Találatok a következő kifejezésre: Mennyi az tarifája, (19 db)

Akinek szüléskor nem volt fogadott orvosa, az mennyit adott szülés után a dokinak? Megkérdeztétek, hogy mennyi a tarifája, vagy csak adtatok neki annyit, amennyit gondoltatok?

Én majd a miskolci Semmelweis Kórházban fogok szülni.Ha szült már ott valaki,de nem fogadott dokinál,leírná,hogy mennyit adott a dokinak szülés után??Ti adtatok a n?véreknek is,vagy csak a szülésznek?

Legjobb válasz: Miért fizettem volna? A fogadott orvosnak oké, hogy fizet az ember, annak van is tarifája, de a nem fogadott orvos azért kapja a fizetését, hogy abban az idõpontban ott legyen, és szüléseket vezessen le. Nem értem, miért kéne kétszer kifizetni ugyanazt a munkát. Egy szóval: én nem fizettem, nem is gondoltam rá, hogy ezért fizetnem kéne. Amúgy teljesen jó élmény volt, figyelmes, lelkiismeretes orvos, szóval nem azért nem fizettem, mert elégedetlen voltam, hanem egyszerûen azért, mert egy tb-alapon finanszírozott ellátásért nem fogok még zsebbõl is fizetni.

Miért fizettem volna? A fogadott orvosnak oké, hogy fizet az ember, annak van is tarifája, de a nem fogadott orvos azért kapja a fizetését, hogy abban az idõpontban ott legyen, és szüléseket vezessen le. Nem értem, miért kéne kétszer kifizetni ugyanazt a munkát. Egy szóval: én nem fizettem, nem is gondoltam rá, hogy ezért fizetnem kéne. Amúgy teljesen jó élmény volt, figyelmes, lelkiismeretes orvos, szóval nem azért nem fizettem, mert elégedetlen voltam, hanem egyszerûen azért, mert egy tb-alapon finanszírozott ellátásért nem fogok még zsebbõl is fizetni.
A kérdező hozzászólása: Értem.Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a választ.Hát ha nálam is úgy lesz, hogy egész hadsereg vigyáz ránk, akkor én sem fogok adni senkinek, mert az úgy már tényleg sok lenne.Meg lehet, hogy egyáltalán nem adok.Na majd ezt még megbeszélem a párommal.
Én anyukám Pécsen szült, Õ se fizetett. Párom anyukája (Várpalota) fizetett mai pénzzel számolva 50 ezret kb. De ma már Õ se tenné. Ez volt 1988 és 1990-ben.
Nem volt se fogadott orvos, se fogadott szülésznõ, és egyiküknek sem adtam egy fillért se, akár illik, akár nem. Ez a munkájuk, fizetést kapnak érte, sõt fel is esküdtek rá, a jó öreg Hippokrates nevével. A hálapénz számomra egy borzasztó dühítõ kérdés. Könyörgöm, évek óta rendesen fizetem a TB-t, mivel állampolgári kötelezettségem amiért elvárható az orvosi ellátás, ez állampolgári jog. Mikor dolgoztam a fizetésem mellett én sem kaptam a munkaadóm partnereitõl hálapénzt az elkészített statisztikák után. Számomra ez egy kategória.
Nem adtam semennyit. Aranyos volt, de ez a munkája. Rajta kívûl 2 szülésznõ járt be hozzám, mert éppen váltás is volt a vajúdásom alatt. Nõvérekbõl meg volt vagy 10. Kész anyagi csõd lett volna mindenkinek pénzt adni.
Én nem a fogadott dokimnál fogok szülni, mert õ 35 km-rel odébb van kórházban. Azt gondoltam, ha elégedett leszek, 20-at kap a doki.
Mondjuk nekem fogadott dokim volt, tehát neki adtam! A nõvéreknek a férjem csináltatott 10 ezerért egy ajándékkosarat, azt adtuk!
Szia! Nekem se volt fogadott dokim. A dokinak 30 ezret, a szülésznõnek 15 ezret adtunk. Mindenki amennyit gondol, vagy tud adni.
Ügyeletesnél szültem, miért adtam volna? Az volt a dolga, hogy ott legyen! Megjegyzem nem egy szobatársamnak volt fogadott dokija, de egyik sem jött be érdeklõdni a kórházi ottléte alatt! Ugyanúgy elláttak, biztattak vajúdás alatt, semmiben nem szenvedtem hiányt. Talán nem nyalták fényesre a fenekem, de nem is vártam el. Elvégezték a munkájukat rendesen és kész!
Nem adtam egy fillert sem soha nem is fogok egy dokinak vagy eu dolgozonak sem erre eskudott fel hogy gyogyitson es segitsen Megkoszontem szepen kapott egy szuletesi kartyat a lanyunkrol ennyi.Senki nem kapott semmi penzt a csecsemos sem a noverek es a szuleszno sem.A gyerekagyas novernek hozott a ferjem egy doboz csokit hogy fogyasszak el kozossen a lanyokkal (en meg ezt is tulzasnak talaltam hiszen a benzinkuton sem adok egy csokor viragot mer jot tankoltam nem??
A kérdező hozzászólása: Hát végül is igazad van, csak azért valahol illik, nem?Elsõ babám lesz, és nem tudom, hogyan mûködnek ezek a dolgok!Pláne meg azt nem tudom, hogy a Semmelweis kórházban hogyan mûködnek.Ezt szeretném megtudni!!Kérlek írjatok még!!Csak nem akarom azt sem, hogy majd emiatt leszarjon a doki, és a szülés után rám se és a babámra se nézzen rá!!
Szia. Azt írtad félsz hogy nem foglalkoznak veled és a babával ha nem adsz pénzt. Mivel azt amúgyis utólag adnád így a doki nem tudja mennyire fogllakozzon veled... Bár remélem kifogsz egy jó dokit, nekem sikerült. Max 20ezret adnék a helyedben ha elégedett vagyok, bár én egy 5-10ezer értékû ajándékcsomagot fogok adni a dokimnak, aki amúgy nõ. Számomra ciki lenne odadobni egy borítékot egy 10essel vagy 20assal, ezt személyesebbnek érzem. Másnak én nem fogok adni, fõleg azért mert 2hetet voltam benn szûlés elött és 1et a kisfiammal, így én pláne csõdbe mennék ha mindenkinek adnék.

