ficánkolni fog. Hátha akkor elcsípitek a lényeget. :-)
19 hetesen már látszik fiú vagy lány, ha mutatja magát rendesen. Ha nem, 50% az esély erre vagy arra. Olyan szokott lenni, hogy viszonylag jól látszik (de nem tökéletesen), hogy nincs fütyi, ilyen esetben elõfordulhat hogy a lányból végül fiú lesz. A has alakjából nem lehet a nemre következetetni. Hogy milyen alakú, az a csípõd szélességétõ függ. Ha széles, nem valószínû hogy hegyes hasad lesz, mégha fiút is vársz és fordítva, keskeny csípõjûeknek csak elõre tud nõni a hasa.
Nekem a 24.-dik hétig nem tudták megmondani, hogy mi lesz, mindenki azt mondta ha biztos lány lesz. Majd véletlenül megmutatta magát de csak épp annyira, hogy kiderüljön fiú. Erre nincs mit adni. 50-50% esély van.
Nekem is 24 hetesen mutatta magát. Addig mindenki azt mondta, hogy tuti kislány, márcsak a hasam alakja miatt is. Persze, én legyintettem a dologra, nem hiszek az ilyesmikben. 24 hetesen megkérdezte a szonográfus, hogy mire számítunk, erre a párom rávágta, hogy kislányra, hisz mindenki azt mondja. Erre elmosolyogta magát a nõ, és annyit mondott a páromnak, hogy akkor majd talán a következõ, mert hogy a picúrunk kinövesztette a fütyijét.
Szia! Én folyamat azt mondogatom, hogy mindegy fiú vagy lány csak tudni akarom. Semmit nem mutatott a 24. hétig mikor is kijelentették, 4D-n, hogy kislány. 29, 31 héten tutira fiút állítottak! Hát most várunk! 32+2 hetes kismami
Ne hallgass a nagy valószínûséggelekre. Tényleg 50% az esély. Vagy lány lesz, vagy fiú. Mi ne nézettük meg, már túlhordában vagyunk, már nagyon kíváncsi vagyok. Mindenki azt mondja, hogy az alakja alapján fiú. Na ennek ellenére 50-50 nálunk is. Sok olyat hallottam már, hogy így is lány lett. És a terhesúszáson volt egy kismama a csoportban, akinek pont olyan volt a hasa alakja mint az enyém és 2-án kislánya született. Ezekre a jelekre ne alapozz egyáltalán. 40+4
31 hetes vagyok és még nem tudjuk h mi lesz.de 16 hetesen széttette a lábát és volt ott egy vonal-azt mondta a doki h fiu.22 hetesen nem ugy feküdt-akartunk rola egy jo fotot, hogy látszodjon rendesen a baba és a kukac is.erre rávágta a doki h valószínûbb h lány, de nem ugy fekszik h meg tudja mondani pontosan.na most 30-an megyek uh-ra és talán akkor az én drágám megmutatja magát.de ha nem az sem gond, majd ha kibujik akkor megtudjuk biztosra.
Én a 20.hétben járok, de az orvos az utolsó vizsgálaton nem mondott semmit, pedig kérdeztük, de annyit mondott, ez még ilyenkor bizonytalan....jobb lett volna, ha azt mondja, nem látja vagy nem mutatja magát. Az elõzõ doki azt mondta, vszínû a 18hetesen, ha mutatja magát, már megtudjuk, fiú-e vagy lány. 2 nap múlva megyek dokihoz, abban bízom, akkor mutat valamit.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!