Találatok a következő kifejezésre: Mennyi esélyünk arra, (376 db)

Mennyi esély arra, hogy egy újrakezdett kapcsolat rendesen működjön?

Összejöttem az exemmel. Sokan azt mondják, hogy hülyeség volt, mások meg helyeslik, hogy belementem. Szerintetek?

Legjobb válasz: Ha mind a ketten akartátok és nagyon akkor nem lesz gáz, de ha csak az egyik akarta nagyon akkor borul. Most érzem a helyzetet, szóval tudom..

Ha mind a ketten akartátok és nagyon akkor nem lesz gáz, de ha csak az egyik akarta nagyon akkor borul. Most érzem a helyzetet, szóval tudom..
Én ebben nem hiszek. Aki olyan hülye, hogy a környezete tagjainak a véleménye szerint éli a párkapcsolatát és itéli meg a kedvesét az meg is érdemli a sorsát!! De szerencsére a többségnek ennél több esze van.. Csak azt lehet "elhúzni" a kapcsolatból aki hagyja magát. Mégis hogyan köttetnek házasságok?? 5-10 éves együttlét után? Õket nem húzta el senki?? Nem volt gondjuk, problémájuk egyenként a környezetükben mely rányomhatta volna a nyomatát kapcsolatukra? Dehogynem... Csak egyesek tudják kezelni valószinüleg mig a többségnek nem sikerül vagy hiába tesz bármit nem passzolnak össze így minden hiába..
Hát sok újdonságot nem mondtál ezzel, a szakításhoz valóban három dolog kell: két személy és egy ok. Pontosan ezt írtam le én is korábban, azaz, hogy ez az a kérdéses, mert ez általában ugyanúgy ott van, mint korábban, csak ezzel a pár nem hajlandó szembenézni.
Most olyat mondok nektek amit valószínûleg magatok sem hisztek el:Egy szakításhoz csak két ember kevés !!!:) !!! Párkapcsolati foglalkozásokon van róla szó, és szakemberek is bizonyítani tudják. Egy párkapcsolat felbomlásához bizonyítottan valamilyen harmadik külsõ tényezõ jelenléte szükséges. Ez lehet egy vagy több személy, rokonok, munkahely bármi... Vizsgálódni kell a párocska két tagjának környezetében külön-külön. Biztos hogy lesz valami olyan tényezõ, ami v. aki az egyik tagot "elhúzta" a kapcsolatból. Gondoljatok csak bele:Ott van pl. a híres Kék Lagúna c. film. A történetben, ha az a hajó nem süllyed el, lehet h az a fiú&lány sosem jönnek össze. Így viszont leélték a fél életüket egy lakatlan szigeten, és nem szólt bele SENKI !!! Ha ebbe belegondoltok, akkor rájöttök, hogy környezetünket nagyon-nagyon nehéz megváltoztatni, hogy az a két ember együtt v. újra együtt legyen. Családi, anyagi hátteret, neveltetést, múltból magunkkal hozott komplexusokat stb. Na ez itt a nagy probléma. Szakítás után, vajon hányan helyeselnék az újrakezdést. (kollégák, barátok, ismerõsök) A környezet befolyása nagyon nagy. Ha két ember hosszabb távon már egyszer tartósan együtt tudott maradni, akkor biztos hogy a környezetük szól bele. . .
Ebben a szituban vagyok.Szakítottunk 6 év után, másfél évig voltunk külön, most újra együtt vagyunk...bennem vannak fenntartások, de mivel szeretem és õ is, egy próbát megér.Igazándiból sosem szakítottunk végleg, mert azalatt a másfél év alatt is viszonyunk volt...szexeltünk hetente többször is...
Miért, a Mekiben mit melegitenek?? Te ott dolgoztál hogy ismered a "mûhelytitkokakat"? Én sose láttam ott mikrót pl persze õk se hülyék, hogy a vevõtérbõl látni is lehessen...
