Találatok a következő kifejezésre: Mennyi az súly (221 db)

165centihez mennyi az ideális súly ami még belefér? Esetleg egy kis felesleg.

Legjobb válasz: Hagyjuk már ezt a súly dolgot. 1000 mindentõl függ! Például nem mindegy hogy a súlyod hány százalékát képzi izom, csont és hány százalékát HÁJ. Tehát a kérdésed értelmetlen. Ne haragudj, ez nem kötekedés hanem józan paraszti ésszel is belátható TÉNY. Viszont ha küldesz képet magadról, akkor kaphatsz véleményt, hogy (szépség szempontjából) mennyire lehetsz "nehéz" a magasságodhoz képest.

Hagyjuk már ezt a súly dolgot. 1000 mindentõl függ! Például nem mindegy hogy a súlyod hány százalékát képzi izom, csont és hány százalékát HÁJ. Tehát a kérdésed értelmetlen. Ne haragudj, ez nem kötekedés hanem józan paraszti ésszel is belátható TÉNY. Viszont ha küldesz képet magadról, akkor kaphatsz véleményt, hogy (szépség szempontjából) mennyire lehetsz "nehéz" a magasságodhoz képest.
A kérdező hozzászólása: Az elérhetetlen álom :D sajnos
ilyen mentalitással nem fog menni az biztos! :D keress egy futótársat, aztán napi 1 futás szerintem elég lesz, jól mondom? vagy akármilyen sporttársat, szerintem sokkal élvezetesebb, mint egyedül... persze az is jó, ha bedugom az agyamba a zenét, aztán elvagyok a gondolataimban meg nézelõdéssel :) tûzz ki mindig pici célokat, mondjuk 2 kilónként, és azokat érd el! szóval elsõ hónapban legyen a célod 69kg
A kérdező hozzászólása: szeptemberre 68kg leszek. így vagy úgy de meglesz...majd jövök ide érõt meríteni :)
én 165 vagyok és 52 kiló :) de szerintem 60-65 is jó :)
A kérdező hozzászólása: mázlista *-*
én a 160hoz 75tel vagyok kb. ekkora, de lehet, picit kisebb.. szerintem rosszul látod magad, inkább saját fotót tegyél fel!
A súlyod a csontodtól is függ és a testalkatos lehet vékony attól még , hogy xy kiló vagy, de általánosságba szerintem 165 cm-hez az 50 kiló körüli súly a legideálisabb. felesleg: 55 kg
Én most 67 kg vagyok ehhez a magassághoz. 62 kilósan viszont teljesen ideálisan, jól néztem ki a saját alkatomhoz mérten. Jó lenne annyira lemenni újra.
Szerintem olyan 55-60 közt ideális.
:)
A kérdező hozzászólása: én már 62-65nek is tudnék örülni
küldj egy képet, és ránézésre jobban meg lehet mondani... esetleg ha em szeretnél, akkor keress egy hozzád hasonlót mxbodygallery -n! amúgy egyél egészségesen és mozogj rendszeresen, akkor biztos nem lesz baj! :)
A kérdező hozzászólása: tudom hogy így értelmetlen...csak nagyon el vagyok keseredve. Találtam egy képet, pontosan így nézek ki... http:/imagestore1.cotcot.hu/39_14_72919_c2b3e835a36d08fb26789e088ede8c47_9658cf_701.jpg
A kérdező hozzászólása: http://imagestore1.cotcot.hu/39_14_72919_c2b3e835a36d08fb267..
duci vagy, és amit írtam már... egészséges kajálás és rendszeres sport, legalább csak az egészséged miatt, mert amúgy szerintem egyáltalán nem gáz ez az alak, sokaknak tetszik! :) ezt leginkább onnan, tudom, mert már 10.000-szer láttam ezen az oldalon ezt a képet xD
A kérdező hozzászólása: köszönöm az õszinte véleményt! rajta leszek a szépülésen :)
Megkérdezhetem hány kiló vagy?
A kérdező hozzászólása: kapaszkodj meg..! 71 :(
Ez az alak is tud nagyon nõies lenni, ha megfelelõ ruhákat hordasz hozzá. Van, aki így érzi jól magát. Ha te nem, akkor tényleg figyelj oda a táplálkozásra, mozogj rendszeresen, és hidd el, rövid idõn belül nagyon szépen le tudsz fogyni. :) Nem kell 20 kilókat, szerintem elsõ körben elég csak pár. Én is 166-167 centi körül mozgok, de ehhez 48 kiló társul... nem olyan jó ez sem ám, sokszor szívesebben lennék "formásabb", mint amilyen te lehetsz.
164-52kg és sovány vagyok:( És hány kg vagy now?

