Találatok a következő kifejezésre: Mennyi esély arra, hogy (348 db)

Mennyi esély arra, hogy egy újrakezdett kapcsolat rendesen működjön?

Összejöttem az exemmel. Sokan azt mondják, hogy hülyeség volt, mások meg helyeslik, hogy belementem. Szerintetek?

Legjobb válasz: Ha mind a ketten akartátok és nagyon akkor nem lesz gáz, de ha csak az egyik akarta nagyon akkor borul. Most érzem a helyzetet, szóval tudom..

Ha mind a ketten akartátok és nagyon akkor nem lesz gáz, de ha csak az egyik akarta nagyon akkor borul. Most érzem a helyzetet, szóval tudom..
Én ebben nem hiszek. Aki olyan hülye, hogy a környezete tagjainak a véleménye szerint éli a párkapcsolatát és itéli meg a kedvesét az meg is érdemli a sorsát!! De szerencsére a többségnek ennél több esze van.. Csak azt lehet "elhúzni" a kapcsolatból aki hagyja magát. Mégis hogyan köttetnek házasságok?? 5-10 éves együttlét után? Õket nem húzta el senki?? Nem volt gondjuk, problémájuk egyenként a környezetükben mely rányomhatta volna a nyomatát kapcsolatukra? Dehogynem... Csak egyesek tudják kezelni valószinüleg mig a többségnek nem sikerül vagy hiába tesz bármit nem passzolnak össze így minden hiába..
Hát sok újdonságot nem mondtál ezzel, a szakításhoz valóban három dolog kell: két személy és egy ok. Pontosan ezt írtam le én is korábban, azaz, hogy ez az a kérdéses, mert ez általában ugyanúgy ott van, mint korábban, csak ezzel a pár nem hajlandó szembenézni.
Most olyat mondok nektek amit valószínûleg magatok sem hisztek el:Egy szakításhoz csak két ember kevés !!!:) !!! Párkapcsolati foglalkozásokon van róla szó, és szakemberek is bizonyítani tudják. Egy párkapcsolat felbomlásához bizonyítottan valamilyen harmadik külsõ tényezõ jelenléte szükséges. Ez lehet egy vagy több személy, rokonok, munkahely bármi... Vizsgálódni kell a párocska két tagjának környezetében külön-külön. Biztos hogy lesz valami olyan tényezõ, ami v. aki az egyik tagot "elhúzta" a kapcsolatból. Gondoljatok csak bele:Ott van pl. a híres Kék Lagúna c. film. A történetben, ha az a hajó nem süllyed el, lehet h az a fiú&lány sosem jönnek össze. Így viszont leélték a fél életüket egy lakatlan szigeten, és nem szólt bele SENKI !!! Ha ebbe belegondoltok, akkor rájöttök, hogy környezetünket nagyon-nagyon nehéz megváltoztatni, hogy az a két ember együtt v. újra együtt legyen. Családi, anyagi hátteret, neveltetést, múltból magunkkal hozott komplexusokat stb. Na ez itt a nagy probléma. Szakítás után, vajon hányan helyeselnék az újrakezdést. (kollégák, barátok, ismerõsök) A környezet befolyása nagyon nagy. Ha két ember hosszabb távon már egyszer tartósan együtt tudott maradni, akkor biztos hogy a környezetük szól bele. . .
Ebben a szituban vagyok.Szakítottunk 6 év után, másfél évig voltunk külön, most újra együtt vagyunk...bennem vannak fenntartások, de mivel szeretem és õ is, egy próbát megér.Igazándiból sosem szakítottunk végleg, mert azalatt a másfél év alatt is viszonyunk volt...szexeltünk hetente többször is...
Miért, a Mekiben mit melegitenek?? Te ott dolgoztál hogy ismered a "mûhelytitkokakat"? Én sose láttam ott mikrót pl persze õk se hülyék, hogy a vevõtérbõl látni is lehessen...
Ha valaki a "felmelegített étel nem jó" mondás híve, annak azt ajánlom, hogy ne menjen többé a Mc Donalds-ba.
Egyetértek az 5. a 6. és a 7. válaszolóval.