A miskolci Semmelweis kórházban átlagban mennyi a tarifájuk az orvosoknak szülésnél? Mennyit "illik" adni?

Legjobb válasz: Nem tudom, melyik orvosnak mennyi, én 3 éve 50-et adtam a dokimnak, most is annyit fogok.

Nem tudom, melyik orvosnak mennyi, én 3 éve 50-et adtam a dokimnak, most is annyit fogok.

Kisvardi sztk-ban melyik orvosnak mennyi a tarifaja? Mikor erdemes megfogadni? Hogyan kell ezt megtenni? Ott a rendeloben az asszisztens elott?

Ra kell kerdezni a konkret osszegre es ugy ott odaadom egy boritekban? Kb mennyit adjak ha megfogadom, mennyit adjak vizsgalatokkor es mennyit adjak a szuleskor? van egy konkret kiszemeltem de kivancsi vagyok velemenyekre. Ax osszes orvost ismerem ugyhogy monogram alapjan is megertem kire gondoltok.


Segítene valaki abban, hogy milyen szülészorvos dr. Gulyás István a Máv-korházban? Örülnék ha megírnátok tapasztalataitokat vele kapcsolatban. És érdekelne az is, hogy mennyi a tarifája egy szülés levezetéséért?

Legjobb válasz: Szia! Remélem még nem késõ a válaszom. Szuper orvos, csak ajánlani tudom. Hozzá jártam terhesgondozásra is, ott 8ezret kért egy alkalomért. Nagyon lelkiismeretes, fiatal, de mégis jó szakember. A szülésért nem kért semmit, pedig mi megkérdeztük, de azt mondta ezt döntsük el mi. Én ajándékot adtam végül neki, meg 20ezer forintot, de láthatóan annak is nagyon örült és láttam, hogy tényleg nem vár el semmit. A szülésnél nem hagyott egy percre sem magamra, és utána is még minden nap bejött megnézni.

