Találatok a következő kifejezésre: Mennyi esély arra, hogy egy (83 db)

Mennyi esély arra, hogy egy újrakezdett kapcsolat rendesen működjön?

Összejöttem az exemmel. Sokan azt mondják, hogy hülyeség volt, mások meg helyeslik, hogy belementem. Szerintetek?

Legjobb válasz: Ha mind a ketten akartátok és nagyon akkor nem lesz gáz, de ha csak az egyik akarta nagyon akkor borul. Most érzem a helyzetet, szóval tudom..

Ha mind a ketten akartátok és nagyon akkor nem lesz gáz, de ha csak az egyik akarta nagyon akkor borul. Most érzem a helyzetet, szóval tudom..
Én ebben nem hiszek. Aki olyan hülye, hogy a környezete tagjainak a véleménye szerint éli a párkapcsolatát és itéli meg a kedvesét az meg is érdemli a sorsát!! De szerencsére a többségnek ennél több esze van.. Csak azt lehet "elhúzni" a kapcsolatból aki hagyja magát. Mégis hogyan köttetnek házasságok?? 5-10 éves együttlét után? Õket nem húzta el senki?? Nem volt gondjuk, problémájuk egyenként a környezetükben mely rányomhatta volna a nyomatát kapcsolatukra? Dehogynem... Csak egyesek tudják kezelni valószinüleg mig a többségnek nem sikerül vagy hiába tesz bármit nem passzolnak össze így minden hiába..
Hát sok újdonságot nem mondtál ezzel, a szakításhoz valóban három dolog kell: két személy és egy ok. Pontosan ezt írtam le én is korábban, azaz, hogy ez az a kérdéses, mert ez általában ugyanúgy ott van, mint korábban, csak ezzel a pár nem hajlandó szembenézni.
Most olyat mondok nektek amit valószínûleg magatok sem hisztek el:Egy szakításhoz csak két ember kevés !!!:) !!! Párkapcsolati foglalkozásokon van róla szó, és szakemberek is bizonyítani tudják. Egy párkapcsolat felbomlásához bizonyítottan valamilyen harmadik külsõ tényezõ jelenléte szükséges. Ez lehet egy vagy több személy, rokonok, munkahely bármi... Vizsgálódni kell a párocska két tagjának környezetében külön-külön. Biztos hogy lesz valami olyan tényezõ, ami v. aki az egyik tagot "elhúzta" a kapcsolatból. Gondoljatok csak bele:Ott van pl. a híres Kék Lagúna c. film. A történetben, ha az a hajó nem süllyed el, lehet h az a fiú&lány sosem jönnek össze. Így viszont leélték a fél életüket egy lakatlan szigeten, és nem szólt bele SENKI !!! Ha ebbe belegondoltok, akkor rájöttök, hogy környezetünket nagyon-nagyon nehéz megváltoztatni, hogy az a két ember együtt v. újra együtt legyen. Családi, anyagi hátteret, neveltetést, múltból magunkkal hozott komplexusokat stb. Na ez itt a nagy probléma. Szakítás után, vajon hányan helyeselnék az újrakezdést. (kollégák, barátok, ismerõsök) A környezet befolyása nagyon nagy. Ha két ember hosszabb távon már egyszer tartósan együtt tudott maradni, akkor biztos hogy a környezetük szól bele. . .
Ebben a szituban vagyok.Szakítottunk 6 év után, másfél évig voltunk külön, most újra együtt vagyunk...bennem vannak fenntartások, de mivel szeretem és õ is, egy próbát megér.Igazándiból sosem szakítottunk végleg, mert azalatt a másfél év alatt is viszonyunk volt...szexeltünk hetente többször is...
Miért, a Mekiben mit melegitenek?? Te ott dolgoztál hogy ismered a "mûhelytitkokakat"? Én sose láttam ott mikrót pl persze õk se hülyék, hogy a vevõtérbõl látni is lehessen...
Ha valaki a "felmelegített étel nem jó" mondás híve, annak azt ajánlom, hogy ne menjen többé a Mc Donalds-ba.
Egyetértek az 5. a 6. és a 7. válaszolóval.
Ok, egy pillanatra azt hittem, te vagy az egyik kivétel, akit emlegettem :D.
#8: Nem. :)
"ma 08:17" Nem egy dél-alföldi nagyobb városból való vagy véletlen?
Elég kicsi az esély, de szó sincs semmilyen természettudományos törvényszerûségrõl, ahogy a töltött káposztások emlegetik. Ezzel kapcsolatban összesen kettõ darab kérdés számít: 1: miért szakítottatok? 2: a szakításhoz vezetõ ok vajon TÉNYLEG megszûnt? Ha az elsõ kérdést tökéletesen meg tudjátok válaszolni, és a második kérdésre határozott igen a válasz MINDKETTÕTÖKTÕL, akkor van esély. A szakítós-összejövõs pároknál ugyanis ennyi a gond: ha egy pár képes és hajlandó megoldani a problémájukat, akkor megoldja. Ha valamelyik nem stimmel, akkor szakítanak. A kérdés az, hogy megváltozik e valami ebben a két emberben, amikor újra összejönnek? Erre a kérdésre pedig szinte mindig nem a válasz, csak éppen ezt a pár nem látja be, inkább megmagyarázza magának, hogy most minden más lesz. Márpedig nem lesz más, mert ahhoz nekik kellene másképp állni a dologhoz, ezért elõbb-utóbb újra szakítás a vége. Persze tudnék néhány példát mondani, ahol mûködött, de sajnos olyan elenyészõen keveset, hogy nyugodtan nevezhetjük kivételnek õket.
Õszintén szólva én is féltem ettõl, de azóta jegyben járunk és elég klasszul sikerült rendbe tenni mindent. :) Meg lehet próbálni, de nagy akaraterõ, empátia és odaadás kell hozzá, néha több mint egy új kapcsolathoz. Hajrá!
Mûködhet, ha eleget értetek, változtatok, tapasztaltatok. Vagy olyan hibát követett el az egyik fél amit azóta nagyon megbánt és máshogy éli az életét tovább. (nálam volt ilyen persze nekem esélyem sincs bizonyitani) De akit visszafogadnak az szerintem menjen vissza egy második esély mindenkinek jár.... A Pszichológus véleményét is bemásolom ha kell õ is ezt állítja legnagyobb esélye évekkel késõbb van a kapcsolatnak, amikorra mindkét fél sokat változottt de nem hülyeség újrakezdeni. Aki azt mondja felmelegitett káposzta meg stb.. az csak fél kockáztatni. Néhány szitu van amikor tényleg hagyni kell egymást, de ne húzzuk már rá minden párkapcsolatra ezt a vizes lepedõt mert nincs két egyforma ember és helyzet..A puding próbája az evés..
a felmelegített étel már soha nem olyan jó. ami egyszer tönkrement, okkal ment tönkre. én nemkezdeném újra soha egyik exemmel sem.
mi két hónapja nem vagyunk együtt a párommal de mindez ellenére együtt élünk továbbra is. de nagyon remélem hogy egyszer még eljön a mi idõnk. szeretem nagyon és szerintem õ is. csak azt mondja lehet ha megpróbálnánk úrja nem mûködne. de szerintem változtam annyit jóirányban hogy ne legyen probléma. szóval szerintem ha szeretitek egymást akkor semmi baj nincs :)
Attól függ, mi miatt szakadt meg.
Kell legyen valami oka, hogy egyesek együtt maradnak, újra összejönnek míg másoknak pár év és vége.. Nem hiszek a körülményekben. De tény, hogy 3 évnél hosszabb kapcsolatom még nem volt. Irigykedve nézem a friss házaspárokat, vajon mi a titkuk hogy nekik sikerül ami nekem sosem.