Ha valaki a "felmelegített étel nem jó" mondás híve, annak azt ajánlom, hogy ne menjen többé a Mc Donalds-ba.
Egyetértek az 5. a 6. és a 7. válaszolóval.
Ok, egy pillanatra azt hittem, te vagy az egyik kivétel, akit emlegettem :D.
#8: Nem. :)
"ma 08:17" Nem egy dél-alföldi nagyobb városból való vagy véletlen?
Elég kicsi az esély, de szó sincs semmilyen természettudományos törvényszerûségrõl, ahogy a töltött káposztások emlegetik. Ezzel kapcsolatban összesen kettõ darab kérdés számít: 1: miért szakítottatok? 2: a szakításhoz vezetõ ok vajon TÉNYLEG megszûnt? Ha az elsõ kérdést tökéletesen meg tudjátok válaszolni, és a második kérdésre határozott igen a válasz MINDKETTÕTÖKTÕL, akkor van esély. A szakítós-összejövõs pároknál ugyanis ennyi a gond: ha egy pár képes és hajlandó megoldani a problémájukat, akkor megoldja. Ha valamelyik nem stimmel, akkor szakítanak. A kérdés az, hogy megváltozik e valami ebben a két emberben, amikor újra összejönnek? Erre a kérdésre pedig szinte mindig nem a válasz, csak éppen ezt a pár nem látja be, inkább megmagyarázza magának, hogy most minden más lesz. Márpedig nem lesz más, mert ahhoz nekik kellene másképp állni a dologhoz, ezért elõbb-utóbb újra szakítás a vége. Persze tudnék néhány példát mondani, ahol mûködött, de sajnos olyan elenyészõen keveset, hogy nyugodtan nevezhetjük kivételnek õket.
Õszintén szólva én is féltem ettõl, de azóta jegyben járunk és elég klasszul sikerült rendbe tenni mindent. :) Meg lehet próbálni, de nagy akaraterõ, empátia és odaadás kell hozzá, néha több mint egy új kapcsolathoz. Hajrá!
Mûködhet, ha eleget értetek, változtatok, tapasztaltatok. Vagy olyan hibát követett el az egyik fél amit azóta nagyon megbánt és máshogy éli az életét tovább. (nálam volt ilyen persze nekem esélyem sincs bizonyitani) De akit visszafogadnak az szerintem menjen vissza egy második esély mindenkinek jár.... A Pszichológus véleményét is bemásolom ha kell õ is ezt állítja legnagyobb esélye évekkel késõbb van a kapcsolatnak, amikorra mindkét fél sokat változottt de nem hülyeség újrakezdeni. Aki azt mondja felmelegitett káposzta meg stb.. az csak fél kockáztatni. Néhány szitu van amikor tényleg hagyni kell egymást, de ne húzzuk már rá minden párkapcsolatra ezt a vizes lepedõt mert nincs két egyforma ember és helyzet..A puding próbája az evés..
a felmelegített étel már soha nem olyan jó. ami egyszer tönkrement, okkal ment tönkre. én nemkezdeném újra soha egyik exemmel sem.
mi két hónapja nem vagyunk együtt a párommal de mindez ellenére együtt élünk továbbra is. de nagyon remélem hogy egyszer még eljön a mi idõnk. szeretem nagyon és szerintem õ is. csak azt mondja lehet ha megpróbálnánk úrja nem mûködne. de szerintem változtam annyit jóirányban hogy ne legyen probléma. szóval szerintem ha szeretitek egymást akkor semmi baj nincs :)
Attól függ, mi miatt szakadt meg.
Kell legyen valami oka, hogy egyesek együtt maradnak, újra összejönnek míg másoknak pár év és vége.. Nem hiszek a körülményekben. De tény, hogy 3 évnél hosszabb kapcsolatom még nem volt. Irigykedve nézem a friss házaspárokat, vajon mi a titkuk hogy nekik sikerül ami nekem sosem.

