Találatok a következő kifejezésre: Mennyi ebben évben (33 db)

Mennyi ebben az évben a GYED maximum összege nettóban?

Még TGYS-en vagyok, tudom, hogy a maximum Gyedet kapom majd júniustól, de nem tudom az mennyi. Köszi el?re a válaszokat.

Legjobb válasz: ezeken az oldalakon nézz utána! http://www.magyarorszag.hu/allampolgar/ugyek/egeszseg/gyerta.. http://www.csaladinet.hu/index.php?target=cool&category=0&ty..

Ebben az évben kb. mennyivel volt földrengésa z eddigi éveknél?

Ha vki tuddna linket is küldeni, megköszönném)

Legjobb válasz: Ha azt próbáltad kérdezni, hogy mennyivel volt több földrengés, akkor a válasz, hogy nem volt több. Amióta feljegyzések vannak, kb 300 éve, azóta olyan 10 éves intervallumokonként nem változnik a földrengések száma.

Ha azt próbáltad kérdezni, hogy mennyivel volt több földrengés, akkor a válasz, hogy nem volt több. Amióta feljegyzések vannak, kb 300 éve, azóta olyan 10 éves intervallumokonként nem változnik a földrengések száma.
Esetleg... lefordítanád, hogy mit is szeretnél kérdezni?
A kérdező hozzászólása: köszönöm


Lehet hogy ez a kérdés nem ebbe a téma körbe való de azt akarom megkérdezni mennyi esély van arra hogy elnövöm az asztmát? Most vagyok 12 éves és 1 éve derült ki hogy az vagyok thx a válaszokat

Legjobb válasz: Csak 1 éve...?? Nem akarlak megijeszteni, de nekem már több, mint 6 éve van és nem úgy néz ki, mintha ki akarnám nõni... Jah és most vagyok 15 éves...

Csak 1 éve...?? Nem akarlak megijeszteni, de nekem már több, mint 6 éve van és nem úgy néz ki, mintha ki akarnám nõni... Jah és most vagyok 15 éves...
Nekem is ezt mondták a salicyl allergiáról 20 éve..nem jött be...
Elnõni nem lehet, max:kinõni!

Aki ebben az évben esik teherbe az mit fog meddig és mennyi pénzt kapni?

Legjobb válasz: Pontosítanám az elõbbi válaszomat. Egy év biztosítási idõ kell a gyedhez és a tgyáshoz. A gyedet azonban addig veheted igénybe, amennyi a biztosítási idõd de ez max. 2 év.

Pontosítanám az elõbbi válaszomat. Egy év biztosítási idõ kell a gyedhez és a tgyáshoz. A gyedet azonban addig veheted igénybe, amennyi a biztosítási idõd de ez max. 2 év.
Szia! Itt le van írva minden. http://www.hoxa.hu/?p1=cikk&p2=3448
A mostani állás szerint csak 1 éves korig fog járni a GYED és a Gyes is csak 2 éves korig. DE: kormányváltás esetén a Fidesz vissza akarja állítani az eredeti rendszert, épp ma mondták a Kossuth rádióban.
Ha meg van az 1 év munkaviszonyod, akkor 2 évig végig gyeden lehetsz.
Szerintem ne ess teherbe amíg ez a legfontosabb. Nem ebbõl kell élni.
A kérdező hozzászólása: nem ez a legfontosabb! és dolgozunk párommal mindketten csak érdekel mert minden ismerõsõm mást mond!
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen a második válaszolónak!
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen

Ha vérszegénységet és vashiányt állapítottak meg nálam, és megfelelően van kezelve mennyi idő kell ahhoz hogy újra "normális"legyek? Volt két vetélésem egymás után ebben az évben. Lehet a vérszegénység miatt?