171/2 cm magassághoz mennyi az ideális súly? Voltam már 56 kg is, most 66, 5 vagyok és fogyni szeretnék pár kilót.

Legjobb válasz: Érdekes kérdés. A súly nagyban függ a csontozattó. Én 170 cm magas vagyok, súlyom 25 éve 56 kg. Mindenki azt mondja, gebe vagyok, de 63 kg-osan nem éreztem jól magam (anno 18 évesen). Ha nem vagy megelégedve a súlyoddal, 56-58 kg-ig nyugodtan fogyhatsz szerintem.

Érdekes kérdés. A súly nagyban függ a csontozattó. Én 170 cm magas vagyok, súlyom 25 éve 56 kg. Mindenki azt mondja, gebe vagyok, de 63 kg-osan nem éreztem jól magam (anno 18 évesen). Ha nem vagy megelégedve a súlyoddal, 56-58 kg-ig nyugodtan fogyhatsz szerintem.
A kérdező hozzászólása: Nekem is azt mondták gebe vagyok, sõt az iskolaorvos szerint híznom kellett volna. Sok dolog közrejátszott, hogy 70 kg-ra híztam, 2 hete kezdtem el tudatosan/egészségesen enni. Így ma reggel 66, 5 kg mutatott a mérleg. Gebe nem akarok lenni, hanem normál alkatú, legyen azért mit fogni :) És nem akarom magam kínozni, drasztikus fogyóval.
Mindenkinél más, én 180 centi vagyok 85 kiló, de sovány, és izmos :D
Amikor cardioztam, 67 kilóról lefogytam 56 kilóra (169cm), és még úgy is "duci lányoztak", mert nagy a mellem és széles a csípõm. Ezért értelmetlen dolog feltenni olyan krédéseket sok esetben, amikor súly/magasságot kiírják és "ez sok vagy kevés"? Amúgy neked kell érezned.:)
Szerintem 55 az ideális Én 176 centi vagyok és 52 kilo, kicsit csontváz, de csinos :D 21 L
A kérdező hozzászólása: Az már betegesen sovány...
Én 173 cm vagyok és 62kg :) és szerintem az a plusz 4 kg nem sok :) de kinek mi áll jól :)

112-144 l-es akváriumnak mennyi lehet a súlya, kb. hány hal tartható benne? Mennyi lehet a havi költség, és kb. mennyi az kezdeti kiadás (Akvárium, szűrők, fűtés, világítás stb. )?

Legjobb válasz: A súlya kb. 130-160 kg (1l víz= 1kg +az üveg...), a kezdeti kiadás talán 100 ezerbõl kijön... Szerintem.

A súlya kb. 130-160 kg (1l víz= 1kg +az üveg...), a kezdeti kiadás talán 100 ezerbõl kijön... Szerintem.
A 144-esnél simán lehet bõ 200 kilót számolni. A havi költség nem sok, 1-2 ezerbõl kijön a villanyszámla meg a kaja, de mindig kell valami plusszba, növénytáp, gyógyszer, ilyen-olyan hülyeségek... De amúgy fenntartani nem kerül sokba. Megcsinálni meg elég nagy eltérések vannak köztük, technikától függõen, illetve hogy milyen stílusút akarsz, mennyi növény, milyenek, mekkora akvárium... Kiszámolni én is csak úgy tudom, hogy megnézem a netes boltokban az árakat, azt meg te is megtudod, te ismered az igényeidet. Jó a használt, vagy új kell, fontos e a márka, a szerviz, vagy mindegy csak mûködjön...
A súlyhoz az aljzatot is adjuk hozzá, ami ha nem égetett agyag, akkor kell vagy 20 kiló. Jó, kiszorítja a vizet, akkor legyen csak 15.
Halakat itt tudsz nézni, hogy milyet szeretnél: http://diszhal.info/ Az akvárium ára tõled függ. Nekem pl az aksi volt 11 tetõvel, szûrõk kb 10000+ 3000 a vízmelegítõ. Aljzat+fák+növények kb 20000-ból megvoltak. Halak olyan 5000(20 halam volt) Ha növényt akarsz nézni(itt rendelni is tudsz): http://www.vizinovenyonline.hu/ sok sikert
A kérdező hozzászólása: Igazából kezdõ akvarista lennék, ezért kérdezem. Egyenlõre csak tervezgetem hogy mit hogyan kéne. Még fogalmam sincs hogy konkrétan hogyan akarom berendezni, milyen halakat szeretnék belõle, de mivel élõlényekrõl van szó, elsõként alaposan körbejárnám a témát. (pl. nem lenne jó ha a szekrény nem bírná a ránehezedõ súlyt :P) Úgyhogy köszönöm szépen a tanácsokat mind kettõtöknek! Esetleg ha van kedve valakinek írni egy privát üzenetet kezdõ haltartó számára azt szívesen fogadom!
A kérdező hozzászólása: Akkor köszönet a válaszért a közben beérkezett +2 válaszolónak is! ;)
http://www.akvarista.hu/ Itt ha legörgetsz, vannak ajándék ebook-ok, azokat regisztrálás után el tudod olvasni. Hasznos, mindenképpen olvasd el õket! Nem hosszúak!
Igen. Ha mindent venni akarsz akkor úgy lehetne behatárolni hogy 30000 és plussz. Innentõl te tudod min tudsz spórolni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen mindenkinek a válaszokat! Így hogy ennyi választ kaptam további kérdés merült fel bennem. Hogyan is kezdjünk neki? Elõször halakat válasszuk kis és igazodjunk igényeikhez, vagy elõbb a "táj" és aztán a hal? (tényleg bocs a sok kérdezgetést, de abszolút nem tudom hogy milyen irányban induljak el, olvastam már több fórumot is, de egy gyakorlott vélemény szerintem többet ér)


