Találatok a következő kifejezésre: Mennyi esély a teherbe (211 db)

Ha a zuhany alatt pár percig gumi nélkül csináltuk, mennyi az esélyem a teherbe esésre?

Nem tartott sokáig és nem élvezett el a srác. Tudom, hogy nincs biztos válasz, hogy 5,92%, vagy bármi, csak szimplán érdekelne a vélemény, esetleg tapasztalat, hogy ki az akinek lett 'baja' ennyiről, és ki az, akinek nem. Mennyire van okom az aggodalomra?

Legjobb válasz: Fogok írni egy programot Teherbe Esés Esély Kalkulátor néven és milliomos leszek belõle:D

Fogok írni egy programot Teherbe Esés Esély Kalkulátor néven és milliomos leszek belõle:D
Mindenesetre kevesebb az esély, mint arra, hogy Andorra 10-0 -ra ver minket este.
A laikusoknak: Andorrában annyian laknak, mint Tatabányán vagy Kaposváron.
Bírom, az ilyen 50-50%-os meg orosz rulettes hasonlatokat... Elõre leszögezem: senkit sem biztatok semmire sem! A megszakításos védekezés valóban kockázatos, nagyon komoly önismeret szükséges hozzá. Egy tapasztalatlanabb ember, aki nagyon nem tervez még gyereket, inkább ne védekezzen így. Amit írok, csak azért írom, mert idegesít a sok mellébeszélés. Én úgy öt éven keresztül védekeztem a párommal megszakítással. Öt éven keresztül semmi probléma nem történt. Millió sztorit hallottam ilyen teherbeesésekrõl, néha el is gondolkodtam, hogy esetleg valamelyikünkkel gond lehet, mert öt évig nem jött be a hibafaktor. Az elmúlt idõszakban eljutott az életünk odáig, hogy azt mondtuk, hogy ha nem is még most, de hamarosan jöhet a gyerek; ha most, az sem lesz probléma. Annyi történt, hogy néha-néha, a nem termékeny idõszakban nem volt megszakítás. Ha minden jól megy, jövõre boldog apuka leszek. Ennyit az 50-50%-ról. Még egyszer hangsúlyoznám: SENKIT NEM BIZTATOK SEMMIRE! A megszakítás igenis rizikós, de a sok szexuálstatisztikus, aki mindenkit leolt az orosz rulettes és "vagy teherbe esel, vagy nem" jellegû okosságaival, egy kicsit legyen szíves picit visszavenni.
50%. Vagy teherbe esel vagy nem.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen az utolsó válaszolónak!
1. elõváladék sem igen kerülhetett beléd 2. gondolom nem ovuláció környékén történt a dolog Nulla az esélye. Mi 6 évig csináltuk megszakítással. Nem történt semmi. Most kezdtünk el nem megszakítani már gyerek nemzés céljából, és még most sincs semmi szóval, nem megy az olyan könnyen.
A kérdező hozzászólása: Legutóbb szeptember 22-én jött meg, általában 30 napos szokott lenni, ez pedig szombaton történt.
Ugyanannyi, mintha ágyban csináltátok volna gumi nélkül.
# 15/19 Idõpont ma 15:58 Gondolom orvos vagy, és tájékozott.. Ha nem akkor ne szólj bele-köszi
Kedves csórózó, nyomorékozó: gondolom, te sem vagy orvos, akkor te milyen alapon szólogatsz be? Vagy nálad az a rendszer, hogy a beszóláshoz nem kell semmilyen megalapozottság, csak a válaszhoz?
nem vagyok orvos de tajekozott. ha hiszed ha nem spermiumbol lesz a gyerek es nem a golya hozza.
a kozhiedelemmel ellentetben nem olyan konnyu teherbe esni. majd ha egyszer szeretnel gyereket rajosz. a masik meg amit hozzafuznek hogy spermium is kell ahhoz hogy terhes legyel. elovaladekban nincs alap esetben spermium, meg ha mindenki azt is mondja. igen tartalmazhat az elozo aktusbol, tehat ha nem onkielegitett a parod elotte akkor az eselye hogy teherbe esel nagy NULLA. ha nem hiszed el, keress ra a wikipedian az elovaladekra. 37F
0, 0001% az eselye
A kérdező hozzászólása: Kedves 11-es. Köszönöm, hogy nyomoréknak nevezel, de úgy érzem, nem szolgáltam rá. Tisztában vagyok vele, hogy ha nem használok óvszert, akkor teherbe eshetek, pontosan ezért le is írtam, hogy ilyen még 2, 5 év alatt nem fordult elõ velem. Tanácsért jöttem, a fejmosást már megkaptam mástól. A továbbiakban megköszönném, ha nem a tettemre kapnék visszajelzést, hanem a kérdésemre. Köszönöm.
# 10/11 Idõpont ma 10:36 Ne hazudozz már ennyit te kamugép:D
Jegyezzük már meg végre ha gumi nélkül beteszi "pár percre" akkor is lehetsz terhes. Ne legyél már ennyire nyomorék...ennyire csórók vagytok?:D
mi 2éve igy csináljuk, és semmi gond:P de nem buzdítani akarlak, most próbálunk áttérni a gumira, és csak a terméketlen napokon fogunk megszakitást alkalmazni.. néha-néha....
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen, remélem, hogy nem történik baj. Ha az számít, szept. 22.-én volt meg utoljára, ez pedig 2 napja történt.
Az én személyes véleményem szerint nem szükséges tablettát bevenned, de tudnod kell, hogy esély azért mindig van, így az én esetem csak egy eset és csak egy vélemény. A te életedrõl én nem döntök! Ellenben ha ennyire aggódsz, máskor ne csináld gumi nélkül, és akkor nincs mitõl félni. Én ebben az öt évben azért kicsit úgy álltam a dologhoz, hogy azért számoltam vele, hogy lehet baleset.
A kérdező hozzászólása: Az utolsó válaszolónak nagyon köszönöm! Azon gondolkozom, hogy vajon van-e értelme tablettát bevenni, mert nem szeretném feleslegesen mérgezni a szervezetemet. Még sosem volt rá szükségem, mert eddig nem jártam hasonlóan.
A kérdező hozzászólása: Köszi :D Csak ez most nem sokat segít rajtam :)
igen, spermiumból lesz.... de az elõváladékban amúgy is kevés van(ha egyáltalán tartalmaz spermát, mert még ez se bizonyitott), ha meg tartalmaz, akkor keveset, és kevés az esély h abból a kevésbõl lesz egy kitartó, amelyik eljut a célig. nem mellesleg meg minél jobban ijesztgetik a fiatalokat, azok annál több gumit meg tablettát fognak venni, és ezzel is a gyógyszergyárak rakják tele a zsebeiket.. ennyi..

