Találatok a következő kifejezésre: Mennyi az homerseklet a (23 db)

XFX 7870 Black Edition (ghz edition) -nak mennyi az üzemi hőfoka, és mennyi a maximum hőmérséklet, amit még bír a kártya, és nem lesz baja?

Most játszottam a Grid 2-vel fullon, és 79°C volt a kártya.Ez sok?

Legjobb válasz: Hát sok. 70 fölé nem kéne menni.

Hát sok. 70 fölé nem kéne menni.
Fontos a ház szellõzése is! Milyen házad van? Hány ventivel?
A kérdező hozzászólása: Valami SuperCase. És nem tudom hány venti van. Megláttam, kinyomtam a gamet és rögtön lement 30-40re.
Hát persze, mert nincsen terhelés alatt. Vedd le a ház oldalát!
Leveszed a ház oldalát és meglátod hogy hány venti van...
A kérdező hozzászólása: Valahogy be tudom állítani a ventilátorok sebességét? (videókártyán.)
amd vision engine control center-ben betudod álltani a ventik sebességét ha az over drivot engedélyezed :D
Szia! Ha tudsz rakni egy ventilátor, ami a kártyára fújja a levegõt sokat segíthet! Nekem HD5850-es VGA-m van és 80 fok köré is elmászott sokszor a hõmérséklet, ventilátor felszerelése után 72-74 fok MAX.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek. Esetleg aki írta, hogy hogy lehet a ventik sebességét állítani, leírná pontosan? És hogy mennyire ajánlott állítani?

Egy számítógépnek mennyi az átlag, és mennyi még az a hőmérséklet, amit még el lehet fogadni?

Van a google desktopon egy gép statisztika mér?, és ott általában 39-40 C volt a gépem, amit még zölddel mutatott. Most már 43 a géph?mérséklet, és már barnássárgával jelzi ki az infót, lehet ezzel valamit csinálni (nem tudom hogy a géppel vagy a programmal van e a baj)? Szerintem 4-5 órája lehet bekapcsolva a gépem, és semmi terhel?t nem futattam vele, végig torrent megy, meg már tegnap is 42 C volt, amit úgyszintén barnássárgával mutatott. Köszönöm az értelmes válaszokat!

Legjobb válasz: Ne kapj rögtön frászt! Elõször is ellenõrizd, hogy a lakás hõmérséklete emelkedett-e, a ventillátor nem kapta-e tele magát porral, a hûtõbordák nem porosodtak-e. (Nálunk egy kõmûvesmunka után volt hasonló, rájöttem, hogy amíg poroltunk ment a gép, úgyhogy ki kellett takarítani és kész... Ijedtemben plusz ventillátort is vettem.) Ha mindez oké, és nem az amúgy is melegedõ idõjárás miatt van, akkor kezdj el utánanézni a gyártó weboldalán, hogy mennyi a tûréshatár. (alaplap, processzor, videokártya) és használj inkább valami profi programot, mert az ilyen mindenkinek minden gépére tökéletes programokat én nem annyira szeretem. Egyébként ez olyan kismértékû emelkedés, hogy nem aggódnék miatta. Meg a gép minden rezdülésére sem kell azonnal ugrani, szóval nyugi. Ha minden lehetõséget kizártál, akkor is további emelkedések, és a piros mezõbe költözés kell ahhoz, hogy egy szervíz szóba álljon veled, és akkor is valószínûleg azt mondják vegyél egy ventillátort, amitõl jobban zúg a gép... (Ha az én gépemmel történne, levenném az oldalát és megnézném megnyugszik-e, ha igen visszatenném addig amíg tartós és komoly emelkedést nem produkál...) Nem tudom ez segített-e... Üdv: Tornádó

Ne kapj rögtön frászt! Elõször is ellenõrizd, hogy a lakás hõmérséklete emelkedett-e, a ventillátor nem kapta-e tele magát porral, a hûtõbordák nem porosodtak-e. (Nálunk egy kõmûvesmunka után volt hasonló, rájöttem, hogy amíg poroltunk ment a gép, úgyhogy ki kellett takarítani és kész... Ijedtemben plusz ventillátort is vettem.) Ha mindez oké, és nem az amúgy is melegedõ idõjárás miatt van, akkor kezdj el utánanézni a gyártó weboldalán, hogy mennyi a tûréshatár. (alaplap, processzor, videokártya) és használj inkább valami profi programot, mert az ilyen mindenkinek minden gépére tökéletes programokat én nem annyira szeretem. Egyébként ez olyan kismértékû emelkedés, hogy nem aggódnék miatta. Meg a gép minden rezdülésére sem kell azonnal ugrani, szóval nyugi. Ha minden lehetõséget kizártál, akkor is további emelkedések, és a piros mezõbe költözés kell ahhoz, hogy egy szervíz szóba álljon veled, és akkor is valószínûleg azt mondják vegyél egy ventillátort, amitõl jobban zúg a gép... (Ha az én gépemmel történne, levenném az oldalát és megnézném megnyugszik-e, ha igen visszatenném addig amíg tartós és komoly emelkedést nem produkál...) Nem tudom ez segített-e... Üdv: Tornádó
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen válaszod!
Szia! Nálam a proci(AMD) hõmérséklete mondjuk egy combosabb játék alatt(metro 2033) 45 C. Procinként változik, de szerintem 60C-ig nem kell félned. Unokatesóm I5-ös procija ha nekiáll dolgozni simán eléri a 90C-ot is. A videó kártyám procija terhelés alatt 65C(GTX260) körül van. Szerintem a 42C tökéletes hõmérséklet és még 50C környékén se kell félned.


