Találatok a következő kifejezésre: Mennyi egy es egy (8006 db)

14 éves vagy 2-3 hónap alatt szeretnék leadni 5 kg-t milyen gyakorlatokkal lehetne hamar fogyni? Vagy mennyit egyek és mit naponta?

Legjobb válasz: 14 vagyok és elég egyszerûen fogytam 4 kilót (eddig mert még szeretnék 6-ot leadni) 1 hónap alatt. Mindenféle (plusz) edzés és önsanyargatás nélkül ;) kulcsszó: KALÓRIASZÁMLÁLÁS http://kaloriabazis.hu/fooldal egyszerû és nagyszerû mármint az oldalon vezetni lehet, hogy mennyi kalóriát ettél egy nap (beírhatod az ételeidet és még összegzi is), beállíthatod a célodat (~hogy mikorra akarsz és mennyit fogyni), mutatja, hogy mennyit ittál, mennyi fehérjét, zsírt és szénhidrátot fogyasztasz nagyon egyszerû és mégis nagyon hatásos :D és az is jó még benne, hogy ezt sokáig lehet bírni. szóval nincs az, hogy soha nem ehetsz csokit, hanem az, hogy mondjuk naponta ehetsz egy kis kocka csokit szóval a lényeg a mennyiség. remélem ezzel az enyhén szólva össze-vissza szöveggel is tudok segíteni valamennyit :3

14 vagyok és elég egyszerûen fogytam 4 kilót (eddig mert még szeretnék 6-ot leadni) 1 hónap alatt. Mindenféle (plusz) edzés és önsanyargatás nélkül ;) kulcsszó: KALÓRIASZÁMLÁLÁS http://kaloriabazis.hu/fooldal egyszerû és nagyszerû mármint az oldalon vezetni lehet, hogy mennyi kalóriát ettél egy nap (beírhatod az ételeidet és még összegzi is), beállíthatod a célodat (~hogy mikorra akarsz és mennyit fogyni), mutatja, hogy mennyit ittál, mennyi fehérjét, zsírt és szénhidrátot fogyasztasz nagyon egyszerû és mégis nagyon hatásos :D és az is jó még benne, hogy ezt sokáig lehet bírni. szóval nincs az, hogy soha nem ehetsz csokit, hanem az, hogy mondjuk naponta ehetsz egy kis kocka csokit szóval a lényeg a mennyiség. remélem ezzel az enyhén szólva össze-vissza szöveggel is tudok segíteni valamennyit :3
Egyszerû, nagyszerû, és 1-2 év múlva már nem fog mûködni :3 Az emberi test olyan, hogy egy darabig lehet szórakozni vele, aztán kinél mikor de eljön már az annyira komoly kikészülés, hogy nem lehet egyensúlyt fenntartani az ócska kaják mellett, és hiába az alacsony kalóriabevitel -> lassul az anyagcsere, jönnek a kilók, betegségek. Na most a másik, hogy 14 évesen pont ezt nem kéne, kalóriát megvonni a szervezettõl. Ideális esetben nem esztek fölösleges kalóriát, szükségetek van a húsokra, zsírra, zöldségekre, gyümölcsökre. Ha ezeken kívül véletlenül mást is esztek, akkor azon kellene elgondolkodni, hogy miért esztek FÖLÖSLEGES kalóriákat, na ez már jó kérdés.
Ha valaki mindent eszik, akkor megkapjuk azokat a beteg embereket, akiknél már nincs hova lecsökkenteni a kalóriabevitelt.. mégsem fogynak. Persze hogy nem, mert megbetegítõ táplálékokat esznek. Ráadásul: meddig lehet csökkentgetni a kalória bevitelt? Minél rosszabb minõségû ételeket eszik valaki, annál kevesebb (hasznos) tápanyag jut a szervezetébe. Minél rosszabb minõségû ételeket eszik valaki, annál kevesebbet ehet hízás nélkül -> megint csak kevesebb tápanyagot vehet magához az ember. Arra gondolunk azért, hogy vannak szükségleteink is, és ezek nem csak 'kalóriák' ?
Oké, szerintem fejezzük be a "vitát" mert egyikünk sem tudja meggyõzni a másikat az "igazáról" és így nincs nagyon értelme ;)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a sok választ! :) Minden nap fogok tornázik 1, vagy fél órát, és ugyanannyiszor fogok enni egy nap, de kevesebbet, na meg persze azért odafigyelek! :)
Szerintem nincs mirõl gyõzködni egymást, magunkat. Tények vannak. Sok-sok ember, akiken meg lehet nézni milyen hatással van 1-1 táplálkozás, ezután már csak jól kell tudni levonni a következtetéseket, a viták legfeljebb elméleti síkon folyhatnak, hiszen a gyakorlatban már vannak mûködõ, kevésbé mûködõ és nem mûködõ dolgok.
Oké...de ettõl függetlenül én még tovább fogyózom, Te nem fogsz így fogyózni soha (ha egyáltalán kell) és a Kérdezõ meg el tudja dönteni az elõzõ kommentekbõl is, hogy mit akar :)
A kérdező hozzászólása: így van.:D most az nem fogyókúra ha minden nap tornázok, attól csak jobban fogom érezni magam, meg ha odafigyelek, hogy mit eszek.:)