Ok, egy pillanatra azt hittem, te vagy az egyik kivétel, akit emlegettem :D.
#8: Nem. :)
"ma 08:17" Nem egy dél-alföldi nagyobb városból való vagy véletlen?
Elég kicsi az esély, de szó sincs semmilyen természettudományos törvényszerûségrõl, ahogy a töltött káposztások emlegetik. Ezzel kapcsolatban összesen kettõ darab kérdés számít: 1: miért szakítottatok? 2: a szakításhoz vezetõ ok vajon TÉNYLEG megszûnt? Ha az elsõ kérdést tökéletesen meg tudjátok válaszolni, és a második kérdésre határozott igen a válasz MINDKETTÕTÖKTÕL, akkor van esély. A szakítós-összejövõs pároknál ugyanis ennyi a gond: ha egy pár képes és hajlandó megoldani a problémájukat, akkor megoldja. Ha valamelyik nem stimmel, akkor szakítanak. A kérdés az, hogy megváltozik e valami ebben a két emberben, amikor újra összejönnek? Erre a kérdésre pedig szinte mindig nem a válasz, csak éppen ezt a pár nem látja be, inkább megmagyarázza magának, hogy most minden más lesz. Márpedig nem lesz más, mert ahhoz nekik kellene másképp állni a dologhoz, ezért elõbb-utóbb újra szakítás a vége. Persze tudnék néhány példát mondani, ahol mûködött, de sajnos olyan elenyészõen keveset, hogy nyugodtan nevezhetjük kivételnek õket.
Õszintén szólva én is féltem ettõl, de azóta jegyben járunk és elég klasszul sikerült rendbe tenni mindent. :) Meg lehet próbálni, de nagy akaraterõ, empátia és odaadás kell hozzá, néha több mint egy új kapcsolathoz. Hajrá!
Mûködhet, ha eleget értetek, változtatok, tapasztaltatok. Vagy olyan hibát követett el az egyik fél amit azóta nagyon megbánt és máshogy éli az életét tovább. (nálam volt ilyen persze nekem esélyem sincs bizonyitani) De akit visszafogadnak az szerintem menjen vissza egy második esély mindenkinek jár.... A Pszichológus véleményét is bemásolom ha kell õ is ezt állítja legnagyobb esélye évekkel késõbb van a kapcsolatnak, amikorra mindkét fél sokat változottt de nem hülyeség újrakezdeni. Aki azt mondja felmelegitett káposzta meg stb.. az csak fél kockáztatni. Néhány szitu van amikor tényleg hagyni kell egymást, de ne húzzuk már rá minden párkapcsolatra ezt a vizes lepedõt mert nincs két egyforma ember és helyzet..A puding próbája az evés..
a felmelegített étel már soha nem olyan jó. ami egyszer tönkrement, okkal ment tönkre. én nemkezdeném újra soha egyik exemmel sem.
mi két hónapja nem vagyunk együtt a párommal de mindez ellenére együtt élünk továbbra is. de nagyon remélem hogy egyszer még eljön a mi idõnk. szeretem nagyon és szerintem õ is. csak azt mondja lehet ha megpróbálnánk úrja nem mûködne. de szerintem változtam annyit jóirányban hogy ne legyen probléma. szóval szerintem ha szeretitek egymást akkor semmi baj nincs :)
Attól függ, mi miatt szakadt meg.
Kell legyen valami oka, hogy egyesek együtt maradnak, újra összejönnek míg másoknak pár év és vége.. Nem hiszek a körülményekben. De tény, hogy 3 évnél hosszabb kapcsolatom még nem volt. Irigykedve nézem a friss házaspárokat, vajon mi a titkuk hogy nekik sikerül ami nekem sosem.

Mennyi esélyem arra, hogy császározzanak?

Szeretnék normálisan szülni, de egyre többen mondogatják, hogy az életkorom és a veszélyeztetettségem miatt majdnem biztos, hogy nem engednek szülni, hanem rögtön császároznak. A 38. születésnapomra vagyok kiírva:-) Még csak a 21. hétben járunk, de egyre többet gondolok erre.

