Találatok a következő kifejezésre: Mennyi egy az (6592 db)

Mennyit egyek az ananászból?

ugy hallottam, hogy jó a narancsbőr ellen, és fogyaszt is. mennyit kell egyek, hogy hasson, de mellette más gyümit is akarok enni, nem csak ezt az egyet!

Legjobb válasz: Nem egy nem elég,annál jóval többet kellene megenni.

Nem egy nem elég, annál jóval többet kellene megenni.
A kérdező hozzászólása: hogy mi?? én naponta gondoltam, hogy mennyi egyek!?

Mit és mennyit egyen az aki fogyni szeretne?

Legjobb válasz: Mozoggyá meg ne egyé kóbászt.

Mozoggyá meg ne egyé kóbászt.

Szeretnék könyvet irni, hogyan kezdjem? Ki az aki már irt itt rajtam kivül? Egy Sci-fi és Romantikus történeteket mennyire szeretik az emberek? Mennyi lehet keresni (pénz) egy kezdő irónak?

Legjobb válasz: Elõször is fogalmazódjon meg benned a történet. Ha csak úgy nekiülsz, semmi logikai alap és elképzelés nélkül nem hiszem, hogy nagyobb lélegzetû mûre futná. Ha ez megvan, elkezdheted írni. Nagyon sokan írnak hobbiból, de ebbõl kis százalék jut publikálásra. Ha körülnézel a pont ilyen történetekre specializálódott honlapokon láthatod, hogy ötlet és tehetség bár megvan, sokak nem adatják ki könyv formában. Mostanában a vámpíros történetek élik korszakukat, szóval nem tudom hogy a sci-fi mennyire kelendõ. Viszont ha alapul vesszük pl. hogy a nõk egy százaléka a romantikus irodalmat részesíti elõnyben, én arra tippelnék, arra nagyobb a kereslet. Sajnos azt nem tudom, hogy mennyit kereshetsz, viszont úgy tudom fõleg publikáláshoz neked kell súlyos pénzeket kifizetned.

Elõször is fogalmazódjon meg benned a történet. Ha csak úgy nekiülsz, semmi logikai alap és elképzelés nélkül nem hiszem, hogy nagyobb lélegzetû mûre futná. Ha ez megvan, elkezdheted írni. Nagyon sokan írnak hobbiból, de ebbõl kis százalék jut publikálásra. Ha körülnézel a pont ilyen történetekre specializálódott honlapokon láthatod, hogy ötlet és tehetség bár megvan, sokak nem adatják ki könyv formában. Mostanában a vámpíros történetek élik korszakukat, szóval nem tudom hogy a sci-fi mennyire kelendõ. Viszont ha alapul vesszük pl. hogy a nõk egy százaléka a romantikus irodalmat részesíti elõnyben, én arra tippelnék, arra nagyobb a kereslet. Sajnos azt nem tudom, hogy mennyit kereshetsz, viszont úgy tudom fõleg publikáláshoz neked kell súlyos pénzeket kifizetned.
A könyv témájába vágó legyen, vagy valami módon kapcsolódjon hozzá. Nem mondom, hogy feltétlen ki lehessen találni a címbõl mi a mûfaja, és meglebbentse, hogy mirõl szól, bár nem árt egy kis figyelemfelkeltés. :)
A kérdező hozzászólása: a történet megvan mind a két kategóriában. viszont a sci-fi felé jobban húz a szivem lehet majd második könyvnek belekezdek a romantikusba . amm cimet mi alapján válasszak?
A kérdező hozzászólása: Már lemondtam a könyvirásról. Megtanulok 3d animációt tervezni és megcsinálom a két történetet sorozatnak. A kép jobban elbûvöli az embert mint a szöveg.

Angliába mennyibe kerül egy PS2, és mennyibe egy X360? Mert mennek ki ismerőseink és lehet, hogy megbízom őket azzal hogy vegyenek nekem.