Mennyi az esély arra, hogy egy erdõben, 500 méterre az úttól egy csöndes falutól több mint 1, 5 kilóméterre, bejárkál valaki a bozót közepére?

Ergo lehet olyan helyet találni egy ilyen erdõben ami 100%-ig érintetlen? Tegyük fel vannak ösvények az erdõben, gondolom aki be is téved oda, követi az ösvényt.

Legjobb válasz: Mármint az érintetlent úgy érted, hogy nem jár arra senki? Lehet - de tél van, ilyenkor nagyobb eséllyel mennek ki emberek az erdõbe. A gazdája ellenõrizni, a favágók fát vágni, a fatolvajok lopni. Utóbbi csoport szintén arra közlekedik, ahol várhatóan nem tûnnek fel.

Mármint az érintetlent úgy érted, hogy nem jár arra senki? Lehet - de tél van, ilyenkor nagyobb eséllyel mennek ki emberek az erdõbe. A gazdája ellenõrizni, a favágók fát vágni, a fatolvajok lopni. Utóbbi csoport szintén arra közlekedik, ahol várhatóan nem tûnnek fel.
Egy a tízezerhez.
A kérdező hozzászólása: El akarunk rejteni ott valamit. Olyan környéket választanánk, ahol fatolvajok nincsenek, kirándulók elõfurdulhatnak.
Ásd a kertbe a kaktusz alá, oda nem nyúl senki. Egyszerû, de nagyszerû.
Már megint hullát rejtegetnétek, mi?
Egyszerûbb, ha bérelsz egy széfet. Akkor meg is találod, amit keresel. Mit csinálsz erdõfelújításnál, amikor jönnek a markolók, kiszedik a kivágott fák gyökereit, elegyengetik a talajt és elültetik az új facsemetéket? Bugyuta elgondolás. Inkább rejtenéd egy hegyvidéken valami szikla alá. De ott sem garantált a siker. A legjobb a saját kert, vagy egy "ismerõs vagy rokon" kertje.

Mennyire lehet esélyem arra hogy egy alkalomtól teherbe esek? Kedden voltunk együtt párommal. Tegnap csináltam tesztet de negatív lett. Csináljak később még tesztet vagy nem érdemes? Nagyon szeretnénk ha baba lenne.

Legjobb válasz: Egy alkalomtól is teherbe lehet esni. Az esély rá 50%. Tesztet még nagyon korai volt csinálnod, min az aktus után két hetet kellene várnod.

Egy alkalomtól is teherbe lehet esni. Az esély rá 50%. Tesztet még nagyon korai volt csinálnod, min az aktus után két hetet kellene várnod.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. Akkor várok, csak nagyon szeretném ha sikerülne.
Ezt te sem gondoltad komolyan, hogy 5 nap alatt, teherbe estél és kimutatja a teszt???!! Majd ha nem jön meg a vérzésed, késik 1 hete, akkor érdemes tesztet csinálni, akkor mutat majd biztosat!!
a teherbe eséshez 1 alkalom kell:) )) tesztet az együttlét után a 14. napon érdemes legkorábban végezni.

Mennyi az esély arra, hogy egy játék keygen - je olyan kódot generál, amit még senki se használ?

Vagy egyáltalán van-e rá esély ?

Legjobb válasz: Szerintem nincs rá esély hogy olyan kódot dobjon ki, amit még nem használ senki.

Szerintem nincs rá esély hogy olyan kódot dobjon ki, amit még nem használ senki.
Egyenlõ a nullával :)
Nagy az esélye, hogy olyat dobjon amit még senki se használt. A keygen a regisztrációs algoritmus ellentettje. El se tudom képzelni, hogy hány olyan bemenete lehet, aminek a kimenete helyes kód. Elég arra gondolni, ha egy program a felh.nevet is figyelembe veszi, amikor a kódot generálja, akkor igen sok különbözõ kód lehet.
A kérdező hozzászólása: Kár, de azért kösz a válaszokat !
Egyetértek. Az elsõ két hozzászóló biztosan fordítva értelmezte a kérdést.
Szerintem sincs rá esély... Gondolom a neten akarsz játszani...
A kérdező hozzászólása: Na azt most még mindig nem tudom h neten tudok e játszani letöltött játékkal de azért kösz a válaszokért !
Nem ez volt a kérdés.
A kérdező hozzászólása: Jo az igaz csak most kicsit belekeveredtem a dologba

Mennyi az esély arra, hogy egy, , régi új" kapcsolat mûködik két ember között? (alul kifejtettem kicsit bõvebben, hogy mire vagyok kíváncsi pontosan)