Mennyi az a normális megemelkedett hőmérséklet, ami menzi előtt van és okot adhat terhességre következtetni?

2-3 napja folyamatosan hőemelkedésem van 37,2-37,6 ig.most is 37,2..és eléggé érzem is a fejemet.. Reggel is 36,8. Lehet,hogy csak valami vírus bujkál bennem... mára-holnapra nem várom a menzit.. lehet, hogy terhes vagyok ( esély megvan rá ) és azért ennyi a hőm?????

Legjobb válasz: A napközbeni hõt ne vedd ide, csak a reggeli, ébredés utáni számít. Igazából tudni kéne az alaphõdet, és ahhoz viszonyítani, hogy ez mennyire számít emelkedettnek.

A napközbeni hõt ne vedd ide, csak a reggeli, ébredés utáni számít. Igazából tudni kéne az alaphõdet, és ahhoz viszonyítani, hogy ez mennyire számít emelkedettnek.
A kérdező hozzászólása: szia! teszteltem reggel..de sajna full negatív.. hála az égnek menzi még sehol.. most vagy megint lesz egy 30 napos ciklusom ( ma van a 28. nap ), vagy nem 13.-án volt pé-m és még korai volt a teszt..mert a hõm ma is magas..nem tudom..de még reménykedek!!!
Szorítok:) ))
A kérdező hozzászólása: szia! ..igen én is csak emiatt akarom gyorsan megtudni, mert utrot mindenképp akarok.. folsavat már így is szedek jó ideje..meg multivitamint A-Z-ig..meg néha pluszban omega3-at, calciumot, magne b6-ot..szóval ilyenekkel el vagyok látva..csak az utro miatt kéne, mert úgy lennék nyugodt!!!reggel tesztelek!!!!szoríts!!
Hát én biztos teszteltem volna, mert ha pozitív, rögtön szedheted az utrot:) folsavat és valamilyen vitamint is vegyél:)
A kérdező hozzászólása: Szia! Reggel kereken 37 volt :-) de nem teszteltem..talán holnapra összeszedem a bátorságom...
Volt még 37, 8 is, de akkor már tudtam hogy terhes vagyok, és mégse láz volt:) Szerintem ha holnap reggel is magas lesz és nem jön meg, akkor reggeli elsõbõl már tesztelhetsz::)
A kérdező hozzászólása: úú..de jóó! most bíztattál..mert már kezdten inkább affelé hajlani, hogy ibkább beteg leszek, és attól ilyen magas a hõm.. jajj..csak baba lenne!!! :-))
Nem sok a 37, 5:) Ebbõl még akár babóca is lehet, nekem is 37, 3 és 37, 5 körül mozgott és az alaphõm meg 36, 4 volt. Holnap mérj egy reggeli hõt, és ha nem jön meg, tesztelhetsz:)
A kérdező hozzászólása: szia! úgy konkrétan nem mérem a hõmet és görbét sem vezetek, csak most már pár napja éreztem, hogy olyan levert, fáradt, mindig álmos vagyok és azért méregettem ilyen össze vissza..de ilyenkor mindig 37 felett van..engem meg már az is megvisel..nekem úgy nagy lázam lázam 38 fokos akkor sem szokott lenni ha beteg vagyok..csak örülnék ha lenne vmi összefüggés.. Végülis ez a 37, 5 körüli ez már túl sok lenne babához???
akkor várj még 2 napot, drukkolok!
A 37 -es érték jó :) reméljük nem csap be!!! Sok sikert!
http://babatervezok.otthona.net/homerseklet.shtml#4 "A luteális szakasz közepén újra ösztrogéntermelésre kerül a sor, ami a hömérséklet 1-2 napos esését okozza. Az ösztrogén felelös a hüvelyi nyálka termeléséért is, így ebben az idöszakban krémes állagú nyálkát is szoktak tapasztalni. Ez a jelenség ugyan idöben összeesik a beágyazódással, de ezzel nincsen semmilyen összefüggésben. Így sajnos ez alapján nem lehet egy esetleges terhességre következtetni." Nekem sose ment fel 36, 8 fölé a hõm ovu után, amíg teherbe nem estem. Azóta meg rendszeresen 36, 9-et vagy 37-et mérek.
A kérdező hozzászólása: A terhességed amikor kiderült mennyi volt a hõd mensi elõtt? Akkor sem volt magas?
Nekem ált. 36, 5 36, 8 szokott lenni a hõm, terhesen 37, 2 alá még nem ment. ( Közben még most is megnézem :) )
Elsõ vagyok. A görbém: http://www.ciklus.hu/images/diagramok/4db9b40a0a65808bfd0ab9.. Léátható rajta az elõzõ ciklus vége is. Mensi elõtt nekem általában 36, 7 volt, majd a mensi alatt csökkent szép lassan.