Mennyi esélyem arra, hogy császározzanak?

Szeretnék normálisan szülni, de egyre többen mondogatják, hogy az életkorom és a veszélyeztetettségem miatt majdnem biztos, hogy nem engednek szülni, hanem rögtön császároznak. A 38. születésnapomra vagyok kiírva:-) Még csak a 21. hétben járunk, de egyre többet gondolok erre.

Legjobb válasz: Szerintem majd ha lesznek a fájásaid majd úgy is kiderül. Lehet hogy elõször hagyják természetes úton, és ha vmiért nem megy akkor császároznak. Nálam így volt. Bár én még fiatal vagyok.

Szerintem majd ha lesznek a fájásaid majd úgy is kiderül. Lehet hogy elõször hagyják természetes úton, és ha vmiért nem megy akkor császároznak. Nálam így volt. Bár én még fiatal vagyok.
attól függ, miért vagy veszélyeztetett de a mai gyakorlatban szerintem nagyon esélyes a császár
Szia szerintem nem fognak megcsászározni ha nem lesz semmi probléma, sok ismerõsöm szült 38 felett is és 4 bõl egynek volt császáros , de neki is csak azért mert nem fordult be a baba!!!Majd ha mész dokihoz kérdezz rá!!Boldog babavárást 21 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszaitokat. Az életkorom miatt, egy 12 hetes korábbi vetélés miatt vagyok veszélyeztetett. A mostani terhességemnél is bevéreztem 12 hetesen, nehezen ágyazódott be a baba. Remélem, hogy igazatok lesz és természetes úton szûlhetek. Boldog babavárást kívánok Nektek!
A leírtak alapján egyáltalán nem kell császáros szülésre számítanod. A korod egyáltalán nem írja elõ a császárt, sok 40-es éveiben járó nõ simán szül. A szülés során fog kiderülni, hogy szükség lesz-e a mûtétre, de szerintem ezt az orvosoddal meg tudod beszélni. Én mindkét gyermekemnél elmondtam, hogy ragaszkodom a sima szüléshez, azonban ha valami komplikáció lép fel, akkor mûtét lehet. Szerencsére mindkét gyerekkel simán ment a szülés. Kitartást, ne gondolj még a szülésre, élvezd a kismamaságod, a legszebb idõ egy nõ életében!
A korod nem írja elõ, de tényleg ez a szokás. Csak ne legyen baja a babának, nem az a fontos? Az orvosodnál lassan elõhozakodhatsz a témával, biztos lehet vele beszélni. Ha meg hajthatatlan, lehet, hogy igaza van.
Egyik ismerõsöm 42 évesen szült simán a 42. héten.

Mennyi az esély arra, hogy lyukas a gumi?

Durex extra safe-t szeretnék használni, csak félek, hogy lyukas lesz. Szerintetek alaptalan a félelmem? Nem merek ezért lefeküdni a barátommal, nehogy terhes legyek véletlen :S

Legjobb válasz: "Mennyi az esély arra, hogy lyukas a gumi?" Ez a kérdés így maga rossz, mert a magyarázatnál már azt írod hogy lyukas lesz. De tegyük tisztába a dolgokat. Ha boltban veszel gumit, akkor nagyon minimális az esélye hogy alapból lyukas, viszont ha felhelyezi, és ROSSZUL van felhelyezve, akkor menet közben kilyukadhat amibõl baj lehet. Remélem megkaptad a választ.

"Mennyi az esély arra, hogy lyukas a gumi?" Ez a kérdés így maga rossz, mert a magyarázatnál már azt írod hogy lyukas lesz. De tegyük tisztába a dolgokat. Ha boltban veszel gumit, akkor nagyon minimális az esélye hogy alapból lyukas, viszont ha felhelyezi, és ROSSZUL van felhelyezve, akkor menet közben kilyukadhat amibõl baj lehet. Remélem megkaptad a választ.
en azt tanacsolom patikaban vedd meg:) mert a boltokban sokszor "viccbol" kiluykasztgatjak dobozon keresztul..ha patikaban veszed 100% hogy nem lyukas..viszont szex kozben kiszakadhat, ha tutira akarsz menni menj el nodokihozes irass fel fogamzasgatlot:) ne felj, nem lesz semmi gaz

Ha lehet hogy ondós volt a fiú keze, és úgy ujjazott meg, de vettem be tabit rá a másnapra, akkor mennyi az esély arra hogy teherbe estem? Vagy alapból be se kellett volna vennem? A gyógyszer neve escapelle.

Legjobb válasz: Fogamzás gátló szedése esetén az esély arra hogy a hölgy teherbe esik: 0,5-1%. De a barátod igazán moshatott volna kezet! Akkor még kisebb lenne az esély a terhessége vagy egyenesen 0!

