Találatok a következő kifejezésre: Mennyi benzint egy (13 db)

Mennyibe kerül egy 125ccm es cross motor (pl. :yz, rm) fenntartása egy hónapban ha a benzinen kivül minden mást számolunk és napi kb 5 órát motorozunk? :D

Legjobb válasz: endurot vegyél ha ennyit mész, a cross kényelmetlen hoszzútávon iszonyatosan, lehet baró meg menõ lehetsz a haverok elõtt, de nem éri meg, a fenttartása elég sok, 2ütemûbe váltóolaj csere, membrán szokott tönkremenni, dugú gyûrû, csapágyak, 4ütemûbe 10üorénként motorolaj csere, szelphézag ellenõrzés(állítás), és azért ezek a benzint is rendesen eszik, megnyugtatlak egy tankkal ha nyúzod -márpedig csak akkor jó crossal menni- nem jársz el 5órát, minden második nap meg elég cink olajat cserélni, ezek verseny célú használatra lettek tervezve. vegyél valami faxa kis endurot!

endurot vegyél ha ennyit mész, a cross kényelmetlen hoszzútávon iszonyatosan, lehet baró meg menõ lehetsz a haverok elõtt, de nem éri meg, a fenttartása elég sok, 2ütemûbe váltóolaj csere, membrán szokott tönkremenni, dugú gyûrû, csapágyak, 4ütemûbe 10üorénként motorolaj csere, szelphézag ellenõrzés(állítás), és azért ezek a benzint is rendesen eszik, megnyugtatlak egy tankkal ha nyúzod -márpedig csak akkor jó crossal menni- nem jársz el 5órát, minden második nap meg elég cink olajat cserélni, ezek verseny célú használatra lettek tervezve. vegyél valami faxa kis endurot!
A kérdező hozzászólása: oké köszi a választ de én igazából nem "arcoskodásból" vennék crosst hanem mert elég sokat megyek terepen 5-bõl 3, 5 órát és ha haverjaim endurójával megyek azoknak a telói nagyon sz*arok nagyobb sebeségel bele megyek egy gödörbe öszekoppan......és esetleg tudsz/tudtok ajánlani valami jó kis endurót 180ccm ig?
yamaha DT, aprilia RX, GILERA Rc ezek mind jók de sokkal jobban megéri fenttartani mint egy cross-t és igen csak csúnyácskák ezeknek a régebbi motoroknak az eleje, de már jó áron lehet kapni fejidomot meg sárvédõt és sokat dob a motor kinézetén

Mennyi benzint használ egy máv dízelmozdony?

Legjobb válasz: Benzint?????? A diesel mozdony?

