Találatok a következő kifejezésre: Mennyi esély arra, hogy hasonló (3 db)

Mennyi esély van arra, hogy hasonló mellméreteim lesznek, mint anyámnak?

Legjobb válasz: Ezt így nehéz lenne megmondani, attól függ mennyit örököltél anyukádtól és mennyit pl a nagymamától. Ha már most hasonlítasz alkatilag felépítésben az anyukádra, akkor nagyobb az esély rá. Nálunk pl anyukám és nagymamám is egyforma alkatilag és én is hasonlítok rájuk, és valószínûleg szülés után nekem is akkora mellem lesz, mint anyumnak, mert neki sem és nagyinak sem csökkent vissza a szülés elõttire.

Ezt így nehéz lenne megmondani, attól függ mennyit örököltél anyukádtól és mennyit pl a nagymamától. Ha már most hasonlítasz alkatilag felépítésben az anyukádra, akkor nagyobb az esély rá. Nálunk pl anyukám és nagymamám is egyforma alkatilag és én is hasonlítok rájuk, és valószínûleg szülés után nekem is akkora mellem lesz, mint anyumnak, mert neki sem és nagyinak sem csökkent vissza a szülés elõttire.
Hát, mi nõvéremmel testalkatra teljesen ugyanolyanok vagyunk, és egyikünk sem Anyu testalkatát örökölte. Az õ melle mégis az 'apai nagymamámé', az enyém 'Anyué'. Szóval baromi nehéz ezt kiszámítani. :)
Mi is ketten vagyunk nõvérek. Nõvérem az apai nagynénék alkatát örökölte. Kb. az õ mellméretével. Én pedig az apai nagymamink testalkatát, Kb. az õ mellméretével. Anyura egyikõnk sem hasonlít.
Ez a dolog nagyon kiszámíthatatlan. olyannyira, hogy pl. nálunk édes anyám is meg van áldva egészen figyelemre méltó méretekkel, az õ anyukája is, sõt, az édesapám családjában is szép "hagyomány" a nagy mell. Tehát ebbõl egyenes ágon következne, hogy nekem is büszkélkednem kellene a domborulataimmal. Ám nekem sajnos a Jóisten nem adott méretes kebleket, pedig még hormonproblémáim sem voltak/vannak. Ez van. Nem kizárólag örökletesek a dolgok.
Mivel pont olyan, mint a vatera, így az, hogy mikor érkezik meg csak az eladótól függ.
Az ebay-en a követekezõképpen zajlik a vásárlás. 1. kinézed az árut amit venni akarsz.(ha licitálós, akkor reménykedj hogy te fizettél érte a legtöbbet, de akkor is meg kell várnod a licit idõ végét.VAgy veheted licit nélkül is(ahol meg van adva a végösszeg) 2.Minden árúnál az eladó odaírja hogy mennyi ideig tart a szállítása.Ha az van oda írva hogy 5-12 munkanap között, akkor inkább a 12-dik napra várd az árut.De hiába kéred hogy jövõhétre jöjjön meg, ha 2 hét a szállítási idõ.Vagy olyan árut keresel ahol jövõhéten már ott az árú nálad 3.Paypalon keresztül kell fizetned.Elõbb elutalod a pénzt paypalon keresztül, és a eladó ha értesítést kap, hogy a pénz a számlán van, elküldi postán az árut.Senki nem fogja utánvétellel eladni az áruját.(szerintem a vaterán is elõre kell fizetni, vagy személyesen)
ma 00:51 Én ellenben veled évek óta eby-en vásárolok, és eddig még soha nem csaptak be. Azt az árut kaptam amit rendeltem, és akkor jött ki ami meg volt adva határidõ..Nem bizsukat vásárolgatok ott.Vettem már futópadot majdnem 600 fontért vagy egy zenei felszerelést 400 fontért..De mindig megfelelõ árut kaptam. Ha az ember jól megnézi kitõl vásárol akkor nem lehet gond

Mennyi esélyem van arra, hogy SE ETK gyógytornász fizetős képzésen jó átlaggal átvesznek államira? Van valakinek hasonló tapasztalata, vagy ez is csak mese?

Legjobb válasz: SOTE-n ritkán szokták átvenni az embereket, eléggé esélytelen, elsõ évben nincs is rá nagyon lehetõség.

SOTE-n ritkán szokták átvenni az embereket, eléggé esélytelen, elsõ évben nincs is rá nagyon lehetõség.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!