Legjobb válasz: Jaj bocs!!Nem PS2, hanem 3.Elírtam.Tehát:Angliába mennyibe kerül egy PS3, és mennyibe egy X360? Mert mennek ki ismerõseink és lehet, hogy megbízom õket azzal hogy vegyenek nekem.

A kérdező hozzászólása: Jaj bocs!!Nem PS2, hanem 3.Elírtam.Tehát:Angliába mennyibe kerül egy PS3, és mennyibe egy X360? Mert mennek ki ismerõseink és lehet, hogy megbízom õket azzal hogy vegyenek nekem.

Miután egy lányt felvesznek egy modellügynökséghez, mennyit változik az alakja? (Gondolom kapnak étrendet, meg edzéstervet. )

Legjobb válasz: Elmondom neked, nem kapnak semmilyen programtervet, hogy mennyit egyenek, mennyit edzenek. Az arányaid azonban feltûnõen megváltozhatnak. Saját magadnak kell átgondolni, hogy mit csinálj, hogy ne inogjon a súlyod pl. Szerintem pont azér lesz egyik másik modell túl vékony, mert nem tudja, hogy az már nem megfelelõ.

Elmondom neked, nem kapnak semmilyen programtervet, hogy mennyit egyenek, mennyit edzenek. Az arányaid azonban feltûnõen megváltozhatnak. Saját magadnak kell átgondolni, hogy mit csinálj, hogy ne inogjon a súlyod pl. Szerintem pont azér lesz egyik másik modell túl vékony, mert nem tudja, hogy az már nem megfelelõ.
A kérdező hozzászólása: köszi a választ.:) szóval akkor alapból olyanokat vesznek fel, akik nagyon vékonyak?
Igen, olyanokat vesznek fel, akiknek már alapból megfelel az alakjuk. Nem õk akarnak bajlódni, különben is kb 1 munkára 30 modell jelentkezik (csak, legjobb esetben). Kezdõbõl meg mindig nagyon sok van, és aztán a kevésbbé törtetõek, és kevésbbé szerencsések lemorzsolódnak...
A kérdező hozzászólása: jaa értem.. azt hittem hogy csak simán vékonyakat vesznek fel, és utána azok fogynak kb. 5 kilót..:D
A kérdezõ tudja jól. Alapból jó alakú lányokat vesznek fel, aztán közlik velük, hogy honnan kell fogyniuk a lányok meg kialakítják saját magunkat az edzés tervet meg az étrendet.. 5-6 kiló biztos lemegy egy-egy modellrõl. Persze akinek TÉNYLEG tökéletes (az õ számukra) az alakja annak nem kell fogynia.. De szerintem nem éri meg... :S
20:37-esnek van igaza :) Jó alakúakat vesznek fel, de ezt még fokozzák is késõbb.
Gondolom, arányos homokóra alkatú lányokat vesznek fel, nem csapott vállú, körtealkatúakat. Igen, edzéstervvel és étkezéssel alakítanak rajtuk ha kell.

Egy számítógépnek mennyi az átlag, és mennyi még az a hőmérséklet, amit még el lehet fogadni?

Van a google desktopon egy gép statisztika mér?, és ott általában 39-40 C volt a gépem, amit még zölddel mutatott. Most már 43 a géph?mérséklet, és már barnássárgával jelzi ki az infót, lehet ezzel valamit csinálni (nem tudom hogy a géppel vagy a programmal van e a baj)? Szerintem 4-5 órája lehet bekapcsolva a gépem, és semmi terhel?t nem futattam vele, végig torrent megy, meg már tegnap is 42 C volt, amit úgyszintén barnássárgával mutatott. Köszönöm az értelmes válaszokat!

