Találatok a következő kifejezésre: Mennyi az rá, hogy teherbe (22 db)

Fogamzásgátló gyógyszert szedek, és egyik nap elfelejtettem bevenni, s rá három napra szeretkeztünk barátommal. Mennyi az esélye, hogy teherbe estem?

az lenne a kérdésem,hogy fogamzásgátló gyógyszert szedek s egyik nap elfejeltettem bevenni de a következ? napokban már rendszeresen szedted s rá 3napra szeretkeztünk a barátommal s ? bennem ment el mennyi az esélye,hogy teherbe eshetek?

Legjobb válasz: Szinte semmi.

Szinte semmi.
ne aggodj, én éjszaka dolgoztam, és nagyon sokszor el felejtettem.volt olyan, hogy 3-4db-ot vettem be egyszerre.azért ne szorakozz vele, de ha néha el felejted az még nem gáz!semmi esélyed a teherbe esésre, vagyis annyi mint amikor rendessen szeded, mert hallotam már olyanrol, hogy gyogyszer melett esett teherbe, és rendessen szedte.ha az leszel az nem az egy nap ki maradás miatt lessz.
Ez a szervezetedtõl függ. Nekem anyukám 1 szemet felejtett el bevenni, amúgy rendesen szedte és így született öcsém :) Bár szerintem se sok az esélye, de ha késik a menstruációd vegyél egy tesztet.

A barátomnak a péniszét simogattam, ő elélvezett és a nadrágjába nyúlt és utána megujjazott. Mennyi rá az esély hogy teherbe esek?

Legjobb válasz: Elég sok, mert a spermiuma a hüvelyedbe jutott, ezért megvan rá az esély, hogy teherbe ess. Vegyél egy tesztet.

Elég sok, mert a spermiuma a hüvelyedbe jutott, ezért megvan rá az esély, hogy teherbe ess. Vegyél egy tesztet.
Megvan az esélye, hogy terhes legyél. De ha ez még csak most történt, akkor a teszt semmit sem fog kimutatni... kb. 13 napnak kell eltelnie aktus után, hogy a teszt kimutassa a terhességet. Ha még 72 órán belül vagy, akkor vegyél sürgõsségi tabit. Reméljük semmi "baj" sem lesz, de legközelebb jobban figyeljetek erre.
A kérdező hozzászólása: és a tablettának mi a neve??? és az ára mennyi lehet???
El kell menned egy nõgyógyászhoz és majd õ felírja, ha szükségesnek látja! Csak úgy nem lehet kapni!
A kérdező hozzászólása: ÉRTEM DE SZOMBATON NÕGYÓGYÁSZ???
nekem a dokim azt mondta bármi van hívjam.hivd fel a mobilján.szombaton általában magánrendelése van az orvosoknak.
A kérdező hozzászólása: az én orvosom nem ilyen
A szülészeteken mindig van ügyeletes orvos. Én a helyedben ott próbálkoznék. Vagy a legközelebbi sürgõsségi ambulancián. Vagy számold ki, hogy a hérfõ belefér e még a 72 órába, és keresd fel a dokid hétfõn. Mindensetre elég dinka a barátod. Minek kotorászott a nacijában, vagy utána miért nem mosott kezet az ujjazás elõtt???
Egyszer nekem egy durrdefekt után volt volna rá szükségem. Akkor péntek éjszaka volt. Elmentem az éjszakai orvosi ügyeletre, ahol az orvos felírta az esemény utáni tabit. Így is hozzájuthatsz, kivéve ha kiskorú vagy, mert akkor kell hozzá egy nagykorú hozzátartozó is. Próbáld meg. Nem túl olcsó mulatság. Ez velem több mint öt évvel ezelõtt történt meg, és akkor fizettem érte 3000Ft- körüli összeget. Minden jót.

Mennyi esély van rá, hogy teherbe essek? A menstruációmnak, az aktus előtt pont egy nappal volt vége. És a védekezés elmaradt.

A petesejt lelök?dött. Tehát elvileg nem kell parázni...