Szia! Remélem még nem késõ a válaszom. Szuper orvos, csak ajánlani tudom. Hozzá jártam terhesgondozásra is, ott 8ezret kért egy alkalomért. Nagyon lelkiismeretes, fiatal, de mégis jó szakember. A szülésért nem kért semmit, pedig mi megkérdeztük, de azt mondta ezt döntsük el mi. Én ajándékot adtam végül neki, meg 20ezer forintot, de láthatóan annak is nagyon örült és láttam, hogy tényleg nem vár el semmit. A szülésnél nem hagyott egy percre sem magamra, és utána is még minden nap bejött megnézni.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a válaszodat. Szeretnék neked privátban is írni, mert lenne még pár kérdésem, de nem tudom, hogy hogyan kell, mert nem jelent meg az a link. Sajnálom :-(
Na szóval , jómagam is hozzá járok és ledöbbentem mikor a kötelezõ labor vizsgálatra nem tudott adni nekem beutalót! RH-negatív a vércsoportom, ezt legalább háromszor az ellenanyag miatt nézni kell, + ugye van a kötelezõ nagy labor a 24-héten , terheléses vércukor stb. Intézzem magamnak , vagy védõnõ, vagy a körzetim segítségével, mert a ÁEK-ban nem engedik nekik, hogy a magán betegeknek beutalót adjanak, VICCES 8000.- ÉRT Úgyhogy magamnak intézem a nagylabort, és ki vagyok akarva ezen az eljáráson a magán betegeikkel is így bánnak akkor mit várunk SZTK alapon. De lehet ott jobban törödnének velünk? El vagyok keseredve, hogy egy laborba nem tud segíteni a maszek doki , akkor mi lesz a többi vizsgálattal, és szülésig van egy pár hét!!!!?
A kérdező hozzászólása: Én is így jártam vele. Tényleg vicces. Nem is tudom hogy beutaló nélkül hogy lehet intézni ilyeneket, mikor mindenhol rögtön azt kérnek.Én eddig sztk-ba jártam és mindent megkaptam. Minden vizsgálatot, mindenhova beutalót.Ez ELGONDOLKODTATÓ!
Azon orvosok egyike, aki nem mondja meg pofátlanul, hogy mennyit kér a szülésért. RITKA PÉLDÁNY!!!Ezért meg is érdemli ha az ember a bizalmába fogadja Õt. Segítõkész és nem beképzelt, nekem is elég sok problémám van, terhességi cukor, pajzsmirigy, gerinc sérv, és mindenben támogat segít. 25-hetesen kerültem hozzá, mert az elõzõ dokim egy húúúúúú, meg sem írom milyen egy ember volt, de nem bántam meg egy percre se, hogy õt választottam. Mázlista vagyok mert nekem nem ajánlották, hanem a neten találtam rá és szimpinek találtam:) HÁT AZ IS!!!! Sok a dolga, de ha hívod és nem ér rá akkor mindig visszahív!!!! Õ is ember, és gondoljatok csak bele amikor ti dolgoztok nektek is néha tele a hócipõ?:) !!!! Ajánlani tudom Õt, van magán rendelése 8000.- / alkalom! Nekem akkor is ennyit kell fizetni ha uh-t csinál és kenetet vesz! Nem egy lehúzós fajta, és 5-6-hetente rendel vissza ha nincs komoly baj, a többi doki szereti ha 4-hetente jár a kismama, na vajon miért?
Nagyon aranyos emberke, és valóban nem pénzéhes! Az Õ RENDELÉSÉN NEM KELL ÓRÁKAT VÁRNI, õ nem a mennyiségre utazik hanem a minõségre és arra, hogy ki is tudja magát pihenni.Ügyel, magán rendel, szóval csak ajánlani tudom minden szülni akaró nõnek Gulyás dokit.

II. Női Klinikán szülők! Szült valaki dr. Várbíró Szabolcsnál? Mennyi a tarifája? És milyen ő maga? Mi az amit magatokkal kell vinni a kórházba, együtt lehetek-e a babával este is? Tapasztalatok?

Legjobb válasz: Sziasztok!!! A magam részérõl meleg szívvel ajánlom, hogy forduljatok bizalommal Várbíró Szabolcshoz. 2008-ban egy vidéki kórházból kerültem a II. számú klinikára, ahol néhány hét múlva megszületett a kisfiam. Azóta ismerem Várbíró Doktort. Kizárólag pozitív jelzõkkel illetném és még annyi, hogy EMBER. Így csupa nagy betûvel. Ja, és természetesen azóta is õ az orvosom.

