Találatok a következő kifejezésre: Mennyi egy és (8006 db)

14 éves vagy 2-3 hónap alatt szeretnék leadni 5 kg-t milyen gyakorlatokkal lehetne hamar fogyni? Vagy mennyit egyek és mit naponta?

Legjobb válasz: 14 vagyok és elég egyszerûen fogytam 4 kilót (eddig mert még szeretnék 6-ot leadni) 1 hónap alatt. Mindenféle (plusz) edzés és önsanyargatás nélkül ;) kulcsszó: KALÓRIASZÁMLÁLÁS http://kaloriabazis.hu/fooldal egyszerû és nagyszerû mármint az oldalon vezetni lehet, hogy mennyi kalóriát ettél egy nap (beírhatod az ételeidet és még összegzi is), beállíthatod a célodat (~hogy mikorra akarsz és mennyit fogyni), mutatja, hogy mennyit ittál, mennyi fehérjét, zsírt és szénhidrátot fogyasztasz nagyon egyszerû és mégis nagyon hatásos :D és az is jó még benne, hogy ezt sokáig lehet bírni. szóval nincs az, hogy soha nem ehetsz csokit, hanem az, hogy mondjuk naponta ehetsz egy kis kocka csokit szóval a lényeg a mennyiség. remélem ezzel az enyhén szólva össze-vissza szöveggel is tudok segíteni valamennyit :3

14 vagyok és elég egyszerûen fogytam 4 kilót (eddig mert még szeretnék 6-ot leadni) 1 hónap alatt. Mindenféle (plusz) edzés és önsanyargatás nélkül ;) kulcsszó: KALÓRIASZÁMLÁLÁS http://kaloriabazis.hu/fooldal egyszerû és nagyszerû mármint az oldalon vezetni lehet, hogy mennyi kalóriát ettél egy nap (beírhatod az ételeidet és még összegzi is), beállíthatod a célodat (~hogy mikorra akarsz és mennyit fogyni), mutatja, hogy mennyit ittál, mennyi fehérjét, zsírt és szénhidrátot fogyasztasz nagyon egyszerû és mégis nagyon hatásos :D és az is jó még benne, hogy ezt sokáig lehet bírni. szóval nincs az, hogy soha nem ehetsz csokit, hanem az, hogy mondjuk naponta ehetsz egy kis kocka csokit szóval a lényeg a mennyiség. remélem ezzel az enyhén szólva össze-vissza szöveggel is tudok segíteni valamennyit :3
Egyszerû, nagyszerû, és 1-2 év múlva már nem fog mûködni :3 Az emberi test olyan, hogy egy darabig lehet szórakozni vele, aztán kinél mikor de eljön már az annyira komoly kikészülés, hogy nem lehet egyensúlyt fenntartani az ócska kaják mellett, és hiába az alacsony kalóriabevitel -> lassul az anyagcsere, jönnek a kilók, betegségek. Na most a másik, hogy 14 évesen pont ezt nem kéne, kalóriát megvonni a szervezettõl. Ideális esetben nem esztek fölösleges kalóriát, szükségetek van a húsokra, zsírra, zöldségekre, gyümölcsökre. Ha ezeken kívül véletlenül mást is esztek, akkor azon kellene elgondolkodni, hogy miért esztek FÖLÖSLEGES kalóriákat, na ez már jó kérdés.
Ha valaki mindent eszik, akkor megkapjuk azokat a beteg embereket, akiknél már nincs hova lecsökkenteni a kalóriabevitelt.. mégsem fogynak. Persze hogy nem, mert megbetegítõ táplálékokat esznek. Ráadásul: meddig lehet csökkentgetni a kalória bevitelt? Minél rosszabb minõségû ételeket eszik valaki, annál kevesebb (hasznos) tápanyag jut a szervezetébe. Minél rosszabb minõségû ételeket eszik valaki, annál kevesebbet ehet hízás nélkül -> megint csak kevesebb tápanyagot vehet magához az ember. Arra gondolunk azért, hogy vannak szükségleteink is, és ezek nem csak 'kalóriák' ?
Oké, szerintem fejezzük be a "vitát" mert egyikünk sem tudja meggyõzni a másikat az "igazáról" és így nincs nagyon értelme ;)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a sok választ! :) Minden nap fogok tornázik 1, vagy fél órát, és ugyanannyiszor fogok enni egy nap, de kevesebbet, na meg persze azért odafigyelek! :)
Szerintem nincs mirõl gyõzködni egymást, magunkat. Tények vannak. Sok-sok ember, akiken meg lehet nézni milyen hatással van 1-1 táplálkozás, ezután már csak jól kell tudni levonni a következtetéseket, a viták legfeljebb elméleti síkon folyhatnak, hiszen a gyakorlatban már vannak mûködõ, kevésbé mûködõ és nem mûködõ dolgok.
Oké...de ettõl függetlenül én még tovább fogyózom, Te nem fogsz így fogyózni soha (ha egyáltalán kell) és a Kérdezõ meg el tudja dönteni az elõzõ kommentekbõl is, hogy mit akar :)
A kérdező hozzászólása: így van.:D most az nem fogyókúra ha minden nap tornázok, attól csak jobban fogom érezni magam, meg ha odafigyelek, hogy mit eszek.:)