Egy polgári esküvő mennyibe kerül? És egy kis létszámú lagzi? Egy olyan 20 fő kb?

Nem szeretnénk nagy és drága esküv?t, azt majd a babára fordítanánk amit tt megspórolunk:)

Legjobb válasz: Nekünk 2007-ben volt az esküvõnk, csak polgári (az nem tudom pontosan, hogy mennyi volt, de ahogy emlékszem, max. 25 ezer, és ebben volt vers, pezsgõ és virágcsokrok), és utána vacsi (tehát nem lagzi) 65 fõvel, leves, háromféle hús, torta, italok (üdítõ, sör, bor, welcome-drink, töményet külön fizették a vendégek). Az egész mindenestõl max. 400 ezer volt, kb. (de ebbõl csak a ruhám volt 110, mert begõzöltem, hogy nekem extra kell, mondjuk így utólag azt meg lehetett volna spórolni). Ebbõl talán tudsz viszonyítani. Sok boldogságot!

Nekünk 2007-ben volt az esküvõnk, csak polgári (az nem tudom pontosan, hogy mennyi volt, de ahogy emlékszem, max. 25 ezer, és ebben volt vers, pezsgõ és virágcsokrok), és utána vacsi (tehát nem lagzi) 65 fõvel, leves, háromféle hús, torta, italok (üdítõ, sör, bor, welcome-drink, töményet külön fizették a vendégek). Az egész mindenestõl max. 400 ezer volt, kb. (de ebbõl csak a ruhám volt 110, mert begõzöltem, hogy nekem extra kell, mondjuk így utólag azt meg lehetett volna spórolni). Ebbõl talán tudsz viszonyítani. Sok boldogságot!
52 fõs 200k-ért... Úgy imádom, ha lakodalomról van szó, mindig rátesznek még egy jó adag hasznot. Ha egyesével bemennének az emberek, nagyjából ugyanott jönnének ki ilyeneken (vagy kevesebbel).
52 fõ, polgári esküvõ 18 ezer, a vacsora 200.000 (lakodalom nem volt), ruha mindkettõnknek: 120.000, virág: 18.000, fotós 60.000
Nekünk tavaly, volt ilyenkor és olyan 900, 000 Ft volt mindennel együtt 60 fõre. Ebben benne volt a ruha, kaja, fotó, videó, zenész, võfély, süti, torta, virágok, és a polgári szertartás stb. üdv: kispetya
A "puccon" lehet a legtöbbet spórolni, pl. ruhák, körítés, menõ szolgáltatók...stb (bár a fotós azért jó ha profi:) De az, hogy mennyi vendéget hívtok meg kajálni, azon nem biztos, hogy spórolsz, mert normális esetben több ember, több nászajándékpénzt ad, és még a minimum is több, mint amennyibe a kajája kerül. Csúnyán hangzik, de egy lagzi (nem az esküvõ!!!) nem csak a pénzköltésrõl, hanem inkább a pénzbeszedésrõl szól!:) Meghívóba manapság már simán bele lehet írni vicces versike formájában, hogy pénzt kértek, nem ajándékot, valamint egy menyasszonytánccal is jelentõs összeg folyhat be. Ráadásul az étteremben utólag kell fizetni, és akkor már megvan a bevételetek is.