Sziasztok!!! A magam részérõl meleg szívvel ajánlom, hogy forduljatok bizalommal Várbíró Szabolcshoz. 2008-ban egy vidéki kórházból kerültem a II. számú klinikára, ahol néhány hét múlva megszületett a kisfiam. Azóta ismerem Várbíró Doktort. Kizárólag pozitív jelzõkkel illetném és még annyi, hogy EMBER. Így csupa nagy betûvel. Ja, és természetesen azóta is õ az orvosom.
Én is az Istvánba fogok majd szülni, dec. végére vagyok kiírva. Te mikorra vagy? És kinél fogsz szülni?
A kérdező hozzászólása: Van privát címed? Szivesebben írnék oda, ha lehet.
Szia!Én 4 hete szültem az Istvánban.Fogadott szülésznõm volt és ügyeletes dokinál szültem. A szülésznõnek kb. 20-30 ezer között adnak az ügyeletes dokinak nem kötelezõ adni, ha megvagy vele elégedve akkor adj neki. Én adtam mert nagyon rendes volt a szülésnél is és minden nap bejött megnézni, hogy rendben van e minden, ami ügyeletes dokiknál nem szokás.Könnyü szülést kivánok!
Elsõ válaszoló vok, írtam neked privit.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat.

Mennyi az orvos tarifája, ha szakrendelésre járok, nem magánrendelőbe, és az orvos barát?

Szakrendelésre járok, nem magánrendel?be, és az orvosom (egészségügyis csalás révén) "barát". Érdemes a terhesgondozásra is hozzá járni? Így mennyit illik adni neki? Minden terhesgondozáskor adjak, vagy csak a szülés után? És ha nem nála szülök, mert épp tegyük fel szabin lesz?

Legjobb válasz: Ez elég érdekes kérdés. Mert, ha a család barátja az illetõ akkor elég vastag bõr van a képé, ha elfogadná a pénzt. Kérdezz rá, de szerintem nem fogadja el. Max. vegyél neki egy ajándék-kosarat. Vigyázz magatokta, kellemes babavárást kívánok. :)

Ez elég érdekes kérdés. Mert, ha a család barátja az illetõ akkor elég vastag bõr van a képé, ha elfogadná a pénzt. Kérdezz rá, de szerintem nem fogadja el. Max. vegyél neki egy ajándék-kosarat. Vigyázz magatokta, kellemes babavárást kívánok. :)
Hát ha a dolkid pont akkor szabin lessz, akkor az peh.Mert csak a fogadott (magán)orvos megy a szülönöhöz. Normál esetben az ügyeletes orvosnál fogsz szülni.
Szia! Én nyiltan megkérdeztem az orvosomtól, aki meglepetésemre azt mondta annyit amennyit gondolok. Ha barát és normális nem fogad el pénzt. Ha mégis összeget mond, akkor szerintem alacsonyat mond ha igazi barát. Egyébként meg nem vagy köteles adni.

Akinek, dr. Szemán György a fogadott dokija, az mennyi pénz adott neki? Van tarifája? Mikor, hol és mennyit kell/illik neki adni?

gondolok itt a terhes gondozásra stb. és a szülésnél előtte vagy után adtátok neki és mennyit? Mennyiben vagy így össz-vissz? valamint van olyan, aki fogadott még szülésznőt is mellé miskolcon? és nekik mennyit kell adni és mikor? köszi

Legjobb válasz: A magán rendelésen természetesen van tarifája, tavaly 6000 forint volt egy alkalom, 3-4 hetente hívott vissza. A kórházi ultrahangért én nem fizettem neki. Én nem fogadtam szülésznõt, jól is tettem, nekem elég, hogy õ ott volt. A szülésznõ nem csinált semmit, csak kiabált velem. Én 40 ezret adtam neki, ennyit tudtam kikalkulálni, de ha tehettem volna szívesen adtam volna többet, õ nem mondta mennyit kér. Én a 6 hetes kontrollon adtam neki oda, de lehet jobb lett volna varrat szedéskor a kórházban. Ez általában a szülés követõ 3. nap. Akkor és ott a legalkalmasabb az idõpont, de sajnos nálam nem volt akkor annyi pénz.