Menstruáció után 3-4 nappal mennyi az esélye a teherbe esésnek? (csak előváladék volt, nem élvezett el. Évek óta gyógyszert szedtem de most nem kezdtem el a levéllel. )

Legjobb válasz: menzesz után pár nappal kicsi az esélye, viszont az elõváladékkal vigyázni kell, mert attól is teherbe eshetsz

menzesz után pár nappal kicsi az esélye, viszont az elõváladékkal vigyázni kell, mert attól is teherbe eshetsz
3 fajta nõ van: 1. tabi abbahagyása után a petefészke elkezd baromira mûködni, azonnal lesz peteérése, és nagyon könnyen teherbe esik 2. simán visszaáll a ciklusa, normális idõben lesz peteérése 3. több hónapig nem áll vissza a peteérése és a menzesze Hogy te melyikbe tartozol, azt max a jóisten tudja. Elõfordulhat terhesség. De nem értem, hogy 1. ha nem akarsz gyereket, akkor miért hagytad abba, vagy miért nem védekezel máshogy (normálisan)? 2. ha gyereket akarsz, miért szakítottátok meg?
velem is ez volt :D most már 2 gyerekem van...

Mutéten estem át, elhalt, saját tengelye korul megtekeredett, bevérzett petevezetékemet (méhkurt) távolították el. Mennyi az esélyem a teherbe esésre amennyiben ez a szerv már nem jon létre ujra az eltávolítást kovetoen?