Videókártyánál mennyi az ideális hőmérséklet? Sok a 64? bf3 közbe

Legjobb válasz: Az még normális.. Amúgy milyen darabról van szó?

Az még normális.. Amúgy milyen darabról van szó?
Típus?
A kérdező hozzászólása: sapphire hd6850
Az még nem vészes.
BF 3 közbe, az tökéletes!Ha 75fokon megy játék alatt vagy 80-on az már kissé meleg, de játék alatt a 64 bõven jó!

Milyen képlettel kell kiszámolni, hogy mennyi az ember energiaszükséglete a hőmérséklet függvényében?

Gondolom, ehhez mindenképp kell a tömeg, de a testtömeg index sem mindegy, mert aki vékonyabb, azon kevesebb a szigetelés.

Mennyi az a hömérséklet, ami még elfogadható (játék közben) a videókártyának?

Legjobb válasz: Ha lehet 70 foknál ne legyen több. 80 ig elmehet, de csökken az élettartalma.

Ha lehet 70 foknál ne legyen több. 80 ig elmehet, de csökken az élettartalma.
80-85 egészséges.
Ha neked a 85 fok az egészséges... akkor gratxD
Kártyától függ, egyes kártyák szépen mûködnek 100-110°C körül is terhelés alatt, suliban anno 3850-est hajtottunk meg FurMarkkal és ilyen hõmérsékleten kutya baja nem volt. Utána is olvasgattam ezeknek a dolgoknak, és sok helyen írják, az még belefér vagy legalább is az egy felsõ határ.
Miért ne lenne? Semmi nem olvad még egy vga-n 85 fokon bõven.
A kérdező hozzászólása: Nvida Geforce 9600 GT, ennek általában 80 körül szokott lenni a hömérséklete, ha játszok új game-el (ez esetben Tomb Raider), ez elfogadható?

Mennyi az átlagos, körülbelüli hőmérséklet különbség a nappalok és éjszakák között?

Mo-ra gondoltam és ugyanazon területre vonatkozóan.

Legjobb válasz: Lehet pl. nappal 10 fok, éjjel pedig -10?

A kérdező hozzászólása: Lehet pl. nappal 10 fok, éjjel pedig -10?
Persze. A közelmúltban volt ennél sokkal nagyobb hõingás is. Szerintem egy olyan 10-12 fok mondható átlagosnak.
A Holdon árnyékban -150C, a napfényen +150C fok is lehet. Csak érdekesség képpen mondom. De nézd meg a sivatagokat nappal akár 45C-fok este -20C-fok akár.
De ott volt, hogy a kérdezõ Magyarországra kérdezte.
A kérdező hozzászólása: A Marson mennyi?
A kérdező hozzászólása: A közelmúltban tudom, hogy volt hasonló eset, ugyanis nappal 10 fok volt, éjjel pedig -9, ez 19 fok különbség. Kicsit soknak találom a mérsékelt övi éghajlaton, fõleg március közepe táján. Nyáron se nagyon szokott a nappali 30 fokos hõmérséklet után, este 10 fokra lehûlni az idõ. Elég furcsa lenne :) Szerintem 5-6 fokot szokott ingázni a hõmérséklet, de lehet, hogy rosszul tudom.
Nekem 5-6 fok kevésnek tûnik. Télen egy tartósan borult idõszakban oké, még kevesebb is lehet. De nyáron pl egy 35 fokos kánikulában hajnalra nem csak 30 fokig hûl le a levegõ általában. Az átmeneti évszakokról ne is beszéljünk! Ezekre jellemzõ, hogy reggel meg kell fagyni, délután meg csurog az emberrõl a víz. Mert éjszaka elég rendes kisugárzás van, de nappal már/még van ereje a napnak. Pl ilyenkor a reggel 0, délután 10 fok, szerintem teljesen normális.
Pl ha megnézzük az Országos Meteorológiai Szolgálat hivatalos elõrejelzését most szombatra, az ország jó részén lesznek 18-19 fokos hõingások. Ez az átlagosnál több, de ebben sincs semmi rendkívüli.
Speccy is jó progi
Hõmérséklet méréshez Speedfan v Everest Ultimate. A másik két kérdést passzolom.
62Fokot bir a processzor, mig stabil.De egy alaphütõ alapon 50-60fokos szóval azzal nemnagyon nyitnám meg a bf3-mat.Ha hütõt keresel hozzá ajánéom a CoolerMaster Hyper Tx3 Evo-t.iPon.hu n megtudod rendelni :D


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!