Dec 2O.-án született a fiam 34OO g-mal, most leszünk 2 honaposak és a sulya 523O g. Mennyi az ideális suly a babának ennyi idösen?

Csak anyatejes, és 3 oránként eszik, semmi tea vagy ilyesmi.

Legjobb válasz: Az én babám is 3400 grammal született.Két hónaposan 4400 volt a súlya.

Az én babám is 3400 grammal született.Két hónaposan 4400 volt a súlya.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! :D jo olvasni hogy a babáknak milyen jo étvágyuk van! Mindezt azért kérdeztem mert a védönöm azt mondta kicsit duci a babom, és hogy probáljam meg 4 oránként etetni 3 helyett. De én ugy gondolom, hogy a baba akkor egyen amikor ö szeretne és ne az ora szerint! és ugyis csak addig duci amig el nem kezd mászni.
kb annyi amennyi a tiéd! ha anyatejcsivel eteted, nem tudod túletetni!
az én babám 19-én született, 7hetesen már 5, 5kg volt. csak anyatejes, nõ mint a gomba:)
Szia! Tudod, ideális az nincs!Sem két egyforma gyerkõc! A fiad nagyon szépen fejlõdik! A lányom 3920gr-mal született 2 hónaposan volt:5320gr. Üdv.
Ó, ne keress ideális súlyt! Az én babám is csak anyatejes volt, se tea, se semmi más, se cumi. Õ nagyobb súllyal született mint a Tiéd, 4250 g-mal és pont két hónaposan 7010 g volt. Most két éves és teljesen normális súlya van, nem duci. Egy hónaposan volt 5950 g. De tényleg jó nagy súllyal születnek a gyerekeim!
elõzõ válaszoló vagyok, kimaradt, h 3, 4kgval született
Szia! Az én fiam dec.5-ikén született 3460 grammal 51 cm-vel, most 5200 gramm 62 cm.

Hétfõn lesz 2 hetes a babám. Mennyi az a minimum, amit egy evés alatt meg kell ennie? A súlya 3300 gr.

Nincs túl sok tejem, csak akkor akarom pótolni neki, ha nagyon muszáj.

Legjobb válasz: nincs olyan h minimum és maximum egyen annyit amennyi jól esik neki am mint ahogy te sem eszel mindig ugyan annyit és bizony van h nem kívánod az ételt vagy éppen ehetnéked van pontosan ugyan így vannak a gyerekek is van h éppen csak 20-30 ml eszik vagy h bevág 150ml van h csak egy picit szomjas van h már nagyon üres a pocak ami fontos ne TE akar megmondani neki h mennyit egyen bízd rá..... ha éhes hidd el tuti jelezni fogja neked ja és ez nem függ össze a súlyával sem :-) ez az étvágyával függ össze