Legjobb válasz: Sajnálom ami veled történt, bizony ez a szerved már a múlté, de a Jóisten kettõ petefészket adott a nõknek és jó esélyeid vannak hogy spontán teherbe essél. A hormonrendszer mûködése miatt lehet hogy csak minden második ciklusban lesz peteérésed, de az is lehet hogy minden ciklusban érik majd egy pete, hiszen milliónyi tüszõ van egy petefészekben arra várva hogy megérjen. A test olyan kiválóan alkalmazkodik a megváltozott struktúrához, hogy nem kell aggódnod, biztosan lehet babád.

Sajnálom ami veled történt, bizony ez a szerved már a múlté, de a Jóisten kettõ petefészket adott a nõknek és jó esélyeid vannak hogy spontán teherbe essél. A hormonrendszer mûködése miatt lehet hogy csak minden második ciklusban lesz peteérésed, de az is lehet hogy minden ciklusban érik majd egy pete, hiszen milliónyi tüszõ van egy petefészekben arra várva hogy megérjen. A test olyan kiválóan alkalmazkodik a megváltozott struktúrához, hogy nem kell aggódnod, biztosan lehet babád.
Nagyon sajnállak, tudom min mentél keresztül. Nekem 3, 5 éve méhenkívüli terhesség miatt kellett eltávolítani az egyik petevezetékem. Én is teljesen kétségbe estem, hogy nem lehet többé gyerekem, igaz akkor volt már egy 8 éves fiam. Pedig mindenki biztatott, hogy ílyenkor a még mûködõ petefészek, átveszi a másik szerepét. Nme hittem pedig IGAZ!! Most 12 hetes a kicsi fiam. Igaz 3 évet kellett várnom rá. Ne izgulj, sikerülni fog!!
Lehetsz terhes!!! Én egy petevezetékkel és kisebb méhvel születtem, és most terhes vagyok. Természetes úton, gyógyszerek és minden nélkül sikerül. Mondjuk nekem a másik oldal az teljesen alkalmas volt a dologra. Neked mit mondtak erre?

Mennyi az esélye a teherbe esésnek, ha megszakítással védekezünk?

A barátommal óvszerrel védekezünk, de kipróbáltuk a megszakítást. Utána néztem, volt ahol azt írták van rá esély, mert az el?váladék is tartalmazhat spermiumokat, de találtam olyan oldalt, ahol ezt kizártnak tartják. Most akkor mi az igazság? Van mit?l tartanunk?

Legjobb válasz: Az elõváladékban van sperma ez vitathatatlan, tehát van esélye a teherbeesésnek, igaz csak kicsi. De ha pont termékeny idõszakban voltatok együtt, akkor egyetlen egy sperma is elég ahoz hogy teherbeess, de ha nem ilyen idõszakban voltatok együtt akkor szinte semmi esély rá. (Persze elõfordulhat egy nagy orgazmusnál a spontán tüszõrepedés, de erre kicsi az esély.)