Legjobb válasz: de, kell parázni, mert egyrészt lehet, hogy éppen nem volt megtermékenyítendõ petesejt, de a hímivarsejtek napokig életben maradnak benned. másrészt lehet spontán ovulációd bármikor, akár közvetlen a menstruációd után is. ha minden igaz, akkor én most terhes vagyok (remélem így van), és ha igen, akkor a menstruációmat követõ héten estem valamikor teherbe (utána 2 héttel teszteltem pozitívat, késõbbi aktusból még nem mutatta volna ki). szóval ha még benne vagy az idõben, akkor 72 órás, egyébként meg imádkozz.

de, kell parázni, mert egyrészt lehet, hogy éppen nem volt megtermékenyítendõ petesejt, de a hímivarsejtek napokig életben maradnak benned. másrészt lehet spontán ovulációd bármikor, akár közvetlen a menstruációd után is. ha minden igaz, akkor én most terhes vagyok (remélem így van), és ha igen, akkor a menstruációmat követõ héten estem valamikor teherbe (utána 2 héttel teszteltem pozitívat, késõbbi aktusból még nem mutatta volna ki). szóval ha még benne vagy az idõben, akkor 72 órás, egyébként meg imádkozz.
A kérdező hozzászólása: Igen az lesz...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszod :)
Bocsi a kérdést, de a barátod el is ment benned vagy csak megszakítás volt?
A kérdező hozzászólása: elment bennem
Hát ha beléd is élvezett akkor sajnos lehet aggódni. Kívánom h ne legyen baj.
Ebben az esetben minél gyorabban 72 órásat... Bár eléggé a ciklusod elején jártál de jobb biztosra menni.

Petevezetékek nélkül mennyi az esély rá, hogy teherbe eshetek? Abszolúte 0? Ti ismertek olyat, akivel megesett?

Legjobb válasz: Szia! Nekem van egy olyan ismerõsöm, akinek mindkét petevezetékét eltávolították. Természetes úton valóban nem eshetett teherbe, csak lombikkal. Azonban ott jó esély van, ha egyébként nincs más probléma. Nekik is van már egy szép kisfiuk.

Szia! Nekem van egy olyan ismerõsöm, akinek mindkét petevezetékét eltávolították. Természetes úton valóban nem eshetett teherbe, csak lombikkal. Azonban ott jó esély van, ha egyébként nincs más probléma. Nekik is van már egy szép kisfiuk.
mivel a pete nem tud a méhbe kerülni, igen, nulla az esélye. kivéve, ha mesterségesen csinálják, mert úgy sikerülhet.
Ez neme egyértelmû. Mindkét petevezetõd hiányzik? mert akkor tényleg 0. Ha arra gondolsz, h természetes úton mennyi az esély, mondjuk h egyik sincs meg, az is 0, ha egy megvan akár 100% is. Mesterségesen akár 100% esély is megvan a teherbeesésre, hiszen a petesejt elvileg megvan hozzá.

Mennyi az esély rá, hogy teherbe estem? Mit tanácsoltok?

3.-án kellett volna megjönnie a menzeszemnek. Együtt voltunk : 1-jén (el?tte egy hétig nem), 6.-án és 8.-án. Utána olvastam a "tüneteknek" és említ b? váladékfolyást (van) kedélyingadozást (van) és ugye a kimaradás... (9 napja meg kellett volna, hogy jöjjön) Lehet, hogy az itthoni stressz teszi, mert nem vagyok jóba apuval...nem tudom. Volt olyan 1 éve, hogy nem jött meg majdnem 2 hétig. (Szexuális életet csak Augusztus óta kezdtem el élni, szóval nem régóta)

Legjobb válasz: Szia! Hát bizony van rá esély, hogy terhes legyél. Az elõváladék is tartalmazhat spermiumot. Mikor van a peteérésed? Mert ha azokon a napokon volt, amikor lefeküdtetek a pároddal, akkor még nagyobb az esély rá, hogy terhes vagy. Fõleg ha tüneteid is vannak. Az a biztos, ha csinálsz egy tesztet vagy elmész dokihoz. Majd írd meg mi történt! szurkolok, bár nem tudom akarod e hogy legyen babád vagy nem :)