Fogamzás gátló szedése esetén az esély arra hogy a hölgy teherbe esik: 0, 5-1%. De a barátod igazán moshatott volna kezet! Akkor még kisebb lenne az esély a terhessége vagy egyenesen 0!
Esemény utáni tablettával minimális az esély. Az a baj ezzel, hogy majd jövõ hónapban, amikor tényleg baj lesz, mert kiszakad mondjuk az óvszer, és el is élvez benned, akkor meg majd csak pisloghattok, mert már nem vehetsz be esemény utánit. Ezzel persze nem azt mondom, hogy nem kellett volna bevenned, hanem azt, hogy oda kéne figyelni, hogy mit csináltok.
A kérdező hozzászólása: Szûz vagyok még, ez volt az elsõ alkalom:) De a fiú, nem tudja, hogy elment-e..Nagyon félek, még így is hogy bevettem a gyógyszert, és a szûzességem elvesztését se mostanra tervezem, ezek után.
Hasznos dolog ez az esemény utáni tabletta , de azért nem kéne feleslegesen sokkolni a szervezeted ilyennel... Ez arra való ha TÉNYLEG baleset történik, rossz az óvszer vagy bármi. Nem arra hogy bekapkodd minden szirre-szarra már bocsi... Oda kéne figyelni, a szex-szel pedig még várj, nem vagy elég érett hozzá a fentiek alapján.
Tájékoztatásul közölném, hogy hormonbomba tablettákat nem szokás úgy enni, mint az m&m-t.
A kérdező hozzászólása: Most vettem be elsõnek, mert kétségbe estem. De többet nem fog elõfordulni, azt garantálhatom.
Uramisten. Erre bevenni?! Mégis minek? Most majd örülhetsz, hogy majd menstruálsz 2 hetente, aztán 3 hónapig nem is fog megjönni. Csak, mert ennyi hormont tartalmaz az a sz*r. ;) Kiszakad az óvszer, elkapott a hév és megtörtént a védekezés nélküli AKTUS, beveszi a hölgyike, akkor oké. De erre mégis minek? Nagyon buta és tájékozatlan vagy...

Mennyi az esély arra, hogy terhes legyek ha a barátom kb.3 percre (nagyon rövid időre) berakta a péniszét? Azt mondja, hogy még előváladék sem, vagy nagyon pici volt. És mindez a menstruációm után két nappal volt. Köszönöm az ÉRTELMES válaszokat.17\L

Legjobb válasz: Mivel az ondóvezetékben (gy.k. húgycsõ) lehet élõ, egészséges sperma akkor is, ha nem volt elõváladék, így bekerülhet. Azt a pasid valóban nem tudhatja, hogy volt-e vagy sem, nem hiszem, hogy látta a végét. :P Egyébként azt is letagadná, be elment volna benned, szóval ne higgy neki. A mensi után két nappal nem jó szexelni védekezés nélkül, mivel jó esélyed van a terhességre. Te életed legtermékenyebb idõszakában vagy, a fiatal fiúk spermája a legéletképesebb, nem viccbõl kell védekezni. Ha nincs nálatok gumi, akkor orálozzatok, vagy böjtöljetek, ne kockáztassatok, vagy ha igen, elõtte találjátok ki a nevét is a gyereknek. Sokan marha okosak, hogy így nem estek MÉG teherbe, nem kell parázni, na majd õk kérdezik meg a jövõ héten, mikor kell tesztet csinálni, és mennyibe kerül az abortusz. Azt meg már leírtuk ezerszer, hogy a megszakításos módszerrel (bedugja, de nem bent megy el) csupán FELEZITEK a valószínûségét a terhességnek. Sokan arra pacsálnak rá, hogy egyik nap nem termékenyek, csinálnak valami ökörséget, idegeskednek, hogy terhesek. De megjön... erre el is könyvelik egybõl, hogy óóóó, ilyet lehet csinálni, mert nem esnek teherbe úgyse. Na az ilyen okostojások szoktak abortuszra járni. Vagy védekezzetek és szexeljetek, vagy ne védekezzetek, és ne is szexeljetek. Más párosításnak nincs értelme.