A párommal 11 hónap után (ennek 3 hónapja), közös megegyezés alapján szétmentünk. A legfõbb ok -azt hiszem- az volt, hogy egyikõnk sem tudott igazán beleszeretni a másikba. Az, hogy nekem a kapcsolatunk alatt eléggé labilis volt a lelki világom és abszolút nem volt önbizalmam...csak nehezítette a dolgokat. Mindkettõnkben voltak és - szerintem - egy darabig még meg is maradnak sérelmek. Mindkettõnknek az elsõ kapcsolata volt a másikkal. Õ 21 éves, én 20. Nagyon hiányzik minden, ami õ, ami vele kapcsolatos. Egyszerûen a mai nap sem tudok elképzelni/nem akarok mást magam mellé. Vele el tudnám képzelni akár a jövõt is. Mit tehetnék? Várjam, hogy õ lépjen? Vagy én próbáljak kezdeményezni beszélgetést? Én nagyon örülnék annak, ha meg tudnánk beszélni, mi is volt konkrétan a probléma és tudunk-e rajta változtatni.

Legjobb válasz: Az eltudnád képzelni vele a jövõt csak egy mázos dolog, mert elsõ kapcsolatod volt és mint tudjuk az elsõ szerelem mindig véget ér de sosem múlik el igazán. Szóval ne erõltesd ezt, nem véletlen, hogy szétmentetek. Ha úgy kell lennie, úgyis talál majd valamelyikõtök módot arra hogy keresse a másikat, de csak azért mert hiányzik, meg téves illúziókba kergeted most magad emiatt, nem kell kuncsorogni a szeretetért. Ismerkedj másokkal is, ne zárkózz el! BK!

Az eltudnád képzelni vele a jövõt csak egy mázos dolog, mert elsõ kapcsolatod volt és mint tudjuk az elsõ szerelem mindig véget ér de sosem múlik el igazán. Szóval ne erõltesd ezt, nem véletlen, hogy szétmentetek. Ha úgy kell lennie, úgyis talál majd valamelyikõtök módot arra hogy keresse a másikat, de csak azért mert hiányzik, meg téves illúziókba kergeted most magad emiatt, nem kell kuncsorogni a szeretetért. Ismerkedj másokkal is, ne zárkózz el! BK!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszod!

Mennyi az esély arra, hogy egy könyvkiadó kiadjon egy általam lefordított könyvet, ha csak "hobbiból" fordítok?

Van egy fels?fokúm angolból, és nagyon szeretek fordítani. Tudom, nincs túl sok esély rá, hogy csak úgy megbízzanak egy ilyen feladattal. Csak érdekel, hogy esetleg milyen körülmények között lehetne mégis szó róla, ha egyáltalán... :)

Legjobb válasz: Attól függ milyen könyvrõl van szó. Tegyük fel, hogy Stephen King legújabb könyvét szeretnéd lefordítani. Hobbi szinten, magadnak megteheted. Kiadásra csak akkor teheted meg, ha szerzõdés kötöttél az Író menedzserével. Megvan a menete hogy kell ilyen szerzõdést kötni.

Attól függ milyen könyvrõl van szó. Tegyük fel, hogy Stephen King legújabb könyvét szeretnéd lefordítani. Hobbi szinten, magadnak megteheted. Kiadásra csak akkor teheted meg, ha szerzõdés kötöttél az Író menedzserével. Megvan a menete hogy kell ilyen szerzõdést kötni.

Mennyi az esély arra, hogy egy pasi megváltozzon? Egyáltalán megváltoznak a pasik egy bizonyos idő után?

Az el?z? bn?jét is megcsalta (1,5 éves kapcs.) most pedig csak szexre megy.

Legjobb válasz: Tapasztalatom szerint semmi.(Nem vagyok már fiatal).Az alaptermészetét senki nem tudja hosszútávon megváltoztatni. Te tudod,hogy mit akarsz,de én nem javaslom,hogy vele maradj.Csak a szex nem tart senkit össze.És ne higgy az ígérgetéseknek.

Tapasztalatom szerint semmi.(Nem vagyok már fiatal).Az alaptermészetét senki nem tudja hosszútávon megváltoztatni. Te tudod, hogy mit akarsz, de én nem javaslom, hogy vele maradj.Csak a szex nem tart senkit össze.És ne higgy az ígérgetéseknek.
szerintem nem fog meváltozni, ha 15 körüli akkor van még rá halvány remény hogy kiéli magát stb de késõbb már nem. sajnos a legtöbb pasinak a vérében van. ösztönök. De van kivétel. Alanyunk sajnos nem az és szerintem nem is lesz (tapasztalat) "kutyábóll nem lesz szalonna"
A kérdező hozzászólása: 22 éves am.
Tini kor után megváltozhatnak, amint elkezdik a felnõttesebb életet. Utána soha, olyanok maradnak, amilyenek lettek. :S :(
20 éves kor után esetleg egy szívroham megváltoztathatja. Más már nem nagyon. Más lérdés, hogy egy ideig lehet alkalmazkodni.
A "hûség" kérdésében megváltozhat kb. 35 éves koráig, amikor áttér a kalandok keresésérõl a családalapításra. A férfi egyéb jellemvonásai keveset változnak 20-22 éves kora után.

