Találatok a következő kifejezésre: Mennyi az rá, hogy teherbe esek, (13 db)

A barátomnak a péniszét simogattam, ő elélvezett és a nadrágjába nyúlt és utána megujjazott. Mennyi rá az esély hogy teherbe esek?

Legjobb válasz: Elég sok, mert a spermiuma a hüvelyedbe jutott, ezért megvan rá az esély, hogy teherbe ess. Vegyél egy tesztet.

Elég sok, mert a spermiuma a hüvelyedbe jutott, ezért megvan rá az esély, hogy teherbe ess. Vegyél egy tesztet.
Megvan az esélye, hogy terhes legyél. De ha ez még csak most történt, akkor a teszt semmit sem fog kimutatni... kb. 13 napnak kell eltelnie aktus után, hogy a teszt kimutassa a terhességet. Ha még 72 órán belül vagy, akkor vegyél sürgõsségi tabit. Reméljük semmi "baj" sem lesz, de legközelebb jobban figyeljetek erre.
A kérdező hozzászólása: és a tablettának mi a neve??? és az ára mennyi lehet???
El kell menned egy nõgyógyászhoz és majd õ felírja, ha szükségesnek látja! Csak úgy nem lehet kapni!
A kérdező hozzászólása: ÉRTEM DE SZOMBATON NÕGYÓGYÁSZ???
nekem a dokim azt mondta bármi van hívjam.hivd fel a mobilján.szombaton általában magánrendelése van az orvosoknak.
A kérdező hozzászólása: az én orvosom nem ilyen
A szülészeteken mindig van ügyeletes orvos. Én a helyedben ott próbálkoznék. Vagy a legközelebbi sürgõsségi ambulancián. Vagy számold ki, hogy a hérfõ belefér e még a 72 órába, és keresd fel a dokid hétfõn. Mindensetre elég dinka a barátod. Minek kotorászott a nacijában, vagy utána miért nem mosott kezet az ujjazás elõtt???
Egyszer nekem egy durrdefekt után volt volna rá szükségem. Akkor péntek éjszaka volt. Elmentem az éjszakai orvosi ügyeletre, ahol az orvos felírta az esemény utáni tabit. Így is hozzájuthatsz, kivéve ha kiskorú vagy, mert akkor kell hozzá egy nagykorú hozzátartozó is. Próbáld meg. Nem túl olcsó mulatság. Ez velem több mint öt évvel ezelõtt történt meg, és akkor fizettem érte 3000Ft- körüli összeget. Minden jót.

Mennyi az esélyem rá, hogy teherbe esek, ha Triregolt szedek, és néha elfelejtem?

Mennyi az esélyem rá hogy teherbe essek úgy hogy szedem a gyógyszert (Triregolt) néha bizony elfelejtem. Sajnos nem vagyok egy jó gyógyszerszed?!Nem bánnánk ha gyerek lenne....és nem is vetetném el!

Legjobb válasz: Ha nem szeded rendesen, akkor elég nagy az esély, hogy terhes legyél. Ha babát akartok, akkor inkább hagyd abba! Nem biztos, hogy egészséges lesz az a baba, amilyek fogamzásgátló mellett fogant! Ezt gondolod át, és vedd figyelembe!

Ha nem szeded rendesen, akkor elég nagy az esély, hogy terhes legyél. Ha babát akartok, akkor inkább hagyd abba! Nem biztos, hogy egészséges lesz az a baba, amilyek fogamzásgátló mellett fogant! Ezt gondolod át, és vedd figyelembe!
Én is Tri-Regolt szedtem annak idején, és én is sokszor elfelejtettem, de akkor már régóta szedtem. Eléggé jó védelmet ad, szóval nem valószínû. Ha abbahagyod a gyógyszerszedést, akkor is három hónapot kell várni, ha babát szeretnél, mert ennyi idõ kell a szervezetnek, hogy kitisztuljon belõle. De azért nem a legbiztonságosabb, ha gyakran elfelejted bevenni.
--Velem is elõrordult néha, hogy elfelejtettem bevenni a megszokott idöben, de a szervezetem jelzett, szerintem nem véletlenül, mert iszonyatosan elkezdett fájni a fejem másnap...ha elõzõ este kimaradtt a triregol. Nekem is az mondták hogy 3 hónapig védettséget nyujt, de ez nem 100% ugyhogy szerintem senki ne bizza a véletlenre...