Legjobb válasz: Ne kapj rögtön frászt! Elõször is ellenõrizd, hogy a lakás hõmérséklete emelkedett-e, a ventillátor nem kapta-e tele magát porral, a hûtõbordák nem porosodtak-e. (Nálunk egy kõmûvesmunka után volt hasonló, rájöttem, hogy amíg poroltunk ment a gép, úgyhogy ki kellett takarítani és kész... Ijedtemben plusz ventillátort is vettem.) Ha mindez oké, és nem az amúgy is melegedõ idõjárás miatt van, akkor kezdj el utánanézni a gyártó weboldalán, hogy mennyi a tûréshatár. (alaplap, processzor, videokártya) és használj inkább valami profi programot, mert az ilyen mindenkinek minden gépére tökéletes programokat én nem annyira szeretem. Egyébként ez olyan kismértékû emelkedés, hogy nem aggódnék miatta. Meg a gép minden rezdülésére sem kell azonnal ugrani, szóval nyugi. Ha minden lehetõséget kizártál, akkor is további emelkedések, és a piros mezõbe költözés kell ahhoz, hogy egy szervíz szóba álljon veled, és akkor is valószínûleg azt mondják vegyél egy ventillátort, amitõl jobban zúg a gép... (Ha az én gépemmel történne, levenném az oldalát és megnézném megnyugszik-e, ha igen visszatenném addig amíg tartós és komoly emelkedést nem produkál...) Nem tudom ez segített-e... Üdv: Tornádó

Ne kapj rögtön frászt! Elõször is ellenõrizd, hogy a lakás hõmérséklete emelkedett-e, a ventillátor nem kapta-e tele magát porral, a hûtõbordák nem porosodtak-e. (Nálunk egy kõmûvesmunka után volt hasonló, rájöttem, hogy amíg poroltunk ment a gép, úgyhogy ki kellett takarítani és kész... Ijedtemben plusz ventillátort is vettem.) Ha mindez oké, és nem az amúgy is melegedõ idõjárás miatt van, akkor kezdj el utánanézni a gyártó weboldalán, hogy mennyi a tûréshatár. (alaplap, processzor, videokártya) és használj inkább valami profi programot, mert az ilyen mindenkinek minden gépére tökéletes programokat én nem annyira szeretem. Egyébként ez olyan kismértékû emelkedés, hogy nem aggódnék miatta. Meg a gép minden rezdülésére sem kell azonnal ugrani, szóval nyugi. Ha minden lehetõséget kizártál, akkor is további emelkedések, és a piros mezõbe költözés kell ahhoz, hogy egy szervíz szóba álljon veled, és akkor is valószínûleg azt mondják vegyél egy ventillátort, amitõl jobban zúg a gép... (Ha az én gépemmel történne, levenném az oldalát és megnézném megnyugszik-e, ha igen visszatenném addig amíg tartós és komoly emelkedést nem produkál...) Nem tudom ez segített-e... Üdv: Tornádó
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen válaszod!
Szia! Nálam a proci(AMD) hõmérséklete mondjuk egy combosabb játék alatt(metro 2033) 45 C. Procinként változik, de szerintem 60C-ig nem kell félned. Unokatesóm I5-ös procija ha nekiáll dolgozni simán eléri a 90C-ot is. A videó kártyám procija terhelés alatt 65C(GTX260) körül van. Szerintem a 42C tökéletes hõmérséklet és még 50C környékén se kell félned.

Egy régi traktor mennyit eszik? összesen 90km.45 oda (üres póttal), 45 vissza (teli 2-3 méteres fa rönkel) 10E FT ért gázolaj elég? Idõbe mennyi lehet az út?

Legjobb válasz: A traktoros nem mond semmit? És milyen régi az a traktor? És mennyi fát raktok rá? Ha 30-cal tud menni folyamatosan, az 3 óra + a pakolás. De a menetidõ inkább 4 óra és szerintem simán megeszik 30 liter azalatt. 30*300 = 9000, 10e elég lehet, attól függ hogyan és mennyire kell hajtani, mennyire nehéz a vontatmány.