Elég 1hetes babának 3 óránként kb 50-70 ml anyatej? Vagy mennyit egyen és mennyivel növekszik ennek a mértéke hétről hétre?

Igény szerint eszik, de valahogy mindig így jön ki, és azért igyekszem én is nem s?r?n etetni kevéssel, hanem ha bealszik is, inkább kicsit ébresztgetem, hogy ennyit legalább egy huzamban egyen.

Legjobb válasz: Szia! Én bevallom, egyszer mértem csak le, mennyit eszik a lányom, és ez annyira bestresszelt, hogy többet sose. Nekünk sem egyforma az étvágyunk, egyszer kevesebbet, egyszer többet eszünk, ez a babákkal is így van. Vélemény szerint ennyi elég neki, de a babád úgyis jelez: ha jóllakott, kiköpi a cicit, ha éhes, sír. Az étel mennyisége növekszik, de ez minden babánál más és más. Függ attól, mekkora súllyal született, fiú, vagy lány stb. Az én lányom most 9 hetes és kb 130-140 körül eszik (csak onnan tudom, hogy sajnos kórházban voltunk és ott mérni kellett). Inkább azt figyeld, elégedett-e, jó-e a súlygyarapodása (heti 150-300 g), és hallgass az érzéseidre!

Szia! Én bevallom, egyszer mértem csak le, mennyit eszik a lányom, és ez annyira bestresszelt, hogy többet sose. Nekünk sem egyforma az étvágyunk, egyszer kevesebbet, egyszer többet eszünk, ez a babákkal is így van. Vélemény szerint ennyi elég neki, de a babád úgyis jelez: ha jóllakott, kiköpi a cicit, ha éhes, sír. Az étel mennyisége növekszik, de ez minden babánál más és más. Függ attól, mekkora súllyal született, fiú, vagy lány stb. Az én lányom most 9 hetes és kb 130-140 körül eszik (csak onnan tudom, hogy sajnos kórházban voltunk és ott mérni kellett). Inkább azt figyeld, elégedett-e, jó-e a súlygyarapodása (heti 150-300 g), és hallgass az érzéseidre!
Szerintem elég. Reggel általában többet esznek a babák este pedig kevesebbet.Testsúlykilogrammonként 130-150 grammot kell ennie a babónak egy napra elosztva.(minimum). A te babád kb 8-szor eszik egy nap. Nem tudom hány kg. Mondjuk hogyha 3 kg a babád súlya akkor 3x150g=450g Tehát hogyha mindig csak 50 grammot eszik akkor is megvan a 400 gramm.(8x50g=400g) Tehát mindig a súlyától függ, hogy mennyit kell ennie, azt kell kb 130-150 g-al megszorozni. Teljesen jó ne izgulj!

Mennyit egyen és mikor? 11 hetes cica Több helyen néztem de az nem nagyon van leírva, hogy mikor és mennyit egyen a cic.

8 hetesen, amikor elhoztam, azt mondták napi 5x-re egy alutasakosnyi mennyiséget adjak neki.

Legjobb válasz: Szerintem ez így teljesen jó, száraz legyen elõtte bõven, akkor abból tud annyit enni, amire szüksége van. A cicákra a túlevés annyira nem jellemzõ, mint a kutyákra. Ha már nagyobb lesz,nem kell neki ennyi nedves kaja, akkor érdemes figyelni a száraztáp zacskójára írt ajánlott mennyiséget a kora/súlya függvényében.