Mennyi az esély rá hogy teherbe esek?

Tegnap este szexuális kapcsolatot létesítettünk a barátommal, megszakításos módszert használtunk mint álltalában, eddig nem volt ezzel a módszerrel semmi gond, de egy kicsit később húzta ki mint kellett volna, és minimálisan elélvezett bennem, kb. fél éve vettem már be 72órási tablettát (de ez az óvszer hibája miatt volt), most is szükséges lenne, vagy nagyon minimális rá az esély hogy teherbe eshetek?

Legjobb válasz: Hát figyelj. Be tudsz iktatni egy szülést a napi teendõid közé úgy 9 hónap múlva? (Mikulás környéke)

Hát figyelj. Be tudsz iktatni egy szülést a napi teendõid közé úgy 9 hónap múlva? (Mikulás környéke)
Szerintem vedd be a 72órást...
elõször is. a megszakítás NEM VÉDEKEZÉS. másodszor pedig, már az elõváladéktól is simán teherbe lehet esni. így meg hogy kicsit beléd is élvezett, simán. sosem fogom megérteni, hogy azok akik elég érettnek érzik magukat a szexhez, miért nem elég érettek ahhoz is, hogy felelõsségteljesek legyenek. 21L

Ha a barátnőmmel megszakított közösüléssel szeretkezünk mennyi rá az esély hogy teherbe esik?

Legjobb válasz: Szerintem attól függ. Az elõnedvben is van sperma...

Szerintem attól függ. Az elõnedvben is van sperma...
Sajnos van...érdemesebb mellette mással is védekezni.
A megszakított közösülés nem védekezési módszer!!! Sajnos nagyon nagy rá az esély, hogy teherbeesik! 1 sperma is elég egy babaához!!!
Ha tudjátok, hogy teherbe lehet esni, miért nem védekeztek. Baromira felelõtlen dolog. Állítólag nem túl nagy, de egyetlen hímivarsejt kell csak hozzá...
Attól függ, beleélveztél-e illetve hogy elõnedv nem kerülhetett-e be. Viszont nem értem, miért nem tudtok felhúzni egy kotont.
nem elég Egyetlen hímivarsejt, aki tanult bioszt az tudja, h több kell, szegény egyedül nem képes átfúrni a petesejt falát, sok kell hozzá és jó helyen kell lennie, jó idõben. ha ennyire paráztok, huzzatok egy gumit, a fijuk nem szeretik persze, de a gyerekeket sem nemigaz? szal választani kell. balesetek mindig lehetnek, nincs olyan h 0% esély van rá.
Nem nagyon esélyes, de megeshet. Mi a párommal 2 évig így "védekeztünk", mert konkrétan nem akartunk babát, de azt se bántuk volna, ha mégis lesz. Végül így lettem terhes, pedig mindig kivette hamarabb. :) Azóta már fél éves a nagyfiú :D
Sok függ az idõponttól is. Ha a naptárat is figyelembe veszitek (terméketlen idõszakban), akkor 2-3%. Ha termékenyben, akkor rossz hírem van: 15-20%. -G-
Nincs sok esély rá, de lehet a barátnõd terhes. Megszakitott közösülés nem megfelelõ védekezés. Hidd el rengeteg ember esett teherbe így...
Én is így lettem terhes.Jó hülye voltam, ha nem akartok babát inkább védekezzetek!

Fogamzásgátló gyógyszert szedek, és egyik nap elfelejtettem bevenni, s rá három napra szeretkeztünk barátommal. Mennyi az esélye, hogy teherbe estem?

az lenne a kérdésem,hogy fogamzásgátló gyógyszert szedek s egyik nap elfejeltettem bevenni de a következ? napokban már rendszeresen szedted s rá 3napra szeretkeztünk a barátommal s ? bennem ment el mennyi az esélye,hogy teherbe eshetek?

