Találatok a következő kifejezésre: Mennyi egy Dr (181 db)

Dr Rezek Ödönnél mennyi egy orrplasztika?

Legjobb válasz: Dr. Kárász Tamáshoz menj!!!

Dr. Kárász Tamáshoz menj!!!
Miert, jobb Karasz Tamas? Melyikhez erdemes menni, es elerhetoseget tudna adni, orrplasztikai sebeszekrol, akikhez erdemes elmenni?
Igen, szerintem Dr. Kárász Tamás jobb! Saját tapasztalat!! :D KÁRÁSZ TAMÁS az elérhetõség!! :D Hozzá érdemesebb menni, ha írtok privit mesélhetek! :D http://hu-hu.facebook.com/drkarasztamas
Kettõ balegyenes, vagy jobb horog !
Ez mit akar jelentenii? Ketto balegyenes vagy jobb horog?
Szerintem egy jobb majd egy balegyenes pont kiegyenlíti, bár attól függ merre fele hajlik! :D
Még jó, hogy mindenki a kérdésre válaszolt... Szia! Nekem 750ezerért csinálta meg a mûtétet.

Szolnokon, Dr. Póta sándor, vagy Dr Fábián Armand mennyiért dolgozik? Pl. Mennyi egy fogtömés? És melyik a jobb fogorvos?

Legjobb válasz: Nagyon fontos volna,hogy ha valaki tudja De Fábián Armand mikor rendel,írja meg!!!És kíváncsi lennék mennyiért dolgozik.Köszönöm!!

A kérdező hozzászólása: Nagyon fontos volna, hogy ha valaki tudja De Fábián Armand mikor rendel, írja meg!!!És kíváncsi lennék mennyiért dolgozik.Köszönöm!!
Pótát szerintem még megtalálod az ügyeleten is, ott teljesen ingyen van. Jó orvos egyébként, családomból többen voltak nála, és jobb munkát végzett, mint egy kedves doktornõ súlyos pénzekért.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!Csak a gondom az, hogy ügyelet hétvégén és ünnepnapokon van, és csak 7-15-ig.Nekem meg nagyon fáj a fogam!Azért köszi!
Már biztos nem aktuális az ügy, most bukkantam rá a kérdésedre, de azért válaszolok. Évek óta Fábián Armandhoz járok, és nagyon meg vagyok vele elégedve. Minõségi anyagok, minõségi munka.Ha magasnak érzed a tömést, javítja, utólag is visszamehetsz, s az ingyenes.Nagyon rendes emberileg is, sokan vannak nála, általában várni kell 1-2 hetet. Kivéve a sürgõs ügyeket, olyankor elõrevesz, legalábbis nekem úgy volt. Ha nagyon fáj, a rendelési idõ végére odahív aznap, megnézi, és ellát.Sajnos drága, de melyik privát fogorvos nem az?
Ja, és a rendelési idõ: hétfõtõl csütörtökig, pénteken Armand nem rendel. Hogy hánytól hányig arra pontosan nem emlékszem, délután, késõ estig. De ki van írva a Szapáry úton a cégtáblája alatt.

Milyen orvos dr szabo lászlo főorvost a tarcsai korházbol? Mennyi egy szülés nála és jo orvos e?

Legjobb válasz: Kedves Érdeklõdõ! Én semmiképpen sem ajánlanám a kistarcsai Szabó Lászlót! Mi abszolút nem voltunk vele megelégedve, ezért 7 hónapos terhes volt a feleségem, amikor úgy döntöttünk, hogy váltunk! És milyen jól tettük... Röviden: 6,5 hónapos terhesen még a feleségem nevét sem tudta, annyit vizsgálat és pénz után... A szüléssel kapcsolatosan semmilyen érdemleges információt, tájékoztatást nem kaptunk... Kizárólag az utolsó alkalommal, amikor rákérdeztünk, hogy mit kell tudni a szülésrõl, azt a kérdést kaptuk elsõnek, hogy akkor nála akarunk szülni? Mondtuk, hogy igen erre azt válaszolta 80ezer Forint lesz. Na ekkor váltottunk... Egy vizsgálat 10 percnél továb sose tartott... Ráadásul az új orvos - akit nagyon megkedveltünk - elsõ dolga az volt, hogy behívott a kórházba minket, körbevezetett, mindent elmagyarázott! Szóval nagyon fontos, hogy egy orvos - fõleg elsõ gyermeknél -, megnyugtató hatással legyen a szülõkre. Természetesen a nyalizást nem szeretjük mi se, de legalább tudja a feleségem nevét, és azt mondta, hogy döntsük el mennyit akarunk adni! Azt mondta az új orvos, hogy bármikor hívhatjuk, mindig elérhetõ! A Szabó doktor Urat egyszer hívtuk fel, mikor a feleségem rosszul lett és be kellett menni Kistarcsára - ahol õ a fõorvos - és még annyit sem tett meg, hogy odaszólt volna, sõt a telefont is kinyomta. Utána sem kérdezte meg, hogy mi történt, hogy van a feleségem? Elképesztõ... Aki azt mondja, hogy meg van vele elégedve, azok fõként csak azért mondják, mert a pici, a mama és a természet úgy döntött, hogy komplikációmentessé teszi a nagy eseményt! Utólag meg persze, hogy a jóra emlékeznek, és azt mondják, lám minden rendben volt, milyen jó orvos... Én és mostanában egyre több kismamától hallom, hogy váltanak/váltottak mert az abszolút közönyt nehéz elfogadni...