Szerintem ez így teljesen jó, száraz legyen elõtte bõven, akkor abból tud annyit enni, amire szüksége van. A cicákra a túlevés annyira nem jellemzõ, mint a kutyákra. Ha már nagyobb lesz, nem kell neki ennyi nedves kaja, akkor érdemes figyelni a száraztáp zacskójára írt ajánlott mennyiséget a kora/súlya függvényében.
Itt azt írja: [link] "Az alábbi etetési útmutató segíthet nekünk az etetések kalkulálásánál: kora Kiscica súlya Napi tápszer kb. Napi etetések száma 1 hetes 100 g 25-30 ml 10 2 hetes 200 g 45-57 ml 8 3 hetes 300 g 70-85 ml 6 4 hetes 370 g 90-110 ml 4 5 hetes 450 g 110-125 ml 3 A fenti táblázat útmutató csupán, természetesen ennél ehetnek többet-kevesebbet a kiscicák. A lényeg az, hogy a tendencia a növekedés irányába mutasson. Ne essünk kétségbe azonban, ha a kiscica 1-2 napot kihagy a gyarapodásban sõt esetleg elkezd fogyni, csak akkor jelent ez problémát, ha ez több napig fennáll. Ebben az esetben mindenképpen forduljunk állatorvoshoz. Az egyszerre megevett mennyiség miatt ne aggódjunk, ameddig éhes nyugodtan kapjon enni. " Vagyis a te cicádnak elvileg napi 3x-i etetés már elég lenne. vigyázz el ne hizlald. :) Oltásokat megkapta már? Itt meg azt írja: [link] hogy 12 hetesen jár a legkisebb kockázattal az ivartalanítás.
Ja és fontos a kaja minõsége is!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Az elsõ oltását kapta meg múlt héten. Nagyon rosszul viselte. Bár lehet, hogy csak sajnáltatta magát, de bejött neki :) Utána napokig sírt ha hozzáértem a szúrás helyéhez. Még benti. Befejezi az oltásokat és utána megnézheti a világat is. Ez az ivartalanítás érdekes kérdés. Kandúroknál nekem a fél évet ajánlották megvárni, hogy a húgycsövek ki tudjanak fejlõdni. Gondoltam ezt megvárom. De mindenféleképpen ivartalanítjuk max õsszel.


semmit
No lássuk csak. 1kg zsír elveszítéséhez a szervezetednek 8000 kcal minuszban kell lennie. 5 kg zsírhoz tehát 48000 kcal minusz kell. Egy átlagos nõnek a napi kcal szükséglete 2000, ha egy hétig nem eszel semmit, akkor 14000 minuszban vagy. A maradék 26000 kalóriát kellene valahogy mozgással elhasználni. Hát sok szerencsét!
Ha 1 hét alatt lehetne 5 kilót fogyni akkor eléggé megcsappanna a túlsúlyosok létszáma. :/
Zsírleszívás.
Ha van kb. minimum 40 kilo felesleg rajtad, es beallsz napi 1200 - 1500 kalorias etrendre, garantalom, hogy az elsö heten, ha nemis 5, de 3 - 4 kg biztos lemegy :) )) En 140 röl kezdtem fogyozni, az elsö heten 4 kg ot fogytam, dehat basszus volt miböl :) Ha csak ennyi a felesleged, azt bizony idöbe telik leadni... de megeri. Ha meg is akarod tartani majd a sulyod. Ehezessel csak azt ered el, hogy kinszenvedessel viszonylag hamar lemegy, aztan meg a triplaja jön vissza... nagy igy lehet eljutni az igazi köversegig.
Nekem egyszer sikerult leffogynom egy het alatt 4 kg-ot, de nagyon nehez volt! annyi az egesz hogy egesz heten at keresztul csak salatat ettem aztan elmentem 10 percet futni majd en heti 2 szer jarok 1 orat tancolni !ja igen es a reggeli tornat sem hagytam ki .. Viszont az mindig felfrissitett! remelem hogy segitettem azert valamit! ja es sok sikert! :)

Mennyi egy repülőút összesen? Reptéri illetékkel jeggyel és a többi költségekkel együtt? Liszt Ferenc repülőtérről Londonba. Mennyi egy egy fapadoson és egy másikon. Bovsi nem tudom milyen k

Mennyi egy egy fapadoson és egy másikon.Bovsi nem tudom milyen légitársaságon érkeznek BP re

Legjobb válasz: Mennyi egy repülõút összesen? Reptéri illetékkel jeggyel és a többi költségekkel együtt? Liszt Ferenc repülõtérrõl Londonba. Mennyi egy egy fapadoson és egy másikon. Bocsi nem tudom milyen légitársaságok érkeznek ide.* bocsi elírtam!