Mennyi az esélyem arra, hogy egyedül megtanulok akusztikus gitáron játszani? Bővebben lent

You Tube-on néznék leckéket, plusz gitársulis könyveket olvasnék, ....hálás lennék, ha tudnátok még írni ilyen oldalakat, ahol tabokat, kottákat, videókat lehet találni...f?leg Green Day-es számokat tanulnék, tanár nélkül

Legjobb válasz: Szerintem abszolút lehetséges, hogy autodidakta módon is meg tudsz tanulni.:) Sajnos kottákat/tabokat nem tudok ajánlani, mivel nem játszok gitáron, de van olyan ismerõsöm, aki egyedül tanult meg játszani, és kegyetlenül ügyes.:)

Szerintem abszolút lehetséges, hogy autodidakta módon is meg tudsz tanulni.:) Sajnos kottákat/tabokat nem tudok ajánlani, mivel nem játszok gitáron, de van olyan ismerõsöm, aki egyedül tanult meg játszani, és kegyetlenül ügyes.:)
én 2 éve játszok akusztikuson és 3 éve elektromoson. neten tanultam meg én is játszani rajta :)
otthoni szórakozásra elég, meg haverokkal összeülni szórakoztatni magatokat, arra tudsz könyvbõl készülni, de ha terveid vannak, koncertezni szeretnél, embereknek megmutatni, hogy ilyet is tudsz, akkor ahhoz tanár kell, hogy ne tanulj hülyeségeket.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen, nem , semmi koncertet vagy ilyesmit nem tervezek, csak haverokkal hülyüni, meg otthon magamnak, Egyébként köszi abiztatast, majd igyekszem!!!! És nem sima akkusztikus, hanem elektroakusztikusom lesz lehet.....

Mennyi az esély arra, hogy egy 49éves nős, 2 gyermekes embert érdekel egy 20éves kislány közeledése?

Komoly egzisztenciával rendelkez? emberr?l van szó.