21-54: Makón volt 2007-ben. Nálunk újházi tyúkhúsleves volt+ mindenkinek külön tálon vegyesen mindenféle hús és köret. Italt minimálisat kértek. Otthon folytattuk a bulit. És a megmaradt kaját profin becsomagolva elhozhattuk.
Mi is ennyien voltunk. Volt hagyományos menyasszonyi ruha, (kölcsönzött) férjnek öltöny-varratva. Ez 100 ezerbõl kijött. Torta, virág, szertartáson vers, virág, köszöntõ, ebéd egy aranyos kis étteremben. Összvissz 200 ezerbõl kijött.
elsõ vagyok, mindez Gyõrben volt, egy egész jó étteremben.
Miskolc, ez év február. A polgári esküvõ 0 forint. Tényleg nulla, ugyanis ingyenes jogotok házasságot kötni. Mi nem kértünk semmi extrát, semmi felhajtást, se verset, se zenét, se virágot, se pezsgõt, se beszédet. A szertarás a házasságkötõ teremben volt, lágy zenét tettek be, talán Enyát. Az asztalon virág volt, az anyakönyvvezetõ kedves volt, bevezetett bennünket, rövidke köszöntõt is mondott, és a kivonulást is ugyanúgy levezette, mintha nem két tanú meg a szülõk álltak volna sorfalat, hanem 120 ember. Nagyon bensõséges, 10 perces szertartás volt. Uténa egy közeli étteremben 40ezerért megebédeltünk. u.i. másnap volt a templomi, utána 70 fõs lagzi. Mindennel együtt 2millió 200ezerbe került, de a nagy részét nászajándékként visszakaptuk.
Nálunk 101-en voltak, és mindennel együtt 1.400 e ft volt. Kicsit bánom, hogy ennyit költttünk rá, de annyira jól sikerült, hogy egész életembe emlékezni fogok rá. Azért vállaltuk be, hogy ekkora legyen, mert gondoltuk, hogy legalább a vacsorája árát mindenki odaadja borítékban (pénzt kértünk mindenkitõl), de tévedtünk, na nem baj...

Elég 1hetes babának 3 óránként kb 50-70 ml anyatej? Vagy mennyit egyen és mennyivel növekszik ennek a mértéke hétről hétre?

Igény szerint eszik, de valahogy mindig így jön ki, és azért igyekszem én is nem s?r?n etetni kevéssel, hanem ha bealszik is, inkább kicsit ébresztgetem, hogy ennyit legalább egy huzamban egyen.

Legjobb válasz: Szia! Én bevallom, egyszer mértem csak le, mennyit eszik a lányom, és ez annyira bestresszelt, hogy többet sose. Nekünk sem egyforma az étvágyunk, egyszer kevesebbet, egyszer többet eszünk, ez a babákkal is így van. Vélemény szerint ennyi elég neki, de a babád úgyis jelez: ha jóllakott, kiköpi a cicit, ha éhes, sír. Az étel mennyisége növekszik, de ez minden babánál más és más. Függ attól, mekkora súllyal született, fiú, vagy lány stb. Az én lányom most 9 hetes és kb 130-140 körül eszik (csak onnan tudom, hogy sajnos kórházban voltunk és ott mérni kellett). Inkább azt figyeld, elégedett-e, jó-e a súlygyarapodása (heti 150-300 g), és hallgass az érzéseidre!