A traktoros nem mond semmit? És milyen régi az a traktor? És mennyi fát raktok rá? Ha 30-cal tud menni folyamatosan, az 3 óra + a pakolás. De a menetidõ inkább 4 óra és szerintem simán megeszik 30 liter azalatt. 30*300 = 9000, 10e elég lehet, attól függ hogyan és mennyire kell hajtani, mennyire nehéz a vontatmány.
Hát mondjuk ha egy MTZ-rõl van szó, akkor elég kell legyen a 30 liter gázolaj, de ez egy régi traktornak nagyon hosszú út, most nem azt akarom mondani, hogy ne indulj el, hanem hogy ne csak 30 liter gázolajjal indulj el.
A traktoroknál üzem óra van megadva ez egy MTZ, Belarus esetében 8-10 liter óránként. 3 órás oda vissza út esetén 24-30 liter gázolajra lesz szükséged egy ilyen út során ahol meg van rakva!
Eredetigazolásod lesz-e a fához? Mert megbüntetnek nélküle
Típus?
És tankolj bele min. 40 litykót, nehogy váratlanul meglepõdj!

Egy studio mennyibe vállalja azt hogy ha csinálok egy filmet, akkor abba szörnyeket elkészitené és beletenné? 2órás filmre gondoltam.

Legjobb válasz: Heló! Számos dologtól függ. Miylen stúdiót választassz - híres, vagy nemrég alakutlat -, milyen minõségben akarod, mennyit akarsz, milyen kidolgozottságút, mennyi idõt jelentene ez a filmben... Viszonyításként: ismerõsöm profi videós, egy egyszerû reklámfilmet, amiben a south parkéhoz hasonló animáció van - narrátor volt még hozzá, és szöveg -, 1 millió forint körül csinált. Az egész kb 12 perc volt. És ez a közelében sincs annak, amit te szeretnél. De persze itt arról beszélünk, hogy az animáciõ elég jó is lesz, tehát nem lelkes amatõrök csinálják.

Heló! Számos dologtól függ. Miylen stúdiót választassz - híres, vagy nemrég alakutlat -, milyen minõségben akarod, mennyit akarsz, milyen kidolgozottságút, mennyi idõt jelentene ez a filmben... Viszonyításként: ismerõsöm profi videós, egy egyszerû reklámfilmet, amiben a south parkéhoz hasonló animáció van - narrátor volt még hozzá, és szöveg -, 1 millió forint körül csinált. Az egész kb 12 perc volt. És ez a közelében sincs annak, amit te szeretnél. De persze itt arról beszélünk, hogy az animáciõ elég jó is lesz, tehát nem lelkes amatõrök csinálják.
A kérdező hozzászólása: A filmet én késziteném, csak a szörnyeket kéne csinálni. Amúgy mit kéne meg tanulnom vagy milyen programmal lehet állatokat bele tenni egy filmbe?Gondolom a mozgást meg a szörnyet gondolom 3ds maxxal kell nem?
Tudom, hogy te készíted a filmet, írtad. Én meg leírtam, hogy a fenti projekt mennyibe került. Rengeteg program van, minden attól függ, milyen minõséget akarsz. After Effectõl kezdve Mayan át... Nyilván ha nem akarsz sok pénzt kiadni, akkor megtanulod. Ha meg profi munka kell, fizetsz. De készülj fel, hogy vélhetõleg leglaább több százezer forint lesz - már ha minõséget is akarsz.

148 kg mennyire veszélyes egy 18 éves kb.183-4 m magas fiúnak, mennyi lenne az ideális súlyom és mennyi idő lenne leadni? Mindenféle képen fog lógni a bőröm?

Mit ajánlotok? Szerintem ételfügg? vagyok, napi 24 órából 16-ot házban töltök, többi alvás. Kiskorom óta kövér vagyok, de nem birok egyszer?en nem enni.

