Találatok a következő kifejezésre: Mennyi az idő miután (51 db)

Mennyi az az idő miután orvoshoz lehet fordulni ha nem jön össze a baba?

Mi lassan 1 éve próbálkozunk de még mindig semmi

Legjobb válasz: Akkor már nyugodtan mehettek dokihoz!Sok sikert és még több kitartást!!!!!!

Akkor már nyugodtan mehettek dokihoz!Sok sikert és még több kitartást!!!!!!
már mehetek mire megnéznek titeket eltelik még 1 év
Doki! De még mielõtt minden hülyeségre rábeszélne benneteket, elõtte kérj egy progezteron szint mérést, nézzék meg, hogy van-e ovulációd, ha van, akkor meg lehet nézni, hogy átjárható-e a petevezetéked, ha igen, akkor a férjed spermáját is nézzék meg. Ha minden ok, akkor hidd el, hogy csak a psziché játszadozik, egyébként az egy év nem idõ, még bármi lehet, ha 2 évet írtál volna, én akkor lennék csak elkeseredve, de azt is csak kicsit, mert van megoldás, csak meg kell találni az okot!!!! Nagyon sok siker a babához!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a bátorítást!remélem hamarosan össze jön!!próbálok nem görcsölcsi rajta!
Szerintem is irány a doki! És igaza van az utolsó válaszolónak! Lehet, hogy pszihésen van "gond"! Szerintem nem lesz gond! Kitartást! Én szorítok nagyon! A dokit meg szerintem jól válaszd meg! Nem árt ha lelkiismeretes! Sok sikert! :) :) :)
Azt szokták mondani, hogy fél év alatt 50 % az esély, 1 év alatt 80% az esély a teherbeesésnek. És másfél év a vízválasztó. De 1 jó tanács: ne görcsölj, ha nem jöön össze. Mi a párommal okt. óta próbálkoztunk. Tele voltam feszültséggel, hogy talán most sikerült, aztán semmi. És akkor eldöntöttem, hogy nem aggódok ezen, ha jönni akar, úgyis jön. És 10 hetes vagyok. :-) Kitartást, és türelmet kívánok.
A kérdező hozzászólása: Gratulálok nektek a babócához!!!Ez fantasztikus érzés lehet!!
A véletlenszerû sex-el csak a párok 20 %-ának jön össsze, az én dokim azt mondta. A próbálkozás az azt jelenti, hogy 1, 5-2 naponta együtt vagytok a pároddal a 11-25 mapig. Ha ez nem így van, akkor próbálkozás sincs igazán, csak a véletlenre bízzátok a terhességet. Aminek az esélye elég kevés. Sok sikert a továbbiakban!!

Lányok? ! Miután egy pár öszejött, azután mennyi kb. az az ideális vagy normális idő miután egy lány lefekszik a barátjával?

Kicsit hülye a megfogalmazás, szóval te mennyi id?t várnál a sexel, röviden :D

Legjobb válasz: Fiú vagyok, de erre válaszolnék. Én úgy gondolom, hogy ezt az idõt nem lehet meghatározni, vagy átlagolni. Minden lány akkor fekszik le (vagy legalábbis akkor kellene lefeküdniük egymással), ha mindketten készen állnak rá, és úgy érzik, eljött az ideje.