Kedves Érdeklõdõ! Én semmiképpen sem ajánlanám a kistarcsai Szabó Lászlót! Mi abszolút nem voltunk vele megelégedve, ezért 7 hónapos terhes volt a feleségem, amikor úgy döntöttünk, hogy váltunk! És milyen jól tettük... Röviden: 6, 5 hónapos terhesen még a feleségem nevét sem tudta, annyit vizsgálat és pénz után... A szüléssel kapcsolatosan semmilyen érdemleges információt, tájékoztatást nem kaptunk... Kizárólag az utolsó alkalommal, amikor rákérdeztünk, hogy mit kell tudni a szülésrõl, azt a kérdést kaptuk elsõnek, hogy akkor nála akarunk szülni? Mondtuk, hogy igen erre azt válaszolta 80ezer Forint lesz. Na ekkor váltottunk... Egy vizsgálat 10 percnél továb sose tartott... Ráadásul az új orvos - akit nagyon megkedveltünk - elsõ dolga az volt, hogy behívott a kórházba minket, körbevezetett, mindent elmagyarázott! Szóval nagyon fontos, hogy egy orvos - fõleg elsõ gyermeknél -, megnyugtató hatással legyen a szülõkre. Természetesen a nyalizást nem szeretjük mi se, de legalább tudja a feleségem nevét, és azt mondta, hogy döntsük el mennyit akarunk adni! Azt mondta az új orvos, hogy bármikor hívhatjuk, mindig elérhetõ! A Szabó doktor Urat egyszer hívtuk fel, mikor a feleségem rosszul lett és be kellett menni Kistarcsára - ahol õ a fõorvos - és még annyit sem tett meg, hogy odaszólt volna, sõt a telefont is kinyomta. Utána sem kérdezte meg, hogy mi történt, hogy van a feleségem? Elképesztõ... Aki azt mondja, hogy meg van vele elégedve, azok fõként csak azért mondják, mert a pici, a mama és a természet úgy döntött, hogy komplikációmentessé teszi a nagy eseményt! Utólag meg persze, hogy a jóra emlékeznek, és azt mondják, lám minden rendben volt, milyen jó orvos... Én és mostanában egyre több kismamától hallom, hogy váltanak/váltottak mert az abszolút közönyt nehéz elfogadni...


Mennyibe kerül Dr. Kárász Tamásnál egy orrplasztikai műtét?

Legjobb válasz: Nem ismerem az orvost, de a legtöbb plasztikai sebésznél van ingyenes konzultáció, ahol azt is elmondanák, hogy a te mûtét elképzelésed (mit, mennyire szeretnél korrigálni a nózidon) mennyibe kerülne. De mindenképp több százezerben kell gondolkodnod.

Nem ismerem az orvost, de a legtöbb plasztikai sebésznél van ingyenes konzultáció, ahol azt is elmondanák, hogy a te mûtét elképzelésed (mit, mennyire szeretnél korrigálni a nózidon) mennyibe kerülne. De mindenképp több százezerben kell gondolkodnod.
500eft mindent beleértve (altatás, stb)konzultáció ingyenes. Ha komolyan érdekel írj privit, és többet tudok mondani. nekem márciusban volt mûtétem

Szeretnék elmenni egy homeopátiás orvoshoz (Békéscsaba dr Buki Mária). Meg tudná mondani valaki, hogy mennyi egy rendelés?

