Találatok a következő kifejezésre: Mennyi az homerseklet a baba (2 db)

Mennyi az idealis homerseklet a baba szobaban?

Konyvek alapjan 21,22fok de en fazom mikor bemegyek a szobaba.Ugy hogy nalunk most 25fok van. Bar meg most sem tunik tul melegnek de szerintem idealis.Remelem nem artok vele a babanak.

Legjobb válasz: szerintem a túl meleg nem tesz jót senkinek. inkább legyen kicsit hûvösebb, mert megfázásból meg lehet gyógyulni, a levegõten meleg (szerintem) kezdvez a bölcsõhalálnak - bár nem akarlak riogatni. Persze, hogy fázol, ha 25 fokból bemész a 21-be. nálunk amikor megszületett a fiam 18-max 20 fok volt a lakásban, a kiságy magasságában. Nem kell pucéran altatani, egy két réteg ruha mindig lehet rajta. akkor kell talán kicsit melegebbre fûteni amikor már mászkál a földön, mert ott mindig hidegebb van. Szeritnem, ha az ágya magasságában túl meleg van, amikor majd leteszed a földre 1) vagy megfázik 2) elviselhetetlenül melegre kell majd fûtened a lakást. másfél éves anyukája

szerintem a túl meleg nem tesz jót senkinek. inkább legyen kicsit hûvösebb, mert megfázásból meg lehet gyógyulni, a levegõten meleg (szerintem) kezdvez a bölcsõhalálnak - bár nem akarlak riogatni. Persze, hogy fázol, ha 25 fokból bemész a 21-be. nálunk amikor megszületett a fiam 18-max 20 fok volt a lakásban, a kiságy magasságában. Nem kell pucéran altatani, egy két réteg ruha mindig lehet rajta. akkor kell talán kicsit melegebbre fûteni amikor már mászkál a földön, mert ott mindig hidegebb van. Szeritnem, ha az ágya magasságában túl meleg van, amikor majd leteszed a földre 1) vagy megfázik 2) elviselhetetlenül melegre kell majd fûtened a lakást. másfél éves anyukája
szia, én voltam az eslõ válasz is. szerintem túl melegben nem is lehet igazán aludni. a megfázás nem hõmérséklet kérdése, az biztos, hogy valami vírus (a hideg maximum katalizálhatja, az ilyesmit, mert hidegben legyengülhet az immunrendszere az embernek, de egy két hónapos babának még nem tejes az immun rendszere amúgy sem, így inkább a vírusoktól kell óvni mint a hõmérsékletektõl). Valahol össze szedtétek, vagy boltban, vagy valaki felhozta nektek, és õ észervételenül elkapta. Arra figyelj, hogy az orr járatai legyenek tiszták, ha kell többször is "porszívózzátok" és fújjatok bele sterimare-t - nálunk ez bevált. és legyen párás a levegõ 40-60% a babaszobában amikor meleg van, ez kifejezetten fontos.
Azt nem tudom mi az ideális, de nálunk 23-24 fok van.Íg a babát nem kell nagyon beöltöztetni, és még sinc tul meleg.
A kérdező hozzászólása: Koszonom a valaszokat!3 napja nathas a baba es rafogtam hogy a 21 22fokos szobatol. De az biztos hogy jobbat alszik amiota nincs 25fok:)
http://erezdmagadotthon.hu/babaszoba/idealis-homerseklet-bab.. 18-20 fok, éjjelre akár kevesebb. Fürdéshez 23-24.

XFX 7870 Black Edition (ghz edition) -nak mennyi az üzemi hőfoka, és mennyi a maximum hőmérséklet, amit még bír a kártya, és nem lesz baja?

Most játszottam a Grid 2-vel fullon, és 79°C volt a kártya.Ez sok?

Legjobb válasz: Hát sok. 70 fölé nem kéne menni.

Hát sok. 70 fölé nem kéne menni.
Fontos a ház szellõzése is! Milyen házad van? Hány ventivel?
A kérdező hozzászólása: Valami SuperCase. És nem tudom hány venti van. Megláttam, kinyomtam a gamet és rögtön lement 30-40re.
Hát persze, mert nincsen terhelés alatt. Vedd le a ház oldalát!
Leveszed a ház oldalát és meglátod hogy hány venti van...
A kérdező hozzászólása: Valahogy be tudom állítani a ventilátorok sebességét? (videókártyán.)
amd vision engine control center-ben betudod álltani a ventik sebességét ha az over drivot engedélyezed :D
Szia! Ha tudsz rakni egy ventilátor, ami a kártyára fújja a levegõt sokat segíthet! Nekem HD5850-es VGA-m van és 80 fok köré is elmászott sokszor a hõmérséklet, ventilátor felszerelése után 72-74 fok MAX.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek. Esetleg aki írta, hogy hogy lehet a ventik sebességét állítani, leírná pontosan? És hogy mennyire ajánlott állítani?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!