Legjobb válasz: Nagy :D

Nagy :D
Az a baj, hogy ha a csaj el akar érni valamit, akkor küzdeni fog! És ha megkapja, akkor több kell majd neki! Mit tdgyél, h a férjed ne veszítse el a fejét? Semmit nem tudsz tenni, ez rajta múlik! Max.csak annyit tehetsz, h nagyon kedves vagy hozzá, figyelmes és asz magadra, esetleg megleped õt szexi cuccokkal, valami újdonságot, izgalmat beviszel a szexuális életetekbe. Ennyi. A többi az õ lelkén szárad! De sajna vannak ilyen r.ibancok, akiknek nem számít senki és semmi! De remélem 1000x-en vissza nyal majd nekik a fagyi!!! Ja, és ne mutasd ki a féltékenységedet! Tombold ki magad itt ;-) ! Remélem nem lesz semmi gond!
5ös! Mibõl gondolod, h nem kezdene a tanítványával? Nem is ismered a férjét. Biztos meg van rá az oka, hogy így érezzen.
# 22: Abból indulok ki, hogy egy olyan férfi, aki ilyen magas pozícióban van és okos, nem fogja kockára tenni elsõsorban a karrierét és a családját sem. Van annyi esze. És nem, nem vezet minden férfit a farka!
Nah akkor lehet lepontozni! Szerintem attol nem lesz jobb, h felsz attol, h megcsal. Igen van ra lehetoseg de te ismered jobban a ferjedet nem mi. S ez biztos kiveri a biztositekot de szerintem ne torodj ezzel. Ha tudod, h csak szex lesz (ami lehet csak a te fejedben letezik) a kapcsolatotokat ez nem fogja erinteni. Teljesen oszinten nem vagyok az a megcsalos tipus, de ha felnott gyerekeim vannak en mar ugy erzem kezdek oregedni, s felkinalna magat egy 20 eves kislany nem mondanek nemet, lehet ez lesz eletem utolso kalandja.
Kérdezõ! Ugye te nem a bölcsész lány vagy, aki ezzel a 49 éves fickóval facebook-on szoktál chatelni? :D
100% hogy komoly szándékú a az érdeklõdése!:D
Szerintem elég nagy. 49 körül már keményen kapuzárási pánik van, apám is akkor kezdett motorozni, meg szivarozni, meg fiatal csajok után rohangálni. Elég tipikus lenne. Ugyanakkor nem hiszem, hogy ez komolyan veszélyt jelentene a házasságra nézve, még az is lehet, hogy pont, hogy feldobja kicsit az otthoni dolgokat is. Vagy lehet, hogy nekem túl liberális a gondolkodásom, de sose hittem abba, hogy holmi kaland jellegû félredugás belezavarhat igazi érzelmekbe.
Termeszetesen az esely megvan ra, nem tudhatjuk, hogy mennyire elegedett az eletevel a ferjed, mennyire mozgatja meg a fantaziajat egy ilyen lehetoseg es hogy kepes lenne-e eleve a megcsalasra (mert barmennyire nehez elhinni, vannak azert olyan ferfiak, akiknek ez nem fer bele meg akkor sem, ha talcan kinalkozik szamara a lehetoseg). Hogy a konkret kerdesre is valaszoljak: nyilvan ha a lanynak tetszik a ferjed, akkor keresni fogja az alkalmat, hogy kettesben maradjon vele, eloadas utan odamegy hozza, esetleg megkeri, hogy valamilyen kerdest magyarazzon el neki reszletesebben, keresi az alkalmat, hogy bemehessen hozza az irodajaba. A paranoiaval is vigyazni kell azert, mert nem mindenki hatso szandekkal megy oda a tanarahoz, lehet, hogy tenyleg nem ert valami es segitseget szeretne... Biztos vagy benne, hogy ez az adott lany valami mast akar a ferjedtol?
#23! Persze, mindíg vannak kivételek! Csak az a baj, h a nõk elég kitartóak tudnak lenni és akkor nagyon nehéz ellenállni a csáaításnak! Fõleg ha csinos, fiatal és okos.