Legjobb válasz: Szia! Amennyiben rendesen szeded a vastablettát (napont kétszer) amit az orvos felírt neked, akkor 3 hónap után áll helyre a szervezet, vagyis 3 hónapig kell szedni a tablettát. A vetélésnek és a vérszegénységnek semmi köze egymáshoz, viszont a második vetélésed tuti az elsõ miatt volt, mert a teherbeesést egyenesen tiltják az orvosok vetélé után, legalább 1 évig, mert annyi idõ kell hogy regenerálódjon a szervezet. Idén kétszer vetéltél, azt ajánlom jó idõre felejtsd el a gyerek vállalást, mert ha most megint teherbe esnél, nagy valószínüséggel vagy megint elvetélnél, vagy koraszülnél, vagy halva születne a magzat, vagy valamilyen rendellenesség állna fenn, plusz nagyon könnyen meddõvé válhatsz. Pihenj legalább 1 évet hogy helyre jöjj! Ha vastablettát még nem írt fel neked az orvos akkor menj el a háziorvoshoz és kérj tõle.

Szia! Amennyiben rendesen szeded a vastablettát (napont kétszer) amit az orvos felírt neked, akkor 3 hónap után áll helyre a szervezet, vagyis 3 hónapig kell szedni a tablettát. A vetélésnek és a vérszegénységnek semmi köze egymáshoz, viszont a második vetélésed tuti az elsõ miatt volt, mert a teherbeesést egyenesen tiltják az orvosok vetélé után, legalább 1 évig, mert annyi idõ kell hogy regenerálódjon a szervezet. Idén kétszer vetéltél, azt ajánlom jó idõre felejtsd el a gyerek vállalást, mert ha most megint teherbe esnél, nagy valószínüséggel vagy megint elvetélnél, vagy koraszülnél, vagy halva születne a magzat, vagy valamilyen rendellenesség állna fenn, plusz nagyon könnyen meddõvé válhatsz. Pihenj legalább 1 évet hogy helyre jöjj! Ha vastablettát még nem írt fel neked az orvos akkor menj el a háziorvoshoz és kérj tõle.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. A vasat és gyógyszert szedem. A szülésem után 1 év telt el mire újra baba lett. Ez után pedig 7 hónap. Az orvosom a rendes szülés után 3 ciklust javasolt, a vetélések után, mivel nem volt mûszeres befejezés azt mondta nem kell várni. Ez a "nem kell várni" nem jött be, a baba nem sikerült egybõl. Szóval nem kapkodom el a dolgot, mint ahogy itt egyesek írják. Nem kell pálcát törni a fejem felett. REngeteg kisbaba született már egy spontán vetélés utáni ciklusból, mivel mensi szerûen kitisztul a szervezet, és nem vékonyodik a mhánylkahártya. A kérdésem a vérszegénységre vonatkozott, a választ megkaptam: 3 hónap kúraszerûen. Köszönöm a választ!
Na akkor figyelj rám! Az elsõ vetélésed idén valószinüleg nem függött össze azzal, hogy vérszegény vagy. De okozhattta a vérszagényésged, mert a vetélés vérvesztéssel jár. A második vetélés sem valószínû, hogy a vérszegyénysdég miatt volt. Az, hogy megszültél egy beteg és ha jól értem halvaszültél egy kisfiút. Már intõ jelnek kellett volna legyíne, hogy vlami nincs rendbem. Igaza van annak aki azt mondta most legalább 1 évig ne próbálkozz babával. Csak magadnak ártasz és a leendõ babának. Az a legfontosabb, hogy helyre jöjj mind fizikailag mind lelkileg. Nekem van egy barátnõm aki az elsõ kisfiát 9hónapra halva szülte. Az orvosa 1/2 év pihenõt javasolt és vaspótlást. Kivárták és most már van két gyönyörû gyerekük. Az egyik 4 a másik 2 éves. Szóval azt ne csináld, hogy gyerekem lesz ha beledöglök is, mert akkor ki neveli fel kinek lesz öröme3 benne ha nem neked. S az sem jó ha egy roncs anyja van. VIGYÁZZ MAGADRA! Épülj fel a mostani vetélésbõl. Szedd a vasat legalább 3 hónapig, utána kezdj el valamilyen nem magzatvédõ vitamin kúrát és vizsgáltasd ki miért vetéltél el már megint. Kívánom a legjobbakat és, hogy ne légy már ilyen.
Kérlek szépen, sürgõsen menj el egy méhnyakrák szûrésre. A testvéremnek is így kezdõdött /a vetélés kivételével/.
A kérdező hozzászólása: A jó anyádat azt!!!!
A kérdező hozzászólása: Miért van az hogy embernek épp elég baja van, még ilyen mocskok is belerúgnak egyet????
Sok erõt kívánok a további vetéléseidhez!
Kitartás, Kedves!
Kb 1/2-1 év kell, mire normalizálódik a vérkép. A vetélésben közrejátszhatott, de nem hinném, hogy ez volt az oka.
A kérdező hozzászólása: Most csinált a doki szûrést is! Minden ok :)
Akkor minek jössz ide siránkozni?? Senkit nem érdekel, ha téged meg másoknak a véleménye nem érdekel.
A kérdező hozzászólása: Neked meg NEM KÍVÁNOM hogy veszítsd el a saját gyereked. Mivel a körülményeket nem ismered ne kívánj nekem ilyet, te nagyon gonosz ember.
A kérdező hozzászólása: Te meg akkor minek válaszolsz annak aki síránkozik????? HOGY KIVÁNHATSZ OLYAT HOGY AKKOR JÓ VETÉLÉST?????? Mi vagy te??
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! A vetélést úgy értem hogy ebben az évben. Nem egymást követõ hónapban. :( A megfelelõ szünetet kivártam. feb / aug. Kanalas gyógyszert írt fel a dokim. Remélem segíteni fog. A gyermekvállalást nem felejtem el egy évre, mert már két vetélésem volt, és egy kisfiút meg kellett szülnöm mert beteg volt, ha belehalok sem állok meg és adom fel, fõleg nem egy évre, kevés az idõm. :((((((