Legjobb válasz: Szinte semmi.

Szinte semmi.
ne aggodj, én éjszaka dolgoztam, és nagyon sokszor el felejtettem.volt olyan, hogy 3-4db-ot vettem be egyszerre.azért ne szorakozz vele, de ha néha el felejted az még nem gáz!semmi esélyed a teherbe esésre, vagyis annyi mint amikor rendessen szeded, mert hallotam már olyanrol, hogy gyogyszer melett esett teherbe, és rendessen szedte.ha az leszel az nem az egy nap ki maradás miatt lessz.
Ez a szervezetedtõl függ. Nekem anyukám 1 szemet felejtett el bevenni, amúgy rendesen szedte és így született öcsém :) Bár szerintem se sok az esélye, de ha késik a menstruációd vegyél egy tesztet.

Mennyi esély van rá, hogy teherbe essek? A menstruációmnak, az aktus előtt pont egy nappal volt vége. És a védekezés elmaradt.

A petesejt lelök?dött. Tehát elvileg nem kell parázni...

Legjobb válasz: de, kell parázni, mert egyrészt lehet, hogy éppen nem volt megtermékenyítendõ petesejt, de a hímivarsejtek napokig életben maradnak benned. másrészt lehet spontán ovulációd bármikor, akár közvetlen a menstruációd után is. ha minden igaz, akkor én most terhes vagyok (remélem így van), és ha igen, akkor a menstruációmat követõ héten estem valamikor teherbe (utána 2 héttel teszteltem pozitívat, késõbbi aktusból még nem mutatta volna ki). szóval ha még benne vagy az idõben, akkor 72 órás, egyébként meg imádkozz.

de, kell parázni, mert egyrészt lehet, hogy éppen nem volt megtermékenyítendõ petesejt, de a hímivarsejtek napokig életben maradnak benned. másrészt lehet spontán ovulációd bármikor, akár közvetlen a menstruációd után is. ha minden igaz, akkor én most terhes vagyok (remélem így van), és ha igen, akkor a menstruációmat követõ héten estem valamikor teherbe (utána 2 héttel teszteltem pozitívat, késõbbi aktusból még nem mutatta volna ki). szóval ha még benne vagy az idõben, akkor 72 órás, egyébként meg imádkozz.
A kérdező hozzászólása: Igen az lesz...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszod :)
Bocsi a kérdést, de a barátod el is ment benned vagy csak megszakítás volt?
A kérdező hozzászólása: elment bennem
Hát ha beléd is élvezett akkor sajnos lehet aggódni. Kívánom h ne legyen baj.
Ebben az esetben minél gyorabban 72 órásat... Bár eléggé a ciklusod elején jártál de jobb biztosra menni.

HSG után mennyi az esélyem, hogy könnyebben teherbe esek. Van rá példa, hogy könnyebben összejön, vagy túl sokat várok?

Legjobb válasz: Van rá példa, persze. Amikor nekem volt a szobatársnõmnek a HSG utánni hónapban összejött. Nekem nem. Ez attól függ, ha valami olyan akadály volt a petevezetõben ami könnyedén kiürül a vizsgálat során akkor nagy az esélye hogy sikerül, de ha valami komolyabb vagy esetleg más probléma van akkor a HSG nem oszt nem szoroz.