Legjobb válasz: Ez rendkívül súlyos elhízás, pláne 18 évesen, és egyértelmûen nagyon veszélyes. Csontozattól és izomzattól függõen 70-80 kg lenne az ideális súlyod, de mielõtt sportolni vagy diétázni kezdenél, fordulj orvoshoz, ne egyedül vágj neki. Ha normális ütemben adod le, legalább egy év, mire eléred az ideális súlyodat, de azért pár hónap alatt is sokat javulhat már a helyzet.

Ez rendkívül súlyos elhízás, pláne 18 évesen, és egyértelmûen nagyon veszélyes. Csontozattól és izomzattól függõen 70-80 kg lenne az ideális súlyod, de mielõtt sportolni vagy diétázni kezdenél, fordulj orvoshoz, ne egyedül vágj neki. Ha normális ütemben adod le, legalább egy év, mire eléred az ideális súlyodat, de azért pár hónap alatt is sokat javulhat már a helyzet.
Én 120-rõl kezdtem 2010 novemberében. Nem biztos, hogy év alatt le fogsz fogyni.. Én járok konditerembe (személyi edzõ által összeírt mozgásterv), dietetikus által összerakott étrendem van, mégis max havi 2 kg-t tudok fogyni. De legalább még nem lóg a bõröm.. 30 kg-t fogytam eddig, de kihagytam fél évet, haláleset miatt, nagyon összetörtem. Ha gyorsan fogsz, lógni fog a bõröd. Az evést megállni pedig csak akaraterõvel lehet! Illetve kezdj el biciklizni (szobabicikli is oké), az nem terheli az ízületeidet sem. :) Sok sikert!
mozogjál sokat és egyél kevesebb zsíros ételt
Hát szerintem azért elég veszéllyes én sem vagyok vékony kb 70-75 kg vagyok és 178 cm magas és jópár évvel fiatalbb mint te. Én csak akkor eszek ha unatkozok.Nos rátérve a te problémádra szerintem ha fogyni akarsz ez minimum 2 hónap de inkább 3.A bõrröl viszont úgy tudom hogy csak akkor lóg hogyha hirtelen adsz le sok zsírt.De ha szépen fokozatosan akkor elvileg nem fog lógni a bõröd.
Legalább egy év de inkább több elérned a normál testsúlyodat. Mindenképpen lógni fog a bõröd mert már piszkosul megnyúlt de visszahúzódni csak kis mértékben tud. Elég veszélyes ennyire elhízottnak lenni, én is csak nyomatékosítani tudom hogy orvossal fogyj ne magadtól. Igyál rengeteg vizet, sétálj minden nap egy órát reggel vagy este, lisztet és cukrot tartalmazó kajákat , italokat teljesen iktasd ki az étrendedbõl.
Ez rengeteg! Ha van rá pénzed, akkor személyi edzõvel konzultálj! Jelezd a problémád a háziorvod eflé is, bár elég gáz, ha õ eddig nem tett semmit ezügyben!
183 méter? az igen ;) amugy norbizz, különben nem fogja sokáig bírni a tested....

Egy nőnek átlagosan mennyi szexuális partnere van életében? Mennyi az a szám, amire azt mondjátok, hogy ez kevés és mennyi, amire azt, hogy na az azért már sok?

Nem nemi-egyenl?ségi vitát akarok!(tudjuk a férfiak 3mal szorozzák, a n?k 3mal osztják)

Legjobb válasz: Jó a kérdésfelvetés... Mi a sok? Ha egy nõnek mondjuk 30 éves koráig 5 partnere volt, az nálam határeset... Ha több, akkor szerintem valami baj van nála. Mondjuk én konzervatív vagyok, lehet... de nem örülnék, ha mondjuk a lány, akit szeretek, azt mondaná, hogy 30 éves koráig 20 férfival feküdt le, mondjuk fél évente 1-2-vel. Lehet, hogy így nézve "testileg" nem sok, de "lelkileg" rengeteg. Egy párkapcsolatban meg ez utóbbi nagyon fontos. 27 F