Diavolino44! Nem foglak lepontozni, de a véleményemet leírom. Attól érzed magad ffinak, h megdu.gsz egy kis ribit? Ez olyan nagy dolog? A nagy dolog az lenne, ha nemet tudnál mondani egy ilyen kis r.ibancnak, és inkább azon járna a kis agyad, h. az otthoni szexuális életedet hogyan tudnád színesebbé varázsolni! Azt kellene mindenkinek felfognia, h ebben a kérdésben (megcsalás) nem" ffi és nõ
Szóval nem ffiakról és nõkröl kellene beszélnünk, hanem egyszerûen emberekrõl, m mindkét oldalon vannak mindenféle emaerkék. Nem tudom mit szólnál, ha uezt a feleséged szájából hallanád, amit az elõbb leírtál!?
A kérdező hozzászólása: És ha pl. odamegy hozzá óra után, akkor mi olyat tud csinálni, amibõl a férjem azt a következést vonhatná le, hogy kívánja õt? Bocsánat, ha butaságokat kérdezek, de rég voltam 20 éves, és akkor sem másztam rá idegen pasikra. Szóval kérlek, válaszoljatok!
Nagyon sok mindent! De most téged miért ez érdekel? Nem is értem! Ha a helyedben lennék inkább azzal foglalkoznék, hogy a férjem lesz.arja az ilyen kis r.ibancokat, akik belek.úrnak más családjába!
En sem ertem, hogy ez miert foglalkoztat. Mar-mar kezdem azt hinni, hogy igazabol te vagy a 20 eves lany es tippeket varsz, hogy hogyan kozeledj a tanarodhoz...
Én is ezt érzem!
#30 Persze teljesen igazad van. Csak azért egy kb. 30 éves szexuális viszonyt mennyire lehet felmelegíteni, újat hozni? Mint halottnak a csók... 27 vagyok, eddig nem tettem meg, pedig volt rá nem is egy lehetõségem. De 50 felett, felnõtt gyerekkel, lehet rábólintanék.
Én elhiszem, h volt rá sok lehetõséged, és azért csak tisztelni tudlak, h nemet tudtál mondani! Számomra ilyen egy igazi ffi! Mert tudom, h nagy a csábítás! Nekem is sok olyan helyzet volt az életemben, még jelenleg is, és volt, h nagyon nehéz volt ellenállni, mert pont olyan idõszakban és olyan pasi talált meg, akinek olyan kisugárzása volt, h azt hittem összepi... magam, de utólag nem bántam meg, h nem mentem el vele! És lehet frissíteni egy kapcs.ot, csak mindkét fél kell hozzá! De erre nincs konkrét módszer, m minden kapcs. más és minden ember más, és tényleg nem könnyû, de a baráti körömben is v egy ilyen.
# 5 vagyok. Szerintem a férjed nem fog kikezdeni egy tanítványával. Én magamból indulok ki. Az tény, hogy az idõsebb pasik izgatnak, de egy házas férfivel nem kezdenék. Viszont azért azon gondolkozz el, hogy a megcsaláshoz 3 ember kell. Miért fordul meg a fejedben egyáltalán az, hogy megcsalna?
A kérdező hozzászólása: Én bízok a férjemben, de a lányban nem. Tudom, hogy nem akar kapcsolatot, csak szexet. amúgy nem kell ezen veszekedni, mindenki válaszát szívesen fogadom, mindenkinek más tapasztalatai vannak. nem tudom elképzelni a férjemrõl, hogy ezt tegye, de kíváncsi vagyok rá, hogy mivel próbálkozhat a lány? van valami ötletetek? Hogy tud közelebb kerülni a tanárához, ha van 100 ember még a teremben? Mert 100% hogy csak az egyetemen vagy a kórházban találkozhat vele. Kórház kilõve, tehát az iskolában kell..
A 20 éves lány miota kislány?
A kérdező hozzászólása: Azért azt ne mondjátok nekem, hogy egy ennyi idõs férfi mellé nem kislány. A saját lánya idõsebb..
A kérdező hozzászólása: Egy elismert fõorvosról van szó, aki a férjem..