Szia! Hát bizony van rá esély, hogy terhes legyél. Az elõváladék is tartalmazhat spermiumot. Mikor van a peteérésed? Mert ha azokon a napokon volt, amikor lefeküdtetek a pároddal, akkor még nagyobb az esély rá, hogy terhes vagy. Fõleg ha tüneteid is vannak. Az a biztos, ha csinálsz egy tesztet vagy elmész dokihoz. Majd írd meg mi történt! szurkolok, bár nem tudom akarod e hogy legyen babád vagy nem :)
A kérdező hozzászólása: Nem akarom...egyetem elõtt vagyok :S rendben, mindenképp megírom. 16-17-18-19-20. án van a ciklus
A kérdező hozzászólása: megjöööötttt a menstruáciooooom :D
jeeeee :D örülök hogy nem lett gáz :D most én idegesitem magam ert nekem nem jön meg! És én sem akarok babát, most fogok érettségizni még csak!
A kérdező hozzászólása: xD... azért majd ird meg, hogy mivolt :DD
Haaahh megjött nekem is!! Hála istennek nem tudom mi lett volna ha terhes lettem volna! Nem is beszélve hogy ki lett volna az apa...huhh ezt megusztuk mindketten:)

Menstruáció első napján mennyi az esély rá, hogy teherbe estem?

Gumi nélkül csináltuk,és megszakításos módszerrel.

Legjobb válasz: nagyon nagy! menstruáció alatt a legkönyebb teherbe esni!

nagyon nagy! menstruáció alatt a legkönyebb teherbe esni!
1 máshol szórakozz már, vagy ha nem tudsz semmit, akkor inkább ne írj. Kérdezõnek: Szia! Minimális az esélye annak, hogy menstráció alatt valaki termékeny legyen, de nem lehet kizárni. Szerintem nem lesz gond, de a biztonság kedvéért az aktus után 14 majd 21 nappal csinálj terhességi tesztet! Máskor ne legyél ilyen felelõtlen, mert az ördög soha nem alszik!
A másodiknak van igaza, valóban szinte esélytelen a dolog, de tényleg aktus után 2 hét múlva majd teszt majd 1 hét múlva ismételd meg a tesztet eredménytõl függetlenül :) Nem lesz baj, szóval elõre ne izgulj, mert csak feleslegesen stresszeled magad.
Már ne haragudj de hogy lehet akkor szeretkezni amikor menstruálsz???Nem igaz, hogy nem bírtok ki 5 vagy 6napot! Igaza van az elõttem szólónak! 19/L
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen a válaszokat!! :) :) Remélem én is, hogy nem lesz gond :)

A párommal együtt voltam elmúlt éjjel. Szerintetek mennyi az esélye, vagy egyáltalán van esély rá hogy teherbe essek?

17 napja (21 db egy csomag = 1 havi adag) szedem a fogamzásgátló tablettát (Mercilon), ez a legels? csomag, el?tte nem is szedtem. Ezen kívül használtunk Pharmatex hüvelykúpot, valamint gumit is.

Legjobb válasz: Nagyon elõrelátóan és többszörösen védekeztetek. Így még a Dzsingisz Kán sem tudna teherbe ejteni.

