Találatok a következő kifejezésre: Mennyi ehető szénhidrát napon (2 db)

Mennyi étcsokit ehetek szénhidrát napon?

Legjobb válasz: én 8 kockát (2 csík) szoktam enni

én 8 kockát (2 csík) szoktam enni
4 kicsi kocka az adagom

Mennyi ehető dióstésztából szénhidrát napon?

Ti, ha mondjuk diostesztat esztek, abbol mennyit esztek? /szenhidrat napon< En tegnap egy tanyerral ettem. Hat nem volt keves. . . -

Legjobb válasz: Ha fogyni akarsz, akkor azért ne tömd magad :) Egyél meg nyugodtan egy kisebb tányér tésztát, de egy igazi mély tányért ne szedj meg jó púposra! akkor nem mész sokra a fogyózással! Ha mélytányérba szeded az ételt, akkor csak laposabban szedd meg,de inkább kis tányérba szedj. Ezutóbbi azért is jó, mivel a kis tányért rendesen megszedheted, így kb. olyan mint egy mély tányér fele. Ám ha nagy tányérból eszel, s csak félig van hiány érzeted támadhat, ha a kicsi tele van szedve, jól érzed magad tõle. Egy kis becsapás az agynak :)

Ha fogyni akarsz, akkor azért ne tömd magad :) Egyél meg nyugodtan egy kisebb tányér tésztát, de egy igazi mély tányért ne szedj meg jó púposra! akkor nem mész sokra a fogyózással! Ha mélytányérba szeded az ételt, akkor csak laposabban szedd meg, de inkább kis tányérba szedj. Ezutóbbi azért is jó, mivel a kis tányért rendesen megszedheted, így kb. olyan mint egy mély tányér fele. Ám ha nagy tányérból eszel, s csak félig van hiány érzeted támadhat, ha a kicsi tele van szedve, jól érzed magad tõle. Egy kis becsapás az agynak :)
Én is csak mértékkel eszem, viszont a családban más is csinálja ezt a diétát és õk eszméletlen adagokat esznek. Lassan végeznek a kúrával és már több mint 20 kilóval könnyebbek.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!