Találatok a következő kifejezésre: Mennyi egy óvszer (32 db)

Mennyi egy óvszer és milyen típust ajánlotok?

Legjobb válasz: 200FT-tól 3000FT-ig vannak az árak. Milyen típust ajánlunk? Nekünk honnan a fenébõl kéne tudnunk hogy mekkora kell neked? Vegyél egy átlagos márkából egy átlagos méretût (53mm-es), és majd eldöntöd hogy milyen kell.

200FT-tól 3000FT-ig vannak az árak. Milyen típust ajánlunk? Nekünk honnan a fenébõl kéne tudnunk hogy mekkora kell neked? Vegyél egy átlagos márkából egy átlagos méretût (53mm-es), és majd eldöntöd hogy milyen kell.
Én egy óvszert még nem láttam boltban. Legkisebbet 3-as kiszerelésben és az olyan 450 körül van. A legnagyobb márkák is kiszakadhatnak. Nem tudok róla hogy lennének különbözõ méretek. Sok csajnak bejön a bordázott de nem mindegyiknek.

Mennyi egy ovszer?

Legjobb válasz: Kevesebb mint a babakocsi.

Kevesebb mint a babakocsi.
12-es durex 2300 körül van
Durex love amibe van 4 dm be 950
Menj be egy boltba és nézd meg -.-
19 évesen komolyan gondoltad ezt a kérdést?
nem mindegy? minek az neked? én még sosem használtam, zokniban sem mosunk lábat
számold ki, mert általában 3 és 10 db-os csaomagolásban van.

Mennyi egy masculan óvszer élettartalma?

vagyis az van ráírva, hogy masculan 2 gondolom ez a márkája.(rá van amugy írva egy dátum csak szerintem nem tart olyan sokáig.2010 05 ez van ráírva.)

Legjobb válasz: igen , az óvszereknek hosszú a szavatossága.

Könyörgöm, el akarod ásni? Én egy évnél régebbi óvszert nem használnék, akármi van is a dobozon. Mondjuk a családi csomag sem tart ki egy hónapig, úgyhogy ez a veszély nem is fenyeget.
igen , az óvszereknek hosszú a szavatossága.
ha az van ráírva h 2010 az sztem nem 6 év múlva van! szóval addig használd fel ameddig lehet (2010.stb....)
Baszki ha rá van irva, hogy 2010 05ig birja ki, akkor számold ki az hány év!!!Ennyire ne legyél már primitiv...annyit bir ki amennyi rá van irva.-.-"
Bocsi, én nem akarok primitívkedni, nagyjából tudok számolni, viszont a csomagolásról csak az derül ki, hogy mikor jár le, de engem az érdekelne, hogy mikor vették. Szóval meg tudná mondani valaki (megbízhatóan), hogy akkor kb. hány év a szavatossága? Lehet, hogy egy kapcsolat múlik rajta.
A családi csomag az mekkora?xD Bocsi kezdõ vagyok, 12essel dolgozunk mi :DDDD
Családi csomag??? Papa, mama, gyerekek? :) Visszatérve a kérdésre: azonnal, frissiben fogyaszd, bakker :)
Ha használni akarja egyfolytában hat évig, akkor olvassa el a tájékoztatót is.
A kérdező hozzászólása: de szerintem nem értitek:) azt mondom, hogy az egyik haverom mondta, hogy egy óvszer 6 évig tart.. utánna annyi..
Dehogynem, mivel ha eredeti csomagolásban van akkor kibírja.
A kérdező hozzászólása: okés, de egyik haverom monta, hogy a mx az 6 év. Ez igaz?
A kérdező hozzászólása: wáóó:) hány évet bír ki am.?
Szerintem kb 2 év. Amit tegnap vettem, arra 2012 van írva. ÉS gondolom a gyárban sem raktározzák évekig.

Szerintetek mennyire menne egy óvszer-automatás biznisz egy kollégiumban?