Mivel az ondóvezetékben (gy.k. húgycsõ) lehet élõ, egészséges sperma akkor is, ha nem volt elõváladék, így bekerülhet. Azt a pasid valóban nem tudhatja, hogy volt-e vagy sem, nem hiszem, hogy látta a végét. :P Egyébként azt is letagadná, be elment volna benned, szóval ne higgy neki. A mensi után két nappal nem jó szexelni védekezés nélkül, mivel jó esélyed van a terhességre. Te életed legtermékenyebb idõszakában vagy, a fiatal fiúk spermája a legéletképesebb, nem viccbõl kell védekezni. Ha nincs nálatok gumi, akkor orálozzatok, vagy böjtöljetek, ne kockáztassatok, vagy ha igen, elõtte találjátok ki a nevét is a gyereknek. Sokan marha okosak, hogy így nem estek MÉG teherbe, nem kell parázni, na majd õk kérdezik meg a jövõ héten, mikor kell tesztet csinálni, és mennyibe kerül az abortusz. Azt meg már leírtuk ezerszer, hogy a megszakításos módszerrel (bedugja, de nem bent megy el) csupán FELEZITEK a valószínûségét a terhességnek. Sokan arra pacsálnak rá, hogy egyik nap nem termékenyek, csinálnak valami ökörséget, idegeskednek, hogy terhesek. De megjön... erre el is könyvelik egybõl, hogy óóóó, ilyet lehet csinálni, mert nem esnek teherbe úgyse. Na az ilyen okostojások szoktak abortuszra járni. Vagy védekezzetek és szexeljetek, vagy ne védekezzetek, és ne is szexeljetek. Más párosításnak nincs értelme.
Gratulálok, ha eszetek nincs, akkor dugni se akarjatok... Mensi után pont így készül a gyerek...
Egyik ismerõsöm azt mondta hogy õ mindig így védekezett és nem lett terhes. De attól még van rá esély hogy terhes vagy. Sok embert ismerek akinek becsúszott egy gyerek és nem hiszem hogy mindegyik olyan hülye volt hogy beleélvezett a barátnõjébe/feleségébe miközben nem is szedett a nõ fogamzásgátlót.
Nem sok, de van esély. Hülyék vagytok.
a barátod ezt nem tudhatja. van valamennyi esélye. ne legyél ilyen felelõtlen, értelme nem volt, csak az idegeskedés van miatta. ha gyógyszert szednél, nyugodtabbak lennétek mindketten.
Terhes vagy!
nem, nem vagy terhes! de itt úgyis csak lecseszést kaphatsz, meg hogy terhes vagy meg hülye vagy meg stb...
Ha 0, 0001 százalék az esélye, de Te pont beleesel, akkor bhatod, hogy csak x az esélye. Érted??? Máskor védekezzetek! Ráadásul kötve hiszem, hogy orgazmusod volt 3 perc alatt, úgyhogy még azt se mondhatod, hogy megérte!!!
ez a nincs elöváladék is hülyeség....ha nagyon minimális azt ugyse veszi észre. másrészt mint gondolom tudjátok az ondosejteket csak mikroszkoppal lehet látni....magyarul honnan a francbol tudja hogy nincs e a végén akár egy darab is?
FOGAMZÁSGÁTLÁS TÉMAKÖR!!!

Ha van 2 lehetőség, és az egyiknek 40% a másiknak 60% az esélye, akkor mennyi az esély arra, h a 60%-os 2x EGYMÁS UTÁN bejön?

tehát mondjuk átalakítok egy rulett kereket úgy, h 40%-át átfestem feketére, 60%-át átfestem pirosra, akkor mennyi az esélye annak, h a golyó 2x egymás után is a pirosban áll meg?

Legjobb válasz: És ha valaki tudja, akkor mennyi az esélye annak, h 3x, 4x, 5x, 6x, 7x, egymás után a pirosban álljon meg?