A magán rendelésen természetesen van tarifája, tavaly 6000 forint volt egy alkalom, 3-4 hetente hívott vissza. A kórházi ultrahangért én nem fizettem neki. Én nem fogadtam szülésznõt, jól is tettem, nekem elég, hogy õ ott volt. A szülésznõ nem csinált semmit, csak kiabált velem. Én 40 ezret adtam neki, ennyit tudtam kikalkulálni, de ha tehettem volna szívesen adtam volna többet, õ nem mondta mennyit kér. Én a 6 hetes kontrollon adtam neki oda, de lehet jobb lett volna varrat szedéskor a kórházban. Ez általában a szülés követõ 3. nap. Akkor és ott a legalkalmasabb az idõpont, de sajnos nálam nem volt akkor annyi pénz.
Én csak jót tudok mondani a Doktor úrról.Egyáltalán nem pénzéhes. Én két gyereket is szültem nála. Volt, hogy a magánrendelõben sem vett el tõlem pénzt. Receptet a magánrendelõben ingyen ír, nem úgy mint mások. Ha hívtam tudta ki vagyok, mi bajom van, mindig képben volt. Szülésnél végig velem volt, nyugtatott, sokat beszélgettünk. Szülés után minden nap bejött hozzám. 2009-ben 20ezret, 2011-bem 30ezret kapott és nem kevesellte, sõt alig akarta elvenni. A kórházi vizsgálatok alkalmával nem kér pénzt. Ja és én nem kértem fel, de magánra már rég óta hozzá járok, így nem volt kérdés egyikünk számára sem, hogy csak vele csinálom végig az egészet. A pénzt akkor adta oda, amikor haza engedett. De mondom, úgy kellett a borítékot a zsebébe dugni. Szülésznõt nem fogadtam, de bármelyiket is fogod ki, nagyon kedvesek. Egyébként ha szeretnél, a dokit is megkérdezheted.
Tõlem februárban nyíltan megkérdezte mennyit szánok a szülésre, majd 30ra azt mondta, hogy vidéken esetleg elég, de azért az elõzetes 10-ezret zsebre vágta. NST-nél szántunk neki még egy 10est, de az eset után eldöntöttük, h az ügyeletesnél majd megszülök ezek után. Szülésnél szemán doki is bent volt a szülészeten, pont úgy adódott be is jött annyira hozzám a szülõszobára, hogy az elõzetesen a terhes kiskönyvembe tett "OK" jelét egy nagy büdös X-szel áthúzta, majd kiment és utána már csak a folyosón láttam mászkálni meg káromkodni. A legpénzéhesebb doki az tuti és pofátlan. Egyébként a kisfiam szülés után 4 nappal meghalt, mert nem figyeltek ránk a szülõszobán.
Persze, hogy nem kevesellte, hisz a borítékon nem látott át. De hogy utána szidott, mint a bokrot az is biztos, nekünk elmondta: ez már nem összeg, õ ennél többet tankol egy hónapban. :) )
Szemán doktor a legpénzéhesebb ember, akivel valaha is találkoztam! A barátnõmet 2 hetente rendelte vissza a magánrendelõbe, és még csak nem is jól diagnosztizálta. Volt olyan, hogy elment a rendelõbe, és visszahívta következõ hétre, hogy majd akkor felírja a receptet. Vagy keress másik dokit, vagy nyisd ki a pénztárcádat! :)
A kérdező hozzászólása: valamint még érdekelne, hogy milyen a szülésnél? hogy viselkedik? és a terhesgondozás? hogy kértétek meg hogy legyen a dokitok? köszi elõre is :)
Sziasztok! Én 26 hetes kismama vagyok és most fogom majd megfogadni. Nem fogom megkérdezni, hogy mennyit kér, mert úgy hallottam, hogy nem mond konkrét összeget.( vizsgálatokra az sztk-ba járok ) Én 50-70 ezret gondoltam adni. Lehet, hogy nem kevés, de nekem megéri. Megbízom benne, 12 éve hozzá járok. Õ is emberbõl van, úgyhogy majd annyit megkérdezek, hogy mikor "intézhetjük a piszkos anyagiakat" :-)/mivel ez lesz az 1. szülésem.../ Nagyon sok szülést levezett már, nem most kezdte az orvosi karrierjét; nem véletlen, hogy sokan õt választják. A szülésznõre is rákérdezek, mivel egyet sem ismerek. Ha ajánl valakit, akiben megbízik és jól tud vele együtt dolgozni, akkor lehet, hogy megfogadom õt is. Ebben az esetben rákérdezek a doktor úrnál, hogy a szülésznõnek mennyit szokás adni. Minden leendõ anyukának sok szerencsét és kitartást kívánok :-)