Szia! Én bevallom, egyszer mértem csak le, mennyit eszik a lányom, és ez annyira bestresszelt, hogy többet sose. Nekünk sem egyforma az étvágyunk, egyszer kevesebbet, egyszer többet eszünk, ez a babákkal is így van. Vélemény szerint ennyi elég neki, de a babád úgyis jelez: ha jóllakott, kiköpi a cicit, ha éhes, sír. Az étel mennyisége növekszik, de ez minden babánál más és más. Függ attól, mekkora súllyal született, fiú, vagy lány stb. Az én lányom most 9 hetes és kb 130-140 körül eszik (csak onnan tudom, hogy sajnos kórházban voltunk és ott mérni kellett). Inkább azt figyeld, elégedett-e, jó-e a súlygyarapodása (heti 150-300 g), és hallgass az érzéseidre!
Szerintem elég. Reggel általában többet esznek a babák este pedig kevesebbet.Testsúlykilogrammonként 130-150 grammot kell ennie a babónak egy napra elosztva.(minimum). A te babád kb 8-szor eszik egy nap. Nem tudom hány kg. Mondjuk hogyha 3 kg a babád súlya akkor 3x150g=450g Tehát hogyha mindig csak 50 grammot eszik akkor is megvan a 400 gramm.(8x50g=400g) Tehát mindig a súlyától függ, hogy mennyit kell ennie, azt kell kb 130-150 g-al megszorozni. Teljesen jó ne izgulj!


A Cedax baby antibiotikum mennyire jó és egy enyhe hörghurutnál mennyi ideig kell használni?

A doktorn? azt mondta hogy enyhe hörghuruttja van az 5 hós babónknak!!

Legjobb válasz: Mi ugyanez miatt voltunk egy hétig kórházban 2 hónapos lányommal. A gyerekorvosunk calcimucot, spiropent és mucopront szirupot adott neki. Nem tetszett amit mondott, így elvittem egy másik dokihoz(gyerektüdõgyógyász) gyorsan. mondta, hogy ezeket a gyógyszereket semmiképpen ne adjam neki, a mucopront csak két éves kortól adható, a spiropent pedig nem hat igazán ilyen piciknél. A kórházban berodualos inhalálást, antibiotikumot meg rinatiolt kapott. Ha nem vagy biztos adokiban inkább vidd el máshoz is, biztos ami biztos.

