Találatok a következő kifejezésre: Mennyi esélyünk arra, hogy a (178 db)

Mennyi az esély arra, hogy a ciklus 27. napján van peteérés és másnap (a 28. napon) megjön a menzesz?

Legjobb válasz: Szerintem ennek nagyon kevés az esélye. De, ha azt nézzük, hogy én a fiammal a mensim harmadik napján estem teherbe ( nem kevés vérzéssel ) még 12 évvel ezelõtt, akkor van rá némi esély, de mondom nem sok! :) Egyébként én ilyenrõl még nem is hallottam, hogy vkinek mensi elõtt egy nappal lenne PÉ-se. :) Persze vannak kivételek, mint az én esetemben is annó......:)

Szerintem ennek nagyon kevés az esélye. De, ha azt nézzük, hogy én a fiammal a mensim harmadik napján estem teherbe ( nem kevés vérzéssel ) még 12 évvel ezelõtt, akkor van rá némi esély, de mondom nem sok! :) Egyébként én ilyenrõl még nem is hallottam, hogy vkinek mensi elõtt egy nappal lenne PÉ-se. :) Persze vannak kivételek, mint az én esetemben is annó......:)
Ez a sima Pé-d lenne? Mert 1-1 rendkívüli PÉ lehet olyankor! :-) Több olyanról hallottam, h a "naptár szerint" védett volt és mégis jött a baba :-)
A kérdező hozzászólása: Nem tudom h volt e PÉ-m. Csak a 27. napon megszakitással védekeztünk és másnap megjött a menzeszem (ezért kérdeztem). Általában 28-30 naposak a ciklusaim...

Ha az elso gyerekemet 18 ora alatt szultem meg mennyi az eselyen arra hogy a masodik hamarabb megszuletik?

Legjobb válasz: Szia! Azt nem tudom mennyi az esélye, ezt csak a babácskád és a tágulásod fogja eldönteni, nekem mind a 2x 12-14 órát vajudtam nem volt rövidebb pedig én is azt hittem h gyorsabb lesz és mind a 2 babánál mikor már kitágultam 1/2 óra alatt megszülettek. Érdekes! Ha most várod a babácskádat Boldog babavárást üdv. 13 hós baba és 18 éves nagylegény anyukája :)

Szia! Azt nem tudom mennyi az esélye, ezt csak a babácskád és a tágulásod fogja eldönteni, nekem mind a 2x 12-14 órát vajudtam nem volt rövidebb pedig én is azt hittem h gyorsabb lesz és mind a 2 babánál mikor már kitágultam 1/2 óra alatt megszülettek. Érdekes! Ha most várod a babácskádat Boldog babavárást üdv. 13 hós baba és 18 éves nagylegény anyukája :)
A kérdező hozzászólása: na most jol elijjesztettel
Az elsö szokott általában tovább tartani, de egyébke´nt semmit nem lehet mondani arról, hogy miként fog a következö születni. Nekem 4 gyerekem van és mindegyikél egész máshogy volt a szülés.
A kérdező hozzászólása: hat remenykedem hogy gyorsabb lesz most a masodik mert az elso nagyon hoszu volt :(
Én az elsõ babámat, közel 12 óra alatt szültem, a másodikat, pedig a fele alatt.gyorsabb volt, és fájdalmasabb. de ez csak én vagyok. valakinek a 3. gyereke a legrosszabb... nem lehet tudni...
Az esövel 36 orát vajudtam azt hittem sosem lesz vég ö most 8 éves. Kislányomat egy éve szültem elsö fájásom 4kor volt 23 15 kor már meg is született majdnem nem értünk be a mentöre fél orát vártunk. Hihetetlenül gyors volt viszont ezerszer fájdalmasabb. Elsö gyermekemnél nem értettem miért üvöl a többi anyuka hát enyire nem fáj de a másodiknál megtudtem és is üvötöttem. Nem merültem ki annyira nem akartam mindjárt aludni tudtam babaázni rogtön a szülés után.
Engem pedig a 8:12-es ijesztett el! :) Harmadik babámat várom. Az elsõ 6 óra alatt volt kint, a második csak 1 óra 45 percig tartott. A fájdalom valóban intenzívebb, hiszen sokkal gyorsabban tágulsz, nem lassan, fokozatosan. De hamarabb meg is születik. A hosszú vajúdás nagyon kimeríti az embert, általában ezért van, hogy szüléskor már nagyon fáradtan "más tudatállapotba" kerülnek az anyukák. Én a másodiknál teljesen észnél voltam, minden pillanatra, érzésre élénken emlékszem. Talán ezért volt rosszabb...vagy inkább más, nem is rosszabb.
Kedves Utolsó válaszoló! nem akartalak megijeszeteni, ez csak általános dolog... A keresztanyám 3 óra alatt megszülte az elsõ babáját. A barátnõm, meg a 3. gyerekét szülte a legnehezebben. Ez nagyon változó...
Persze, tudom én. Most már mindegy, mert pociban a harmadik babánk, remélem könnyû szülésem lesz. :)
A kérdező hozzászólása: jaj en is ebbe remenykedem:) ) hogy gyorsan konnyen meglesz az en szerelmem:)

