Találatok a következő kifejezésre: Mennyi az nap maximum, amig meg (3 db)

Mennyi az a nap maximum, amig meg keshet es akkor mar tuti nemjon meg?

Legjobb válasz: Maximum szerintem nincs... Jobb tudni, mint bizonytalanságban élni.

Maximum szerintem nincs... Jobb tudni, mint bizonytalanságban élni.
A kérdező hozzászólása: Koszi
Maximum nap nincs. Inkább tesztelj. Jobb, mint várni napokig, hetekig :-)
max ido nincs.Nekem 3hónapig nem volt....ciszta miatt.

Mennyi az elfogadható legtöbb nap maximum, ami még normális egy rendes szeretetteljes kapcsolatban, ha nem keres a párotok?

Azaz mennyi a maximum id? (nap) ami még nem ad aggodalomra okot, ha párotok nem jelentkezik se e mail formában, se telefonon, se sms ben mikor nem találkoztok?

Legjobb válasz: Jah de ne így legyen ;) Majdcsak nincs semmi probléma ;)

Jah hát akkor megvan a válasz :) nincs ott semmi baj ;)
Jah de ne így legyen ;) Majdcsak nincs semmi probléma ;)
Szerintem akár 2-3 nap is elfogadható, persze ez függ a szakmától is, mert ha mondjuk két orvos 2 napig nem beszél, abban semmi rossz nincs, mert mondjuk az egyik 24 órázik, a másik alszik aztán váltás...érted. :) De egy nap az semmi. :)
1 nap..több nemigen hiszem, legalábbis nekem azt jelentené hogy a párom annyira már nem érdeklõdik irántam, az pedig egyet jelent a "múló szerelemmel" :S
Én azt mondom 24 óra. Ha 24 óra elteltével nem érem el semmilyen formában akkor már el szoktam kezdeni aggódni.
Minden nap beszélünk valamilyen formában, mióta összejöttünk (4hónap).A legtöbb talán 1-2 nap volt, de akkor még nem jöttünk össze, csak ismerkedtünk ez tartott olyan hónapig, elõtte meg nem beszéltünk mert nem ismertük egymást.
én még nem lakom együtt párommal, de minden nap beszélünk, ha nem is telefonon de msnen mindenképp... rosszul vagyok ha sokáig nem jelentkezik mert azthiszem hogy baj van. de ha veled ez van akkor csörögjél már rá hogy hol van!!
A kérdező hozzászólása: persze egyik fél mondjuk éjszakás, másik délutános, de egy városban laknak. Fél éve együtt....
Nálunk is a leghosszabb idõ, amíg semmilyen formában , sms-ben sem beszéltünk egymással, az 1 nap volt. Bevallom, amikor ez elõször elõfordult, kicsit aggódtam, de aztán rájöttem, hogy nincs ebben semmi. Ha néha napján kimarad egy nap, azt még túl lehet élni :) Egyébként tényleg olyan hülye gyerekes dolog ez a taktikázás. Ha beszélni szeretnél vele, ne várd, hogy õ hívjon, hívd csak fel te, hiába õ a "soros"... Ezen az "egyik nap én hívom, másik nap õ hív" szabályon eleve rosszul vagyok :D Bár ez nem rád vonatkozik, csak úgy írtam. Szóval ha aggódsz érte, vagy csak hallani akarod hangját, hívd csak föl! Örülni fog neki :) A válasz írója 62%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: ma 08:18 A te kommentedbõl lerí a féltékenység... Nyilván nincs barátnõd/barátod, és csak szeretnél te a szerelmeddel percekig csevegni a semmirõl telefonon. Ha egy pár minden nap beszél egymással telefonon, akkor nyilván nem világmegváltó témákról dumálnak, hanem sokszor apró semmiségekrõl, amikben egyáltalán nincs semmi rossz. És talán azért mert az ember egyetemista, és uram bocsá' még szerelmes is, nem lesz tõle egy gyépés idióta. Az meg alapból jellemzõ egy pár fiatalra, hogy órákat lógnak a telefonon és nyávognak, de mi az összefüggés a szerelem és e között?!
ma 10:30: Az eszedbe se jut a nagy szerelemtõl, hogy esetleg nekem dolgom lenne és én vagyok a szenvedõ alany? De természetesen én vagyok a féltékeny, meg nekem nincs senkim. Ezt megállapítottad egy HSZ-bõl. Grat. ma 09:54: nagyon szépen leírtad a dolgokat. Érdekes módon az utánad lévõk megint jöttek evvel az egy napos dologgal. Gondolom akkor kiteszi az egész napjukat ez az agyalás. Nagyon izgalmas emberek lehetnek. Én kerülöm az ilyeneket.
Elhamarkodott volt a kérdésen elmosolyogni, a nagyon okos hozzászólások képesek fokozni azt. :] Válaszolók, elsõsorban felétek: Ezt a 24 órát, így órára kiszabva, meg eleve ezt az egy napot felejtsétek már el. Magazinon felnõtt tinilányok és csoportba vert barátnõin lógó "ez nõcis dolog" lányok akarnak MINDENRE szabályt húzni - 24 órás törvény, elsõ randi csók szabálya, randevú tanácsok, így és úgy tedd, ilyenkor 3 napot várj, olyankor 4 napot, ésatöbbi ésatöbbi. Megértem hogy minden nõnek (és feminin gondolkodású krapeknak) ez a mániája, az örökös praktikázás az egyenes út helyett... de ezt ne, kic¹e¹ztek a másikkal. Alapvetõen igaz, hogy minden emebrnek más az élete. Nincsenek erre szabályok. Nincsenek praktikázgató törvények. Egész egyszerûen azért, mert ármi közbejöhet: lehet az ember leharcolt, álmos és tompa is félig már álomban a saját bejárati ajtaja lábtörlõjén amíg a kulcsokat keresi; ugyanígy