Legjobb válasz: Kár, hogy nem érkezett válasz mert most engem is ez foglalkoztat, de ha esetleg a kérdés feltevõje visszanéz ide és járt is a doktornõnél, akkor elárulhatná mennyibe fáj 1 alkalom

Kár, hogy nem érkezett válasz mert most engem is ez foglalkoztat, de ha esetleg a kérdés feltevõje visszanéz ide és járt is a doktornõnél, akkor elárulhatná mennyibe fáj 1 alkalom
A kérdező hozzászólása: Nem voltam sajnos-vagy nem sajnos, nem is tudom mi a jobb, így összeget sem tudok mondani. Nem akarom visszadobni a labdát, de ha megtudsz valamit megírhatnád. Elérhetõségét még valahol találtam is a neten, de nem hívtam föl... Üdv!
szuleszNÕ????
A kérdező hozzászólása: Na ezt egy õt hirdetõ lapról copyztam ki, nem is figyeltem ...de azt gondolom mindneki érti a kérdést. Neked segítségképp: nem, nem Szülésznõ, az egy elírás. Dr. Benedek József egy férfi!! Továbbra is várom a segítségeteket, fontos és aktuális nagyon a kérdés.
Úr Isten Neeee! Õ volt ügyeletben mikor 32 hetesen méhösszehúzódásaim voltak és bementünk a kórházba. Gyakorlatilag feltépte a maradék méhszájamat, azonnal vérezni kezdtem és ordítottam a fájdalomtól. Egy adag magnéziuminfúzió elég lett volna és nem lett volna koraszülött a lányom. A fiammal 29 hetesen történt velem ugyanez, de már senkinek nem engedtem hogy hozzám érjen csak az én orvosomnak Dr. Pap Károlynak akit az Isten áldjon, 40+2 hétig sikerült kihordani a kisfiamat.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszod. Az eseted egyedi lehetett ami valószínûleg minden orvosnál elõfordult volna és nagyon sajnálom, hogy így alakult. Utána járva Benedek Doktor úr egyöntetûen mindenki elmondása szerint a legtapasztaltabb, legrutinosabb, alaposabb, figyelmesebb, szakképzettebb orvosok közé sorolható. Nem utolsó sorban azon kevesek között tudható aki hivatásból és nem "csak" a pénzért csinála, amit! Személyes tapasztalatom is pozitív és meggyõzõ! Mindenkinek szívbõl ajánlom. Sajnos az ilyen platformokon a negatív vélemények hamarabb és nagyobb számban jelennek meg, ami nem véletlen..ha minden rendben van nem keresgélünk a neten és írogatunk véleményeket (sajnos), ha rossz emlékünk van azt azonnal megosztjuk társainkkal. Üdv Mindenkinek!

Mennyire megbízható dr. Fábián Antal (Nyíregyháza, Jósa András kórház)? Mennyibe kerül nála egy szülés?

Legjobb válasz: nagyon!!! én nála szültem és 50.000 -ret adtunk, de nem õ nem mond árat.

nagyon!!! én nála szültem és 50.000 -ret adtunk, de nem õ nem mond árat.

Mennyibe kerül Dr. Timmermann Gábornál egy vizsgálat, és a szülés?

Legjobb válasz: Szia, én most voltam nála, egy általános vizsgálaton: rákszûrés volt, és hüvelyi UH. 8 ezer ft volt. Szerintem nagyon kedvesm szimpi, korrekt a doktor úr.

Szia, én most voltam nála, egy általános vizsgálaton: rákszûrés volt, és hüvelyi UH. 8 ezer ft volt. Szerintem nagyon kedvesm szimpi, korrekt a doktor úr.
Tiszta, hangulatos, szép a rendelõje is. Az asszisztense Lilla is nagyon kedves. Nekem semmi kivetnivalóm nem volt a doktor úrról. Csak ajánlani tudom. A Péterfy kórházról is csal jókat hallottam eddig!
A szülést még nem tudom, a terhesgondozás minden alkalommal 5000.- Ft.
Terhesgondozás 5000/alkalom. Nagyon tudom ajánlani a doktor urat. Szülést nem tudom, de általánosságban kb. a rendelésen elkért összeg 10-szerese, tehát olyan 50 ezer Ft-tól. Mi ennyit fogunk adni, sajna többet nem engedhetünk meg....
Sziasztok! Így 2010ben változtak az árak nála? Most mennyibe kerül egy vizsgálat?

Egy általános vizsgálat (rákszűrés, stb) mennyibe kerül Dr. Timmermann Doktor Úrnál?

Még nem vok terhes, tehát UH tuti, hogy nem lenne, csak egy szimpla vizsgálat. Köszi! :)

Legjobb válasz: Rákszûrésen nem voltam. Csak egy simpla hüvelyi ultrahangon. 6 ezer volt. Szerintem ennél nincs több. De hívd fel az asszisztensét a honlapról, õ megmondja pontosan.

Rákszûrésen nem voltam. Csak egy simpla hüvelyi ultrahangon. 6 ezer volt. Szerintem ennél nincs több. De hívd fel az asszisztensét a honlapról, õ megmondja pontosan.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!