Jó a kérdésfelvetés... Mi a sok? Ha egy nõnek mondjuk 30 éves koráig 5 partnere volt, az nálam határeset... Ha több, akkor szerintem valami baj van nála. Mondjuk én konzervatív vagyok, lehet... de nem örülnék, ha mondjuk a lány, akit szeretek, azt mondaná, hogy 30 éves koráig 20 férfival feküdt le, mondjuk fél évente 1-2-vel. Lehet, hogy így nézve "testileg" nem sok, de "lelkileg" rengeteg. Egy párkapcsolatban meg ez utóbbi nagyon fontos. 27 F
nem mondanám magam konzervatívnak, inkább csak azért ez a véleményem, mert rendkívül ragaszkodó, hûséges és szerelmes típus vagyok. én az elsõ szerelmemmel is le tudtam volna élni az életem, de nála elmúlt az érzés. most megint van egy komoly párkapcsolatom, így jelenlegi állás szerint nálam 2 a normális. bár tudom, hogy a mai világban már divat a strigulák gyûjtése, de én nem tartozok az ilyen csajok közé. szerintem minél kevesebb, annál jobb. persze ez csak 1 vélemény, de van a másik véglet, a "tapasztalni" minden áron, és fûvel fával összebújni.. szerintem nem a mennyiség, hanem a minõség számít. :)
Elsõ vagyok.. Hát az én életem például úgy alakult, hogy 16 évesen elvesztettem a szüzességem és a fiúval együtt voltam 3 és fél évig, ami nekem soknak bizonyult... bekerültem az egyetemre és elkezdtem úgymond élni, és akkor lett a pasik száma több, aztán megint komolyabb kapcsolat és megint kicsit lazább.. Így jött össze 23 éves koromra a 9. Jó lenne ha megtalálnám már az "igazit" de addig is jólérzem magam a jelöltekkel, ami szerintem nem baj :)
Nemrég én is ezen gondolkodtam. Egy játék során bevallottam mennyivel voltam, és nekem pl soknak találták. Én 23 éves vagyok és 9 pasival voltam.. De igazából nem lehet számszerûsíteni, mert mindenkinek máshogy alakul az élete és más kapcsolatokba keveredik.. Ha valaki több tartósabb kapcsolatban tud élni nyilván a szám kevesebb lesz, de lehet hogy ha nem lennének hosszabb kapcsolatai, akkor õ is ugyanúgy lefeküdt volna többel. Én már nem nagyon szeretnék többet amúgy.. szerintem 10 felett kicsit sok már.. 2-3 kevés egy életben a mai világban egy mai nõnek, ahogy fogalmaztál. :)
A nulla kevés, túl sok meg számomra nincs (nyilván ha ilyen több száz lenne, akkor azért megkérdezném, hogy miért feküdt le ennyi férfival, de akkor se ítélném el miatta). 24/F
21 éves vagyok, 9 pasival/férfival feküdtem le és még volt azt hiszem 5 akivel ilyen-olyan szintû petting volt. Ezeknek a fele kapcsolat a másik fele egy-néhány alkalmas volt. Szerintem ez sok. Ha az egy-két alkalmas esetek kimaradtak volna, úgy oké lenne. Átlagot én is olyan 5-10re tippelném. Úgy értem, ha rajzolnánk grafikont, szerintem lenne 2 csúcs, az egyik olyan 4-5 körül a másik meg 10-12 körül, de ez csak az én meglátásom.