Az elõváladékban van sperma ez vitathatatlan, tehát van esélye a teherbeesésnek, igaz csak kicsi. De ha pont termékeny idõszakban voltatok együtt, akkor egyetlen egy sperma is elég ahoz hogy teherbeess, de ha nem ilyen idõszakban voltatok együtt akkor szinte semmi esély rá. (Persze elõfordulhat egy nagy orgazmusnál a spontán tüszõrepedés, de erre kicsi az esély.)
És még valami. Ismertem egy párt akik 3 éven keresztül így védekeztek sikeresen, de a legjobb barátnõm így esett teherbe.
nekem anno úgy mondták az okos emberek, hogy van az óvszer vagy tabletta, aminél minimális a terhesség veszélye, meg van a napszámolós meg megszakitott tipusú védekezés, ott meg 50-50%, vagy becsúszik, vagy nem. persze ez durva sarkitás, de azt jól mutatja, mennyire (nem) megbizható ez utóbbi két forma.
Mi évekig így védekeztünk, aztán pont amikor már el akartam menni gyógyszert iratni, akkor lettem terhes. A gyógyszer miatt vártam-vártam hogy megjöjjön, de hát nem jött. Viszont egyik barátnõm összejött egy sráccal, lefeküdtek, de nem volt náluk gumi, így "védekeztek" és barátnõm terhes lett. Hát nem örült neki, de jól sült el a dolog, mert a srác azóta már a férje lett, és már 2 éves a kisfiuk. De azért nem mindenki ilyen szerencsés.
A megtermékenyüléshez elég egyetlen egy spermium is, ezért nem árt óvatosnak lenni! A megszakítás nagyon bizonytalan, hiszen az elõváladékban valóban találhatóak életképes hímivarsejtek, emiatt ilyen módszernél a terhesség bármikor bekövetkezhet. Én is védekeztem már megszakítással legalább fél évig, folytonos idegeskedés mellet: Vajon meg jön-e majd?:S Azóta már tablettát szedek és sokkal jobb, nem kell aggódnom h nem jön meg, mert a tabi beállítja a mensit is. Ha az óvszer nálatok nem jön be, inkább válasszatok más fogamzásgátlót, de nem ajánlom a megszakítást!!! A megszakítással védekezõ nõk esnek teherbe a legnagyobb arányban évente! Neten nézz utána!

Egy 16 éves lánynak mennyivel van kevesebb esélye a teherbe esésre, mint egy felnőtt nőnek?

Legjobb válasz: Egy 16 éves lány ugyanúgy teherbe eshet ha már rendszeresen menstruál,sõt!

Egy 16 éves lány ugyanúgy teherbe eshet ha már rendszeresen menstruál, sõt!
A kérdező hozzászólása: sõt? :-S
Bizony könnyen teherbe eshet 16 éves lány is, azt mondják, a nõk mai világunkban kb. 30 éves korig a legtermékenyebbek, késõbb már több probléma adódhat.Ide jutottunk a környezeti ártalmak hatására sajna.
sajna aki akarna annak nem jön össze a baba.akimeg csak szórakozgat teherbe esik szinte egybõl.mégegy 16éves is.
Semennyivel sincs kevesebb esélye. Épp ezért jól gondold át a védekezést, ha már ilyen fiatalon szexuális életet élsz! Hatalmas felelõsség, nem játék!
hát nekem már 14 évesen megvolt és sokszor nemtudtunk jol védekezni...sose volt még semmi belöle!nemtudom kinek milyen a szervezete de az enyémet ismerve annyira nem könnyü nekem...lehet hogy steril vagyok?

Mennyi az esélye a teherbe esésnek?

Kielégítettem a barátomat,ezután ő csak simán letörölte a péniszét. Körülbelül fél óra múlva annyira lázba jöttünk, hogy berakta óvszer nélkül, de csak kb egy percre. Hogyha letörölte, akkor még maradhatott rajta ondó nem? Nem hiszem hogy ilyen kicsitől lehetne bármi is,de azért kíváncsi vagyok, más mit mond...

Legjobb válasz: Nem kezdelek el leoltani és kioktatni, mert itt úgyis lesznek bõven. Hozzáteszem, jogosan. Maradhatott rajta ondó, de kicsi az esély rá, hogy terhes leszel. Mikor volt/lesz ovulációd?

Nem kezdelek el leoltani és kioktatni, mert itt úgyis lesznek bõven. Hozzáteszem, jogosan. Maradhatott rajta ondó, de kicsi az esély rá, hogy terhes leszel. Mikor volt/lesz ovulációd?
szia A hímvesszó csoben amibol az ondo kilovel maradhatott sperma...a barátnom novemberben szulte meg az így megfogat kislányát
A kérdező hozzászólása: Kedden lett vége. legközelebb március 10.-e körül lesz.
a sperma élettartalma igen kicsi, ha kint sült el. Tehát már 10 perccel késõbb sem lenne baba belõlle. Ha a péniszébõl került beléd? Hát? A sperma élettartalma 48-72 óra. De nem hiszem, hogy ha letörölte és beléd rakta, akkor abból valami is kifolyt volna. Szerintem nem lesz baba. De ha félsz, akkor engedj egy igazán forró vizet a kádba, és ülj bele legalább fél órát, ha hül a víz, engedhetsz hozzá még forrót! A forró víz ellazít, és ha valami kezdeményezés is van, akkor nagy eséllyel ki fogod utánna pisilni.
Ennyitõl nem leszel terhes, ahhoz nem csak 1 spermium kell.