Fiú vagyok, de erre válaszolnék. Én úgy gondolom, hogy ezt az idõt nem lehet meghatározni, vagy átlagolni. Minden lány akkor fekszik le (vagy legalábbis akkor kellene lefeküdniük egymással), ha mindketten készen állnak rá, és úgy érzik, eljött az ideje.
egyéntõl függ, de talán kicsit a kortól is. vagy inkább attól, hogy mennyire vagytok tapasztaltak. 16-17 évesen még egyértelmû, hogy várni kell pár hónapot, hiszen kb azt sem tudod, mibe vágsz bele (még akkor is, ha azt hiszed - énis azt hittem :) ), de késõbb, idõsebb korodban, idõsebb fiúkkal/férfiakkal már nem fogtok várni egy percet sem :) de ez így lesz természetes, és senki nem fog szajhának nézni. csak mindig tudd, hogy mit csinálsz, az a legfontosabb.
sztem is min.3hónap. hadd becsüljön, hadd küzdjön! ha kitartó és télleg szert akkor 5hónapot is kibir de az már sz.emétség :D
Én 19 voltam, õ 20. Nekem õ volt az elsõ olyan téren (persze próbálkoztam már másokkal is de nem feküdtem le senkivel)neki már volt pár féléves kapcsija. Fél évet várt rám, nem akarta hogy elkapkodja, türelmes volt amiért az életem végéig hálás vagyok érte. Ezzel éreztette hogy tisztel õszintén szeret, nem csak megkapni akar. Öt évig voltunk utána együtt, sajna 4 éve szakított mert még élni akart. Az életem vitte magával és a lelkem egy részét, azóta sem találok ilyen tiszta becsületes srácot és tudom szeret még mindig de már nem vagyok elég neki. A mostani barátommal három hónap után feküstem le, én megvárattam hogy ha csak skalpvadász akkor úgyis lekopik. Azóta is együtt vagyunk. Szerintem kell 2-3 hónap, hadd küzdjön és teljesítsen, akkor fog tisztelni.
Szia! Szerintem ezt így nem lehet meghatározni. Embere válogatja, ki mennyit akar/tud várni vele. Akkor kell a szexnek megtörténni, amikor már mindkét fél akarja, és késznek érzi rá magát. Ha az egyik, vagy mindkét fél szûz, úgy tán kicsit lassabban megy a dolog. De ha minden rendben a két fél közt és szeretik egymást, akkor néhány hónapnál többet nem kell várni szerintem. L/21
Annó elhatároztam, hogy 3 hónapnál elõbb nem adom meg magam, de elsõ barátommal sosem éreztem, hogy készen állnék rá, így a 8 hónap alatt nem volt sex. Aztán volt olyan is, hogy még mindig úgy gondoltam, min. 3 hónap, és 12 nap után lefeküdtem vele XD Úgy éreztem, hogy nem fog átejteni, és kívántam is. Már 3 éve együtt vagyok vele :) 19/L
ez nem meghatározható. amikor mind2en úgyérzik h itt az ideje. ezért kell sokat beszélgetni, h mind a 2en tudják h mikor van itt az idõ.
Általában kb 2 hónap. De a jelenlegi páromnál éreztem, hogy Õ lesz az igazi, így 2 hét volt. Azóta menyasszony lettem.:)
én 3-4hónap
Már ne haragudj: aki tájszót használ, az tudja magáról, hogy most tájszót használ, és ne akkor szembesüljön vele, hogy az ország 80%-a másképp mondja ezt, és nem ismeri, ahogy õ mondja... Amúgy meg szerintem ronda.
Bocs', nem ide akartam ezt írni.
Egyetértek azzal, aki ezt korhoz kötötte. 17-18 évesen még én sem ugrottam bele semmibe túl korán, eltelt fél év is az elsõ csók és az elsõ sex között. Most ha minden jól megy, akkor elsõ randi után egy csók elcsattanhat, a harmadik negyedik randin meg simán mehet a sex is. De már tapasztaltabb vagyok sokkal, tudom mit akarok, és nem csalódom mostanában többször, mint a kivárásos idõszakomban. 27/L
Max. egy óra. Különben csá.
Én a mostani kapcsolatomban 3-szor 4-szer találkoztam a pasival, ami nem randinak számított, az elsõ radin csókolóztunk, és utána a harmadik randin jött a szex, de elég nehéz volt kibirni. :) 26/L

Írható CD/DVD (minkettő) esetében mennyi az az idő amit kibírnak, miután rá lett valami írva!?

Például egy CD-t teleírom zeneével, hány évig bírja kb??DVD esetében pl filmek vagy képek??

Legjobb válasz: cd- nél még nem tapasztaltam, hogy olvashatatlanná vált volna idõvel (7- 8 éves cd esetében sem), de dvd- vel bizony már jártam úgy, hog fél év múlva sem lehetett olvasni (pedig nem noname "márka" volt)

cd- nél még nem tapasztaltam, hogy olvashatatlanná vált volna idõvel (7- 8 éves cd esetében sem), de dvd- vel bizony már jártam úgy, hog fél év múlva sem lehetett olvasni (pedig nem noname "márka" volt)
Függ az írás sebességétõl is. Lassan írj, tovább tart, igy is, úgy is.
Ez erõsen márkafüggõ és márkán belül is eltérnek az értékek. Nézd meg a gyártók honlapján.
Szerintem ha nem éri külsõ behatás akkor korlátlan ideig, de ha csikaródik, nagy a hõingás stb., akkor lehet hogy elhasználódik.


ha kuldesz uzenetben kepet a vezerlesrol megmondom.

Mennyi ideig faj az ujjam miutan leveszik a gipszet? Tapasztalat?

Tegnap szedtek le a gipszemet, a huvelykujjamat tortem el, es meg mindig faj. Nem tudom behajlitani es nem tudok fogni vele. Mennyi ido utan javul a helyzet? Persze az izmaimat nem hasznaltam 4 heti szoval kell oket tornaztatni.

Legjobb válasz: Normális, nekem gyógytornára is kellett utána járnom, mert nem hajlott be egyáltalán szinte. Egy éve tört el (gyûrûsujjam), de most sem hajlik be rendesen nekem.

Normális, nekem gyógytornára is kellett utána járnom, mert nem hajlott be egyáltalán szinte. Egy éve tört el (gyûrûsujjam), de most sem hajlik be rendesen nekem.
Nekem miután leszedték a sínt az ujjamról ( letört egy pár centis csont) hetekig fájt, aztán szép lassan elmúlt. És front érzékeny lett.

Lányok/Fiúk! Akikhez vissza akart menni az exe miután szakított, mennyi idővel a szakítás után tette ezt?

Milyen volt közben a viszonyotok? Mit mondott? Visszafogadtátok?

Legjobb válasz: Én nem fogadtam vissza és nem volt jó a viszonyunk! és úgy Kb 2 héttel a szakítás után jött könyörögni hogy fogadjam vissza!