A férfi felfogásától függ. Mondjuk én mindig is az érettebb férfiakra izgultam és ott is keresgéltem. Találtam is mindig. :) A mostani barátom 39, én 22 vagyok. Az egzisztenciának mi köze van a dologhoz? Nekem ez nem volt igazán szempont, normális, hogy egy idõsebb férfi a 2 lábán áll, ezért is vonzódnak hozzájuk a fiatal lányok. :) És kislány felfogású 20 évesek nem kellenek az idõsebb férfiaknak. Csak azokat a lányokat fogják figyelembe venni, akik a koruk ellenére kifejezetten érett gondolkodásúak, de mégis van bennük gondtalanság. :) 22/N.
Hát nem tudom. Ez nagyon függ az adott személytõl. Egy 49 éves férfinak már nem annyira nagy az igénye egy új kapcsolat iránt, fõleg ha van felesége. Mondjuk jöhet a kapuzárási pánik, igaz. Ha jól értem, te vagy a kislány ebben a kérdésben. Biztos vagy benne, hogy õ az egyetlen, akivel megtudod értetni magad? A korkülönbség hatalmas. Nem azt mondom, hogy a saját korosztályodban keress magadnak párt, de lehet, hogy némileg fiatalabbal, akinek nincs felesége, próbálkoznál.
A kérdező hozzászólása: És ha tetszik neki a lány külsõre, ha nem, lehet belõle valami csak a szex miatt? Milyen gyakori ez az ilyen korú férfiaknál?
Erre igen komoly esély van... Légy õszinte! Téged mennyire érdekelne egy 20 éves srác közeledése???
A kérdező hozzászólása: Kedves 6., mint mondtam, én a felesége vagyok, és nagyon félek. Nem attól, hogy új kapcsolatot akar majd a férjem, csak nem szeretném ha pl. megcsalna. Én eddig úgy ismertem, hogy nem tenné meg, de ha látja, hogy a kiscsaj rá van induva.. nem tudom..
persze hogy érdekelheti! hát csomó pozitív dolog van benne: szép test, fiatalos báj, esetleg a személyisége is tetszhet neki...szórakoztató dolognak tarthatja, hát simán.... amúgy meg... attól függ, hogy áll hozzá a két személy... nyilván.
Utána olvastam a hozzászólásod. Elképzelhetõ, de nem valószínû. Gondolom nem egy hasonló korú lánnyal találkozott már.
Sajnos nagy. Ugyanis egy 49 éves pasli "megfiatalodik mellette" pedig baromira nem. ugyanaz a ráncos vén kecske lesz, aki ráadásul elhagyja a családját, és egy csõdtömeg lesz. Szó szerint csõd, mert a fiatal pipiknek csak a pénz kell, és kiszpják belõle az utolsó 5 Ft ost is....
A kérdező hozzászólása: A tanítványa.. De hogy szoktak az ilyen dolgok kezdõdni? Mire figyeljek? Mivel próbálkozhat a lány szerintetek?
Szerintem ne aggódj, az utolsó hozzászóló nem tudom honnan vette ezt. Van egy elesége, és gyerekei, az utolsó éveiben ezt feláldozná? Nem hiszem.
Nos szerintem az elég gáz ha két gyerek és X év házasság után ennyire nem bízol a férjedben...
Kedves utolsó. Honnan vettem? az apámtól......
Értem, és minden férfi a te apád? Egy normális férfi nem tesz ilyet, lehet a tiéd nem volt az, ezzel is számolj.
Ne légy naív, egy 50-es férfi bármit megadna, hogy újra lefeküdjön vele egy 20 éves csaj... Nagyon nehéz ügy. És aki azt mondja, hogy 2 gyerekkel, meg boldog családapaként ez nem így mûködik, hát az nagyon téved. Nincs az a férfi(!!!), aki ellen tudna állni egy 20 éves, csinos nõnek, ha a nõ tényleg akarja õt. Ezt csak úgy tudod megakadályozni, ha érezteted a férjeddel, hogy mennyire szereted és, hogy milyen sokat jelent neked, akkor talán(!!!) ellen tud állni a csábításnak.
A kérdező hozzászólása: Azért kérdeztem, mert én is ott dolgozom a campuson okt.szervezõként, így az ilyen dolgokra oda tudok figyelni. De köszönöm a segítséget...