Legjobb válasz: Szerintem majd ha lesznek a fájásaid majd úgy is kiderül. Lehet hogy elõször hagyják természetes úton, és ha vmiért nem megy akkor császároznak. Nálam így volt. Bár én még fiatal vagyok.

Szerintem majd ha lesznek a fájásaid majd úgy is kiderül. Lehet hogy elõször hagyják természetes úton, és ha vmiért nem megy akkor császároznak. Nálam így volt. Bár én még fiatal vagyok.
attól függ, miért vagy veszélyeztetett de a mai gyakorlatban szerintem nagyon esélyes a császár
Szia szerintem nem fognak megcsászározni ha nem lesz semmi probléma, sok ismerõsöm szült 38 felett is és 4 bõl egynek volt császáros , de neki is csak azért mert nem fordult be a baba!!!Majd ha mész dokihoz kérdezz rá!!Boldog babavárást 21 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszaitokat. Az életkorom miatt, egy 12 hetes korábbi vetélés miatt vagyok veszélyeztetett. A mostani terhességemnél is bevéreztem 12 hetesen, nehezen ágyazódott be a baba. Remélem, hogy igazatok lesz és természetes úton szûlhetek. Boldog babavárást kívánok Nektek!
A leírtak alapján egyáltalán nem kell császáros szülésre számítanod. A korod egyáltalán nem írja elõ a császárt, sok 40-es éveiben járó nõ simán szül. A szülés során fog kiderülni, hogy szükség lesz-e a mûtétre, de szerintem ezt az orvosoddal meg tudod beszélni. Én mindkét gyermekemnél elmondtam, hogy ragaszkodom a sima szüléshez, azonban ha valami komplikáció lép fel, akkor mûtét lehet. Szerencsére mindkét gyerekkel simán ment a szülés. Kitartást, ne gondolj még a szülésre, élvezd a kismamaságod, a legszebb idõ egy nõ életében!
A korod nem írja elõ, de tényleg ez a szokás. Csak ne legyen baja a babának, nem az a fontos? Az orvosodnál lassan elõhozakodhatsz a témával, biztos lehet vele beszélni. Ha meg hajthatatlan, lehet, hogy igaza van.
Egyik ismerõsöm 42 évesen szült simán a 42. héten.

Mennyi az esély arra, hogy lyukas a gumi?

Durex extra safe-t szeretnék használni, csak félek, hogy lyukas lesz. Szerintetek alaptalan a félelmem? Nem merek ezért lefeküdni a barátommal, nehogy terhes legyek véletlen :S

Legjobb válasz: "Mennyi az esély arra, hogy lyukas a gumi?" Ez a kérdés így maga rossz, mert a magyarázatnál már azt írod hogy lyukas lesz. De tegyük tisztába a dolgokat. Ha boltban veszel gumit, akkor nagyon minimális az esélye hogy alapból lyukas, viszont ha felhelyezi, és ROSSZUL van felhelyezve, akkor menet közben kilyukadhat amibõl baj lehet. Remélem megkaptad a választ.

"Mennyi az esély arra, hogy lyukas a gumi?" Ez a kérdés így maga rossz, mert a magyarázatnál már azt írod hogy lyukas lesz. De tegyük tisztába a dolgokat. Ha boltban veszel gumit, akkor nagyon minimális az esélye hogy alapból lyukas, viszont ha felhelyezi, és ROSSZUL van felhelyezve, akkor menet közben kilyukadhat amibõl baj lehet. Remélem megkaptad a választ.
en azt tanacsolom patikaban vedd meg:) mert a boltokban sokszor "viccbol" kiluykasztgatjak dobozon keresztul..ha patikaban veszed 100% hogy nem lyukas..viszont szex kozben kiszakadhat, ha tutira akarsz menni menj el nodokihozes irass fel fogamzasgatlot:) ne felj, nem lesz semmi gaz

Mennyi az esély arra, hogy terhes legyek ha a barátom kb.3 percre (nagyon rövid időre) berakta a péniszét? Azt mondja, hogy még előváladék sem, vagy nagyon pici volt. És mindez a menstruációm után két nappal volt. Köszönöm az ÉRTELMES válaszokat.17\L

