Találatok a következő kifejezésre: Mennyi az tarifája, ha (10 db)

Mennyi az orvos tarifája, ha szakrendelésre járok, nem magánrendelőbe, és az orvos barát?

Szakrendelésre járok, nem magánrendel?be, és az orvosom (egészségügyis csalás révén) "barát". Érdemes a terhesgondozásra is hozzá járni? Így mennyit illik adni neki? Minden terhesgondozáskor adjak, vagy csak a szülés után? És ha nem nála szülök, mert épp tegyük fel szabin lesz?

Legjobb válasz: Ez elég érdekes kérdés. Mert, ha a család barátja az illetõ akkor elég vastag bõr van a képé, ha elfogadná a pénzt. Kérdezz rá, de szerintem nem fogadja el. Max. vegyél neki egy ajándék-kosarat. Vigyázz magatokta, kellemes babavárást kívánok. :)

Ez elég érdekes kérdés. Mert, ha a család barátja az illetõ akkor elég vastag bõr van a képé, ha elfogadná a pénzt. Kérdezz rá, de szerintem nem fogadja el. Max. vegyél neki egy ajándék-kosarat. Vigyázz magatokta, kellemes babavárást kívánok. :)
Hát ha a dolkid pont akkor szabin lessz, akkor az peh.Mert csak a fogadott (magán)orvos megy a szülönöhöz. Normál esetben az ügyeletes orvosnál fogsz szülni.
Szia! Én nyiltan megkérdeztem az orvosomtól, aki meglepetésemre azt mondta annyit amennyit gondolok. Ha barát és normális nem fogad el pénzt. Ha mégis összeget mond, akkor szerintem alacsonyat mond ha igazi barát. Egyébként meg nem vagy köteles adni.

Segítene valaki abban, hogy milyen szülészorvos dr. Gulyás István a Máv-korházban? Örülnék ha megírnátok tapasztalataitokat vele kapcsolatban. És érdekelne az is, hogy mennyi a tarifája egy szülés levezetéséért?

Legjobb válasz: Szia! Remélem még nem késõ a válaszom. Szuper orvos, csak ajánlani tudom. Hozzá jártam terhesgondozásra is, ott 8ezret kért egy alkalomért. Nagyon lelkiismeretes, fiatal, de mégis jó szakember. A szülésért nem kért semmit, pedig mi megkérdeztük, de azt mondta ezt döntsük el mi. Én ajándékot adtam végül neki, meg 20ezer forintot, de láthatóan annak is nagyon örült és láttam, hogy tényleg nem vár el semmit. A szülésnél nem hagyott egy percre sem magamra, és utána is még minden nap bejött megnézni.