Változó. Hallani róla rosszat is jót is. Errefelé leginkább rosszat, hogy jópár éve mocskosul pofátlan és csak a pénz érdekli. Kérdésedre válaszolva, nem volt orvos, aki figyeljen ránk, csak alkudoztak a folyosón - tárgyban forgó doktort is beleértve- hogy ki vállaljon el. Mindeddig a gyereket már menteni kellett volna. Olyan súlyos sérüléseket szenvedett el az orvosok nemtörõdömsége miatt, hogy sajnos 4 napi intenzív kezelés ellenére sem tudtak már rajta segíteni. Az intenzív osztályon ilyen érett, egészséges, fejlett gyermeket, ilyen állapotban feküdni a szülészeti sérülések miatt elmondásuk szerint még nem láttak...a szülészeten pedig csak mosolyogva közölték velem, mikor a gyereket tõlem az intenzív mentés visítva elvitte, hogy "ilyen elõfordulhat, ez természetes" - igen, mert nem voltak képesek császározni, mert nem tudtunk zsíros borítékot adni. Mocskos egy bagázs!!! Jól nézz körbe kit választasz és Dr.Spák Lászlót ajánlanám, õ a legemberségesebb.
A kérdező hozzászólása: hú ez nagyon szomorú, és mi történt pontosan? ez az õ hibája volt? nekem minden ismerõsöm nála szült és megvannak elégedve vele.
Én nem adtam neki semennyit, mert 50nél többet nem tudtam volna (10este kapott elõlegbe, 1 hét múlva azt sem tudta ki vagyok, aztán a 30 nem volt elég neki, igy nem kapta meg a maradék 10et) Szülésnél pont bent volt, sajnálatos, hogy le se szart, meg sem vizsgált, ellenben a folyosót végigkáromkodta. A szülés közben elszenvedett sérülésekbe pedig a kisfiam 4 nap múlva belehalt. Talán a TV-ben láttátok, Jól gondoljátok meg!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszod, én a sztk-s rendelésére járok. Hogy tervezed mennyit fogsz neki adni a szülés után? Szülésznõt fogadsz?
24 hetes kismama vagyok és Szemán doktor a fogadott orvosom. Sokan ajánlották már õt nekem és nekem is eddig csak jó tapasztalataim vannak vele kapcsolatban. Szerintem õ az az ember aki ugyanúgy viselkedik az emberekkel mint ahogy az emberek állnak hozzá. Persze nekem nem ez lesz az elsõ szülésem és nincs is semmi problémám, de az tuti, hogy mindig tudja ki vagyok és tõlem pl mindig egy ezressel kevesebbet kér a magánrendelésen mint a többi kismamától.És csak, hogy az elõttem szólóhoz hozzászóljak-az aki az írta, hogy pénzéhes...Mutass már nekem egy olyan szülészt Magyaroraszágon aki nem "félistennek" gondolja magát.Szerintem Szemán még a jobbak közé tartozik.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! és te Kedves Utolsó mennyit adtál neki? :) köszi
A kérdező hozzászólása: köszönöm a választ. és a 40 ezret szülés elõtt v utána adtad oda? párom szerintem utána kell...a miskolci szülésznõrõl elég jókat mondanak, akkor te sajna pont kifogtad :( és a felfogadás hogy történik? mikor és mit kell neki mondani? és akkor gondolom nem kell pénzt adni...én nem a magánrendelésére járok. köszi elõre is :)
A kérdező hozzászólása: ez szomorú sajnálom ami veletek történt! én eddig csak jót hallottam róla én már 4 éve hozzá járok nõgyógyászhoz és mindig normális volt velem.
A kérdező hozzászólása: hát nem tudom, én hozzá járok 3 éve, de mindenki aki eddig nála szült megvolt vele elégedve és mondták h nem pénzéhes. én nem a magánrendelõjébe járok, hanem a sztk.-ba ott meg úgy nem kell fizetni. nõgyógyászként nincs vele bajom, én azt akarom kitudakolni, terhességnél ha felfogadom dokimnak ki mennyit adott neki, csak h úgy nagyjából tudjam, mennyit adtak neki a szülésnél.
Nekem rossz tapasztalatom van vele.Tavaly elmentem hozzá, mivel a mensesem eléggé össze-vissza jött meg, és babát szeretnénk a párommal.Semmi vizsgálat, írt fel 3 hónapon keresztül Clostylnegit tablettát.Minden rendben volt, de a baba mégsem sikerült.Gondoltam majd segít még valamit, erre õ már nem tud mit tenni, menjek meddõségi központba.Ki is voltam akadva, hogy már egybõl oda küldene?Ma voltam endokrinológusnál, gondoltam õvele végeztetek hormonvizsgálatot, hogy mi a baj.Õ kiakadt, hogy ez a nõgyógyász szakterülete, mi az hogy õ nem küldött el engem hormonvizsgálatra, hogy adta akkor ki nekem a gyógyszert enélkül?Ráadásul meddõségi központ?Hogy mikor szinte ki se vizsgáltak, meg ilyen hamar még nem küldenek oda.Szóval eléggé meglepõdött, hogy ilyen felelõtlen volt Szemán.Erre én is ki voltam ma akadva, hogy kész nem estem 3 hónap alatt teherbe, és ennyi, menjek meddõségire.De nagyon rendes volt ma az endokrinológus, õ elküldött hormonvizsgálatra, mondta, hogy nyugodtan menjek hozzá.Nah ennyit Dr.Szemán-ról.