Szerintetek mennyi az esély arra, hogy a tanár észreveszi, hogyha jobb jegyet diktálok be, mint amit a dolgozatomra kaptam?

Legjobb válasz: Ha röpi akkor szerintem nem nézi meg.De ha TZ akkor azt visszakéri és akkor kapásból több 1est kapsz :D

Ha röpi akkor szerintem nem nézi meg.De ha TZ akkor azt visszakéri és akkor kapásból több 1est kapsz :D
A kérdező hozzászólása: nem kéri vissza ritkán írat dolgozatot, és csak ennek a jegye számít... havonta kb 1-et ha irat egyébként megkérdezhetem, hogy hány éves vagy?
Ha ritkan irat, akkor jo esellyel emlekszik mit kaptal...
Egyik tanár ismerõsöm mondta, hogy õk ezt direkt tanulták a tanárképzõn, mondta a nevét is, de már nem tudom, a lényeg, hogy így tesztelik a diákokat, hogy ki mennyire becsületes. Hidd el, fel van neki írva, hogy ki milyen jegyet kapott, és 100%, hogy lebukik, aki mást diktál be. Nem mondom, hogy szembesíti is a diákot a csalással, de tuti utána megszívatja, pl többet felelteti. 23N
A kérdező hozzászólása: nincs itt feleltetés, egyébként meg egy vén öregasszonyról van szó, és nem írja fel sem
A kérdező hozzászólása: szóval, ti úgy gondoljátok, hogy 100%-ban teljes lebukás a jobb jegy bediktálása?
Mi osztályunkban mindenki bebukott rajta, aki próbálta.
hát sztem simán mehet..próba szerencse. :D pláne ha vén szatyorról van szó, , szenilis nyanya.. Xd
Sok pánikbeteg nem tud buszra szállni, mert bepánikol. Valami sokk érhette.
Miért nem akar buszra szállni? Egyébként nem hiszem hogy valaha is szülõ/férj lesz, de nyilván nem õ lesz az elsõ ilyen az emberiség történelmében.
Apám is teljesen ki volt szolgálva 22 évig, utána elvette anyámat, aki további 23 évig tett a segge alá mindent. Most, hogy válnak, teljesen maga alatt van, hiszen egy mosógépet sem bír bekapcsolni egyedül.
második válaszolónak: valszeg tényleg pánikbeteg a srác, ilyesmit nem szoktak eljátszani... ahogy te se csak eljátszod, hogy intoleráns bunkó vagy egy beteggel szemben.
Sosem volt senkije? Talán csak komoly kapcsolata nem. Van esély a változásra, de ehhez olyan nõ kell neki, aki miatt megéri feladni ezt a jólétet, ilyenbõl pedig csak egyetlen egy van a világon.
Azért, mert a szülei úgy nevelték, hogy kinyalták a hátulját. Nálunk is van a rokonságban egy ilyen fiú, bár õ még "csak" 25 éves. Most azt találta ki, hogy pánikbeteg, ezért nem megy sehova egyedül, max. munkába. Semmit nem csinál otthon, még az üdítõért is az anyját ugrasztja. Óvatosan próbáltunk rávilágítani a szülõknek, hogy nem lesz ennek jó vége, de elengedték a fülük mellett. Most az apja ment el jogosítványt szerezni, mert az ajándék autó ott áll a ház elõtt. A srác addig nem megy, amíg gyógyszert kell szednie ( véleményem szerint ezzel is csak szívatja az öregeit ). Ha szerencséje van, férjül veszi egy hasonló mentalitású nõ, aki anyja helyett anyja lesz.
Kedves Cyndel! Te is bunkó vagy drága, ha úgy véleményezel, hogy ÉN ismerem a családot, ÉN látom, mi az igazság. És pedig de, el lehet játszani, csak jól körül kell járni a témát és találni kell ehhez szülõket, akik be is veszik. Vita lezárva!