Mi ugyanez miatt voltunk egy hétig kórházban 2 hónapos lányommal. A gyerekorvosunk calcimucot, spiropent és mucopront szirupot adott neki. Nem tetszett amit mondott, így elvittem egy másik dokihoz(gyerektüdõgyógyász) gyorsan. mondta, hogy ezeket a gyógyszereket semmiképpen ne adjam neki, a mucopront csak két éves kortól adható, a spiropent pedig nem hat igazán ilyen piciknél. A kórházban berodualos inhalálást, antibiotikumot meg rinatiolt kapott. Ha nem vagy biztos adokiban inkább vidd el máshoz is, biztos ami biztos.
A kérdező hozzászólása: A kérdezõ vok , és menyire teszi töbnkre a gyomrocskáját? mert rémisztõ dolgokat olsvaok itt a fórumon!!
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a válaszotokat!!!
Szia! Mi is 5 hósak vagyunk.Nekünk sem volt más panaszunk csak köhögött és folyt az orra. Mi is kaptunk Cedaxot meg Ventolin sprayt mert azt mondta a doki hogy fullad. Én is csak 5 napig adtam az antibiotikumot, de szerintem nem ártana adni neki probiotikumot mert tönkreteszi az antibiotikum a bélflórájukat. Én a protexin restoret adom, de jó a Normaflore is. Jobbulást!
kisfiamnak torokgyulladása volt. kaptunk rá cedax-ot, fenistil cseppet, ambroxolt. ezt a kombinációt szedtük 7napig, abbahagytuk még jobban köhögött. visszamentünk a dokihoz irt fel ismét fenistil cseppet, rhinathiol szirupot (köptetõ) és spiropent. elkezdtük szedni és az elsõ két adagot szépen bevette és utánna már nem vette be, ha sikrült belediktálni kihányt mindent. beszéltem a gyerekorvossal mondta haggyam abba a gyógyszereket az egészet. itt kezdõdött egy kis hasmenés is. ekkor javasolta a kamillateát és a diétát (csak tápszer és krumpli és sárgarépa) - hasmenés elmúlt. közben visszahívott a doki hogy a köhögésére adhatok neki nyugodtan lándzsás utifû szirupot - ezt szedjük most napi 2xegy kávéskanállal és szépen múlik a köhögése. az antibiotikum okozhat hasmenést a kicsiknél. ja és mindennek a tetejébe most jön az elsõ két foga a kicsinek. jobbulást a kicsinek! és ha gondolod tényleg válts dokit.
A kérdező hozzászólása: Egyébként kötve hiszem ha adom neki az antibiotikumot , hogy nem gyógyulna meg!! Szerintem!! Mert van akinek csak ezt irnak ki és meggyógyul!!
A kérdező hozzászólása: De már nem késõ elkezdeni adni neki?? mert az antibiotikumot adom neki 4 napja!!
A kérdező hozzászólása: köszike a válaszodat!! Pontossan ezt fogjuk tenni, orvost váltunk!! De elsõ nap beadtam neki az összes szirupot és jót hányt szegénykém tõle , meg nem is evett rendessen a jó kis édes szmötyiktõl!! eszembe nem jutna veszélyeztetni a babámat , csak az antibiotikumot adom neki, azt valahogy belediktálom!!
Elõzõ avgyok.Most olvasom, hogy hörög. Na az az ami nem jó. Ezért kell neki adni a spiropentet és az ambroxolt. Ha esetleg sipolni is hallod akkor vidd orvoshoz mindenképp, mert akkor kezdõdõ tüdõgyulladása is lehet. Sajnos mi állandóan ezzel szenvedünk a két nagy gyerekkel. Tudom mit beszélek.
SZia! Az én kislányom is 5 hónapos és neki is hörghurutja van. Ugyanezeket a gyógyszereket irta fel vagyis nekünk a cedax helyett klacid baby van. Hörghurutnál kell adni hörgötágitót és nyákoldót is, mivel ha nem kezeled ki rendesen rámehet a tüdejére és összeszed egy jó kis tüdõgyulladást. Nem véletlenül irta fel az orvos. Sajnos tapasztalat. 3 gyermekem van és sajnos nálunk gyakori a hörghurut. A nagyfiammal jártam ugy, hogy az akkori gyerekorvosunk nem irt fel neki ilyesmit és 5 napot volt a kórházban tüdõgyulladással és vénásan kapta az augmentint, mert rosszabbul lett. Azóta orost váltottunk szerncsére. De nekem soha eszembe nem jutna, hogy ne adjam be a gyereknek azt a gyógyszert amit az orvos felirt. Sajnos ha muszáj, akkor ennyit kell szednie. üdv és Boldog Karácsonyt!
A kérdező hozzászólása: Az Ambroxol nyákoldó, a Spiropent meg a letapadást gátolja a hörgõcskén!!csak egyszerüen nem merem beadni ezt a sok gyógyszert mert nagyon féltem a babucit nehogy rosszabbat csináljak vele!! De nincs is rosszul, ugy értem nem zavarja a hörgés csak engem de nagyon !! A Védõnõ azt mondta azért ne ilyedjek meg azért hörög mert gyenge még a kis hörgõi és ha hirtelen veszi a levegõt ilyen hangot ad!! de majd kinövi!! Hát remélem!! Amugy jókedvû baba!
Szia! Én a Cedaxszal kapcsolatban tudok írni. 5 hetes volt a babám, amikor megfázott, akkor írta fel a doki neki. Én is aggódtam, hogy beadjam-e neki, mert állítólag anyatejes baba hamar meggyógyul, akkor minek mérgezzem antibiotikummal? De a védõnõ azt mondta, hogy a Cedax nagyon enyhe. Ja, szedtük is 2 napig, aztán éjjel be kellett vinnem az ügyeletre, mert már annyira eldugult az orra, hogy fulladni kezdett. Szóval nem használt semmit.A kórházban már nem is a Cedaxot kapta, hanem valami mást egy hétig. Utána mondták nekem, hogy nem fog enni, meg ilyesmi, de szerencsére hamar visszaállt. A másik két szirupot nem ismerem, amit írtál, azok mire valók? Kálciumot adjál neki mindenképp. Az antibiotikumot min. 5 napig kell neki adni. Tovább én nem adtam neki, mert zöld volt tõle a kakija, és féltettem a hasát. De szerencsére nem lett baj.
A kérdező hozzászólása: És menyi ideig adjam neki a Normaflort??A dokinéni szerint 10 napig