Peteérés után mennyivel van kevesebb esélye a teherbe esésnek?

Mentruáció utáni 17. napon szerintetek sokkal kevesebb esély van a babára ?? Azt tudom nyilván, hogy valamennyivel kevesebb .. Egy éjszaka 3x nem védekeztünk, nem lenne gond ha jönne a gyerk?c:-)

Legjobb válasz: elhanyagolható az esély különbség... :) szerintem ha mindketten mind a háromszor igazán elélveztetek akkor lassan majd elõfordulhat hogy 3an lesztek :P (vagy négyen nem tudom van -e már babátok)

elhanyagolható az esély különbség... :) szerintem ha mindketten mind a háromszor igazán elélveztetek akkor lassan majd elõfordulhat hogy 3an lesztek :P (vagy négyen nem tudom van -e már babátok)
Valamivel több esélye van mint tojásrakásnál.

A menstruáció 4. napján mennyi az esélye a teherbe esésnek?

Pénteken jött meg a menstruációm.(Pontosan 28 nappal az előző vérzésem után)Tegnap összemelegedtünk a barátommal, és odáig jutottunk, hogy egy kicsit behelyezte a nemi szervét. Kellene aggódnom, hogy teherbe eshettem? Konkrét aktus nem történt, de behatolt óvszer nélkül. Fogamzásgátlót még nem szedek. Ma reggel belegondoltam, hogy mi történt és kicsit elkezdtem félni..

Legjobb válasz: nagy eséllyel nem vagy terhes

nagy eséllyel nem vagy terhes
Ekkor a legnagyobb az esély.Mehetsz babakelengyét venni.
Akár egy orgazmus is beindíthatja a peteérést. Akkor meg aztán nagyon megszívtad..
Kicsi a valószínûsége. Ha nem akarsz gyereket, akkor védekezni kell normálisan, ennyi a titok. Mellékesen megjegyzem, hogy arra nagyobb az esély, hogy egy ilyen menzesz alatti szex alatt összeszedj vmi fertõzést. Nagyon nem egészséges a vérzés alatti szex, mert nyitott a méhszáj és bármilyen kórokozó nagyon könnyen feljuthat.
Nem, mert nem volt peteérésed. :)

Így mennyi az esélye a teherbe esésnek?

A barátn?mmel úgy feküdtünk le, hogy Neki épp megvolt, és azt mondta, hogy akkor volt a leger?sebb a vérzés, utána még 5 napig vérzett, másrészt volt rajtam óvszer (spermicidise, nem szakadt ki), és meg is szakítottuk az együttlétet miel?tt elélveztem volna. Harmadrészt el?tte el is élveztem kétszer, hogy ez megtörtént volna.. Ez kétszer történt meg egymás után, de mondom, el?tte már többször elélveztem, szóval képtelen lettem volna mégegyszer.. Õszintén, komolyan, mennyi az esélye így, hogy teherbe esik? Aggódom Érte.. Mondjuk ha nem számoljuk a gumit, csak azt h megszakítottuk miközbe megvolt neki? Úgy mennyi az esélye?Köszi el?re is.

Legjobb válasz: Így semmi esélye. De a megszakítás nem azt jelenti,, hogy kiveszed, és nem élvezel el, hanem , hogy az utolsó pillanatban kihúzod, és nem bele élvezel el.