A kérdező hozzászólása: uhhhh.
Nekem az öcsém 21 éves és most jött ki rajta a pánikbetegség.Nem tud buszra szállni, múltkor bement a városba egyedül és rosszul lett, egy rokon hozta haza kocsival. Tini korában folyton beszóltak neki az utcán, mert festett haja volt, mivel eredetileg vörös a hajszíne, elõtte pedig azért csúfolták.Most jöhetett ki nála ez. Hidd el, az ilyen embernek nem lesz gyereke, de szerintem õ már tudta ezt fiatalabb korában is.Nem ez a legnagyobb baja, hanem az, hogy a szülei nem élnek örökké.És addig kell megtalálnia a módját, hogy hogyan élhet majd önállóan. Hidd el van elég baja ennek az embernek, anélkül is, hogy kíváncsiskodó rokonok, ismerõsök kérdezgetnék. Légy tapintatos, és ne kérdezz róla semmit, nem a te dolog, hanem a családjáé.
Nem hiszem el hogy valaki ennyire magának való legyen, ez már a hülyeséggel határos lenne. Ez mögött valami más dolog lehet. Viszont akkor meg miért nem ment el orvoshoz?
Lehet hogy kisebbségi komplexusa van. Vagy pánikbeteg. Totál 0 az önbizalma. A harmadikon szerintem a legkönnyebb segíteni, az még egyedül is megy. Az elsõ kettõhöz már valszeg pszichomókus kell.
"Valószinû, anyuci az agyonféltésével lelkileg kasztrálta, ha már így nevelte fel, akkor viselje gondját addig, amíg rá nem akasztja egy olyan nõre, akinek ez örömet okoz. " Ez így van, egyetértek!
és téged miért érdekel ez a pasi? akarsz tõle valamit? szerintem ne ácsingózz utána, mert ahogy írod vagy önzõ, vagy pedig tényleg beteg.
Valószinû, anyuci az agyonféltésével lelkileg kasztrálta, ha már így nevelte fel, akkor viselje gondját addig, amíg rá nem akasztja egy olyan nõre, akinek ez örömet okoz. Vannak ilyenek, akik szeretik az ilyen kis plüssmacit.
Pán Péter szindrómának hívják, ha valaki ennyi idõsen nem törekszik az önálló életre. Valamiért kényelmesebb neki, ha nem vállalják be a felnõtté válást, és az azzal járó esetleges kudarcokat, nehézségeket. Én nem kezdenék az ilyennel.
A kérdező hozzászólása: Nemhiszem, hogy valaha is volt valakije. Nagyon magának való, zárkózott eléggé. És mogorva idõnként.
A kérdező hozzászólása: Fogalmam sincs, hogy miért nem busszal közlekedik. Egyszer-kétszer jött busszal dolgozni. Ingyen bérletet is kap, de ennek ellenére az anyuci hozza-viszi mostanság. De nem csak ezért gondolom, hogy anyuci pici fia. Még kismillió dolgot tudnék mondani.
A nagybátyám ugyanilyen. Soha életében nem volt barátnõje, de igazából baráti köre sem. 53 éves koráig élt a nagyszüleimmel, ahol a nagymamám pontosan úgy kiszolgálta, mint anno gyerekként, majd mikor meghaltak, ráakaszkodott édesanyámra. Azóta õ fõz neki, mos rá, még vásárolni is együtt járnak. Szóval ebbõl kiindulva szerintem aki 31 éves koráig nem tudott leszakadni az anyjáról, annak már csak akkor fog sikerülni, ha valami igazán nagy pofont kap az élettõl, ami helyrebillenti.