Szia! Remélem még nem késõ a válaszom. Szuper orvos, csak ajánlani tudom. Hozzá jártam terhesgondozásra is, ott 8ezret kért egy alkalomért. Nagyon lelkiismeretes, fiatal, de mégis jó szakember. A szülésért nem kért semmit, pedig mi megkérdeztük, de azt mondta ezt döntsük el mi. Én ajándékot adtam végül neki, meg 20ezer forintot, de láthatóan annak is nagyon örült és láttam, hogy tényleg nem vár el semmit. A szülésnél nem hagyott egy percre sem magamra, és utána is még minden nap bejött megnézni.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a válaszodat. Szeretnék neked privátban is írni, mert lenne még pár kérdésem, de nem tudom, hogy hogyan kell, mert nem jelent meg az a link. Sajnálom :-(
Na szóval , jómagam is hozzá járok és ledöbbentem mikor a kötelezõ labor vizsgálatra nem tudott adni nekem beutalót! RH-negatív a vércsoportom, ezt legalább háromszor az ellenanyag miatt nézni kell, + ugye van a kötelezõ nagy labor a 24-héten , terheléses vércukor stb. Intézzem magamnak , vagy védõnõ, vagy a körzetim segítségével, mert a ÁEK-ban nem engedik nekik, hogy a magán betegeknek beutalót adjanak, VICCES 8000.- ÉRT Úgyhogy magamnak intézem a nagylabort, és ki vagyok akarva ezen az eljáráson a magán betegeikkel is így bánnak akkor mit várunk SZTK alapon. De lehet ott jobban törödnének velünk? El vagyok keseredve, hogy egy laborba nem tud segíteni a maszek doki , akkor mi lesz a többi vizsgálattal, és szülésig van egy pár hét!!!!?
A kérdező hozzászólása: Én is így jártam vele. Tényleg vicces. Nem is tudom hogy beutaló nélkül hogy lehet intézni ilyeneket, mikor mindenhol rögtön azt kérnek.Én eddig sztk-ba jártam és mindent megkaptam. Minden vizsgálatot, mindenhova beutalót.Ez ELGONDOLKODTATÓ!
Azon orvosok egyike, aki nem mondja meg pofátlanul, hogy mennyit kér a szülésért. RITKA PÉLDÁNY!!!Ezért meg is érdemli ha az ember a bizalmába fogadja Õt. Segítõkész és nem beképzelt, nekem is elég sok problémám van, terhességi cukor, pajzsmirigy, gerinc sérv, és mindenben támogat segít. 25-hetesen kerültem hozzá, mert az elõzõ dokim egy húúúúúú, meg sem írom milyen egy ember volt, de nem bántam meg egy percre se, hogy õt választottam. Mázlista vagyok mert nekem nem ajánlották, hanem a neten találtam rá és szimpinek találtam:) HÁT AZ IS!!!! Sok a dolga, de ha hívod és nem ér rá akkor mindig visszahív!!!! Õ is ember, és gondoljatok csak bele amikor ti dolgoztok nektek is néha tele a hócipõ?:) !!!! Ajánlani tudom Õt, van magán rendelése 8000.- / alkalom! Nekem akkor is ennyit kell fizetni ha uh-t csinál és kenetet vesz! Nem egy lehúzós fajta, és 5-6-hetente rendel vissza ha nincs komoly baj, a többi doki szereti ha 4-hetente jár a kismama, na vajon miért?
Nagyon aranyos emberke, és valóban nem pénzéhes! Az Õ RENDELÉSÉN NEM KELL ÓRÁKAT VÁRNI, õ nem a mennyiségre utazik hanem a minõségre és arra, hogy ki is tudja magát pihenni.Ügyel, magán rendel, szóval csak ajánlani tudom minden szülni akaró nõnek Gulyás dokit.

Mennyi ma egy visszér műtét tarifája, ha TB kártyával megy az ember, de fogadott orvosa van?

Legjobb válasz: hát figyelj.én a központi Honvéd Kórházba mentem, és nem az az orvos mûtött aki vizsgált, és felvett az osztályra, mert aznap rendelése volt, így "lepasszolt" egy kollégájának.én azt mondtam neki a telefonban, hogy nekem mindegy ki csinálja, csak legyen jó. meglett, kapott egy "szentistvánt"

hát figyelj.én a központi Honvéd Kórházba mentem, és nem az az orvos mûtött aki vizsgált, és felvett az osztályra, mert aznap rendelése volt, így "lepasszolt" egy kollégájának.én azt mondtam neki a telefonban, hogy nekem mindegy ki csinálja, csak legyen jó. meglett, kapott egy "szentistvánt"
Én is az Istvánba fogok majd szülni, dec. végére vagyok kiírva. Te mikorra vagy? És kinél fogsz szülni?
A kérdező hozzászólása: Van privát címed? Szivesebben írnék oda, ha lehet.
Szia!Én 4 hete szültem az Istvánban.Fogadott szülésznõm volt és ügyeletes dokinál szültem. A szülésznõnek kb. 20-30 ezer között adnak az ügyeletes dokinak nem kötelezõ adni, ha megvagy vele elégedve akkor adj neki. Én adtam mert nagyon rendes volt a szülésnél is és minden nap bejött megnézni, hogy rendben van e minden, ami ügyeletes dokiknál nem szokás.Könnyü szülést kivánok!
Elsõ válaszoló vok, írtam neked privit.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat.

Mennyi egy nyíregyházi szülés "tarifája", ha fogadott orvosnál szülsz, de az nem mond árat?

Tudom annyi, amennyit gondolok, de nem szeretném, hogy leégjek, mikor odaadom neki a borítékot, vagy, hogy a száját húzgálja. Sokmindent hallok, kérlek segítsetek!