Benzint?????? A diesel mozdony?
AMikor a válaszok 90%-a keletkezett, még a közlekedés kategóriában volt.
Mielõtt ítélkeznétek, valaki olvasta a kérdés kategóriáját? :D
Hagyd rá, a buta emberek a kitalációik alátámasztására újabb és újabb kamu ismerõsök kamu történeteit hozzák fel. Most azzal fog jönni, hogy a nagybátyjának a szomszédjának az unokahúgának a pasija egy BKV garázsban dolgozik, és a 280-asok esznek 25 litert, a Citarok 10 alatt eljárnak.
Aha, szóval mindenki hülye, csak a haverod a nagy ász aki jól vált és ezért 20 !!! literrel tud járni egy busszal. A Mercedes mérnökei is biztosan teljesen hülyék akkor, hogy a legújabb Citarok a 7-es vonalon közel 60 litert kajálnak... Igazad van, csupa idióta dolgozik mind a Mercedesnél, mind a BKK-nál, lehet a haverodat kéne felvenni buszvezetõ-oktatónak, ezzel milliárdokat spórolhatna havonta a BKK-nak... De szakadjunk el a városi közlekedéstõl, nézzük az egyik legmodernebb mai túristabuszt, a travego-t. Bluetec motor, 6 sebessséges váltó, csupa csoda. ÜRESEN, SZTRÁDÁN, az ALFÖLDÖN a 4 méter / 100 km szintkülönbségen 28 litert fogyaszt. Ha 50 emberrel mész vele egy Róma - Budapestet akkor meg 35-öt. A következõ mi lesz, hogy alattatok termelik a buszok a gázolajat?
Lattam vezetni azt a sofort aki 22-25 ot mondott, csak a precizitas kedveert a nyomatek csucs ki van jelolve 1100-as fordulatnak, na ahogy vezetett minden valtasnal pontosan a nyomatekcsucsrol kezdte a gyorsitast es amikor elvaltott akkor 1500-forgot, es igen megint nyomatekcsucsra esett le a fordulatszam mero. Ja es vegig mentunk 45-50 neha 60. Szerintem Te meg nem lattal olyan embert aki tudja hogy kell dizelt vezetni.
A volan azért más tészta egyenesen megy 70 el sok kmt míg egy bkv a városi forgalomba 100 méterenként megáll elindul....
Én dolgoztam már volánnál, beszéltem sofõrökkel. A 20 liter tényleg álomszerû, de általában 25-35 liter között fogyasztanak a buszok. Az 50 liter soha nincs meg. Hozzáteszem ez a nagy büdös Alföldre igaz, gondolom északon, a hegyek, dombok között simán bepuszilja az 50 litert bármekyik busz.
Akkor téged jól atbaxnak nap mint nap.... A 405-ös kis ikarusz fogyaszt a legkevesebbet - 35 liter körül. A 260-as 37, a csuklós meg 45 felett. Aszupermodern volvok meg 50 felett esznek. De az "új"Ikarusok is 45-50 között nyakalnak. A 20 liter mese habbal.
Utolso TE busz sofor vagy? Mert igen a busz 22-25(marmint a MAN D10 motorral ha jol emlekszem) litert eszik 100-on. Es ezt olyan mondja aki minden nap busszal jart be a Buszfelujjitoba dolgozni es kozben beszelgetett a soforokkel, sot az apos is buszsofor illetve teherautosofor. Szerintem enyi ember nem tudhatja rosszul...
Pont 540 kw-nyit! Amúgy egy busz messze nem 20 litert fogyaszt... Ahogy egy mozdony sem 50-et!
Egy standard MÁV-os dízelmozdony fogyasztása átlag 250-300 liter/100 km. A BzMoté 40-50 liter/100 km. (Ez kérdõjeles adat, csak InterPicirõl hallottam.) vs Egy busz fogyasztása kb. 20 liter/100 km.
pont amennyi kerozint
Töbmillió liter g á z o l a j a t. Tekintve hogy 30-40 évig simán használatban vannak, és általában elég jó kihasználtsággal, ez alatt az idõ alatt több millió litert megeszik. Amúgy melyikre gondoltál? A gyermekvasúton közlekedõ kis teljesítményû mozdony pár könnyû kocsival a töredékét eszi egy Csörgõnek vagy Szergejnek. A kérdésed kb. úgy hangzott, hogy mennyit fogyaszt egy piros autó... Barátod Google, barátnõd Wiki, az összes mávos mozdonyt megtalálod a neten minden mûszaki adatával együtt.
ülj le fiam, 1es.. :D
Nulla litert, mivel a dízel motorok gázolajjal mûködnek.
Ja értem! :D

Egy vízhütéses motort hogy téliesitsek? A tankba mennyi benzint hagyjak?

Legjobb válasz: Szia. Bármennyi benzit hagysz benne az a lényeg, hogy legalább HAVONTA INDÍTSD be a motort kb öt percre, hogy a benzinben levõ adalékok necsapódjanak ki. Üdv.

Szia. Bármennyi benzit hagysz benne az a lényeg, hogy legalább HAVONTA INDÍTSD be a motort kb öt percre, hogy a benzinben levõ adalékok necsapódjanak ki. Üdv.
Na ja ha mûanyagtank akk lehet üres is mert nemfog rozsdásodni :D és az akkut meg vedd ki és vidd be a házba v ahol nem éri a fagy. Tavasszal úgyis kikell szedni feltölteni + desz. vízzel.
a tankot tedd tele, hogy ne rozsdásodjon belülrõl! célszerû középállványra tenni a vasat.
Nem hagyhat benne bármennyit, tele kell tölteni, hogy ne rozsdásodjon, lehetõleg középállványra tenni a motort, és a gumikat kicsit lejjebb engedni. Ne sokat, csak kicsit.
és ha mûanyag a tank? xD az a lényeg h ne vízlegyen benne hanem fagyálló de NEM tömény fagyálló :p
A kérdező hozzászólása: Nagyonszépen köszönöm a hasznos válaszokat!


