Találatok a következő kifejezésre: Mennyi az vércukor szint (4 db)

A vércukor szint mérőnél ha mg/dl-ben adja meg az értéket, mennyi a váltószám, hogy mmol/l-ben mennyi az érték? Hogyan váltom át?

A google-ba beírtam de ahány oldal, ammyi válasz. Szóval nem tudom, hogy melyik a valós. A gép német és nem lehet átkalibrálni.

Az átlag vércukor szint az mennyi?

Legjobb válasz: Nincs átlag.

Nincs átlag.
A kérdező hozzászólása: és az ami nem magas?
6.0 felett magas éhgyomorra, 2 órával evés után 7, 8 felett magas.
éhgyomorra 5 a normális.
vagy a 4

A Vércukor szint mérésre ki az beutalót, a védőnő? Most 23hetes vagok, mikor kérjek beutalót? Ha jól tudom 26hetesen esedékes ez a vizsgálat. Miből áll? Szóval mennyi idő, hogy zajlik?

A válaszokat el?re is nagyon köszönöm

Legjobb válasz: Nálunk is hasonló volt a cukorterhelés mint ahogy az elõzõ válaszoló írta, annyi különbséggel hogy nekem 3x vettek vért. Éhgyomorra, aztán megittam a cukros vizet, 1 és 2 óra múlva is vettek vért.

Nálunk is hasonló volt a cukorterhelés mint ahogy az elõzõ válaszoló írta, annyi különbséggel hogy nekem 3x vettek vért. Éhgyomorra, aztán megittam a cukros vizet, 1 és 2 óra múlva is vettek vért.
Nekem a védõnõ adta, aki a nõgyógyásztól hozta.Elvonulsz laborba x gramm gyógyszertári szõlõcukorral(majd a védõnõ azt is megmondja).Leveszik a vért, a cukrot bekeverik vízzel.Megiszod, 2 óra múlva visszamész és vesznek vért megint.A leletért du. vissza kell majd menned, amit a dokid fog megnézni.
Még annyi hogy nálunk 24 hetesen van a cukorterhelés.
Szia!Én 22hetes vagyok és én 24hetesen fogok menni.Nálunk ez van elõírva.
A kérdező hozzászólása: Lehet hogy 24hetsen van itt is, sõt valószínû, mert mindenki ezt írja.:) Nem voltam vele tisztában. Köszönöm a válaszokat.


Mennyi az a vércukor szint a terhelés után ami kórósnak számít és ilyenkor mit csinálnak, ha magas?

Legjobb válasz: 7,8 mmol felett már oda kell figyelni,szigorú diétát kell betartani, a babaneten is pl. olvashatsz róla.

7, 8 mmol felett már oda kell figyelni, szigorú diétát kell betartani, a babaneten is pl. olvashatsz róla.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!