Találatok a következő kifejezésre: Mennyi dl a magzatvíz (3 db)

A magzatviz, ha elfolyik az kb. mennyi, 1-2 dl? És ha elkezd szivárogni, akkor az folyamatos?

Vizeletmegtarto gondjaim vannak néha 1-2 csepp bemegy. Ezért tartok attol, h összekeverem a kettöt.

Legjobb válasz: Nem fogod összekeverni,mert a magzatvíz nyálkás és több mint a vizelet szivárgás és átlátszó színû,sokkal melegebb is ha jól emlékszem.

Nem fogod összekeverni, mert a magzatvíz nyálkás és több mint a vizelet szivárgás és átlátszó színû, sokkal melegebb is ha jól emlékszem.
Hát amikor nekem kezdett folyni, nekem sem ömlött.Elõtte éreztem egy kis pukkanást, aztán olyan volt pisilés utánn mintha még egy kicsit szivárogna.De ez nem volt folyamatos, sõt rögtön keztem érezni az összehúzódásokat is, amik gyorsan erõsödtek, és szaporodtak.Amikor összehúzódásom volt akkor éreztem a csorgást.Ne félj nem lehet nem észrevenni, hiszen a kórházban a burokrepesztést is arra használják, hogy az összehúzódásokat erõsítsék.Szinte biztos, hogy az összehúzódásokat is érezni fogod majd ha csorog.
Én is ettõl féltem, de tényleg észre lehet venni. Ha egyszer elkezd szivárogni, akkor folyamatosan jön több-kevesebb mennyiség. Nekem hajnali 4 körül kezdett folyni és órákon keresztül a vajúdás alatt szinte végig folyt. Ha vizelet jön, az csak pár csepp, a magzatvíz ennél több és nem tudod visszatartani egyáltalán.
nekem indították a szülést burokrepesztéssel és sok-sok folyt ki akkor. több liter, nem 1 -2 dl. észre fogod venni.... nyugi.
Nekem is szivárgással kezdõdött, de elsõre nem voltam biztos benne, hogy az. Meg azt mondták nem lehet visszatartani, pedig ha erõsen szorítottam sikerült. Este 10kor kezdte és mikor megvizsgáltak fél 2 körül még akkor is folyt bõven. Mikor elkezdett szivárogni 10 percenként a wc-ültem otthon. De tettem be betétet és úgy indultam a kórházba. (Még lefürödni is volt idõ, amikor már fájások is voltak, elindultam) 3 hónapos kisfiú anyukája
nem 1-2 dl liter jon:) hanem sok liter nekem szakadt kifele mikor burkot repesztett a dokim

Hány dl kb a magzatviz? Mennyi idő alatt "folyik el"? Milyen állagú? Vizszerű? 38 hetes vagyok, és ma egy kicsit "vizes" volt a fehérneműm.

Lehet h magzatviz? Elég kevésnek t?nik, lehet h csak átlátszó folyás? Olyanom még nem volt eddig. A hasam is egyfolytában keménykedik, most is k?kemény. Ez lehet a szülés jele? Lent nem nagyon húzódik, csak néha érzek kisebb "lökéseket". 38 hetes km

Legjobb válasz: én ugyan császárral szültem,de elõtte megpróbálták megindítani a szülést.burkot repesztettek,belõlem 4órán keresztül folyt a magzatvíz.szivároghat is,olyan mintha bepisilnél.szerintem hívd fel a dokit.

én ugyan császárral szültem, de elõtte megpróbálták megindítani a szülést.burkot repesztettek, belõlem 4órán keresztül folyt a magzatvíz.szivároghat is, olyan mintha bepisilnél.szerintem hívd fel a dokit.
A magzatvíz folyamatosan szivárogna, tehát mindíg nedves lenne a bugyid!Kb.1200-1500 ml lehet most!Az te véredbõl származó folyadékból és a babád vizeletébõl áll.ha elfolyik azt észre fogod venni!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Egy kicsit megnyugodtam, mert nem szivárog folyamatosan. Vér is van benne? Mert egyáltalán nem volt piros, átlátszó volt és elég kis mennyiség.
Szia!Tud szivárogni ugy is ha nem folyamatos!Én a lányomnál észre sem vettem hogy elment a mvíz, mondjuk nekem akkor már fájásaim voltak és rengeteget jártam pisilni!azt mondta a sznõ hogy valószinüleg a sok pisilés közben szivárgott el....sztem hivd fel az orvost mindenképpen vagy menj be egy vizsgálatra a kórházba ha tudsz, inkább küldjenek haza!!

Mennyi dl konkrétan a magzatvíz? Mi a sok és mi a kevés?

Tudom hogy változik, nálam kb. 1 hónapja átlagosnál lényegesen több magzatvitet állapítottak meg most meg teljesen normális mennyiséget.

Legjobb válasz: Én úgy tudom, hogy attól függ, hogy hány hetes vagy. Most 1- 1,5 liter lehet. Asszem a Felicitás kiskönyvben olvastam ezt az adatot. Nyílván a gyerek már a kezdetektõl a magzatvízben úszkál, de nem mindjárt egy 1,5 literes "medencében". Szóval pontos adattal én sem tudok szolgálni. Majd szól az orvosod, ha ez gáz lenne. Üdv, 37 hetes k.mami

Én úgy tudom, hogy attól függ, hogy hány hetes vagy. Most 1- 1, 5 liter lehet. Asszem a Felicitás kiskönyvben olvastam ezt az adatot. Nyílván a gyerek már a kezdetektõl a magzatvízben úszkál, de nem mindjárt egy 1, 5 literes "medencében". Szóval pontos adattal én sem tudok szolgálni. Majd szól az orvosod, ha ez gáz lenne. Üdv, 37 hetes k.mami


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!