Mennyi benzint fogyaszt egy benzines fűnyíró? És milyen benzin kell bele?

Legjobb válasz: Az hogy milyen benzin kell bele attól függ,hogy kétütemû,vagy 4ütemû.De gondolom 4ütemû a szerkezet,akkor 95-ös benzint tegyél bele.1.5 óra alatt eszik kb 1 litert.

Az hogy milyen benzin kell bele attól függ, hogy kétütemû, vagy 4ütemû.De gondolom 4ütemû a szerkezet, akkor 95-ös benzint tegyél bele.1.5 óra alatt eszik kb 1 litert.
A fogyasztasa akar csak az autonak, attol is fugg, hogy higy hasznalod. Hajtod, vagy kimeled, milyen a terep, a fu magassaga, motor merete, maga a gep sulya, stb.
nekünk nagyon keveset eszik .de attol függ hogy régi vagy uj fünyiro mert a régi sokat esznek. az ujakba sima 89-as vagy 95-ös benzin kell a régiekbe viszont kevert.

Mennyibe kerül egy 125-ös rendszámos nagyrobogó éves fenntartása? A benzinen túl

olyan 2000 körüli évjárat, 125 köbcentis, mennyi erre a biztosítás stb. egy évre? műszaki?

Legjobb válasz: Helló Én múltkorában vettem egy 125ös túra mocit, így én is nézegettem Mûszaki: A hatósági ára kb 5000 ft körül van jelenleg. Az mûszakikkal foglalkozó cégek kb 6000-7000ft körül mûszakíztatjak le, DE ugye ezt 2 évre kapod így kb 4000/év Biztosítás Nekem baleseti adóval 4600ft/év De ez mindig ki kéne számolni kalkulátorral, mert soktényezõs dolog Teljesítmény adó Maximum 2000 ft/év Tehát a saját mocim évente 10000ft-ba kerül. Neked is hasonló összeg lesz

Helló Én múltkorában vettem egy 125ös túra mocit, így én is nézegettem Mûszaki: A hatósági ára kb 5000 ft körül van jelenleg. Az mûszakikkal foglalkozó cégek kb 6000-7000ft körül mûszakíztatjak le, DE ugye ezt 2 évre kapod így kb 4000/év Biztosítás Nekem baleseti adóval 4600ft/év De ez mindig ki kéne számolni kalkulátorral, mert soktényezõs dolog Teljesítmény adó Maximum 2000 ft/év Tehát a saját mocim évente 10000ft-ba kerül. Neked is hasonló összeg lesz

Egy '95-'97-es Audi A4 szeretnék venni, 1.6 benzines 100LE. Ilyet érdemes-e megvenni, és mennyi benzint fogyaszt egy ilyen Audi motor?

Legjobb válasz: A használati környezettõl és a vezetõ jobb lábától függ a fogyasztása, mint minden más autónak. Vegyes használat mellett (város és országút) a fogyasztása 9-10 liter/100km -re tehetõ.

A használati környezettõl és a vezetõ jobb lábától függ a fogyasztása, mint minden más autónak. Vegyes használat mellett (város és országút) a fogyasztása 9-10 liter/100km -re tehetõ.
nekünk a '89-es BMW E30 316ia 7.5-öt fogyaszt és 1.6 benzines, 102 ló..:Dés igen érdemes megvenni, csak ne agyonhajtottat!

Mennyi benzint fogyaszthat egy ilyen szivattyú?

http://www.argep.hu/product_1547746.html

Legjobb válasz: A gépkönyvében kell megnézni.Ez itt a bolti ajánlás csak .