Legjobb válasz: Kinél szülsz??Én nyíregyi vagyok::)

Kinél szülsz??Én nyíregyi vagyok::)
A kérdező hozzászólása: Én dr. Kovács Róbertnél szülök.
értem sztem 40-50e max...én ennyit adnék, s barinõm nyáron 30e et adott neki, s megkösznte...aki intelligens normális, mondjuk õ az nem teszi szóva ha kevés akkor se...van mire kltenünk szülés után ugyanis::) S Kazai Andi lesz a szülinõd, aki az aszisztense??Én õt kértemmeg, szupi volt:)
Andinak 20 e et adtam meg egy bonbont, dokinak meg 40 et meg egy pezsgõt...én 2006 oktben szültem amúgy...s alapítványiban voltam, az is szupi volt végig, nekem csupa csupa poz élményem van szülésrõl, meg nyíregyházi szülészetrõl, csecsemõsökrõl...
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ! :) Én is 50-re gondoltam, csak olyan vad árakat olvastam egy pár helyen. Kazai Andrea lesz a szülésznõm, a doki ajánlotta. Te mennyit adtál neki?

Dr Gajdos Editnél mennyit kell fizetni a magánrendelésen? Szülésnél van szabott tarifája, és ha igen az mennyi?

Ha szült már nála valaki ,vagy hozzá jár,irna róla véleményt? El?re is köszi!

Legjobb válasz: Szia! Én márciusban szültem nála. Nem volt fogadott orvosom, egyszerûen csak pont Õ volt ügyeletben. Tudom Õt ajánlani, normális, készséges, és tõlem nehezen fogadott el pénzt. Ha adsz is Neki, szülés elõtt adjátok oda!

Szia! Én márciusban szültem nála. Nem volt fogadott orvosom, egyszerûen csak pont Õ volt ügyeletben. Tudom Õt ajánlani, normális, készséges, és tõlem nehezen fogadott el pénzt. Ha adsz is Neki, szülés elõtt adjátok oda!
Terhesgondozáson nagyon figyelmes, kedves, sok orvosnál empatikusabbnak éreztem. Gondos, minden apróságra odafigyelõ volt, bár ebbõl adódóan egy picit túlparáztatott semmiségek miatt (akkor még nem tudtam, hogy az). Én nagyon tudom ajánlani õt. Az árait nem nagyon ismerem, mert én csak úgy annyit adtam, amennyit gondoltam, de nem a magánrendelésén voltam. én 7000 forintra tippelek egyébként.

Fogadott dokinak mennyi pénzt szokás adni ha nincs tarifája? Székesehérváron fogok szülni, 38 hetes vagyok és sokat filózom rajta mert hamarosan itt az idő. Hogyan készüljek fel?

Legjobb válasz: Szia állitolag azt hallottam hogy az alkalmankénti összegnek a tizszeresét adják ilyenkor de ez szerintem attól is függ mennyiért jártál eddig. Nállunk sincs tarifa és én is kérdezösködtem mennyit fognak adni igy a dokinak átlag olyan 30000ft mondtak remélem segitettem:)