A kérdező hozzászólása: És ha valaki tudja, akkor mennyi az esélye annak, h 3x, 4x, 5x, 6x, 7x, egymás után a pirosban álljon meg?
0.6^X Ha kétszer egymás után, akkor 0.6^2=0.36 (ez ugye 36%) Ha háromszor egymás után, akkor 0.6^3=0.216 (21.6%) És így tovább...
Ahogy mondták p^n, ahol n az bekövetkezések száma, p pedig a bekövetkezés valószínûsége. Elvi kérdés ez inkább (mert valószínûleg nem lesz dolgod egy ideig olyan feladattal, ahol ezt nem feltételezitek), de azért nem árt, ha megjegyezzük, hogy ez csak azon feltétel mellett igaz, hogy az egymást követõ események függettlenek. Pl. ha a rulett keréket úgy fested be, hogy a fekete rész egybefüggõ és csak nyengén forgatod meg, akkor ez a feltételezés már nagyon nem lenne igaz, mert sokkal nagyobb eséllyel jut feketérõl feketére. De ez inkább csak elméleti kitérõ.

Mennyi az esély arra, hogy egy erdõben, 500 méterre az úttól egy csöndes falutól több mint 1, 5 kilóméterre, bejárkál valaki a bozót közepére?

Ergo lehet olyan helyet találni egy ilyen erdõben ami 100%-ig érintetlen? Tegyük fel vannak ösvények az erdõben, gondolom aki be is téved oda, követi az ösvényt.

Legjobb válasz: Mármint az érintetlent úgy érted, hogy nem jár arra senki? Lehet - de tél van, ilyenkor nagyobb eséllyel mennek ki emberek az erdõbe. A gazdája ellenõrizni, a favágók fát vágni, a fatolvajok lopni. Utóbbi csoport szintén arra közlekedik, ahol várhatóan nem tûnnek fel.

Mármint az érintetlent úgy érted, hogy nem jár arra senki? Lehet - de tél van, ilyenkor nagyobb eséllyel mennek ki emberek az erdõbe. A gazdája ellenõrizni, a favágók fát vágni, a fatolvajok lopni. Utóbbi csoport szintén arra közlekedik, ahol várhatóan nem tûnnek fel.
Egy a tízezerhez.
A kérdező hozzászólása: El akarunk rejteni ott valamit. Olyan környéket választanánk, ahol fatolvajok nincsenek, kirándulók elõfurdulhatnak.
Ásd a kertbe a kaktusz alá, oda nem nyúl senki. Egyszerû, de nagyszerû.
Már megint hullát rejtegetnétek, mi?
Egyszerûbb, ha bérelsz egy széfet. Akkor meg is találod, amit keresel. Mit csinálsz erdõfelújításnál, amikor jönnek a markolók, kiszedik a kivágott fák gyökereit, elegyengetik a talajt és elültetik az új facsemetéket? Bugyuta elgondolás. Inkább rejtenéd egy hegyvidéken valami szikla alá. De ott sem garantált a siker. A legjobb a saját kert, vagy egy "ismerõs vagy rokon" kertje.

Mennyi esély van arra, hogy hasonló mellméreteim lesznek, mint anyámnak?

Legjobb válasz: Ezt így nehéz lenne megmondani, attól függ mennyit örököltél anyukádtól és mennyit pl a nagymamától. Ha már most hasonlítasz alkatilag felépítésben az anyukádra, akkor nagyobb az esély rá. Nálunk pl anyukám és nagymamám is egyforma alkatilag és én is hasonlítok rájuk, és valószínûleg szülés után nekem is akkora mellem lesz, mint anyumnak, mert neki sem és nagyinak sem csökkent vissza a szülés elõttire.

Ezt így nehéz lenne megmondani, attól függ mennyit örököltél anyukádtól és mennyit pl a nagymamától. Ha már most hasonlítasz alkatilag felépítésben az anyukádra, akkor nagyobb az esély rá. Nálunk pl anyukám és nagymamám is egyforma alkatilag és én is hasonlítok rájuk, és valószínûleg szülés után nekem is akkora mellem lesz, mint anyumnak, mert neki sem és nagyinak sem csökkent vissza a szülés elõttire.
Hát, mi nõvéremmel testalkatra teljesen ugyanolyanok vagyunk, és egyikünk sem Anyu testalkatát örökölte. Az õ melle mégis az 'apai nagymamámé', az enyém 'Anyué'. Szóval baromi nehéz ezt kiszámítani. :)
Mi is ketten vagyunk nõvérek. Nõvérem az apai nagynénék alkatát örökölte. Kb. az õ mellméretével. Én pedig az apai nagymamink testalkatát, Kb. az õ mellméretével. Anyura egyikõnk sem hasonlít.
Ez a dolog nagyon kiszámíthatatlan. olyannyira, hogy pl. nálunk édes anyám is meg van áldva egészen figyelemre méltó méretekkel, az õ anyukája is, sõt, az édesapám családjában is szép "hagyomány" a nagy mell. Tehát ebbõl egyenes ágon következne, hogy nekem is büszkélkednem kellene a domborulataimmal. Ám nekem sajnos a Jóisten nem adott méretes kebleket, pedig még hormonproblémáim sem voltak/vannak. Ez van. Nem kizárólag örökletesek a dolgok.