Legjobb válasz: Sajnos, nem hiszem hogy el tudnád intézni hogy a közintézmények be engedjék

Sajnos, nem hiszem hogy el tudnád intézni hogy a közintézmények be engedjék
A kérdező hozzászólása: még amikor szakközépbe jártam volt a mosdóban óvszer-automata, úgyhogy meg lehetne oldani. de a kérdés az hogy lenne e rá kereslet
Nem hiszem. Személy szerint alig tapasztaltam szexet koleszban (szobatársakkal mi lesz?), na meg ugye jellemzõen a szegények laknak kollégiumban. A szegények tescoban vesznek nagy csomaggal, nem túlárazott divatos vackot a budiban.
Kedves kérdezõ! Elõször mindig azt nézd meg, hogy az ötleted, egyáltalán képes-e annyi pénzt hozni amit elvársz tõle. Mennyiért tudnál venni egy darabot, mennyi hasznod lenne, milyen költségeid lennének, -mennyit szeretnél keresni ? -Ehhez hány darabot kéne eladni egy nap ? Laknak-e egyáltalán annyian a koleszban ? Tehát elõször mindig azt érdemes megnézni, hogy fizikailag lehetséges-e az, amit kereslet esetén elvárnál. Utána érdemes a kereslettel foglalkozni. Ha pedig a szubjektív véleményemre vagy kíváncsi. Azok akik valamilyen okból ezt a terméket nem személytõl vásárolnák meg, természetüknél fogva kerülnék a pénzcsörgéssel járó csinnadrattát és a közös vidám shopingolást a társaikkal az automata körül. De õk megvennék drágábban. Csendesebb óráknak köszönhetõen, bizonyára napi vagy heti 1-2 darab fogyna. Viszont nem vagyok mindent tudó, ez amolyan üzleti empátia. És simán tévedhetek, de erre való a piackutatás, ha az ötlet fizikailag képes arra amit vársz tõle. -Szerintem fizikailag sem képes rá, illetve csak sok automatával, akkor viszont be kell kalkulálni a karbantartási és egyéb költségeket, esetleg tetemes összegû bérleti díjakat. Nyilván nem rakhatod ki ingyen ha egyáltalán kirakhatod, stb. Legyen egy pénzügyi terved, hogy hogyan érné meg és utána az ilyen kérdéseket magad is el tudod dönteni.
8 éve az egyetemi kollégiumban is volt ilyen automata, de az élelmesebb emberek, fõleg mivel eldugott helyen van megoldják a dolgot 1 csavarhúzó segítségével :) Kemény 7 napig volt az automata elhelyezve egy sötét, szemek elõl elzárt lépcsõfordulóban, majd a cég úgy döntött elkönyveli a 100%-os kudarcot! Gimnáziumban pedig még nagyobb ráfizetés lenne, 1részt még gyerekek, másrészt 1-2 nap alatt leszerelnék és otthoni díszként használnák az automatádat!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! (ez a terv elvetve)

Fiúk! Ti mennyit költöttök óvszerre egy hónapban?

Nyílván csak olyanokhoz szól a kérdés, akiknek rendszeresen van szexuális életük, párkapcsolatban élnek. Előre is köszönöm a válaszokat!

Legjobb válasz: Én maradok a guminál..egy barátnõmben sem bízom meg 100%ban. Hisz ha akarja, akkor eltudja titkolni hogy mással is félrekúrt. A Gumi meg véd ettõl-attól..de hát majd erre Aaron21 is rájön elõbb utóbb:) Én 12-20 as kiszerelésben veszem úgy olcsóbb.Kb. havi 5-7ezer

Én maradok a guminál..egy barátnõmben sem bízom meg 100%ban. Hisz ha akarja, akkor eltudja titkolni hogy mással is félrekúrt. A Gumi meg véd ettõl-attól..de hát majd erre Aaron21 is rájön elõbb utóbb:) Én 12-20 as kiszerelésben veszem úgy olcsóbb.Kb. havi 5-7ezer
0-ft egészen pontosan minden hónapban
Én éppen lány vagyok, de mi a barátommal "megosztjuk" ezt a kölcséget. Ha megyek át hozzá, akkor elõre megveszem én, hogy neki ne kelljen, úgy jobb. Mert lássuk be, 5-600 ft elég sok 3 db óvszerért.. Fõleg, hogy van mikor 1 hétvége alatt elhasználunk 3-4 csomag gumit..
Hello mivel mi a barátnõmmel naponta akár többször is csináljuk, jobban megéri ha a lány gyógyszert szed és a gumiszakadás és egyéb szaroktól sem kell tartani.
Aaron21, csak nem árt vigyázni, ha esetleg az illetõ volt már elõtte mással, mert elkaphat ezt-azt. Szóval tulajdonképpen az óvszer annyiból jobb, hogy véd a nemi betegség ellen.
Olyan 6 ezer forint körül havonta. Heti 4-5 gumira van szükségünk. 26F
ha jártok bécsben, a gudrun-srasse-n van 2-3 szexshop. lehet durexet kapni 100-as csomagban 50 euro-ért.:)
Én a lányokkal vetetem, mert nem bírnám anyagilag.

