Találatok a következő kifejezésre: Mennyi az súly amennyit (2 db)

Mennyi az a súly amennyit egy kismama emelhet? Trimeszterek szerint, mi az ami még elcipelhető?

Legjobb válasz: Szia.az elsö idöben próba´ld magad kímélni,mert a legsérülékenyebb az embrio.A késöbbieken sem emlgethetsz túl nehezeket.Pontosan nem tudom,hogy menyit,de állt.2-4 kg.-nál nem ajánlanak többet.A cipelést meg felejtsd el. Ami nehezebb,nekem a párom egyböl elveszi a kezemböl.

Szia.az elsö idöben próba´ld magad kímélni, mert a legsérülékenyebb az embrio.A késöbbieken sem emlgethetsz túl nehezeket.Pontosan nem tudom, hogy menyit, de állt.2-4 kg.-nál nem ajánlanak többet.A cipelést meg felejtsd el. Ami nehezebb, nekem a párom egyböl elveszi a kezemböl.
2*2kg én úgy tudom. Jobb illetve ball kézbe elosztva a súlyt!

Alapanyagcsere kérdés: hogy kell kiszámolni? Találtam 4 oldalt, kaptam 3 féle eredményt. Amennyiben 1600kcal mellett fogyok, később mennyit vihetek be, ami mellett tarthatom az elért súlyomat?

Legjobb válasz: Nem tudom, ez köztük volt-e, de ennek higgy! http://orvosilexikon.hu/wrap.php?file=dcc.html Fogyásnál/hízásnál át kell állítani a fontot kg-ra.

Nem tudom, ez köztük volt-e, de ennek higgy! http://orvosilexikon.hu/wrap.php?file=dcc.html Fogyásnál/hízásnál át kell állítani a fontot kg-ra.
Szia! Én is ezt használom amit az el hozzászóló linkelt. Nagyon pontos.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, megkaptam a választ a kérdésemre az oldalon :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!