lehet valami miatt iszonyatosan a plafonon, ideges, görcsös és mint ilyen pikért - egyik esetben sem túl szórakoztató és/vagy érdemleges az a párbeszéd vagy rákeresés a másikra, tapasztalatból tudom, lehetsz te felvilágosult buddha is leszedálva, akkor is vannak akik így is képesek felidegesíteni - a végtelenségig nyújtott hosszú, lefárasztó napokról pedig nem is beszélve. Egész biztos a hülyét megkapnám, ha mostani barátnõm egyetlen kivételesen kihagyott nap után máris rugózni kezdene ezen, aggódna és kombinálna, vagy ami a legrosszabb, feljönne ide és vadidegen emberekre bízná a saját magánéletének kezelését. (Nem tanácsokat szedni, vagy mások tapasztalatát mérlegelni, mert az rendjén van... hanem az Õ életüket a SAJÁT életére érvényesíteni, és megfogadni, akármilyen sztereotíp vagy elvakultan szubjektív maszlag is az) Ha 3-4 napig nem jelentkezik, HOLOTT amúgy szokása, a felvetésed érthetõ. Több mint jogos, és az elsõ lennék aki aggódás szelét suhintaná feléd a válaszával. De EGYETLEN nap miatt, amikor bármi közbejöhet? :] Elnyúzott kizsigerelõ napja mindenkinek lehet, mérlegeld hogy zajlana a párbeszéd, és hogy az odavetett "Szia rossz napom van majd holnap" SMS vagy e-mail mennyire nyugtatna meg és mennyire is lenne elég neked. Ez a 24 órázás pedig külön vicc válaszolók, nagyon vonzónak kell lenned, vagy a párodnak nagyon igénytelennek belsõ értékrendben, hogy hosszútávon elviselje az ilyen mizériátokat, és állandóan pátyolgasson, nyugtatgasson és/vagy engeszteljen a semmiért.
ma 00:48: Jaja, pont a buszon szoktam megfigyelni a szerelmes fiatlaokat. Magukkal semmit nem tudnak kezdeni (talán zenét hallgat még némelyik, de olvasni nem tudnak, nem is akarnak, nem is érdeklõsnek másiránt sem, ergo a beszélgetésre képtelenek) és órákat telefonálnak a szerelmükkel. Szoktam hallgatni. Huszonéves egyetemisták és megrekednek a kuc-kuc szintnél. A semmirõl beszélgetnek, a nyavajgás, a "jajj ne má" és tsai.
Hát, nekem is max 1 nap lenne elfogadható, de akkor már eléggé aggódnék, és én hívnám fel a nap végén... Mi 3 év vagyunk együtt, de egy nap többször is telefonálunk, általában a barátom reggel is felhív, hogy jó reggelt kívánjon, aztán estefelé, hogy meséljünk egymásnak, hogy mi volt aznap, aztán lefekvéskor is mindig jó éjt kívánunk 1másnak telefonban... Nekem már az is nagyon fura lenne, ha mondjuk délután 5ig semmi életjelet nem adna :O Bár gondolom ha nem egyetemre járnánk, hanem dolgoznánk, akkor más lenne a helyzet, szóval az én válaszom annyira nem mérvadó :$ 20/L
A kérdező hozzászólása: ja, max sms t írnak egymásnak közbe, vagy e mail :)
A kérdező hozzászólása: akkor jó, mert az én páromnál max egy nap a határ, fõleg hogy most délutános vagyok, õ meg éjszakás, este melózik, reggel játszik gépen, meg felhív telefonon, utána eszik, alszik kb én is így vagyok vele bár õ sokkal többet hív mint én õt :)
A kérdező hozzászólása: :) Csak írtam levelet tegnap és nem válaszolt. Bár lehet nem olvasta még. Igaz ma összefutottam vele mûszakváltáskor. De van hogy naponta 3-4 szer hív, csak mikor ritkábban látjuk egymást ahoz képest az fura :) de biztos fáradt mer fogdokihoz is kellett mennie.
A kérdező hozzászólása: szerintem is egy napnál több már fura lenne
00:48-as vagyok. Fõleg az írásomra reagálóhoz szólnék. Nálunk egyáltalán nincs arról szó, hogy elvárnánk a másiktól, hogy keressen, vagy folyton hívogatnánk egymást. Ha utazok, általában olvasok /fõleg a tankönyveimet/, vagy ismerõsökkel beszélgetek. Napközben sem szoktam hívogatni a barátomat. Nem szoktunk a semmirõl beszélgetni, mindegyikõnk mesél a másiknak, hogy mi történt vele aznap. Lehet, hogy ebben van olyasmi, ami a másik számára nem olyan érdekes, de mindketten meghallgatjuk a másikat. Ha pedig valamelyikõnk nem ér rá épp, akkor szól, hogy majd késõbb visszahív. Nincs benne semmi kényszer, vagy szabály, hogy mikor kell beszélnünk, hogy mindennap kell beszélnünk, egyszerûen felhívjuk egymást elmesélni mi volt aznap, mert szeretjük megosztani a szerelmünkkel, és szeretjük hallani, vele mi volt, és jó hallani a másik hangját pl. ébredés után, vagy lefekvés elõtt. Nem tudom, mi baj van ezzel. És ez nem valami 2hetes dolog, nálunk 3 éve így megy. Csak azért írtam, hogy kb egy nap már aggasztana, mert a 3 év alatt nem volt olyan nap, hogy ne beszéltünk volna és igen, ha most ilyen lenne, akkor aggódni kezdenék, mert megszoktam, hogy mindig így van, és furcsa lenne, hogy mégsem. Mellesleg össze- vissza hívjuk egymást, épp akinek elõbb eszébe jut, szóval ha nem keres, felhívom én. Akkor kezdenék aggódni, ha nem is venné fel, és sehogy sem tudnám utolérni és nem is jelezne valahogy, hogy nem lesz elérhetõ.

