Találatok a következő kifejezésre: Mennyi egy fórum- (6 db)

Mennyit kereshetek egy forum moderátoraként?

Legjobb válasz: Milyen fórum moderátoraként? Legtöbb fórumon (99%) a moderációt önkéntesek végzik. Itt a GYIK_on pl. nem, de szerintem minimálbér körüli a fizetés.

Milyen fórum moderátoraként? Legtöbb fórumon (99%) a moderációt önkéntesek végzik. Itt a GYIK_on pl. nem, de szerintem minimálbér körüli a fizetés.
Jelenleg nincs olyan nagy magyar fórum, aminek a moderálásáért te megkapnád a minimálbért. Az egy moderátorra jutó fórumozók száma ugyanis pofátlanul kevés. Ha egyetlen ember fáradozna egy nagy és hatalmas fórum rendjén, akkor talán nem elbagatellizálható lenne a lóvé sem. Na de akkor annak az egy embernek éjjel-nappal kellene aktívkodnia a fórumban, ami ugyebár lehetetlen.
A kérdező hozzászólása: Jó de német forumon dolgozok
Szerintem akkor a munkáltatódat kellene megkérdezni, mennyit fizetnek ezért.

Mennyi egy főállású fórum- és weblap moderátor fizetése?

Legjobb válasz: Nem írtad, hogy hol... Ha pl én kérlek meg, hogy moderáld a fórumom, nyilván nem adok semmit, max elhívlak sörözni, de ha egy online médiánál vagy, akkor már megkaphatod a minimálbért, vagy egy kicsivel többet. Ha netán bejutsz mi.crosoft méretû helyekre, ott már kaszálhatsz, de azért ott sem leszel ebbõl hihetetlenül gazdag...

Nem írtad, hogy hol... Ha pl én kérlek meg, hogy moderáld a fórumom, nyilván nem adok semmit, max elhívlak sörözni, de ha egy online médiánál vagy, akkor már megkaphatod a minimálbért, vagy egy kicsivel többet. Ha netán bejutsz mi.crosoft méretû helyekre, ott már kaszálhatsz, de azért ott sem leszel ebbõl hihetetlenül gazdag...

Egy egyszerűbb közösségi oldal, vagy fórum "kiépítése" webszerkesztővel mennyibe kerülne?

Úgy értem az alapokat megcsinálnám magam, viszont üzembe kéne helyezni a regisztrációs részt, meg az egymásra épül? algoritmusokat (fórumok)

Legjobb válasz: Azt nem értem, hogy akkor mi az alap, ha nem a fórum? Az oldal háttérszíne? :) A fórumokhoz, meg a reghez nem árt egy adatbázis. Milyen nyelven szeretnéd?

Azt nem értem, hogy akkor mi az alap, ha nem a fórum? Az oldal háttérszíne? :) A fórumokhoz, meg a reghez nem árt egy adatbázis. Milyen nyelven szeretnéd?
A kérdező hozzászólása: magyar, egy fórumszerû oldalt kéne beüzemelni, regisztárcióval, user interface-szel, meg ilyenekkel. mittudomén, legyenek benne számlálók, hozzászólásokról külön lehessen topicot nyitni, stb. A laptérképet és a template-et összedobom, csak be kéne (majd) programozni. mittudomén, kellenének olyan lehetõségek, hogy az user anonim nyit topicot, vagy anonim választ ad, képfeltöltési lehetõség is kéne (kezdetleges) és a spamszûrésért regelés utáni türelmi idõ például a direkt linkek adásához illetve a képfeltöltéshez... szóval nem egyszerû szóval összeraknám az egészet megírnám a szövegeket elhelyezném, stb. csak valahogy mûködõképessé kéne varázsolni. ha valaki tud valakit, fizetek :)
Én nagyon faján megcsinálom neked! Megírom kipróbálod. Referenciát is mutatok msn-en. Nem kell csillagászati árakra gondolni, ne hagyd hogy elkérjenek tõled egy portálért 50-60 ezreket! Vegyél fel msn-re: [email protected]
A nyelvet a programnyelvre értettem...:) Megnézném, milyen webprogramozó az, aki kb egy havi munkáért még a minimálbért sem kéri el. Vannak kész portálrendszerek, de azoknak tilos az üzleti célú alkalmazása, ezért bármikor leszedhetik.
küldj referenciákat, elsõsorban kereskedelmi rendszer érdekelne amit csináltál.
A kérdező hozzászólása: semmi értelme, át.szott a csávó, csinált valami g-portálos izét, az volt a referencia és közben megpróbálta lenyúlni a korszakalkotó ötletem. de sokat nem tud vele kezdeni.
költõi kérdés volt :)


Nem. nincsenek magamutogató hajlamaim.
És honnan tudod, hogy csajnak küldted?

Mennyibe kerül egy kombinált jegy a Colosseum-ba, a Forum Romanum-ba és a Palatinus-ra?

Nyáron utazunk (2 felnőtt és egy 18 éven aluli) Rómába, és szeretném tudni, hogy mennyibe kerül egy ilyen kombinált jegy, mert mindenhol mást írnak (hol 13,5, hol 16 euró...). Hol érdemes megvenni (helyben, on-line)? Előre is köszönöm a válaszokat. :)

Legjobb válasz: Ezen az oldalon rendelhetsz, illetve dátum szerint foglalhatsz jegyeket: http://www.rome-museum.com/colosseum-tickets.php

Ezen az oldalon rendelhetsz, illetve dátum szerint foglalhatsz jegyeket: http://www.rome-museum.com/colosseum-tickets.php
Forum Romanum az nem ingyenes?
vegyel ROMA PASS-t ha sok helyre akarsz bemenni, mert sokszorosan visszajon az ara. Amugy a forum romanum ingyenes, a tobbi helyre pedig vannak olyan napok amikor ingyenes.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. :)
A kérdező hozzászólása: És a Vatikáni Múzeumokba, aminél nincs idegenvezetés?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!