nincs olyan h minimum és maximum egyen annyit amennyi jól esik neki am mint ahogy te sem eszel mindig ugyan annyit és bizony van h nem kívánod az ételt vagy éppen ehetnéked van pontosan ugyan így vannak a gyerekek is van h éppen csak 20-30 ml eszik vagy h bevág 150ml van h csak egy picit szomjas van h már nagyon üres a pocak ami fontos ne TE akar megmondani neki h mennyit egyen bízd rá..... ha éhes hidd el tuti jelezni fogja neked ja és ez nem függ össze a súlyával sem :-) ez az étvágyával függ össze
Anbak idején úgy 60 ml-t mondott a védõnõ nekünk.
Nekem vasarnap lesz ket hetes.:-)70et siman bevag egy eteteskor ha nem tobbet.viszont csak 3-4 orankent eszik altalaban.a vedono azt mondta ez sok.dehat cuppog es keri meg...:-)
A kérdező hozzászólása: 1-es! Van olyan baba, aki 2 hetesen 150-et eszik?? Amúgy ha szeretném se tudnám ennyivel etetni, sajnos max. csak 50 ml-t tud szopizni. Ennél több "nincs bennem".
"A szakirodalom szerint optimálisan az elfogyasztott anyatej mennyisége naponta 150-170 ml/testsúly kg.( Pl.: egy 3000 g-os babának napi adagja 450 ml körül van. A 450 ml-t elosztjuk az étkezések számával, akkor megkapjuk az egyszeri adagot.) :) )
ezzel azt akartam írni h a gyerek jobban tudja mint te h mennyi akar enni ha csak 30 vs. 50 ml írok akkor az nem eléggé markáns különbség h érthetõ legyen
A kérdező hozzászólása: Ok, értem.:) Köszi!

Mikorra nyeri vissza az újszülött születési súlyát? Mennyi az ideális súlygyarapodás hetenként az első hónapokban?

Legjobb válasz: Ez szerintem sokmindentõl függ...mekkora súllyal született, mennyit fogyott, meddig, mikortól hízik...kb 1 hét. Ideális súlygyarapodás pedig heti 100-600 gramm.

Ez szerintem sokmindentõl függ...mekkora súllyal született, mennyit fogyott, meddig, mikortól hízik...kb 1 hét. Ideális súlygyarapodás pedig heti 100-600 gramm.
kb 1 hét, de változó. Ha megindul a súlya felfelé, az már jó.
A szakirodalom szerint 150-200g hetente.
Az én lánykám 3200 al született 3140-el jöttünk el. És most 5 hetesen 4270 gramm :)
Attól függ, hogy születése után elviszik-e tõled, vagy végig nonstop veled marad és igény szerint szopizik-e. Ha igen, simán elõfordul, hogy egyáltalán nem veszít egy grammot sem a súlyából - három gyerekemmel jártam így, azonnal szopiztak ahogy kibújtak és egy másodpercre se voltak nélkülem utána sem. Semmit sem veszítettek a súlyukból, már az elsõ héten gyarapodtak is. :-)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!:) Kedvesek vagytok!

Egy 3 hónapos csivavának mennyi az ideális súly?

Legjobb válasz: Itt állítgathatod a súlyt a korhoz, kiírja, hogy az mennyivel több vagy kevesebb, vagy éppen ideális: http://www.puppyweights.com/

Itt állítgathatod a súlyt a korhoz, kiírja, hogy az mennyivel több vagy kevesebb, vagy éppen ideális: http://www.puppyweights.com/
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!
szerintem annyi sem kell..50-55 körül..már ha azt akarjuk, h az illetõ csinos legyen:) ha belefér egy kis úszógumis..akkor 60..
Szerintem 55 az ideális, a 65-70 pedig már durva.
én 167 vagyok mondjuk csak, de 46 kiló...nem hsizem ez gáz lenne(-.-) Szerintem 50-55 körül a normális.
Ez sokmindentõl függ! A csontozattól is! Én 161 cm vagyok és az 50 kiló az ideális! Egy 170 cm-hez könnyû csontnál 55-58 kiló. Erõsebb csontozatnál 60-63 kiló. de annál több az már felesleg.
170cm-hez 55kg?! én majdnem 10cm-vel alacsonyabb vagyok (162cm) és 55kg, és átlagos az alakom. sztem egy 170cm-es lány MIN. 58kg legyen, de inkább 60kg.
egyetértek az elsõvel.
50-70 kg o.k.
60-62 kg az ideális 55 alatt már kicsit dúrva :D
ideális tizenévesnek 58 kg, durva 48 kg.
60 az ideális, 50 alatt pedig extra gááááz
+u - ú XD (elõzõ vagyok)
jézusom, mindenkinek ilyen elferdült manapság a gondolkodása?:S az ideális súlyt a legtöbb esetben fedi az, hogyha a magasságból kivonsz 110et, ami itt 60. a kis úszóguminak (szerintem) ehhez még köze sincs, ez egy átlagos súly lenne... amúgy a barátnõm 165cmhez 60kg és õ sem gurul, még csak nem is kövér. na mind1. 18/L

2 hetes a kislányom, kis súllyal született 2270g. Mennyi az ideális szopi adag ennyi idősen? Kb 60-70-et eszik. Ez jó?