A gépkönyvében kell megnézni.Ez itt a bolti ajánlás csak .
De gondolom, pont az a probléma, hogy nem tudja megnézni a gépkönyvet... Esetleg lehet telefonálni vagy írni valamelyik kereskedõnek, hogy nézze meg. Nekem egy valamivel kisebb olasz gépem van, az 6 dl benzinnel elmegy legalább 4 órát. Erre azt írják, hogy a szívómélysége 4 m, ami elég kevés.

Mennyi benzint fogyaszt kilóméterenként egy VolksWagen Golf autó (személygépkocsi)?

Fontos lenne amúgy... Köszönöm szépen el?re is a válaszaitokat!!

Legjobb válasz: Kicsit konkrétabb meghatározás kell. Melyik generáció, milyen motorral, milyen karosszériaváltozatban, milyen körülmények között (város/országút). Létezik ugyanis olyan, ami 0,06 l/km-t és olyan, ami 0,2 l/km-t tud.

Kicsit konkrétabb meghatározás kell. Melyik generáció, milyen motorral, milyen karosszériaváltozatban, milyen körülmények között (város/országút). Létezik ugyanis olyan, ami 0, 06 l/km-t és olyan, ami 0, 2 l/km-t tud.
Hasznalattol fuggoen 0, 6-0, 9dcl.
Ha 0, 6-0, 9 cl, az hihetõ (6-9 l/100 km). Ha 0, 6-0, 9 dl, az talán egy kicsit sok (60-90 l/100 km).
1.6 vagy 1.9 diesel 5 liter, benzines kb 7 liter. De függ a hengerûrtartalomtól...
A 3-iknak, nalad mit jelent a CL , mert nalam a dcl az decilitert jelent es akkor helyes az allitasom mert 1dcl egyenlo 0, 1litrrel.
Nálam a cl, centilitert jelent, a liter századrészét. Ezzel kapcsolatban ajánlom figyelmedbe az alábbit: http://hu.wikipedia.org/wiki/SI_prefixum (ha lehet, ezek közül kellene válogatni, ha már prefixumok rövidítéseirõl van szó)

Mennyi benzint fogyaszt egy '95-'97-es Audi A4, 1. 6-os 101 LE motorral?

Legjobb válasz: kb 8-10 l, városba még mehet fölé is. Klímás? Ha digit klímás nem eszik annyit mint a manuális klíma.

kb 8-10 l, városba még mehet fölé is. Klímás? Ha digit klímás nem eszik annyit mint a manuális klíma.
a BMW M40 nevû sor4-es motorja, ami 1.6-os benzines, 102 lóerõs, 7.5 litert eszik vegyesen, az Audi se ehet sokkal többet
Audi A4 (B5) Gyári adatok: Menetteljesítmények: Gyorsulás 0-100 km/h (mp): 11.9 Végsebesség (km/h): 191 Fogyasztás városban (l / 100 km): 11.3 Fogyasztás országúton (l / 100 km): 6.0 (6.3) Átlagfogyasztás (l / 100 km): 7.5 Üzemanyagfajta: 95 Saját tapasztalataim szerint olyan 7 - 8 literes átlagfogyasztással lehet számolni jó állapotú autónál. Öreg kopottabb motor esetén a 9 - 10 literes fogyasztás a reálisabb. Persze attól is függ mennyire nyomod neki... Lásd még: http://vsversus.atw.hu/A4B5oldal.html
Benzines kannába.
Fém palack, benzines kanna ahogy I have no shadow írta. A pet palackot nemigen marja szét a benzin, de elektrosztatikusan föltöltõdhet. Egy kis szikra, és nagy tûzijáték lehet a kocsidból.
A kérdező hozzászólása: Nekem is eszembe jutott a benzineskanna, csak sajna egy daewoo matiz - ról lenne szó 4 emberrel és annál több cuccal, és nem valami hatalmas az autó hogy beférjen még akár egy 10 literes kanna is! Azért gondoltam pár darab 2-5 literes pet palackra, azt még el tudnám szórni! De azért! Köszönöm a válaszokat!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!