34 éves nõ vagyok. 19 évesen vesztettem el, egy haverral. Aztán 19-22 éves koromig több egy alkalmas partnerem volt. (Nem vagyok rá büszke, de soknak már a nevére sem emlékszem.) A szerelmet hajtottam, de sokszor csak szex lett belõle. Aztán lettek kapcsolataim fél-1-1 évesek. Amikor ezek tartottak, csak õk voltak. Majd ismét jött 2-3 szabad évem, de addigra már okosabb lettem, akkor pont nem vágytam kapcsolatra, viszont volt egy nõs szeretõm, akitõl nem szerettem volna mást, csak szexet, így nem volt szükség másra. 27 évesen megismertem a párom, mára a szexuális életünk egyenlõ a 0-val, 2x csaltam meg (ugyanazzal), jó volt, de túl sokat akart belõlem, a lelkembõl (nõs volt), így nem lett belõle több alkalom. Talán azért bírom még, mert én fiatalon kiéltem magam. Mindent kipróbáltam, amit szerettem volna. A kapcsolataim száma 25-30-ra tehetõ. Szerintem ez sok. De jó volt, én akkor nem éreztem annak. Rengeteget tanultam a szeretõimtõl. Ja, mindezt 100 kg fölött túlsúlyosan. El sem hiszitek, h mennyi férfi vágyik az ilyesmi kényeztetésre. Tuti magamnak is bizonyítani akartam.
Szerintem alapelvárás, hogy egy kezén azért meg tudja számolni a partnereit egy nõ, aki viszont már több, mint 10 férfival szexel, az ribanc. F/28
20 éves vagyok, átlagosan nem tudom, ha tippelhetnék akkor ez a szám szerintem 8-10 lehet, amit kevésnek tartok az a 0 :D és amit soknak tartok az az 5nél több partner. a 10 már nagyon maximum ( persze ez csak az én meglátásom ) és az én számom 2. van olyan lány aki 17 éves és gyüjti a pasikat, kb 15 pasival d.gott már és még büszke is rá, valószinüleg nincs egyedül... ugyhogy lassan az átlag 20-30 lesz :)
én leéltem volna az 1. szerelmemmel az életemet de részérõl elmúlt a dolog. akkor azt gondoltam, attól hogy valaki hibázik és nem találja meg rögtön azt akivel sikerül, még nem lehet elítélni. van akinek többet kell próbálkoznia és van, aki szerencsésebb. hosszú évekig a csalódásom után nem mertem komoly kapcsolatban lenni, 2-3 hét után mindig leléptem amíg még "biztonságos" volt. az 1. csók után már forrónak éreztem a helyzetet, onnantól minden pasi napjai meg voltak számlálva nálam. eggyel se feküdtem le. aztán azt mondtam, ez így nem mehet tovább, és belementem 2 szexkapcsolatba hogy szoros szerelmi kötõdés ne legyen, meg ellenõrízgetés, egyéb kellemetlenségek, viszont szokjam meg hogy más férfi is lesz még az életemben, akivel mûködnie kell majd a testiségnek és nem élhetek örökké úgy hogy nekem csak az a test, csak az a pénisz fog megfelelni és csak megkeseredjek. így ez a két laza kapcsolat segített ebbõl kirázódni és most már nyitott vagyok egy szerelem irányában is. ha a leendõ partnerem megkérdezné miért tettem elmondanám, nem szégyenlem. 21/L
21 éves vagyok és 9 férfi és 3 nõ partnerem volt eddig. Nem szégyenlem, de tudom, hogy mindenki ribancozna és sokallná, ha õszintén bevallanám, ezért csak a nagyon közeliek tudják ezt. Én nem mondom azt, hogy élni kell, bla, bla, bla. Azt mondom, hogy a nõ szerezzen tapasztalatot, de ne fûvel-fával. Ismerjen meg férfiakat, a vágyaikat és ne szégyellje ezt. Az egész arról szól, hogy megismered a férfit és önmagad is! Nem kell fûvel fával összefeküdni, én sem ezt tettem! Mindamellett, hogy 9 partnerem volt, nagyon is megválogattam, hogy kivel kezdek ki. Hülye módon veszítettem el a szüzességem, túl akartam lenni rajta, így egy közeli baráttal történt, akivel nem voltam kapcsolatban! 