Van rá példa, persze. Amikor nekem volt a szobatársnõmnek a HSG utánni hónapban összejött. Nekem nem. Ez attól függ, ha valami olyan akadály volt a petevezetõben ami könnyedén kiürül a vizsgálat során akkor nagy az esélye hogy sikerül, de ha valami komolyabb vagy esetleg más probléma van akkor a HSG nem oszt nem szoroz.
Egyértelmû.ha eddig ez akadályozta a teherbeesést akkor elméletileg már elsõre sikerülhet. Ha van egyéb gond is akkor valószínû, hogy így se jön össze.
Szia! Én 2 hete voltam és most várom a mensit.:( Legalább is a jelek arra utalnak. A dokim miután vége volt a vizsgálatnak azt mondta hogy 1-2 nap és tüszõrepedés, tehát húzzunk bele, a petevezetõm nem akadály a babának mert szép. És végül is "átmosták". Nem volt probléma, de mégis ez egy tisztító folyamat. Én nagyon bízom az elkövetkezõ hónapokban és úgy érzem 30 éves "koszt" szedtek le a petevezetõimrõl. Hátha. De majd kiderül 2 nap múlva. Szorítok Neked nagyon.
Nekem 5 éve volt hsg-m januárban, aztán februárban megfogant a lányom... a dokim ajánlja, mert diagnosztikus értékû, és egy kis takarítás sem árt odabent. a kontrasztanyag elég síkos kiviszi ami nem kel odabent.. De nekem egy vezetékem van és akkor el volt záródva az az egy is..és ott a rtg alatt feszítette szét a doki addig nyomta a fecsibõl az anyagot..

Ha lehet hogy ondós volt a fiú keze, és úgy ujjazott meg, de vettem be tabit rá a másnapra, akkor mennyi az esély arra hogy teherbe estem? Vagy alapból be se kellett volna vennem? A gyógyszer neve escapelle.

Legjobb válasz: Fogamzás gátló szedése esetén az esély arra hogy a hölgy teherbe esik: 0,5-1%. De a barátod igazán moshatott volna kezet! Akkor még kisebb lenne az esély a terhessége vagy egyenesen 0!

Fogamzás gátló szedése esetén az esély arra hogy a hölgy teherbe esik: 0, 5-1%. De a barátod igazán moshatott volna kezet! Akkor még kisebb lenne az esély a terhessége vagy egyenesen 0!
Esemény utáni tablettával minimális az esély. Az a baj ezzel, hogy majd jövõ hónapban, amikor tényleg baj lesz, mert kiszakad mondjuk az óvszer, és el is élvez benned, akkor meg majd csak pisloghattok, mert már nem vehetsz be esemény utánit. Ezzel persze nem azt mondom, hogy nem kellett volna bevenned, hanem azt, hogy oda kéne figyelni, hogy mit csináltok.
A kérdező hozzászólása: Szûz vagyok még, ez volt az elsõ alkalom:) De a fiú, nem tudja, hogy elment-e..Nagyon félek, még így is hogy bevettem a gyógyszert, és a szûzességem elvesztését se mostanra tervezem, ezek után.
Hasznos dolog ez az esemény utáni tabletta , de azért nem kéne feleslegesen sokkolni a szervezeted ilyennel... Ez arra való ha TÉNYLEG baleset történik, rossz az óvszer vagy bármi. Nem arra hogy bekapkodd minden szirre-szarra már bocsi... Oda kéne figyelni, a szex-szel pedig még várj, nem vagy elég érett hozzá a fentiek alapján.
Tájékoztatásul közölném, hogy hormonbomba tablettákat nem szokás úgy enni, mint az m&m-t.
A kérdező hozzászólása: Most vettem be elsõnek, mert kétségbe estem. De többet nem fog elõfordulni, azt garantálhatom.
Uramisten. Erre bevenni?! Mégis minek? Most majd örülhetsz, hogy majd menstruálsz 2 hetente, aztán 3 hónapig nem is fog megjönni. Csak, mert ennyi hormont tartalmaz az a sz*r. ;) Kiszakad az óvszer, elkapott a hév és megtörtént a védekezés nélküli AKTUS, beveszi a hölgyike, akkor oké. De erre mégis minek? Nagyon buta és tájékozatlan vagy...
A kérdező hozzászólása: Azt elfelejtettem, de sztem egyértelmû, hogy a kezemre került a váladék.
Nyugi.Nagyon kevés rá az esély!De csináljatok egy terhességi tesztet, hogy megnyugodjatok.
Icipici rá az esély! Ne aggódjatok ennyire, tönkreteheti az együttlétet!
szerintem esélye egyenlõ a nullával...
A kérdező hozzászólása: Köszi, azért ezt jó olvasni! Bár még így is félek egy kicsit.
no para, ha megszáradt mire odaértél akkor nem lesz gáz!! Ha még hígan csillogott akkor tesz, de 1 a 100ezerhez az esély. ha te vagy az egy akkor ciki, de azt kérdezted mi az esélye.
mi is így csináltuk, és a családunk már 3 fõre növekedett!!!
A kérdező hozzászólása: Ez most komoly?:S