Szia állitolag azt hallottam hogy az alkalmankénti összegnek a tizszeresét adják ilyenkor de ez szerintem attól is függ mennyiért jártál eddig. Nállunk sincs tarifa és én is kérdezösködtem mennyit fognak adni igy a dokinak átlag olyan 30000ft mondtak remélem segitettem:)
szia szintén szfvár:D ki a ddokid?én havi 7000ft-ért jérok, és ennek a 8x-osát "kéri" a doki szülés után. 30hetes kismama, boldog babavárást, és boldog babázást!
Én mindenkitõl azt hallom, hogy olyan 60-70 ezer minimum :-(
AMENNYIT TE GONDOLSZ ÉS AMENNYIRE KI TUOD A PÉNZTÁRCÁDAT NYITNI.SOK MINDENTÕL FÜGG DE A MIN 30.000.
Nekem januárban született meg a kisfiam szintén Székesfehérváron!Megvoltam elégedve az orvosommal és 70000ft-ot adtam neki de csak mielött kiengedett a kórházból minket!nem szülés után közvetlenül!nagyon rendes volt minden nap meglátogatott az osztályon!igaz 3napot töltöttünk bent!Szép szülést Neked!
A kérdező hozzászólása: Nagyon aranyosak vagytok, köszönöm szépen a válaszokat így van mihez viszonyítanom.
Én tartok felvételi baszélgetést ha gondolod ;)
Keress egy madamot!
A tarifa nagyon változó. Vidéken egy sima útszéli már egy ezresért leszop a bokorban. Az igényesebb csajoknál viszont, akik a saját lakásukban fogadják a kuncsaftokat, minimum tízezernél kezdõdik a dolog. Aztán a pontos összeg természetesen attól függ, hogy milyen extrákat szeretnél: anális szex, szájba élvezés, stb. Olyan, hogy kifejezetten leszbi hivatásos, nincs. Elvégre nem sok nõ veszi igénybe a prosituáltak szolgáltatásait, úgyhogy ebbõl nem lehetne megélni. De a sima prostik nagy része a férfiak mellett alkalmanként szívesen fogad nõi vendégeket vagy akár párokat is.
Szerintem inkább az ilyen internetes partnerkeresõn regisztrálj, és szerezz magadnak védelmet. (valami nagy darab havert aki ott tud ülni a szomszéd szobában)
A kérdező hozzászólása: Köszi, mint a középkorban:D sajnos nem botlottam még bele egybe sem.. te talán az lennél? xD
hat eloszor is rakd fel magad weboldalra, tegyel fel vmi pornograf kepet. itt hollandiaban 50-100 eurot lehet kapni 20 perc utan es eleg forgalmas a dolog, raadasul tok legalis.

33 héten költözöm haza a baba születése miatt. Akkortól lenne fogadott orvosom akivel eddig egyszer találkoztam. Ti mennyit adnátok neki a szülésre ha X összeg a tarifája? Megadnátok azt, vagy kevesebbet mivel nem kísérte végig a terhességet?

Legjobb válasz: Ha hozzá jártál volna terhesgondozásra, akkor havonta a vizitdíjat kifizetted volna. Így én a helyedben a szülésért odaadnám ugyanazt a pénzt, amit egy végigkísért terhességgel. Ráadásul az jutott még eszembe, hogy az én orvosomhoz a 33-35. hétig ildomos járni magánrendelésre, magyarul addig fizetek havonta, utána pedig a klinikára járok be, de pont ez után az idõszak után hetente legalább 1-2-szer foglalkoznia kell velem anélkül, hogy pénzt adnék. Én úgy gondolom, hogy ezt az idõszakot is bekalkulálva várják el a szülésért az a bizonyos összeget. Bár az én orvosomnál úgynevezett tarifa nincsen, annyit adsz amennyit gondolsz, de a vizitdíj 10× szokták. Elég sok mindent leírtam, amit ebben a témában gondolok, hátha ez alapján könnyebben döntessz, hogy is legyen.

Ha hozzá jártál volna terhesgondozásra, akkor havonta a vizitdíjat kifizetted volna. Így én a helyedben a szülésért odaadnám ugyanazt a pénzt, amit egy végigkísért terhességgel. Ráadásul az jutott még eszembe, hogy az én orvosomhoz a 33-35. hétig ildomos járni magánrendelésre, magyarul addig fizetek havonta, utána pedig a klinikára járok be, de pont ez után az idõszak után hetente legalább 1-2-szer foglalkoznia kell velem anélkül, hogy pénzt adnék. Én úgy gondolom, hogy ezt az idõszakot is bekalkulálva várják el a szülésért az a bizonyos összeget. Bár az én orvosomnál úgynevezett tarifa nincsen, annyit adsz amennyit gondolsz, de a vizitdíj 10× szokták. Elég sok mindent leírtam, amit ebben a témában gondolok, hátha ez alapján könnyebben döntessz, hogy is legyen.
Bocsi, hogy megkérdezem, de honnan költözöl haza?? Mie´rt nem szülsz ott ahol eddíg jártál orvoshoz??Gondolom jártál? ha fogadott orvos lessz, úgy is megmondja a tarifáját.Minden doki más összeget kér el. Teljes "árat" nem kérhetne, mert nem kísérte végig a terheségedet, viszont a szülése´rt jó összeget kérhet.Akár 100.000Ft ig is.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!