Találatok a következő kifejezésre: Mennyi banánt enni (2 db)

Mennyi banánt lehet enni gyüminapon és miért van korlátozva? Mi van a banánban ami nem jó fogyókúra alatt?

Úgy hallottam,hogy maximum 2-3 banánt lehet enni csak gyüminapon mért csak ennyit?

Legjobb válasz: pfff....kb annyi cukor, mintha megennél egy csokit...

pfff....kb annyi cukor, mintha megennél egy csokit...
igen, nagyon sok benne a gyümölcscukor...
A banánban van a legtöbb kalória az összes gyümi közül.
Én szoktam banánt enni.Gyüminapon 3banánt+1-2almát, ez legfeljebb 400kcal összesen, ami igazán nem sok.Én nem érezem, hogy ez ártana, mivel klasszúl fogyok.Ha nem ennék banánt valószínû éhenvesznék, mert ez legalább egy kicsit eltelít.Én nem tíltanám!
De a banánban nagyon sok a szükséges vitamin is, szerintem lehet enni de nem kilójával.

Mennyi banánt lehet enni egy nap? Nagyon hizlal?

188 cm magas most 102,2 kg 16 éves lány vagyok .

Legjobb válasz: Az elõttem szólónak teljes mértékben igaza van!!!!Örülj annak ..sõt adj hálát Istennek h te kevesebb mint egy hónap alatt 6kg leadtál.!!!!!Nagyon sok ember,köztük én is egy hónap alatt,még ha csak a küszöböt rágom is lefogy a cicim,összeesik az arcom és épphogy megmozdulnak rajtam a kilók!!Legtöbb ember ha el is kezd fogyni az elsõ hónapban,akkor is a 2.hónapban kezd el intenzívebben fogyni! ÉS valóban a banán az amit nem kellene enned fogyi alatt!!!De ne haragudj!Nagyon felelõtlen vagy,ha ennyi idõsen így fogyózol!Elhiszem h nagyon el vagy keseredve,de ez nem megoldás!Inkább rendszerezd az étkezésed és figyelj arra h ne egyél sokat,ne egyél 5-6 után,mozogj sokat....

Az elõttem szólónak teljes mértékben igaza van!!!!Örülj annak ..sõt adj hálát Istennek h te kevesebb mint egy hónap alatt 6kg leadtál.!!!!!Nagyon sok ember, köztük én is egy hónap alatt, még ha csak a küszöböt rágom is lefogy a cicim, összeesik az arcom és épphogy megmozdulnak rajtam a kilók!!Legtöbb ember ha el is kezd fogyni az elsõ hónapban, akkor is a 2.hónapban kezd el intenzívebben fogyni! ÉS valóban a banán az amit nem kellene enned fogyi alatt!!!De ne haragudj!Nagyon felelõtlen vagy, ha ennyi idõsen így fogyózol!Elhiszem h nagyon el vagy keseredve, de ez nem megoldás!Inkább rendszerezd az étkezésed és figyelj arra h ne egyél sokat, ne egyél 5-6 után, mozogj sokat....
A banán a legkalóriadúsabb gyümölcs. Fogyókúra alatt teljesen tiltott. Bár a 90 napos kritériumait nem ismerem.
A banán tulnyomórészt szénhidrát, és szinte alig van benne rost. 100g banán kb 105kcal, szóval van benne anyag bõven. De a dolog ott kezdõdik, hogy a 90 naposat nem a te korosztályodnak találták ki, sõt 16 évesen még NEM szabad fogyókúráznod, a tested még változik, és nagy károkat tudsz vele magadnak okozni! Inkább sportolj többet, ha aggaszt a súlyod kérd ki dietetikus tanácsát.
Én csak annyit mondanék hogy az egyik barátnõm is 15-16 évesen kezdte el a diétákat és ezzel sikerült elérnie azt hogy tavaly meg kellett mûteni az epéjét mert a sok diétától tönkretette.Ezt az orvos mondta neki.Szerintem azért egy orvos tudja mit beszél és õ azt mondta hogy ilyen fiatalon a szervezeted nem jól reagál a diétákra. Szerintem ennyi idõsen próbáld meg azt esetleg hogy 6 után nem eszel semmit, reggelire meg gyümölcsöt.És a megszokott adagnak a felét edd csak meg. Nekem bevált. Ne add az egészséged a súlyodért cserébe. Nem éri meg.
Az elõttem szólóét is cáfolnám ezzel , reggelire muszáj a valami szénhidrátot enned mert akkor nem lesz energiád én is nagyon keveset ettem mikor fogyóztam egész nap csak gyümölcsöt egy hétig és nagyon nagyon rosszul lettem el is ájultam szóval a szénhidrát kell és azért reggel mert amit reggel megeszel az az energia felhasználódik , ne egyél tésztákat (vagy teljes kiörlésût) egyél sok zöldséget, gyümölcsöt és mielõtt lefekszel azelõtt 3 órával már ne egyél ennyi az egész hidd el így jobb mint hogy úgy tönkre teszed az emésztõ rendszered és ha elkezdesz majd enni vissza jönnek a kilók de így nem . És sok sikert!;)
188cm? 102, 2kg 16 évesen, szerintem feküdj be a kórházba mert ez nem normális adatok és marha nagy a baj, ha ezek az adatok igazak. Ha nem, akkor KAMU vagy!!!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!