Mennyi az esély rá, hogy valaki terhes, ha azóta az eset óta, amitől teherbe eshetett volna már 4-szer megjött neki? És a terhesség első jelei mikor jelentkeznek pl:hányinger. Kívánás. és a pocak mikor kezd el nőni?

Legjobb válasz: Lehet,hogy igazad van...mert nem a megfelelõ helyen..nem a megfelelõ illetõvel és nem a megfelelõ állapotban...és nem az én régen eltervezett gondolataim szerint volt az egész...egy szóval nem kellett volna megtörténnie...ráadásul az elsõ volt...és hát igen lehet beképzelem magamnak..tiszta hülye vok...:S

A kérdező hozzászólása: Lehet, hogy igazad van...mert nem a megfelelõ helyen..nem a megfelelõ illetõvel és nem a megfelelõ állapotban...és nem az én régen eltervezett gondolataim szerint volt az egész...egy szóval nem kellett volna megtörténnie...ráadásul az elsõ volt...és hát igen lehet beképzelem magamnak..tiszta hülye vok...:S
az esely kb 0, 01%.a Tunetek nem tudom mikor kezdodnek de a pocak kb 6 honaposan kezd el noni.
Ha megjön a menstruációd, az azt jelenti, hogy nem történt megtermékenyités. Ha 4x jön meg, akkor az esély rá egyenlõ a 0-val szóval megnyugodhatsz. Lehet, hogy csak erõsen görcsölsz rajta, hogy terhes vagy és bebeszéled magadnak, vagy teljesen más dolog miatt van ez.
Nem vagy hülye:) Meggondolatlan voltál de most már hiába mondom. Remélem a következõ jobban sikerül úgy, ahogy elképzelted.:) Csak terelgesd el ezeket a gondolatokat a fejedbõl, foglald le magad valami mással.(2.válaszadó)
hát nagyon minimális rá az esély hogy terhes légy, ha már 4X megjött...de nekem van egy ismerõsöm akinek az 5. hónapban is megjött még (de ez észrevehetõ mert neki is feltûnt hogy kevesebb napig tartott és kevesebb volt a vérzés is) de szerintem megnyugodhatsz, szerintem is csak beképzeled magadnak..
Nagyon minimális az esélye neki. Avérzésed másmilyen lenne ha esetleg meg is jönne közbe. A pocak pedig változó hogy mikor kezd nöni, nekem a 3. hónaptól már észre lehetett venni!
Egy hetes lehet a kérdés ezen az oldalon, csak a terhesség címke alatt, bizony, sajnos a lány terhes, és már mocorog a picike. Pedig vigyáztak, nem akarták, és rendesen megvolt neki, most maradt el. A pocak mikor nõ: nekem 12hetesen már nagy pocakom volt:) és ezeket a tüneteket embere válogatja. Ált. az elmaradt menzesz körül jönnek elõ. Miért nem ugrasz le a drogériába egy terhességi tesztért, és csinálod meg, vagy mész el nõgyógyhoz, ha nagyon aggódsz.
A kérdező hozzászólása: Gabriel teszt negatívat mutatott...ezek szerint tényleg csak bebeszéltem magamnak..szerencsére...még nagyon nem jönne jól egy baba...bármennyire is szeretem õket, sajátot még nem szeretnék!:) Köszönöm a válaszokat!És kérem ne higgyétek/higgyék, hogy felelõtlen kis fruska vok...az az egyszeri alkalom volt olyan...sajnos sokat ittunk...:Sez nem magyarázat!de most már csak meggondoltan teszek mindent!Mégegyszer köszönöm a kommenteket!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!