16 voltam akkor. Utána volt 18 éves koromig 3 különbözõ férfi partnerem. Akkor összejöttem egy fiúval komolyabban, vele jártam 1, 5 évet. A szakítás után eddig volt 4 partnerem, a 4. fiúval nem vagyok együtt, csak titokban szexelünk, de kizárólag egymással. Nincs is most másra szükségem! Alapvetõen nem vagyok túl érzelmes nõ, nehezen leszek szerelmes, viszont, ha szerelmes vagyok, akkor hûséges is. Ha valami nem mûködik, akkor továbblépek! Nem csalnék meg soha senkit! Ezt most azért írtam le, mert az is berögzõdött az emberek fejébe, hogy ha egy nõ szexéhes és több partnere volt már, akkor biztos mindenkit meg is csal... Ez hülyeség! Úgy érzem, hogy szükségem van erre a kicsit lazább, persze egy határon belül, életvitelre most, hogy késõbb teljes, kiegyensúlyozott szexuális életet éljek majd valaki mellett! 10 fölé nem szeretnék menni semmiképp sem! 21/N.
Én 20 vagyok és 3 pasival feküdtem le, mindegyikkel viszonylag tartós kapcsolatom volt, már amennyire egy tini szerelem lehet ilyen. 15 éves voltam az elsõnél és 17 és fél éves korom óta vagyok a mostani párommal, aki, mivel 32 éves, hosszú távra tervez és én sem bánnám, ha õ lenne az, aki mellett leélném az életem. Én tudom, hogy a párom elég, hogy szépen fogalmazzak, közkedvelt a lányok körében, úgyhogy tudom, hogy rengeteg nõvel volt eddig, amit elfogadok, csak belegondolni nem szeretek. És konkrét számot nem mondott, de a találgatásnál nem mentem 50-nél feljebb, mert már nem mertem rákérdezni a következõre, és ez a szám szerintem iszonyatosan riasztó
25, ha pl. ilyen statisztikai átlagot kérsz :D
A kérdező hozzászólása: A kommentet még az elsõre írtam, de köszönöm a többi választ is.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. Féltem, hogy nem kapok normális választ. De ez maximálisan kielégítõ volt.:) A magyarázat is tetszett.
20 éves vagyok és 6 szexuális partnerem volt és remélem, ez a szám már nem fog növekedni:) . Ez a bizonyos szám magába foglalja a páromat is, akivel másfél éve alkotunk egy párt.(15 éves koromban vesztettem el.)
Én 42 éves vagyok.Életemben összesen kilenc és ez a szám marad is.Majdnem 20 voltam amikor elõször voltam"férfival"életem legrosszabb"élménye", sosem feküdtem le senkivel csak hónapok után, de azért, hogy megkapjanak elég kitartóak voltak majd nagyrészüket sosem láttam, a többit én dobtam ki, elsõ házaságom elõtt(harminc évesen mentem férjhez)7"pasim"volt, a legtöbb egyszeri és nem egy éjszakás!Átlagosan több mint egy évente "voltam"valakivel, de éreztem valami nem stimmel, hátha ez a szex.....köszönöm megvagyok nélküle, egyszerûen nem tudtam rá hangolódni, nem nedvesedtem...azt hittem csak velem lehet a gond, majd jött az az idióta akihez hozzá mentem, na vele végképp nagyon pocsék volt, vele együtt mindegyik a"gyorsan felejtsük el"kategóriába tartozik, alig mentem férjhez, olyan gyorsan el is váltam, egyszer csak összetalálkozott pillamtásunk a mostani férjemmel, amikor eljutottunk a dologig azt hittem álmodom soha de soha nem éreztem ilyen gyengédséget és gyönyört, mindenben megfelelt amirõl még álmodni sem mertem, ami természetesen egy évtized alatt valami csodává forrta ki magát!Elnézést ha valakit untattam, de arra szerettem volna rámutatni nem a számok dominálnak, biztosan sok nõ van akit csak"egyszeri prédának"tekintettek.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!