Ha magyar államkincstár által kiállított hatósági igazolvánnyal utazom, mennyi az esély arra hogy a 18 év alatti "kísérőmmel" jegyet engednek váltani?

mert úgy hallottam, hogy 18 év felettinek kell lennie, viszont buszon is láttam, h alatti volt és olvastam h másnak is elfogadták.. meg gondolom egy erre jogosult embernek nem csak egy 18 év feletti nyujthat segítséget.

Legjobb válasz: bárki utazhat veled kiséröként, már nincs kormegszabás, amikor még a fehér kártya volt akkor szoltak érte de már nem

bárki utazhat veled kiséröként, már nincs kormegszabás, amikor még a fehér kártya volt akkor szoltak érte de már nem

Mennyi az esélyed arra, hogy a párod nem lesz függő?

Rengeteg kérdést látok, mindenki küzd valamivel. Szakítasz valakivel, mert nem bírod nézni, hogy iszik, erre összejössz valakivel aki elkezd drogozni.:((( Mennyi az esélyed arra, hogy olyan párt találj, aki nem iszik (max néha alkalmakkor), nem drogozik, nem agresszív, illetve nem rabja semmi olyan dolognak, ami rá, vagy a családjára nézve káros. És emellett esetleg még hajlandó normális életet is élni (munka, család (egy nő és nem több), szeretet). Mennyi az esély erre?

Legjobb válasz: Szerintem az apró jelek ott vannak a potenciális függõkben, csak az baj, hogy: egyrészt attól még nem biztos, hogy függõk lesznek, másrészt amíg valaki nem égette meg magát ezzel, addig nem fogja észrevenni a jeleket. Én is sajnálattam olvasom a sok ilyen kérdést, meg látom magam körül a hasonló élethelyzeteket

Szerintem az apró jelek ott vannak a potenciális függõkben, csak az baj, hogy: egyrészt attól még nem biztos, hogy függõk lesznek, másrészt amíg valaki nem égette meg magát ezzel, addig nem fogja észrevenni a jeleket. Én is sajnálattam olvasom a sok ilyen kérdést, meg látom magam körül a hasonló élethelyzeteket
A kérdező hozzászólása: A körülmények... de nem rosszak a körülmények. Neki semmivel sem rosszabbak mint nekem, sõt... Mindig van valami indok. Amíg nem dolgozott, addig unatkozott, most sok a munka, ha szabin van, akkor pihen és most megteheti. Mindig ígéri, hogy abbahagyja, de soha. Ha kívülrõl nézném magamat, rég azt tanácsoltam volna magamnak, hogy szakítsak. De mindig attól félek, hogy csak rosszabb lesz. Nem is tudom:(( De jó olvasni, hogy vannak olyanok, akik normálisan élnek, talán még van remény...
Õ mit mond, miért van ez így?
A kérdező hozzászólása: Amikor összejöttem a párommal ritkán ivott, voltak céljai, egyetemre járt, edzett minden nap. Okos és kitartó volt, tudta mit akar, mindig felnéztem rá. Olyan akartam lenni mint õ. Ma lusta tanulni, lusta bármit megcsinálni, ingerült állandóan. Amint hazaér iszik, ha véletlenül kimozdulunk iszik. Nem értem... Õ sem ilyen volt, amikor megismertem. Vagy miattam lenne?
Nem igazán értem az egészet. Nem drogozok, nem cigizek, még csak nem is kávézok... Alkoholt szoktam fogyasztani néha haverokkal, ha épp beülünk meginni egy sört. Vagy ha elmegyünk bulizni, bár az utóbbi talán egy évben 2-3 alkalmat jelent. Kétlem, hogy káros lenne a családomra nézve bármelyik is. Amikor van idõm, akkor dolgozni is szoktam a suli mellett... Nõbõl most egy sincs, de ha van, akkor kizárólag csak az az egy. Bár szerintem ez normális, hogy nem tartok háremet. :D /Nincs nekem annyi nõhöz idegzetem egyszerre, pedig elég türelmes ember vagyok./ A család viszont már más kérdés. Mert jelenleg nem igazán látom úgy, hogy valaha is akarnék gyereket. Bár ha két embert lehet családnak nevezni, akkor teljesen jó nekem is. :D
Hál'isten nem ismerek ilyen degeneráltakat, normális közegben mozgok.
A kérdező hozzászólása: Lassan kezdem úgy érezni, hogy ezt az egész család dolgot el kellene vetnem úgy ahogy van. Reménytelen, hogy az ember bárkivel is boldog legyen hosszútávon:(
Mi rosszabb? Ha elhagyod, eldobsz mindent, amit eddig felépítettetek. Ha vele maradsz, eldobod a boldog jövõ lehetõségét magadtól. "A pia még a legrendesebbeket is rongy-emberré teszi" A Karib-tenger kalózaiban volt valami hasonló mondás, elég nagy igazságot hordoz magában egy popcorn-mozihoz képest. Szerintem te is pontosan tudod, hogy mit kell tenned. Ne légy egy a sok butus lány közül, aki "a szívére hallgat". Ha a jövõdrõl van szó, az eszedben bízz.
Ha megválogatod azt a kör, ahol ismerkedsz, akkor jó esélyed lesz a normális életre.
A kérdező hozzászólása: Van egy csodálatos párom, aki szeret, nem csal meg, okos, kedvesek a szülei, szeretnek... Mindössze alkohol függõ, ezért ha iszik már csöppet sem kedves, lassan már okos sem lesz, ha így folytatja, elõbb-utóbb munkája sem lesz, ha megunják. A szüleinek folyton hazudnom kell, hogy mennyit iszik. Így nem lehet családot tervezni. De ha elhagyom, eldobok mindent amit eddig felépítettünk.
Több ilyen pali van mint hinnéd, csak nem a modell katalógus-okban kell õket keresni. Senki ne vegye magára, mert mindenhol van kivétel. A legjóképûbb faszi is lehet rendes, és a legrandább hapsi is lehet egy köcsög alkesz. De a nõk nagyrészt a full jóképû, rohadtizmos, bunkó rosszfiúkra buknak.
van azért még csak nyitott szemmel kell járni és majdnem mindenki azért megtalálja az igazit de egyre kevesebb az ilyen ember manapság sajnos :/
50/50. vagy igen vagy nem. nekem még nem sikerült függõ srácot találni, egyedül én vagyok koffeinista meg nikotifüggõ. jó helyen kell keresgélni, megfelelõ körökben.