Mennyi adód fognak bevezetni ebbe az évben?

Legjobb válasz: Adót* elnézést emberek. És ebben*

A kérdező hozzászólása: Adót* elnézést emberek. És ebben*
Ezt most még Matolcsy sem tudja.

Mennyi folyadékot iszik 1 év körüli babád? Mennyi a javasolt folyadékfogyasztás ebben a korban?

Kislányom már csak egyszer-kétszer szopizik, így anyatejjel már nem visz be sokat. Cukor nélkül adtam neki eddig az édeskömény teát, de így csak max. 2 dl-t iszik meg. Nem kevés ez?

Legjobb válasz: En sem tudom, mennyi az, amennyit kellene, de az en kisfiam is kb 1,5-2 dl teat iszik meg, de nem cukrozom, csak izesitetlenul. Este elalvas elott szopik, illetve hajnalban 4-5 fele. Tapszert, tejitalt nem fogad el, max. 40-50ml-t, de csak reggel, ja es nesquick kakaoval. :-( En is orulnek, ha tobbet inna. Egesz nap kinalgatom...

En sem tudom, mennyi az, amennyit kellene, de az en kisfiam is kb 1, 5-2 dl teat iszik meg, de nem cukrozom, csak izesitetlenul. Este elalvas elott szopik, illetve hajnalban 4-5 fele. Tapszert, tejitalt nem fogad el, max. 40-50ml-t, de csak reggel, ja es nesquick kakaoval. :-( En is orulnek, ha tobbet inna. Egesz nap kinalgatom...
Ja, szerintem ne cukrozd. Attol csak szomjasabb lesz, es hozzaszokik az edes lottyokhoz. Raer meg kesobb is ezekkel.
Tegnap olvastam Kecskeméti bébiételes kis füzetecskét és abban az van, hogy egy 10-12 hónapos baba folyadékigénye 110-125 ml/kg. Na ez alapján (alsó értéket nézve) az én kislányomnak kb. 9 dl folyadékot "kellenne" inni, de õ tápszerrel együtt 500-600 ml többet nem iszik. Dokinénit kérdeztem, azt mondta nem gond.
Kisfiam 15 hónapos, kb. 3-4 dl vizet iszik, a teát nem nagyon szereti. 10 hónapos koráig szopizott, addig õ sem nagyon ivott, még nyáron sem. Amióta tápszert iszik, azóta jobban megy a víz is :)
Ha jóltudom 250órától kell évet ismételned
ha 250 óránál több hiányzásod van (mindegy hogy milyen csak hiányzás) akkor kell ismételni évet vagy osztályzó vizsgázni. de amúgy nem akadályoz
illetõleg ha x tárgyból az összes óraszám 30 (33?)%-áról hiányzol, akkor már osztályozót kell tenned.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!