Mennyi esélyem van arra hogy felvegyenek a jogi karra?

A harmadik évemben járok a középiskolába,és a Jogi egyetemen gondolkodok,de kereskedelem-marketingre járok,és nem tudom hogy van-e esélyem hogy bekerüljek.

Legjobb válasz: Miért ne lenne?Én is arra járok egyébként, de ugyanúgy megvan az esélyed bekerülni, ha rendesen tanulsz:) szóval hajrá!

Miért ne lenne?Én is arra járok egyébként, de ugyanúgy megvan az esélyed bekerülni, ha rendesen tanulsz:) szóval hajrá!
A kérdező hozzászólása: Nem büntetõ jogi akarok lenni hanem polgári peres.És én választom meg úgy is az ügyfeleket.XD
Csak azon múlik hogy hány pontod van. Ha szánsz 3-4 hónapot kemény tanulásra és van egy nyelvvizsgád, akkor tuti bekerülsz. Én Pécsre kerültem be, idén kezdtem, pedig mindig 3-as 4-es tanuló voltam gimiben, csak utolsó évben elkezdtem bevágni a törit, meg megtanultam érvelést írni+ ugye a tételeket is megtanultam. Lett 422 pontom. Szóval bõven van idõd és esélyed.
költségtérítésesre minden hülyét felvesznek.....szóval nem aggódnék. Debrecenben 290 a max pont....támogatotton 420 körül azt hiszem, de ha nem vagy egy nyelvvizsgával rendelkezõ roma akit felcsináltak, ne is reménykedj :D sok sikert :) egy jogászhallgató....
Elõzõ... Már bocsi, de azért ez kicsit durva volt:) Akkor te melyik kategória vagy?A hülye, akit felvettek, vagy a román?:D:D
Helyesbítek, bocsi, 'roma'
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!! Én kiírtanék minden büdös romát, ugyhogy inkább a halál mint hogy roma legyekXD. Olyan 4körüli az átlagom, és nemsoká lesz egy középszintû nyelvvizsgám.Nagyon szeretnék a debreceni Jogi karra menni.
Ha ügyvédek akartok lenni és utáljátok a romákat bajban lesztek, ugyanis annyit kell védeni õket, mint a szemét... Ez lesz a munkátok.

Mennyi esély van arra, hogy terhes lesz egy nő, ha szedet be esemény utáni gyógyszert?

Legjobb válasz: Akkor rosszabbak az esélyek. 0-24 órán belül 95%, 24-48 órán belül 86 % körül, 48-72 órán belül már csak 56 körül. De akkor is áll, hogy ez csak akkor van így, ha egyébként létrejött volna terhesség. De mivel arra is csak 20% van (peteérés idején), hogy létrejön, és még a gyógyszer is...

Akkor rosszabbak az esélyek. 0-24 órán belül 95%, 24-48 órán belül 86 % körül, 48-72 órán belül már csak 56 körül. De akkor is áll, hogy ez csak akkor van így, ha egyébként létrejött volna terhesség. De mivel arra is csak 20% van (peteérés idején), hogy létrejön, és még a gyógyszer is...
93, 654652652%
A rigesoft a létrejövõ terhességek 85%át képes megakadályozni. Tehát annál 15%. Ez a tájékoztatóban van.
De azt azért hozzá kell tenni, hogy az egyébként létrejövõ terhességek 85%-t akadályozzák meg. Peteérés idején egy aktus során kb 20% az esély a teherbeesésre. Tehát elég kevés.
Az sokban függ attól, hogy mikor szedte be.
A kérdező hozzászólása: 56órával utánna

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!