A kérdező hozzászólása: Mennyi egy repülõút összesen? Reptéri illetékkel jeggyel és a többi költségekkel együtt? Liszt Ferenc repülõtérrõl Londonba. Mennyi egy egy fapadoson és egy másikon. Bocsi nem tudom milyen légitársaságok érkeznek ide.* bocsi elírtam!
Én poggyásszal, illetékkel, mindennel együtt, oda-vissza 27000 ft-ot fizettem. De legutóbb 22-ért voltam. Wizzair-t ajánlom, bár ki lehet fogni máshol is olcsó jegyet. És érdemes 2-3 hónappal az indulás elõtt foglalni.

Vettem egy Pöttyös túrórudit és nyertem vele még egyet, és azzal is még egyet. Mennyi az esélye, hogy a kövivel is nyerek? És hogyha most kitöltök egy lottót mennyi az esélye, hogy azzal is nyerek?

Legjobb válasz: Ha tudod hogy mennyit gyártanak és abból mennyi nyer, akkor ki lehet számolni. Ötöslottó esetén 1 a 43 millióhoz az esélye, hogy 1 szelvénnyel nyerhetsz. Olyan, mintha egy medencébe beletennének 43 millió golyót, amibõl 1 piros. Megkeverik, és ha az elsõ húzásra pirosat veszel ki, tiéd a fõdíj.

Ha tudod hogy mennyit gyártanak és abból mennyi nyer, akkor ki lehet számolni. Ötöslottó esetén 1 a 43 millióhoz az esélye, hogy 1 szelvénnyel nyerhetsz. Olyan, mintha egy medencébe beletennének 43 millió golyót, amibõl 1 piros. Megkeverik, és ha az elsõ húzásra pirosat veszel ki, tiéd a fõdíj.

Angliába mennyibe kerül egy PS2, és mennyibe egy X360? Mert mennek ki ismerőseink és lehet, hogy megbízom őket azzal hogy vegyenek nekem.

Legjobb válasz: Jaj bocs!!Nem PS2, hanem 3.Elírtam.Tehát:Angliába mennyibe kerül egy PS3, és mennyibe egy X360? Mert mennek ki ismerõseink és lehet, hogy megbízom õket azzal hogy vegyenek nekem.

A kérdező hozzászólása: Jaj bocs!!Nem PS2, hanem 3.Elírtam.Tehát:Angliába mennyibe kerül egy PS3, és mennyibe egy X360? Mert mennek ki ismerõseink és lehet, hogy megbízom õket azzal hogy vegyenek nekem.

Fogimplantátum mennyibe kerül, mármit mennyi egy teljes, mennyi egy részleges, és mennyi darabja?

Legjobb válasz: Maga az implantátum 250-300 ezer forint, a felépitmény attól függ, hogy mekkora, 100-500 e forint. Édesanyámnak az egész fogsora (kihuzatta az összeset és megcsináltatta implantátummal) 2,5 millió volt egy fél éve. Nekem egy fogam van implantátummal pótolva, az 350 ezer volt.

Maga az implantátum 250-300 ezer forint, a felépitmény attól függ, hogy mekkora, 100-500 e forint. Édesanyámnak az egész fogsora (kihuzatta az összeset és megcsináltatta implantátummal) 2, 5 millió volt egy fél éve. Nekem egy fogam van implantátummal pótolva, az 350 ezer volt.
Azt felejtettem még el, hogy ha teljes oldalt pótolnak, akkor csak 3-4 implantátumot raknak be és arra teszik a 7 fog felépítményét. Tehát nem lehet foganként számolni.

Kinéztem egy Jumbo (4, 4kg) tömegnövelõt és meg tudnátok mondani, hogy mennyit kéne szednem, hányszor, mikor, milyen gyorsan fogyna el és mi lenne akkor ha többet szednék az ajánlottnál, mennyit és mit edzek hozzá és mennyit kéne és mit enni hozzá?

16 éves 180+ cm és 50-55kg. Elég szar ilyen soványnak lenni, fõleg tavasszal, nyáron. Edzés terv csak annyi amit tesin csinálnánk + kötelezõ tesi (kosár) ami hétfõ suliba 8-9. órában van + itthon 3szor egy héten edzenék. Cél, hogy áprilisra 70kg + legyek és azért szeretném ha látszódna egy kis izom is. Enni reggelire egy szendvicset szoktam suliba 3-4 szenyát vacsorára tojás rántotta (3-4 tojás + szalonna) ebédre attól függ mi itthon a kaja mert ha szeretem akkor azt ha nem akkor melegszendvicset szoktam.