Így semmi esélye. De a megszakítás nem azt jelenti, , hogy kiveszed, és nem élvezel el, hanem , hogy az utolsó pillanatban kihúzod, és nem bele élvezel el.
76.92138921% esély a terhességre
Most volt óvszer vagy nem? Ha volt óvszer az ELSÕ pillanattól kezdve, akkor mindegy, hogy te elélvetél vagy sem, hisz nem szakadt ki.Ha nem volt óvszer, akkor van esély a terhességre.Úgyhogy döntsd el mi az igazság, mert nagyon nem mindegy, hogy óvszerrel nem leszel apa vagy óvszer nélkül igen. Két hét múlva csináljon tesztet!
A kérdező hozzászólása: volt rajtam óvszer, ezt úgy értettem, hogy úgy mennyi lenne az esélye, ha csak azt nézzük, hogy megvolt neki, erõs vérzéssel, és utána még majd egy hétig megvolt.
A teherbeesés nem függ a vérzés mennyiségétõl, és idejétõl. Minden esetben kell gumi, mert az nélkül nem biztonságos.
"Mondjuk ha nem számoljuk a gumit" Miért van olyan érzésem, hogy nem is volt rajtad? Vagy csak késõbb tettétek fel? Ha meg minden úgy történt ahogy írtad (amit erõsen kétlek, mert akkor kérdést sem tettél volna fel), akkor mégis miért aggódsz?
Amíg vérzik, addig épp leszakad a méhnyálkahártya, és amíg nem nõ a helyére az új, addig nincs hol megtapadnia a kis sejtecskének, ha véletlen épp rendkívüli módon leesik és pont meg is termékenyül, egyszerûen kizuhan a végtelenbe. (Komolytalannak hangzik, de így tanultuk bioszból annó)
A természet érdekes dolgokra képes. Azt is tanultátok, hogy olyankor elvileg nincs peteérés, mégis elõfordulhat, ahogy az is, hogy mégis megtapad?! Nagyon kicsi az esély, de nem lehetetlen.
Igen, a szervezetünk nem gép, sok mindenre képes.Ráadásul megtapadnia nem most kell, hanem majd 14 nap múlva.Ha most esetleg van peteérése és meg is termékenyül, akkor még bõven van ideje, hogy a méhnyálkahártyája megvastagodjon, mire a méhbe ér.Sok a HA, de az esély így is megvan.Persze mindezt akkor, ha gumi nélkül számítjuk a dolgot, ahogy a kérdezõ is kérte.

Fogamzásgátló abbahagyása után megszakításos módszer. Mennyi az esélye a teherbe esésnek? TÖBBI LENT!

kb 3 hete hagytam abba a fogamzásgátló tabletta szedését (jövőhétre (péntek-vasárnap) várnám a menstruációm), a párommal a menstruációm után 1,5 héttel (pénteken) megszakításos módszerrel szeretkeztünk. Egyik kérdésem, a fogamzásgátló után rögtön lehet ovu? Mekkora az esélye a terhességre? U.i: korai lenne, de ma (az aktus után 4 nappal) erőteljes folyásom volt, tompa derék és alhasi fájdalmaim vannak. Esetleg ez lehet a peteérés és a közelgő mensi egyik jele? Köszönöm a válaszokat!

Legjobb válasz: Tabi abbahagyása utáni hetekben a legnagyobb az esély a terhességre, ez egy nagyon termékeny idõszak, úgyhogy igen, lehetsz terhes.

Tabi abbahagyása utáni hetekben a legnagyobb az esély a terhességre, ez egy nagyon termékeny idõszak, úgyhogy igen, lehetsz terhes.
Igen, szerintem simán lehetsz...pont akkor voltatok együtt mikor a legnagyobb az esély rá és ugye a megszakításos módszer nem sokat ér ha nem akarsz babát...ugyanis sperma nem csak az orgazmussal távozik.Ha nem vagy az , és szerencséd van és nem szeretnél babát akkor használjatok óvszert.Tapasztalatból a naptári módszert se próbáljátok ki ...ezzel módszerrel vagyok 15 hetes terhes.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Marad a várakozás, jövõhéten kiderül. Nõgyógyásznak is írtam, bár az õ válasza az volt, hogy szerinte nem valószínû a terhesség, azért nem veszem biztosra. Utolsó komizó: ha jól veszem ki, nem akartatok babát, ugye?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!