Mennyi az esély arra hogy egy 300 ftos sorsjegyen lehet nyerni?

Legjobb válasz: Kb. mint egy ötlábú lónak.

Kb. mint egy ötlábú lónak.
A hátulján rajta van, hogy hány legyártottból mennyi nyer és mennyit.
Én ma nyertem a Fáraó kincsével 500 Ft-ot.:D
Kb. 3-ból nyer 1 de a hátulján van mindegyiknek a nyerési esély.
Én a héten vettem három Fáraó Kincse nevû sorsjegyet, mindhárommal 800 Ft-ot nyertem :D
Én a Fáraók Kincsével nyertem már 10000-et is!
nyertem fáraóval már vagy 15x 300at ( szal vissza az árát) meg 1x 500at 1x 1000et 1x 2000ret most vagy 2 napja pedig 1500at nyertem :D
Komoly nyeremeény megnyerésére gyakorlatilag nulla az esély. Tapasztalatból beszélek. Én a Nyerõkártyával játszottam a nyerési esélyeket tekintve a jobbak közül való. Többször nyertem 300 500 1000 forintot egyszer pedig 1800-at. A nyereményemet mindig befektettem újabb kártyába amennyi belefért. Elég sokat játszottam, szerencsére nem költöttem rá sokat mert ezek a kisebb összegû nyeremények jöttek egész jó arányban de komoly nyeremény sosem. Gondolj bele, van összesen pár száz darab a több százezer legyártott kártyából. Ezek hány üzletbe lehetnek szétszórva az ország minden pontján? Ha feltételezzük hogy egy boltban csak egy 10.000 vagy feletti nyerõkártya van akkor is csak pár száz üzletrõl beszélünk országos szinten. Mennyi szerinted az esélye hogy pont abban az üzletben vásárolsz és pont azt a kártyát húzod ki? Ahogy kezdtem az elején gyakorlatilag 0. Ha mindenképp szerencsejátékkal próbálkozol én inkább a sportfogadást javaslom ha beletanulsz azzal legalább megvan az esélyed nyerni.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!