Találatok a következő kifejezésre: Mennyi esély arra, hogy egy lánymacska (1 db)

Mennyi esély van arra, hogy egy lánymacska belehal az ivartalnításba?

Nekem nem soká ki lesz és ezért gyorsan írjatok!

Legjobb válasz: Az ivartalanítás maga nem veszélyes mûtét, pár perc az egész. A nagyobb gond az altatás, ami igencsak megviseli a cicákat. Jobb, ha a cica fiatal, 1-2 éves, akkor még könnyebben átvészeli. Nekem most ivartalanították két cicámat is, épp szülés után voltak 1 hónappal. Már a második nap délután mindkettõ újra szoptatott. Az állatorvos azt mondta el fog apadni a tejük, de több mint két héttel a mûtét után mind a két mama vidáman szoptat.

Az ivartalanítás maga nem veszélyes mûtét, pár perc az egész. A nagyobb gond az altatás, ami igencsak megviseli a cicákat. Jobb, ha a cica fiatal, 1-2 éves, akkor még könnyebben átvészeli. Nekem most ivartalanították két cicámat is, épp szülés után voltak 1 hónappal. Már a második nap délután mindkettõ újra szoptatott. Az állatorvos azt mondta el fog apadni a tejük, de több mint két héttel a mûtét után mind a két mama vidáman szoptat.
Az ivartalanítás szerintem nem annyira veszélyes, nekünk már több cicánkat is megmûtötték, és nem volt semmi gond. De az hogy olyan cicákat ivartalanitsanak, akik egy hónapja szültek és még szoptattak, ekkora butaságról még nem hallottam!!! Nem lehetett volna várni vele meg két-három hónapot???? Szeritnem azon mar semmi nem múlt volna.
Ilyenrõl még nem hallottam, de mit mondjak? Eleget szenvedett az elsõ cicám:-( A többit nem is merem ivartalanítani!Négy hétig(!)nyalta a sebét, ki is szedett egy-két öltést, azt hittem a hasába fogok látni:-(!Váladékozott a seb, többször vittük állatorvoshoz, végül is "túlélte":-)Lehet, hogy csak a mi orvosunk volt ilyen hentes? 10cm-es volt a seb!Pedig mindenhol azt hallom, hogy legfeljebb 3-5cm-es egy lánycica sebe!De kimondhatatlanul kedvesebb, játékosabb lett utána!!!
Szerintem nagyon ritka az, ha belehal a cica, hiszen ez már nagyon rutin-ûtétnek számít, talán kb. egy óra. Igaz, a lánycicáknál komplikáltabb, hiszen a fiúnak csak a zacsiját eltávolítják, de neki a "hasát" kell felvágni a petefészkek kiszedéséhez. De szerintem ne aggódj, hamar túl lesz rajta!


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

A cicám normálisan eszik, játszik, alszik. Stb, és amikor lepihen először a hátsó lábai majd az első lábai végül az egész macsek remeg! Miért lehet ez!? Forduljak orvoshoz?

4

A 12 éves macska lehet vemhes?

2

A cicám rengeteget eszik. Mi lehet a baj?

Kb. 1 éves kan cica, pár hete került hozzánk, előtte olyan helyen élt, ahol mindig "koldulnia" kellett a kajáért, lényegében kóbor volt. Nagyon sokat eszik, teljesen mindegy, hogy mennyit rakok elé, addig nem megy el, amíg mindet meg nem ette. Akár konzervről, akár száraztápról van szó. Viszont egyáltalán nem hízik. Egész nap jön utánunk, ha valaki eszik, akkor nyávogni kezd, követeli a falatot. Párszor hányni is láttam, néha hasmenése van, és véres a széklete. Mi lehet a baja?

4

Lehet kölyke nagyon kicsi termetű cicának?

A cicánk 1 éves, teljesen megállt a növésben, szerintem kifejezetten picike. Már hónapokkal ezelőtt elkezdett tüzelni, de mivel többnyire a házban alszik, eddig nem esett teherbe. Lehetséges, hogy a termete miatt meddő lesz?

3

Szerintetek a perzsa cicám fajtiszta?

http://www.kepfeltoltes.hu/view/130826/Fajtatiszta_perzsa_ma..

13

FONTOS! Mit lehet ilyenkor tenni?

Hím macskámnak az orra és a szeme közt hirtelen valami nagyobb dagadás van, fogalmunk sincs hogy mitől. Még öt persze játszott velünk, aztán kiment a házból és most ahogy visszajött az orra kb a kétszerese lett szélességre. Ugyanúgy veszi a levegőt meg nem vérzik, csak fel van neki dagadva. Mit csináljunk vele? Már nincs nyitva az állatorvosi rendelő se... Valaki tudna segíteni?

8

Õk milyen fajtájú cicák?

media-cache-ec0.pinimg.com/236x/16/4d/de/164dde212424f1bcbee
56b99c45e6c81.jpg

1

Beteg a cicám, valahol olcsó állatorvos?

Mindig is jól tartottuk őket,a cicáknak oltásokat beadattuk, kutyának is mindig, kozmetikáztatjuk rendszeresen. Amikor a kutyusunk beteg volt anyukámék több mint 100 ezret költöttek műtétekre.De most más. Jelenleg nincs pénzünk Pesti orvosra, hihetetlen drága. Már csak ha megnézi az is van vagy 20 ezer ft. A cicám sovány, nagyon aggódom érte. Valahol van az átlagtól olcsóbb állatorvos? Most mit tehetünk?

12

Ez milyen fajta cicus? *-*

http://tejbegriz.com/nekem-adod/

10

Mennyibe kerül ivartalanítani 4 kismacskát?

2 kan és 2 nőstény.

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!