Legjobb válasz: Mivel az ondóvezetékben (gy.k. húgycsõ) lehet élõ, egészséges sperma akkor is, ha nem volt elõváladék, így bekerülhet. Azt a pasid valóban nem tudhatja, hogy volt-e vagy sem, nem hiszem, hogy látta a végét. :P Egyébként azt is letagadná, be elment volna benned, szóval ne higgy neki. A mensi után két nappal nem jó szexelni védekezés nélkül, mivel jó esélyed van a terhességre. Te életed legtermékenyebb idõszakában vagy, a fiatal fiúk spermája a legéletképesebb, nem viccbõl kell védekezni. Ha nincs nálatok gumi, akkor orálozzatok, vagy böjtöljetek, ne kockáztassatok, vagy ha igen, elõtte találjátok ki a nevét is a gyereknek. Sokan marha okosak, hogy így nem estek MÉG teherbe, nem kell parázni, na majd õk kérdezik meg a jövõ héten, mikor kell tesztet csinálni, és mennyibe kerül az abortusz. Azt meg már leírtuk ezerszer, hogy a megszakításos módszerrel (bedugja, de nem bent megy el) csupán FELEZITEK a valószínûségét a terhességnek. Sokan arra pacsálnak rá, hogy egyik nap nem termékenyek, csinálnak valami ökörséget, idegeskednek, hogy terhesek. De megjön... erre el is könyvelik egybõl, hogy óóóó, ilyet lehet csinálni, mert nem esnek teherbe úgyse. Na az ilyen okostojások szoktak abortuszra járni. Vagy védekezzetek és szexeljetek, vagy ne védekezzetek, és ne is szexeljetek. Más párosításnak nincs értelme.

Mivel az ondóvezetékben (gy.k. húgycsõ) lehet élõ, egészséges sperma akkor is, ha nem volt elõváladék, így bekerülhet. Azt a pasid valóban nem tudhatja, hogy volt-e vagy sem, nem hiszem, hogy látta a végét. :P Egyébként azt is letagadná, be elment volna benned, szóval ne higgy neki. A mensi után két nappal nem jó szexelni védekezés nélkül, mivel jó esélyed van a terhességre. Te életed legtermékenyebb idõszakában vagy, a fiatal fiúk spermája a legéletképesebb, nem viccbõl kell védekezni. Ha nincs nálatok gumi, akkor orálozzatok, vagy böjtöljetek, ne kockáztassatok, vagy ha igen, elõtte találjátok ki a nevét is a gyereknek. Sokan marha okosak, hogy így nem estek MÉG teherbe, nem kell parázni, na majd õk kérdezik meg a jövõ héten, mikor kell tesztet csinálni, és mennyibe kerül az abortusz. Azt meg már leírtuk ezerszer, hogy a megszakításos módszerrel (bedugja, de nem bent megy el) csupán FELEZITEK a valószínûségét a terhességnek. Sokan arra pacsálnak rá, hogy egyik nap nem termékenyek, csinálnak valami ökörséget, idegeskednek, hogy terhesek. De megjön... erre el is könyvelik egybõl, hogy óóóó, ilyet lehet csinálni, mert nem esnek teherbe úgyse. Na az ilyen okostojások szoktak abortuszra járni. Vagy védekezzetek és szexeljetek, vagy ne védekezzetek, és ne is szexeljetek. Más párosításnak nincs értelme.
Gratulálok, ha eszetek nincs, akkor dugni se akarjatok... Mensi után pont így készül a gyerek...
Egyik ismerõsöm azt mondta hogy õ mindig így védekezett és nem lett terhes. De attól még van rá esély hogy terhes vagy. Sok embert ismerek akinek becsúszott egy gyerek és nem hiszem hogy mindegyik olyan hülye volt hogy beleélvezett a barátnõjébe/feleségébe miközben nem is szedett a nõ fogamzásgátlót.
Nem sok, de van esély. Hülyék vagytok.
a barátod ezt nem tudhatja. van valamennyi esélye. ne legyél ilyen felelõtlen, értelme nem volt, csak az idegeskedés van miatta. ha gyógyszert szednél, nyugodtabbak lennétek mindketten.
Terhes vagy!
nem, nem vagy terhes! de itt úgyis csak lecseszést kaphatsz, meg hogy terhes vagy meg hülye vagy meg stb...
Ha 0, 0001 százalék az esélye, de Te pont beleesel, akkor bhatod, hogy csak x az esélye. Érted??? Máskor védekezzetek! Ráadásul kötve hiszem, hogy orgazmusod volt 3 perc alatt, úgyhogy még azt se mondhatod, hogy megérte!!!
ez a nincs elöváladék is hülyeség....ha nagyon minimális azt ugyse veszi észre. másrészt mint gondolom tudjátok az ondosejteket csak mikroszkoppal lehet látni....magyarul honnan a francbol tudja hogy nincs e a végén akár egy darab is?
FOGAMZÁSGÁTLÁS TÉMAKÖR!!!