Nagyon elõrelátóan és többszörösen védekeztetek. Így még a Dzsingisz Kán sem tudna teherbe ejteni.
okosak voltatok. nem lehetsz terhes :) bár többeknek lenne ennyi esze...
ha a mennstruaciod 1. napjan kezdted, akkor nem lehetsz terhes. en is szedtem mar ilyet, és az 1. naptol ved.
jól tettétek, hogy nem csak tabival védekeztetek. az elsõ levélnél ez mindenképp fontos.így tuti, hogy nem eshettél teherbe.
Mindenképp örvendetes hogy ekkora gondot fordítotok a védekezésre, de az én nõgyógyászom szerint a Mercilon mellett a 10. naptól már nem igazán szükséges védekezni (tájékoztatón ha jól emlékszem azt írják hogy elsõ naptól véd). Én a 13. nap környékén voltam együtt a párommal óvszer nélkül, és semmi baj nem történt... szóval maximum az óvszer nélküli szeretkezés örömétõl fosztottátok meg magatokat eddig:D (Tudom, hogy ostoba vagyok, de valaki magyarázza már el nekem konkrétan biológiailag, miért csak a második csomag gátolja a peteérést...)
A kérdező hozzászólása: Igen, a m. elsõ napján kezdtem, a leírtak alapján.. Nagyon köszönöm a válaszaitokat!! örülök, hogy ilyen gyorsan kaptam visszajelzést a kérdésemre:) Még több választól még nyugodtabb lennék :)
Hát ha védekeztetek akkor semmi:)

HSG után mennyi az esélyem, hogy könnyebben teherbe esek. Van rá példa, hogy könnyebben összejön, vagy túl sokat várok?

Legjobb válasz: Van rá példa, persze. Amikor nekem volt a szobatársnõmnek a HSG utánni hónapban összejött. Nekem nem. Ez attól függ, ha valami olyan akadály volt a petevezetõben ami könnyedén kiürül a vizsgálat során akkor nagy az esélye hogy sikerül, de ha valami komolyabb vagy esetleg más probléma van akkor a HSG nem oszt nem szoroz.

Van rá példa, persze. Amikor nekem volt a szobatársnõmnek a HSG utánni hónapban összejött. Nekem nem. Ez attól függ, ha valami olyan akadály volt a petevezetõben ami könnyedén kiürül a vizsgálat során akkor nagy az esélye hogy sikerül, de ha valami komolyabb vagy esetleg más probléma van akkor a HSG nem oszt nem szoroz.
Egyértelmû.ha eddig ez akadályozta a teherbeesést akkor elméletileg már elsõre sikerülhet. Ha van egyéb gond is akkor valószínû, hogy így se jön össze.
Szia! Én 2 hete voltam és most várom a mensit.:( Legalább is a jelek arra utalnak. A dokim miután vége volt a vizsgálatnak azt mondta hogy 1-2 nap és tüszõrepedés, tehát húzzunk bele, a petevezetõm nem akadály a babának mert szép. És végül is "átmosták". Nem volt probléma, de mégis ez egy tisztító folyamat. Én nagyon bízom az elkövetkezõ hónapokban és úgy érzem 30 éves "koszt" szedtek le a petevezetõimrõl. Hátha. De majd kiderül 2 nap múlva. Szorítok Neked nagyon.
Nekem 5 éve volt hsg-m januárban, aztán februárban megfogant a lányom... a dokim ajánlja, mert diagnosztikus értékû, és egy kis takarítás sem árt odabent. a kontrasztanyag elég síkos kiviszi ami nem kel odabent.. De nekem egy vezetékem van és akkor el volt záródva az az egy is..és ott a rtg alatt feszítette szét a doki addig nyomta a fecsibõl az anyagot..

Mennyi az esély (%) rá, hogy teherbe estem?

Tegnap becsúszott egy kis baki, szerencsénkre már nagyon elfáradt és abba hagyta, de már csak pár másodpercen múlt, hogy nem élvezett el. Gumi volt rajta, csak hogy elszakadt és konkrétan teljesen lejött róla,és már csak mikor kihúzta akkor vettük észre, hogy a gumi meg bennem maradt. Hány százalék esély van arra, hogy tehere estem? Ja, és még hozzá tartozik, hogy kb. persac peteérésem volt nagy valószín?séggel! A válaszaitokat el?re is köszönöm! 20L

Legjobb válasz: %-ot nem irnék,de van rá esély,nem is kevés..