Mennyibe kerül egy óvszer?

Legjobb válasz: Tul draga, nem eri meg, szuljon inkabb gyerekez a xsajod.

Tul draga, nem eri meg, szuljon inkabb gyerekez a xsajod.
attol függ milyet veszel de ha bemész egy boltba megtudod nézni ajánlom hogy drágát vegyél mert azok jobb minöségüek
A márkától és a kiszereléstõl függ, és attól is, színes-s, ízes-e. Minél többet veszel, annál olcsóbb. 30-500 Ft közöttre jön ki egy darab.

Mennyi idő allat bomlik le egy óvszer?

Legjobb válasz: Mert ott hagytad valahol?:DD

Mert ott hagytad valahol?:DD
A kérdező hozzászólása: nem. de érdekel hogy mennyi idõ allat bomlik el :DD rá googliztam de nem találtam semmit...:/

Szerintetek mennyi annak az esélye h teherbe essen barátnőm ha csak egy apró lyuk volt az óvszeren?

kiszakadt

Legjobb válasz: Nos, kb annyi mintha nem is lett volna rajtad óvszer.

Nos, kb annyi mintha nem is lett volna rajtad óvszer.
és használták is?
ha a nyele felé volt kevés, ha a a spermazsák volt lukas sok
sok
attól függ hol
50% vagy igen vagy nem
azonnal 72 órás tabletta
Ha az ondósejtjeid makroorganizmus méretûek, akkor nem baj.

Mennyi az esélye, hogy kiszakad az óvszer, egy normál, semmi extra együttlétnél?

Legjobb válasz: ha nem idúlt még az óvszer bomlásnak akkor semennyi xD

ha nem idúlt még az óvszer bomlásnak akkor semennyi xD
elsõ 1-2alkalomra a durex-et ajánlom az nekem ég sosem szakadt ki és abból is a vastagabbat a lifestyl az már problémás és nekem szakadt is ki!
3 év alatt nekem egyszer se szakadt ki, se a hosszú se a rövid meneteknél a noname és a márkás gumi sem. Lehet mázlink volt, de szerintem azért jól védenek, nem úgy csinálják, hogy menjen tönkre.
ha nagyon odaveretem és azért tart egy ideig az aktus, akkor simán kiszakadhat. uh van rá esély, velem már többször elõfordult.
A kérdező hozzászólása: köszönöm :)
Én a MADE IN GERMANY ajánlom! :D Én is azt használom
Durex pl jó, vagy Lifestyle. Bár ezek nem a legolcsóbbak.
A kérdező hozzászólása: XD milyen márkát ajánlotok?
A kérdező hozzászólása: és ez 100%?:$
Ha azt irja rajta, hogy MADE IN CHINA akkor nagy rá az esély! XD
Hát, mi durexet használtunk, fél évig semmi baj nem volt, aztán egyszer ugyanabból a dobozból 2 óvszer is kiszakadt(pedig nem járt le a szavatossága), de mivel szedtem fogamzásgátlót(a barátom akart óvszert is használni, mert nagyon biztosra akart menni), így nem izgultunk annyira(azóta gyógyszer+megszakításos módszert alkalmazzuk).

Mennyibe kerül egy jó minőségű óvszer?

Legjobb válasz: http://www.origovasarlas.hu/c4154/ovszer/ http://www.egeszsegbolt.hu/263-durex-termekek.html?cat=167 http://www.interako.hu/vasarlas http://anonimsexshop.hu/index.php?mod=termekkategoria&katego.. Válogass kedvedre ~

400-500ft körül
A durex majdnem 700, 3db, de megéri sztem, 1x se szakadt ki ameddig használtam. Ja és a méret is számít, a durex 56 mm vastagságú, a többi 54 ha jól tudom. Sok sikert!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!