Ha lehet hogy ondós volt a fiú keze, és úgy ujjazott meg, de vettem be tabit rá a másnapra, akkor mennyi az esély arra hogy teherbe estem? Vagy alapból be se kellett volna vennem? A gyógyszer neve escapelle.

Legjobb válasz: Fogamzás gátló szedése esetén az esély arra hogy a hölgy teherbe esik: 0,5-1%. De a barátod igazán moshatott volna kezet! Akkor még kisebb lenne az esély a terhessége vagy egyenesen 0!

Fogamzás gátló szedése esetén az esély arra hogy a hölgy teherbe esik: 0, 5-1%. De a barátod igazán moshatott volna kezet! Akkor még kisebb lenne az esély a terhessége vagy egyenesen 0!
Esemény utáni tablettával minimális az esély. Az a baj ezzel, hogy majd jövõ hónapban, amikor tényleg baj lesz, mert kiszakad mondjuk az óvszer, és el is élvez benned, akkor meg majd csak pisloghattok, mert már nem vehetsz be esemény utánit. Ezzel persze nem azt mondom, hogy nem kellett volna bevenned, hanem azt, hogy oda kéne figyelni, hogy mit csináltok.
A kérdező hozzászólása: Szûz vagyok még, ez volt az elsõ alkalom:) De a fiú, nem tudja, hogy elment-e..Nagyon félek, még így is hogy bevettem a gyógyszert, és a szûzességem elvesztését se mostanra tervezem, ezek után.
Hasznos dolog ez az esemény utáni tabletta , de azért nem kéne feleslegesen sokkolni a szervezeted ilyennel... Ez arra való ha TÉNYLEG baleset történik, rossz az óvszer vagy bármi. Nem arra hogy bekapkodd minden szirre-szarra már bocsi... Oda kéne figyelni, a szex-szel pedig még várj, nem vagy elég érett hozzá a fentiek alapján.
Tájékoztatásul közölném, hogy hormonbomba tablettákat nem szokás úgy enni, mint az m&m-t.
A kérdező hozzászólása: Most vettem be elsõnek, mert kétségbe estem. De többet nem fog elõfordulni, azt garantálhatom.
Uramisten. Erre bevenni?! Mégis minek? Most majd örülhetsz, hogy majd menstruálsz 2 hetente, aztán 3 hónapig nem is fog megjönni. Csak, mert ennyi hormont tartalmaz az a sz*r. ;) Kiszakad az óvszer, elkapott a hév és megtörtént a védekezés nélküli AKTUS, beveszi a hölgyike, akkor oké. De erre mégis minek? Nagyon buta és tájékozatlan vagy...

Mennyi az esély arra, hogy egy erdõben, 500 méterre az úttól egy csöndes falutól több mint 1, 5 kilóméterre, bejárkál valaki a bozót közepére?

Ergo lehet olyan helyet találni egy ilyen erdõben ami 100%-ig érintetlen? Tegyük fel vannak ösvények az erdõben, gondolom aki be is téved oda, követi az ösvényt.

Legjobb válasz: Mármint az érintetlent úgy érted, hogy nem jár arra senki? Lehet - de tél van, ilyenkor nagyobb eséllyel mennek ki emberek az erdõbe. A gazdája ellenõrizni, a favágók fát vágni, a fatolvajok lopni. Utóbbi csoport szintén arra közlekedik, ahol várhatóan nem tûnnek fel.