Orrcseppet mennyi idő volt maximum amíg használtad a babádnál? Mert 5-7 nap van ráírva, de ha még nem gyógyult meg teljesen, akkor mégis mit csináljak, nem kap levegőt az orrán, és nem tud aludni, ha alvás előtt nem cseppentek neki

15 hónapos a lányom, valaki járt már így?

Legjobb válasz: nekünk azt mondta a gyermekorvos,h.ilyen esetben váltani kell, másik orrcseppet kell használni. 7napig mehet az 1ik, 7napig a másik fajta. nem tudom,h.most milyet használtok. de szerintem nyugodtan telefonálj be és kérdezd meg. mi a nasivint szoktuk használni, utána receptre írnak fel másikat.

nekünk azt mondta a gyermekorvos, h.ilyen esetben váltani kell, másik orrcseppet kell használni. 7napig mehet az 1ik, 7napig a másik fajta. nem tudom, h.most milyet használtok. de szerintem nyugodtan telefonálj be és kérdezd meg. mi a nasivint szoktuk használni, utána receptre írnak fel másikat.
az otrivin gyermekorrcsepp is vény nélküli. ha most nasivint használsz, akkor válts otrivinre.
A kérdező hozzászólása: Most Nasivint használunk, akkor veszek másfajtát, köszönöm! Egyébként egész nap nem okoz gondot, csak mikor fekszik, alszik, akkor összegyûlik az orrában és felébred rá...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!