Lenne egy kérdésem. Kétszer volt ejakulációm, a harmadik ejakuláció sex közbe történt, de kiszakadt a gumi. Mennyi az esély arra hogy a barátnőn teherbe essen?

Legjobb válasz: Idi0ta kérdés! A gumi nem szakad ki csak úgy! És nem igaz hogy nem vettétek volna észre ha mégis kiszakad, szóval szerintem nem volt ott semmilyen gumi és ez csak kifogás ha terhes lenne, hogy ti aztán védekeztetek. Hahaha

Idi0ta kérdés! A gumi nem szakad ki csak úgy! És nem igaz hogy nem vettétek volna észre ha mégis kiszakad, szóval szerintem nem volt ott semmilyen gumi és ez csak kifogás ha terhes lenne, hogy ti aztán védekeztetek. Hahaha
Ez sok mindentõl függ, amúgy 50% vagy terhes lesz vagy nem.
Azonnal vegyél be sûrgõsségi tablettát! elég komoly az esélye, hoyg teherbe esel!
Úgytûnik nála 6 napot késett a mikulás! Nálam mindig december 6.án jön meg. És egy évben csak 1szer 17/F
A kérdező hozzászólása: December 12én jött meg neki
Üdv! Hát a mensit nem nagyon lehet elõrehozni, az inkább késni szokott (betegség vagy egyéb miatt). Amúgy ne izgulj, 1 fecske nem csinál nyarat, fõleg ha elõtte már 2 szer elélveztél. Viszonylag kevés spermiumod marad az utolsó menetre. Ne aggódj, velem is volt olyan, hogy pont utolsó pillanatba durrant el az óvszer, aztán meg én. A csaj egy rendes adagot kapott. Szerencsére nem lett terhes. Amúgy kérdezd ki hogy hány napos a ciklusa, és mikor jött meg neki legutóbb. Majd számoljátok ki, hogy a termékenységi idõszakban volt-e. Neten NAPTÁR MÓDSZER néven keressétek. F22
A kérdező hozzászólása: És az esetleg nem segíthetne, ha megpróbálná elõre hozni a menstruációját ?
Nagy az esély!Futás 72órás tabiért a nõgyógyászhoz, Kb 6ezer a tabletta.
Sok! 72 órást vegye be'
Utolsó: Nem a kérdezõ esik teherbe, hanem a barátnõje, de a lényegen nem változtat. Kell az a tabletta.