Mármint az érintetlent úgy érted, hogy nem jár arra senki? Lehet - de tél van, ilyenkor nagyobb eséllyel mennek ki emberek az erdõbe. A gazdája ellenõrizni, a favágók fát vágni, a fatolvajok lopni. Utóbbi csoport szintén arra közlekedik, ahol várhatóan nem tûnnek fel.
Egy a tízezerhez.
A kérdező hozzászólása: El akarunk rejteni ott valamit. Olyan környéket választanánk, ahol fatolvajok nincsenek, kirándulók elõfurdulhatnak.
Ásd a kertbe a kaktusz alá, oda nem nyúl senki. Egyszerû, de nagyszerû.
Már megint hullát rejtegetnétek, mi?
Egyszerûbb, ha bérelsz egy széfet. Akkor meg is találod, amit keresel. Mit csinálsz erdõfelújításnál, amikor jönnek a markolók, kiszedik a kivágott fák gyökereit, elegyengetik a talajt és elültetik az új facsemetéket? Bugyuta elgondolás. Inkább rejtenéd egy hegyvidéken valami szikla alá. De ott sem garantált a siker. A legjobb a saját kert, vagy egy "ismerõs vagy rokon" kertje.

Mennyi az esély arra, hogy a ciklus 27. napján van peteérés és másnap (a 28. napon) megjön a menzesz?

Legjobb válasz: Szerintem ennek nagyon kevés az esélye. De, ha azt nézzük, hogy én a fiammal a mensim harmadik napján estem teherbe ( nem kevés vérzéssel ) még 12 évvel ezelõtt, akkor van rá némi esély, de mondom nem sok! :) Egyébként én ilyenrõl még nem is hallottam, hogy vkinek mensi elõtt egy nappal lenne PÉ-se. :) Persze vannak kivételek, mint az én esetemben is annó......:)

Szerintem ennek nagyon kevés az esélye. De, ha azt nézzük, hogy én a fiammal a mensim harmadik napján estem teherbe ( nem kevés vérzéssel ) még 12 évvel ezelõtt, akkor van rá némi esély, de mondom nem sok! :) Egyébként én ilyenrõl még nem is hallottam, hogy vkinek mensi elõtt egy nappal lenne PÉ-se. :) Persze vannak kivételek, mint az én esetemben is annó......:)
Ez a sima Pé-d lenne? Mert 1-1 rendkívüli PÉ lehet olyankor! :-) Több olyanról hallottam, h a "naptár szerint" védett volt és mégis jött a baba :-)
A kérdező hozzászólása: Nem tudom h volt e PÉ-m. Csak a 27. napon megszakitással védekeztünk és másnap megjött a menzeszem (ezért kérdeztem). Általában 28-30 naposak a ciklusaim...

Ha az elso gyerekemet 18 ora alatt szultem meg mennyi az eselyen arra hogy a masodik hamarabb megszuletik?

Legjobb válasz: Szia! Azt nem tudom mennyi az esélye, ezt csak a babácskád és a tágulásod fogja eldönteni, nekem mind a 2x 12-14 órát vajudtam nem volt rövidebb pedig én is azt hittem h gyorsabb lesz és mind a 2 babánál mikor már kitágultam 1/2 óra alatt megszülettek. Érdekes! Ha most várod a babácskádat Boldog babavárást üdv. 13 hós baba és 18 éves nagylegény anyukája :)

