Találatok a következő kifejezésre: Mennyi az idő miután orvoshoz (3 db)

Mennyi az az idő miután orvoshoz lehet fordulni ha nem jön össze a baba?

Mi lassan 1 éve próbálkozunk de még mindig semmi

Legjobb válasz: Akkor már nyugodtan mehettek dokihoz!Sok sikert és még több kitartást!!!!!!

Akkor már nyugodtan mehettek dokihoz!Sok sikert és még több kitartást!!!!!!
már mehetek mire megnéznek titeket eltelik még 1 év
Doki! De még mielõtt minden hülyeségre rábeszélne benneteket, elõtte kérj egy progezteron szint mérést, nézzék meg, hogy van-e ovulációd, ha van, akkor meg lehet nézni, hogy átjárható-e a petevezetéked, ha igen, akkor a férjed spermáját is nézzék meg. Ha minden ok, akkor hidd el, hogy csak a psziché játszadozik, egyébként az egy év nem idõ, még bármi lehet, ha 2 évet írtál volna, én akkor lennék csak elkeseredve, de azt is csak kicsit, mert van megoldás, csak meg kell találni az okot!!!! Nagyon sok siker a babához!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a bátorítást!remélem hamarosan össze jön!!próbálok nem görcsölcsi rajta!
Szerintem is irány a doki! És igaza van az utolsó válaszolónak! Lehet, hogy pszihésen van "gond"! Szerintem nem lesz gond! Kitartást! Én szorítok nagyon! A dokit meg szerintem jól válaszd meg! Nem árt ha lelkiismeretes! Sok sikert! :) :) :)
Azt szokták mondani, hogy fél év alatt 50 % az esély, 1 év alatt 80% az esély a teherbeesésnek. És másfél év a vízválasztó. De 1 jó tanács: ne görcsölj, ha nem jöön össze. Mi a párommal okt. óta próbálkoztunk. Tele voltam feszültséggel, hogy talán most sikerült, aztán semmi. És akkor eldöntöttem, hogy nem aggódok ezen, ha jönni akar, úgyis jön. És 10 hetes vagyok. :-) Kitartást, és türelmet kívánok.
A kérdező hozzászólása: Gratulálok nektek a babócához!!!Ez fantasztikus érzés lehet!!
A véletlenszerû sex-el csak a párok 20 %-ának jön össsze, az én dokim azt mondta. A próbálkozás az azt jelenti, hogy 1, 5-2 naponta együtt vagytok a pároddal a 11-25 mapig. Ha ez nem így van, akkor próbálkozás sincs igazán, csak a véletlenre bízzátok a terhességet. Aminek az esélye elég kevés. Sok sikert a továbbiakban!!
Ki kell, hogy adja neked.
stimmel A végbizonyítvánnyal együtt kiadják.
A kérdező hozzászólása: Tehát miután megkapom, majd a bizonyítványt azzal együtt ezt is megkapom?
A kérdező hozzászólása: És az osztályfõnöknek adja oda automatikusan vagy nekem kell elkérnem?
Nem kell kérni, az osztályfõnökön keresztül megkapja mindenki. Nagyon izgalmas lesz végignézni benne a sokéves fejlõdésedet. :) Hogy miket nyilatkoztál, mi leszel, ha nagy leszel... :) Vicces.
A kérdező hozzászólása: Értem, köszönöm szépen! :)

Ha elmegyek az orvoshoz akkor az általa felírt hormonnak van e vmilyen mellékhatása? /Pl. Szőrösödés/Mennyi idő után estetek teherbe miután kaptatok hormonkezelést? Először a háziorvoshoz kell menni v. egyenesen a nőgyógyászhoz?

Szeptemberben lesz 1 éve hogy nem jön össze a baba. A n?t vagy a férfit vizsgálják meg el?ször hogy melyiknél van a baj? Az andrológusnál kell spermát levenni? Ha ott nem sikerül az idegességt?l akkor mi a teend??

Legjobb válasz: Mellékhatás nem mindenkinél van,nálam szõrösödés,pattanások,hajhullás,látásgyengeség,hízás-fogyás, pattanások,zsíros bõr.Egyenesen a nõdokihoz menjél.Általában a nõvel kezdik de kérheted,hogy a párodat is vizsgálja meg egy urológus.Ne idegeskerj ennyire nem biztos,hogy nem sikerül.Nekünk is nagyon nehezen jött össze,de sikerül a 2. hormonos hónapban,de én sok gyógynövényt is alkalmaztam.Kitartás,ne add fel és nagyon fontos a türelem.

Mellékhatás nem mindenkinél van, nálam szõrösödés, pattanások, hajhullás, látásgyengeség, hízás-fogyás, pattanások, zsíros bõr.Egyenesen a nõdokihoz menjél.Általában a nõvel kezdik de kérheted, hogy a párodat is vizsgálja meg egy urológus.Ne idegeskerj ennyire nem biztos, hogy nem sikerül.Nekünk is nagyon nehezen jött össze, de sikerül a 2. hormonos hónapban, de én sok gyógynövényt is alkalmaztam.Kitartás, ne add fel és nagyon fontos a türelem.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!