Aki Miskolcon szült DR:Szemán Györgynél mennyi pénzt adtatok neki? Mi az ami nem ciki? Van tarifája?

Õ a fogadott orvosom és az az igazság kicsit mérges vagyok,mert júniusban 26 hetesen találkoztam vele utoljára,mert hol ügyelt hol szabadságon volt és most vagyok 39 hetes!Ezért nagyon gondolkodom hogy mennyit is adjak neki!

Legjobb válasz: Bocsi, az offért, de ez engem is érdekelne, most tervezzük a babát és én is hozzá akarok járni. Majd írd le légyszi milyen volt a szülésnél mennyit adtál nekik. Gratulálok! Sok sikert :)

Bocsi, az offért, de ez engem is érdekelne, most tervezzük a babát és én is hozzá akarok járni. Majd írd le légyszi milyen volt a szülésnél mennyit adtál nekik. Gratulálok! Sok sikert :)

Fogadott dokinak mennyi pénzt szokás adni ha nincs tarifája? Székesehérváron fogok szülni, 38 hetes vagyok és sokat filózom rajta mert hamarosan itt az idő. Hogyan készüljek fel?

Legjobb válasz: Szia állitolag azt hallottam hogy az alkalmankénti összegnek a tizszeresét adják ilyenkor de ez szerintem attól is függ mennyiért jártál eddig. Nállunk sincs tarifa és én is kérdezösködtem mennyit fognak adni igy a dokinak átlag olyan 30000ft mondtak remélem segitettem:)

Szia állitolag azt hallottam hogy az alkalmankénti összegnek a tizszeresét adják ilyenkor de ez szerintem attól is függ mennyiért jártál eddig. Nállunk sincs tarifa és én is kérdezösködtem mennyit fognak adni igy a dokinak átlag olyan 30000ft mondtak remélem segitettem:)
szia szintén szfvár:D ki a ddokid?én havi 7000ft-ért jérok, és ennek a 8x-osát "kéri" a doki szülés után. 30hetes kismama, boldog babavárást, és boldog babázást!
Én mindenkitõl azt hallom, hogy olyan 60-70 ezer minimum :-(
AMENNYIT TE GONDOLSZ ÉS AMENNYIRE KI TUOD A PÉNZTÁRCÁDAT NYITNI.SOK MINDENTÕL FÜGG DE A MIN 30.000.
Nekem januárban született meg a kisfiam szintén Székesfehérváron!Megvoltam elégedve az orvosommal és 70000ft-ot adtam neki de csak mielött kiengedett a kórházból minket!nem szülés után közvetlenül!nagyon rendes volt minden nap meglátogatott az osztályon!igaz 3napot töltöttünk bent!Szép szülést Neked!
A kérdező hozzászólása: Nagyon aranyosak vagytok, köszönöm szépen a válaszokat így van mihez viszonyítanom.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!