Mennyi az esély arra hogy a második babámat is rendesen tudom a világra hozni?

20 hónapja szültem.Szeretnénk egy kis tesót,és az érdekelne hogy aki már rendese hüvelyi úton szülte az els? babát annak több esélye van rá hogy a másodikat is úgy hozza a világra?Mert azt mondják akik császáral szültek hogy a második nis császáros,de aki rendesen megszülte az els?t annak nagyobb az esélye hogy a második is úgy szülessen:Mi ebb?l az igaz?

Legjobb válasz: Nem a szülések számátál idejétõl függ szerencsére.

Nem a szülések számátál idejétõl függ szerencsére.
Szia! Mára már megdõlt az elmélet, hogy aki az elsõt császárral szülte annál tutiszáz, hogy a második is császár lesz. Illetve a normál hüvelyi szülést is követheti másodiknak császár. Mitõl függ? Leginkább a babától:) Befordul-e idõben? Mekkora a súlya ? Mekkora a fejkörfogat ? stb.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, hát azért remélem hogy normálisan császár nélkül:
50-50%. Vagy sikerül, vagy nem. Nem attól függ a szülés kimenetele, milyensége, hogy hányadik szülés. Szülhetsz simán, de bármi közbejöhet, ami miatt a császár indokolt. 3szor szültem
Mivel pont olyan, mint a vatera, így az, hogy mikor érkezik meg csak az eladótól függ.
Az ebay-en a követekezõképpen zajlik a vásárlás. 1. kinézed az árut amit venni akarsz.(ha licitálós, akkor reménykedj hogy te fizettél érte a legtöbbet, de akkor is meg kell várnod a licit idõ végét.VAgy veheted licit nélkül is(ahol meg van adva a végösszeg) 2.Minden árúnál az eladó odaírja hogy mennyi ideig tart a szállítása.Ha az van oda írva hogy 5-12 munkanap között, akkor inkább a 12-dik napra várd az árut.De hiába kéred hogy jövõhétre jöjjön meg, ha 2 hét a szállítási idõ.Vagy olyan árut keresel ahol jövõhéten már ott az árú nálad 3.Paypalon keresztül kell fizetned.Elõbb elutalod a pénzt paypalon keresztül, és a eladó ha értesítést kap, hogy a pénz a számlán van, elküldi postán az árut.Senki nem fogja utánvétellel eladni az áruját.(szerintem a vaterán is elõre kell fizetni, vagy személyesen)
ma 00:51 Én ellenben veled évek óta eby-en vásárolok, és eddig még soha nem csaptak be. Azt az árut kaptam amit rendeltem, és akkor jött ki ami meg volt adva határidõ..Nem bizsukat vásárolgatok ott.Vettem már futópadot majdnem 600 fontért vagy egy zenei felszerelést 400 fontért..De mindig megfelelõ árut kaptam. Ha az ember jól megnézi kitõl vásárol akkor nem lehet gond

Mennyi az esély arra hogy a szervezetem kilöki a szemöldök piercinget?

szerintem érthet? a kérdés. jöv? héten szúratom.ha látom hogy egyre kijjebb jön, mit lehet tenni azért hogy ne lök?djön ki?

Legjobb válasz: Nekem érthetõ de neked vszínû nem h mi az a kilökõdés. Annyiban nyílvánul meg a kilökõdés h begyullad nagyon. és ki kell venni. Ha van fülbevalód v más ékszered és nemvolt velük gond. akk fix h a szemöldökkel se lesz. Nemfog neked magától kiesni a pc. 18/F

Nekem érthetõ de neked vszínû nem h mi az a kilökõdés. Annyiban nyílvánul meg a kilökõdés h begyullad nagyon. és ki kell venni. Ha van fülbevalód v más ékszered és nemvolt velük gond. akk fix h a szemöldökkel se lesz. Nemfog neked magától kiesni a pc. 18/F

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!