Szia! Azt nem tudom mennyi az esélye, ezt csak a babácskád és a tágulásod fogja eldönteni, nekem mind a 2x 12-14 órát vajudtam nem volt rövidebb pedig én is azt hittem h gyorsabb lesz és mind a 2 babánál mikor már kitágultam 1/2 óra alatt megszülettek. Érdekes! Ha most várod a babácskádat Boldog babavárást üdv. 13 hós baba és 18 éves nagylegény anyukája :)
A kérdező hozzászólása: na most jol elijjesztettel
Az elsö szokott általában tovább tartani, de egyébke´nt semmit nem lehet mondani arról, hogy miként fog a következö születni. Nekem 4 gyerekem van és mindegyikél egész máshogy volt a szülés.
A kérdező hozzászólása: hat remenykedem hogy gyorsabb lesz most a masodik mert az elso nagyon hoszu volt :(
Én az elsõ babámat, közel 12 óra alatt szültem, a másodikat, pedig a fele alatt.gyorsabb volt, és fájdalmasabb. de ez csak én vagyok. valakinek a 3. gyereke a legrosszabb... nem lehet tudni...
Az esövel 36 orát vajudtam azt hittem sosem lesz vég ö most 8 éves. Kislányomat egy éve szültem elsö fájásom 4kor volt 23 15 kor már meg is született majdnem nem értünk be a mentöre fél orát vártunk. Hihetetlenül gyors volt viszont ezerszer fájdalmasabb. Elsö gyermekemnél nem értettem miért üvöl a többi anyuka hát enyire nem fáj de a másodiknál megtudtem és is üvötöttem. Nem merültem ki annyira nem akartam mindjárt aludni tudtam babaázni rogtön a szülés után.
Engem pedig a 8:12-es ijesztett el! :) Harmadik babámat várom. Az elsõ 6 óra alatt volt kint, a második csak 1 óra 45 percig tartott. A fájdalom valóban intenzívebb, hiszen sokkal gyorsabban tágulsz, nem lassan, fokozatosan. De hamarabb meg is születik. A hosszú vajúdás nagyon kimeríti az embert, általában ezért van, hogy szüléskor már nagyon fáradtan "más tudatállapotba" kerülnek az anyukák. Én a másodiknál teljesen észnél voltam, minden pillanatra, érzésre élénken emlékszem. Talán ezért volt rosszabb...vagy inkább más, nem is rosszabb.
Kedves Utolsó válaszoló! nem akartalak megijeszeteni, ez csak általános dolog... A keresztanyám 3 óra alatt megszülte az elsõ babáját. A barátnõm, meg a 3. gyerekét szülte a legnehezebben. Ez nagyon változó...
Persze, tudom én. Most már mindegy, mert pociban a harmadik babánk, remélem könnyû szülésem lesz. :)
A kérdező hozzászólása: jaj en is ebbe remenykedem:) ) hogy gyorsan konnyen meglesz az en szerelmem:)

Mennyi az esély arra, hogy valaki terhes legyen annak ellenére, hogy rendesen menstruált?

Legjobb válasz: Azt nem tudom mennyi az esélye, de hasonló kérdést már egyszer tett fel valaki, nekem a sógornõm 6 hónapos korig menszizett talán mennyiségbe volt kevesebb, 25 hetes kismama:)

Azt nem tudom mennyi az esélye, de hasonló kérdést már egyszer tett fel valaki, nekem a sógornõm 6 hónapos korig menszizett talán mennyiségbe volt kevesebb, 25 hetes kismama:)
Van rá esély de nagyon kevés. kb 100 nõbõl 5 menstruál RENDESEN terhesség alatt. Nem ez az általános. Mert ha még csak pecsételés-barnázás. Teszt? Ha negatív szinte biztos nincs baba. De a doki uh-val rögtön megmondja.

H ma együtt voltam a párommal, bár megszakítottuk, vajon mennyi az esély arra, hogy terhes lettem? Május 17-én volt meg utoljára, 31 napos a ciklusom

Legjobb válasz: Ha biztos vagy benne, hogy nem került beléd spermium, akkor az esélyed 0, amúgy meg kis százalékban, de megvan rá az esélyed, hogy terhes lettél.

Ha biztos vagy benne, hogy nem került beléd spermium, akkor az esélyed 0, amúgy meg kis százalékban, de megvan rá az esélyed, hogy terhes lettél.
Nem feltétlenül kell hozzá hogy a férfi beléd élvezzen, az "örömcseppek" is tartalmaznak spermiumokat. Bár kisebb az esélye, de elõfordult már. Akartok babát?
Nagyon sokan elmondták már itt, hogy ezzel a " védekezzéssel" estek teherbe, mivel az elõváladéktól is teherbe lehet esni. Kisebb rá az esély, de elõfordul. Ráadásul közel vagy a félidõhöz. Ha nem akartok babát védekezzetek!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!