Mennyit egyen és mikor? 11 hetes cica Több helyen néztem de az nem nagyon van leírva, hogy mikor és mennyit egyen a cic.

8 hetesen, amikor elhoztam, azt mondták napi 5x-re egy alutasakosnyi mennyiséget adjak neki.

Legjobb válasz: Szerintem ez így teljesen jó, száraz legyen elõtte bõven, akkor abból tud annyit enni, amire szüksége van. A cicákra a túlevés annyira nem jellemzõ, mint a kutyákra. Ha már nagyobb lesz,nem kell neki ennyi nedves kaja, akkor érdemes figyelni a száraztáp zacskójára írt ajánlott mennyiséget a kora/súlya függvényében.

Szerintem ez így teljesen jó, száraz legyen elõtte bõven, akkor abból tud annyit enni, amire szüksége van. A cicákra a túlevés annyira nem jellemzõ, mint a kutyákra. Ha már nagyobb lesz, nem kell neki ennyi nedves kaja, akkor érdemes figyelni a száraztáp zacskójára írt ajánlott mennyiséget a kora/súlya függvényében.
Itt azt írja: [link] "Az alábbi etetési útmutató segíthet nekünk az etetések kalkulálásánál: kora Kiscica súlya Napi tápszer kb. Napi etetések száma 1 hetes 100 g 25-30 ml 10 2 hetes 200 g 45-57 ml 8 3 hetes 300 g 70-85 ml 6 4 hetes 370 g 90-110 ml 4 5 hetes 450 g 110-125 ml 3 A fenti táblázat útmutató csupán, természetesen ennél ehetnek többet-kevesebbet a kiscicák. A lényeg az, hogy a tendencia a növekedés irányába mutasson. Ne essünk kétségbe azonban, ha a kiscica 1-2 napot kihagy a gyarapodásban sõt esetleg elkezd fogyni, csak akkor jelent ez problémát, ha ez több napig fennáll. Ebben az esetben mindenképpen forduljunk állatorvoshoz. Az egyszerre megevett mennyiség miatt ne aggódjunk, ameddig éhes nyugodtan kapjon enni. " Vagyis a te cicádnak elvileg napi 3x-i etetés már elég lenne. vigyázz el ne hizlald. :) Oltásokat megkapta már? Itt meg azt írja: [link] hogy 12 hetesen jár a legkisebb kockázattal az ivartalanítás.
Ja és fontos a kaja minõsége is!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Az elsõ oltását kapta meg múlt héten. Nagyon rosszul viselte. Bár lehet, hogy csak sajnáltatta magát, de bejött neki :) Utána napokig sírt ha hozzáértem a szúrás helyéhez. Még benti. Befejezi az oltásokat és utána megnézheti a világat is. Ez az ivartalanítás érdekes kérdés. Kandúroknál nekem a fél évet ajánlották megvárni, hogy a húgycsövek ki tudjanak fejlõdni. Gondoltam ezt megvárom. De mindenféleképpen ivartalanítjuk max õsszel.

Egy bírósági elnök mennyit keres? És egy több évtizedes tapasztalattal rendelkezõ bíró?

Legjobb válasz: Bértábla szerint, nézd meg... Amúgy a bírósági elnök az pont egy több évtizedes gyakorlattal rendelkezõ bíró...