%-ot nem irnék, de van rá esély, nem is kevés..
Én azért vennék egy "eseményutánit" a helyedben...
Van rá esély. Nyomás tabiért!
xD minek védekeztek ha kell gyerek?:D ha nem kell akkor menj tabiér ha kell akkormeg ülj :D
http://www.kismamablog.hu/terhesseg/a-terhesseg-jelei/a-terh.. itt vannak olyan kérdések is hogy a párjával megszakításosan védekeztek, elötte, pedig gumival védkeztek és elélvezett a pasija, de 2 szex közt nem mosta meg magát, a doktornõ 5%-ot ír a teherbeesésre
Az egyik internetes oldalon, 5%-ot írtak, még a megszakításoshoz is, a beleélvezéshez peteéréskor 20%-ot, szülész-nõgyógyász orvos írta, nem magamtól találtam ki a százalékokat!!!
50% , vagy terhes vagy, vagy nem. Ennyi ésszel gyereket ne vállalj.
A kérdező hozzászólása: Ez nem így mûködik Okostojás! :) Te voltál az aki nem állt sorba mikor az észt osztották!
Ha nem élvezett el akkor kb. 5%, mert az elõváladék is tartalmazhat spermát, de lényegesen kevesebbet. Ráadásul, ha beléd élvezett volna akkor is csak kb. 20% az esélye a teherbe esésnek, szerintem nyugodj meg
Nem valószínû a terhesség, de bizony elõfordulhat. Azért ne éld bele magad:)
A kérdező hozzászólása: Mondom gondolkodtunk rajta, csak még várakozó álláspontra helyeztük a dolgot! :) Csak ha már így teljesen véletlenül így jártunk, akkor mindenféleképpen megtartjuk.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! De nem szeretnébk, hogy tablettát vegyek be. Már gondolkodtunk egy kis gyerkõcön, de mindig elhessegettük a gondolatot. Megbeszéltük utánna, és ha mégis becsúszott, akkor mindenféleképpen meg szeretnénk tartani. :) Szóval nem gond, csak most meg már kezdeném bele élni magam, hogy mivan ha sikerül! :) Mégegyszer köszömöm a válaszokat!
nem tudok százalékot, de 1 is pont 1-gyel több az ideálisnál. szóval én vennék be 72 órásat biztos, ami tuti.
0%

Mennyi az esélyem rá, hogy teherbe esek, ha Triregolt szedek, és néha elfelejtem?

Mennyi az esélyem rá hogy teherbe essek úgy hogy szedem a gyógyszert (Triregolt) néha bizony elfelejtem. Sajnos nem vagyok egy jó gyógyszerszed?!Nem bánnánk ha gyerek lenne....és nem is vetetném el!

Legjobb válasz: Ha nem szeded rendesen, akkor elég nagy az esély, hogy terhes legyél. Ha babát akartok, akkor inkább hagyd abba! Nem biztos, hogy egészséges lesz az a baba, amilyek fogamzásgátló mellett fogant! Ezt gondolod át, és vedd figyelembe!

Ha nem szeded rendesen, akkor elég nagy az esély, hogy terhes legyél. Ha babát akartok, akkor inkább hagyd abba! Nem biztos, hogy egészséges lesz az a baba, amilyek fogamzásgátló mellett fogant! Ezt gondolod át, és vedd figyelembe!
Én is Tri-Regolt szedtem annak idején, és én is sokszor elfelejtettem, de akkor már régóta szedtem. Eléggé jó védelmet ad, szóval nem valószínû. Ha abbahagyod a gyógyszerszedést, akkor is három hónapot kell várni, ha babát szeretnél, mert ennyi idõ kell a szervezetnek, hogy kitisztuljon belõle. De azért nem a legbiztonságosabb, ha gyakran elfelejted bevenni.
--Velem is elõrordult néha, hogy elfelejtettem bevenni a megszokott idöben, de a szervezetem jelzett, szerintem nem véletlenül, mert iszonyatosan elkezdett fájni a fejem másnap...ha elõzõ este kimaradtt a triregol. Nekem is az mondták hogy 3 hónapig védettséget nyujt, de ez nem 100% ugyhogy szerintem senki ne bizza a véletlenre...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!