Én nem fogadtam vissza és nem volt jó a viszonyunk! és úgy Kb 2 héttel a szakítás után jött könyörögni hogy fogadjam vissza!
Mi sem passzoltunk igazán össze, és kb. 2hét után jött nekem is könyörögni, de leráztam szépen! Megmondtam h hagyjon a csába :D és élje õ is a saját kis életét!
elsõ vagyok. Szerintem tök értelmetlen újra összejönni utána mert okkal szakítottunk ahogy mindenki más! csak mindenki más okok miatt!
másfél év után jutottam eszébe :D
4 hónap után. Megbocsátottam, mert nagyon szerettem. És 2 éve vagyunk újra együtt, és minden sokkal jobb. :)
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! És utolsó, addig hogy viszonyult hozzád? Volt közben más párotok?
Volt, de csak ilyen futó. Szinte egyáltalán nem beszélgettünk azalatt a 4 hónap alatt. Max. 3-szor... Szerettem volna barát maradni Vele, de nem sikerült, mivel többet éreztünk a barátságnál, így teljesen hanyagoltuk egymást. Végülis rájöttünk, hogy együtt volt a legjobb. :)

A fog. Gátló beszedése után mennyi az az eltelt idő, miután nem kell aggódnom, hogy felszívódott-e a hatóanyag, ha megy a hasam?

Most kezdtem el szedni, és a papírján az van, hogy súlyos hasmenés 3-4 órán belül lecsökkenti a hatását. Valóban csak 3-4 óra? Nektek volt ezzel kapcsolatban tapasztalatotok?

Legjobb válasz: szerencsére nem,de ha az van a betegtájékoztatón,akkor annyi

szerencsére nem, de ha az van a betegtájékoztatón, akkor annyi

Ha elvesztettem a TAJ kártyámat mennyi idő után kapom meg az újat miután igényeltem vagy azt ott helyben odaadják?

Legjobb válasz: Rögtön megcsinálják, kétezer forint, ki kell tölteni egy ûrlapot, amit a neten is megtalálsz az oep-nél, és vinni kell a szmélyit meg a lakcímkártyát.

Rögtön megcsinálják, kétezer forint, ki kell tölteni egy ûrlapot, amit a neten is megtalálsz az oep-nél, és vinni kell a szmélyit meg a lakcímkártyát.
A kérdező hozzászólása: köszi szépen!:)
Ha a réginek meg van a száma, évekig-évtizedekig elvegetálhatsz az új nélkül is. Nem a cetli a lényeg ugyanis, hanem a szám mögött álló jogosultság.
3-4 nap ami belefér szerintem.
ha akarna valamit hamarabb keresne mint 3-4 nap bár egyes pasik nem fognak, mert pasik én a fiúkra szavazok
hát ha minden megtörtént, az nem jeleni azt hogy keresni is fog...fõleg ha túl hamar történt! ezt hívják egy éjszakás kalandoknak!
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat!

Mennyi időt várjak az első szexszel, miután összejöttetek egy sráccal?

Õ húsz éves, én 16 vagyok. Õ már nem szűz, én még igen. Mennyi ideig húzzam, hogy azért neki is jó legyen, ne ne adjam magam olyan könnyen?

Legjobb válasz: A kérdés javítva: Mennyi idõt várjak az elsõ szexszel, miután összejöttem egy sráccal?

A kérdező hozzászólása: A kérdés javítva: Mennyi idõt várjak az elsõ szexszel, miután összejöttem egy sráccal?
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat!
16vagyok a pasim 17 10 hónapja vagyunk együtt és még nem feküdtünk le.nem éreztem megfelelõ hangulatot és õ ezt tökéletesen megérti.nem kell rohanni csak amikor te jónak érzed .
szerintem legalább fél évet
én 3 hónapot javasolnék. a személyes történetem: 3 hónap után engedtem kézzel/szájjal dolgokat tehát pettingeltünk, de a teljes szexet csak 8 hónap után. persze jobb, ha te nem húzod addig, de leírom, hogy van ilyen is.:) 16L
Fiatal vagy még, 17-18 évesen bõven ráérsz erre, egyébként meg majd érzed mikor jött el az idõ. viszont, ha nem akarsz melléfogni tanácsos jól megismerni a másikat, amire 1-2 hónap nem elegendõ.
24 órát max.
*leszel
Attól még a többi lány nem lesz másabb. HA korábban, nem leszel ribi, ha késõbb, nem leszek cinkes. Ebbõl látszik, milyen gyerek felfogású a 15+ tini...most le lehet szólni, de ez tényleg az. Hozzák példának, hogy a középkorban már 14 évesek anyák voltak, de ahhoz nem csak a lábukat tették szét, hanem gyereket neveltek, fõztek, mostak.
Még szûz vagy. Szóval, mikor késznek érzed rá magad.
Én is bõ egy hónapot.
Én 1 hónapot.:)
A kérdező hozzászólása: Nem, de kicsit segítene, ha néhány lány leírná mennyit várt....Nem kértem h mondd meg mikor!
487 órát
Amikor készen állsz rá basszus, ha azt mondom kövi hóna, akkor szétteszed a lábad?
5 év


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!