Legjobb válasz:
Te nem leszel áprilisig 70kg, vagy ha igen az mind csak zsír lesz! Ahhoz viszont nem kell edzeni, csak zabálni, mint egy disznó! A tesi órákat hagyjuk, meg a kosárt is. Azok semmit sem érnek tömegnövelés szempontjából. Sõt az ilyen kis gilisztákat még kifejezetten hátráltatja is a tömegnövelésben! Jó ötlet, hogy hetente háromszor otthon edzel, bár konditeremben még jobb volna! A jumbot csakis közvetlenül edzés után idd, semmikor máskor. Vagyis hetente háromszor iszol egy adagaot (220 grammot), akkor az húsz edzés utáni alkalom, tehát több mint másfél hónapig fog kitartani! A kajád úgy szar, ahogy van. Borzalmas! Ne szendvicseket egyél, meg melegszendvicseket, hanem csirkemellet, rizst és zöldségeket! Neked kell naponta 2g/testsúlykilogramm fehérje, és vagy 7g/testsúlykilogramm szénhidrát. Fehérjeforrások: Sovány húsok (Csirkemell, pulykamell, sovány marha, nyúlhús), halak, tojás, sovány sajtok és túró. Szénhidrátforrások: legjobb a rizs és a zab (de mert ilyen vézna vagy ehetsz burgonyát és tésztát is) Zöldség bármennyi mehet. Gyümölcs módjával. Két és fél - három óránként egyél!

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Te nem leszel áprilisig 70kg, vagy ha igen az mind csak zsír lesz! Ahhoz viszont nem kell edzeni, csak zabálni, mint egy disznó! A tesi órákat hagyjuk, meg a kosárt is. Azok semmit sem érnek tömegnövelés szempontjából. Sõt az ilyen kis gilisztákat még kifejezetten hátráltatja is a tömegnövelésben! Jó ötlet, hogy hetente háromszor otthon edzel, bár konditeremben még jobb volna! A jumbot csakis közvetlenül edzés után idd, semmikor máskor. Vagyis hetente háromszor iszol egy adagaot (220 grammot), akkor az húsz edzés utáni alkalom, tehát több mint másfél hónapig fog kitartani! A kajád úgy szar, ahogy van. Borzalmas! Ne szendvicseket egyél, meg melegszendvicseket, hanem csirkemellet, rizst és zöldségeket! Neked kell naponta 2g/testsúlykilogramm fehérje, és vagy 7g/testsúlykilogramm szénhidrát. Fehérjeforrások: Sovány húsok (Csirkemell, pulykamell, sovány marha, nyúlhús), halak, tojás, sovány sajtok és túró. Szénhidrátforrások: legjobb a rizs és a zab (de mert ilyen vézna vagy ehetsz burgonyát és tésztát is) Zöldség bármennyi mehet. Gyümölcs módjával. Két és fél - három óránként egyél!
A kérdező hozzászólása: Suliba is rizst vigyek?
Persze! Fogsz egy vagy két ételtartós dobozt, bele a rizs, a csirkemell felaprítva, zöldségek (paprika, paradicsom, kígyóuborka) felaprítva. Beledobsz még egy villát, és szünetekben azt zabálod!
A kérdező hozzászólása: Oks. Köszi a gyúnyos és segítõkész választ.

Amino 5600ból mennyit szedjek be egy nap? Mennyit edzés és mennyit pihenő napon?

Legjobb válasz: Ez csak egy full spektrumú amino. Tulajdonképpen egy tablettázott protein. Ebbõl egy edzés utáni adag lenne vagy 30 tabletta, mert csak összepréselt tejsavóprotein és egy tablettában van 1g fehérje. Qrvára nem éri meg megvenni! Ne költs ilyenre, hanem vegyél POR formában proteint, ha gazdaságosabban akarsz fehérjét bevinni. BCAA és glutaminra érdemes költeni az aminosavak közül, ha már megvannak az alapok: étrend, vitamin, protein, edzés utánra ch a protein mellé. De ne költs összepréselt proteinre.

Ez csak egy full spektrumú amino. Tulajdonképpen egy tablettázott protein. Ebbõl egy edzés utáni adag lenne vagy 30 tabletta, mert csak összepréselt tejsavóprotein és egy tablettában van 1g fehérje. Qrvára nem éri meg megvenni! Ne költs ilyenre, hanem vegyél POR formában proteint, ha gazdaságosabban akarsz fehérjét bevinni. BCAA és glutaminra érdemes költeni az aminosavak közül, ha már megvannak az alapok: étrend, vitamin, protein, edzés utánra ch a protein mellé. De ne költs összepréselt proteinre.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!