Bértábla szerint, nézd meg... Amúgy a bírósági elnök az pont egy több évtizedes gyakorlattal rendelkezõ bíró...
A kérdező hozzászólása: Gondoltam.... Csak ugye tudod van egyrészt a bírósági elnök, másrészt van egy több évtizedes tapasztalattal rendelkezõ bíró :) Minden elnök több évtizedes tapasztalattal rendelkezõ bíró, de nem minden több évtizedes tapasztalattal rendelkezõ bíró elnök. Ezért volt kétirányú a kérdésem. Kössz a hasznos választ.
Mindegyikre a bértábla vonatkozik. :) Amúgy nem egyértelmû, hogy a bíróság mint intézmény elnökére gondolsz, vagy pedig bírósági tanácselnökre?
A kérdező hozzászólása: intézmény elnökére :)

Ha matekból jó vagyok és értem, akkor hogyan tudom hirdetni magam vagy olyan vevőkört kialakítani akiket később pénzért korrepetálhatnék? És ha már pénzért tanítok mennyit kérjek? És egy ilyen korrepetítornak milyen felelőssége van?

de azért úgy, hogy az oszt. társaim ne szopassanak azért mert mondjuk kirakok magamról hirdetést :-/ 15/F

Legjobb válasz: Már ne haragudj de normális ember nem neked fog fizetni korrepetálásért hanem egy szakképzett matektanárnak.

Már ne haragudj de normális ember nem neked fog fizetni korrepetálásért hanem egy szakképzett matektanárnak.
A kérdező hozzászólása: Már vannak érdeklõdõk és a nõvérem is 15-16 éves korában kezdte ugyanígy a matek korrepetálást most 21 éves és teljesen jól csinálja... nyilván egy 15 éves fiúnak kevesebbet kell fizetni ha fizetnek nem úgy mint egy "szakképzett matektanárnak" és ezért lehet van esélyem... és mellesleg már vannak jelentkezõk akiket korrepetálhatnék :) úgy hogy jelentem vannak nem normális emberek a földön... és nem ilyen válaszra vártam de azért kösz :D

A Szent István Egyetem Gödöllői kollégiumában mennyibe kerül egy egy és egy két ágyas szoba, zuhanyzóval?

Az internetes oldalon nem egyértelm? a leírás, hogy SZIE-s diákoknak mennyibe kerül ez havonta. Köszönöm!

Legjobb válasz: Többféle árban vannak, 10-30 ezer között.

Többféle árban vannak, 10-30 ezer között.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Ott laksz esetleg? Én most felvételiztem keresztféléves mesterképzésre. Van egyáltalán ilyenkor hely? Mennyire nehéz bekerülni? Köszi a segítsgéget

Mennyi egy fizetése egy Patológusnak, és egy Környezet védőnek?

Legjobb válasz: Van olyan munkahely, hogy környezetvédõ? Szerintem õk társadalmi munkában foglalkoznak ezzel... A patológusok szakorvosok, úgyhogy valószínûleg nem keresnek rosszul.

Van olyan munkahely, hogy környezetvédõ? Szerintem õk társadalmi munkában foglalkoznak ezzel... A patológusok szakorvosok, úgyhogy valószínûleg nem keresnek rosszul.
Egy kezdõ orvos fizetése Magyarországon nincs nagyon távol a nettó 100ezertõl. Mire osztályvezetõ fõorvos lesz, /20-30 év alatt/ felmehet kb 300ezer körülire. Patológusnak nincs hálapénz, mert nem találkozik személyesen a beteggel.
A kérdező hozzászólása: Tehát nem éri meg Patológusnak lenni? És ezek hogy fizetnek?: Vérnyomszakértõ Természetfotós Plasztikaisebész Muzeológus Mûvészettörténész Olyan munka van, ami a népek kultúrájával foglalkozik? A nem szocializálodott népekkel. Esetleg a Mayá-kkal vagy hasonló. Jól keres?
Hmm... hány éves vagy?
A kérdező hozzászólása: Ez nem válasz a kérdésre! Ha nem tudsz választ adni ne írj
kulturális antropológus a kérdésedre a válasz. néprajz képzés foglalja magában.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!