Legjobb válasz: Én úgy gondolom, hogy a baba tudja, mennyire van szüksége. Ha keveset eszik, hamarabb lesz éhes, és õ ezt jelzi is, akár egy óra múlva, ha sokat eszik, tovább bírja. Az a lényeg hogy a jelzéseit figyelni kell. Egyébként minden baba változó, ha õ 60-70ml-t kíván, neki annyi elég. Az én lányom olyan 80-90 körül evett 2 hetesen, de volt, hogy csak 60at evett, és olyan is, hogy 120-at (a naplójából nézem). Minden rendben van, ha a súlya szépen gyarapszik, heti kb 150gr-ot legalább hízik. Mi havonta híztunk 1 kg-ot 4 hónapos koráig, majd ez csökkent ez a súlygyarapodás. Szóval nincs ideális szopiadag, talán átlag 60 és 110 ml között :) Sok boldogságot a babócához!

Én úgy gondolom, hogy a baba tudja, mennyire van szüksége. Ha keveset eszik, hamarabb lesz éhes, és õ ezt jelzi is, akár egy óra múlva, ha sokat eszik, tovább bírja. Az a lényeg hogy a jelzéseit figyelni kell. Egyébként minden baba változó, ha õ 60-70ml-t kíván, neki annyi elég. Az én lányom olyan 80-90 körül evett 2 hetesen, de volt, hogy csak 60at evett, és olyan is, hogy 120-at (a naplójából nézem). Minden rendben van, ha a súlya szépen gyarapszik, heti kb 150gr-ot legalább hízik. Mi havonta híztunk 1 kg-ot 4 hónapos koráig, majd ez csökkent ez a súlygyarapodás. Szóval nincs ideális szopiadag, talán átlag 60 és 110 ml között :) Sok boldogságot a babócához!
Általában úgy szokták számolni a napi adagot, hogy a baba súlyát meg kell szorozni 150-nel, ez a napi adag. Persze minden baba más, tehát nem baj, ha kicsit többet vagy kevesebbet eszik.
Jól írták elõttem, de azért elmondom, hogy az én lányom 2800 grammal született, és õ evett ennyit egy hónaposan. Illetve többnyire 70-et. Szóval a te babád hozzá képest többet eszik. Szerintem ez a mennyiség, jó lesz. Amúgy tényleg nem eszik mindig ugyanannyit, ez napszaktól függ, meg aztán ha olyan fejlõdési szakban van.
A baba+magzatvíz+méhlepény súlya: 4, 5-6 Kg
Én 16 kg-t híztam a terhesség alatt, ebbõl a fele ment le rögtön szülés után. Most 3 hetes a babám és még kb 5 kg van rajtam.
Szia! Én 70 kg-mmal kezdtem a terhességet és 83kg-mal szültem, szülés után egy héttel 70 kg voltam!Tehát -13 kg! Az elsõ babám 3700grammos volt, a második 3600gr, vele is ennyit híztam-adtam le. 25 hetes kismami
Én 56 kg-al indultam 72 kg-al mentem szülni szültem egy 3750 gr-os babát és 61 kg-al jöttem haza a kórházból. Szülés után a 6-dik hétre 57 kg-os lettem azóta is annyi vagyok, csak szoptatok, a babám három és fél hónapos.
szia 60kg-val kezdtem a terhességem, 37. hétre szültem, akkor 75kg voltam, és 65kg-val jöttem haza a kórházból, utána ment még le rólam a viz, most vagyok 62 kg 2 hetes kisfiu anyukája
72 kilóval kezdtem a terhességet. Szüléskor 70 kiló voltam. Mikor kijöttem a kórházból, 68 kilót mutatott a mérleg. A babám 2800 grammal született. Azt hiszem, ez egyénenként változik.
Az elõbb jól elirtam, elnézést. 72-vel kezdtem és 80 kilóval szültem. Így lett 68 a vége. Bocsánat!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!