Találatok a következő kifejezésre: Mennyi az hogy vmilyen (5 db)

Vezet-e az óvoda vmilyen "kiértékelést" a gyerekről, hogy miben mennyit fejlődik; és ha igen, tájékoztatják-e erről a szülőt?

Legjobb válasz: Fejlõdési napló. Hivatalosan azt hiszem, már nem lehet, de azért szerintem sok helyen csinálják. A szülõnek biztos, hogy nem fogják megmutatni.

Fejlõdési napló. Hivatalosan azt hiszem, már nem lehet, de azért szerintem sok helyen csinálják. A szülõnek biztos, hogy nem fogják megmutatni.
szia a pedagógusnak kell vezetnie.az az igazság, hogy az új minõség biztositásos rendszerben sokkal több lett az adminisztrativ munka-de valamit vezetni kell.mindenki másképp csinálja-mi havi lebontásban vezettük.persze volt , h elcsúsztunk vele.sztem ha kéred-adnak tájékoztatást-és jellemzéseket is kell irni a gyermekrõl-pláne, ha tanköteles.. üdv egy óvónéni
Én egy éve találtam meg a fejlõdési naplómat. Nagyon érdekes volt olvasni hogy mikor tanultam meg váltott lábbal lépcsõzni és stb. Szerintem most is írnak ilyet max. nem mindenkinek külön füzetbe hanem egy nagy közösbe. De ha havonta beszélgetsz az óvi nénivel is szívesen elmondják mit tapasztalnak.

Mennyi az esélye, hogy vmilyen fertőzést elkapok a palota pincsimtől, ha egy ágyban alszom vele? Arra figyelek, hogy a lábamnál feküdjön.

Legjobb válasz: Én 20 éve alszom kutyával, aki nem a lábamnál, hanem a hasamnál és a fejemnél alszik, és soha semmi bajom nem volt.

Én 20 éve alszom kutyával, aki nem a lábamnál, hanem a hasamnál és a fejemnél alszik, és soha semmi bajom nem volt.
elõttem szólónak: tartsd meg a véleményed :) a kérdezõnek: szerintem semmi bajod nem lesz tõle én minden nap a pincsimmel alszok és sose volt semmi bajom tõle pedig a fejemnél alszik mert a párnán szeret aludni :D Ha egészséges a kutyád nem bélférges akkor semmi bajod nem lesz tõle. Ha meg a lábadnál fekszik akkor meg fõleg nem. Ez most olyan hogy ha egyszer ráviszi a bacikat vagy bármit a szõrére akkor azt ugyanúgy el tudod kapni tõle simogatással ha nem az ágyadba fekszik. Már pedig olyan gazdi nincs aki sose simogatja a kutyáját (vagy ha igen akkor annak nem való kutya)
Nekem sosem jutott el az agyamig, hogy egy épeszû ember hogy képes a tiszta ágynemûbe állatot engedni. A kutya nyalja a se**ét, meg mindenét, ami aztán a szõrére kerül, az ember simizi és aztán azt sem tudja, mi kerül a kezére, testére, akárhova. Félelmetes számomra, ne haragudjatok, de szerintem gusztustalan dolog egy ágyban aludni egy állattal. Nyeled a szõrét, a mocskos kis fenekét ráteszi a párnára, ahova a fejedet hajtod. Szerintem ha ráülsz Te Magad a párnádra, azután sem szívesen tennéd oda valakinek a fejét, hát még egy kutya feneke után... A szeretetet máshogy is ki lehet fejezni az állat iránt.
Nekem Lizi drága mellettem alszik semmi bajom nem volt. Lényeg figyellj hogy tiszta legyen és normálisan legyen féregtelenítve!
nem lesz bajod. de azért gondold végig, késõbb is jó lesz-e, ha veled alszik a kutya pl. ha párod lesz vagy ilyenek (nem tudom hány éves vagy). olyankor kifejezetten zavaró lehet, ha ott van egy állat az ágyban...
Nyugodtan aludj vele :) kutya bajod sem lesz :D
mi is a kutyikkal alszunk.semmi bajunk.sokan elitélik de kit érdekel, nem õk alszanak velük. tévedés, h nem fertõzhetik egymást, a kutya az embert tényleg nem, de tõlem a kutyám elkapta a hasmenés-hányásos virust.könnyen elkapnak minden ilyesmit!
én 5 éve alszom egy ágyba a kutyámmal és semmi bajom pedig a fejemnél alszik
Semmi bajod nem lesz:)
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen!
Ha a féregtelenítésre figyelsz (háromhavonta kell pár tablettát venni és beadni neki), akkor semmi baj nem lesz. A kutyák és az emberek nem kapják el egymás nyavalyáit. (kivétel a veszettség, de gondolom, nyilvánvalóan oltva van:) )
a kutyák könnyen hordozhatják a bélférget. aminek a petéje veszéjes ami a kutya popóján van és nyalogataj, rá nyalja a szörére és te megsimogatod , és utánna nem figyelsz és szemedhez nyulsz és bekerül a pete a csemedbe, ahol ha kikel vakságot okoz. én nem raknám fel az ágyra, a kutya akkor is koszos ha tisztán tartod, leviszed sétélni poros koszos lesz. aztán szaga is van a leg szagtalanabb ebnek is. szörszálak mindenhol.
Undorító, tedd a fejedhez a kutyát, miért nem nyalod ki egybõl a fenekét?

Mennyi az esélye annak hogy teherbe esek ha helyesen használom az óvszert és mellette vmilyen helyi hatású fogamzásgátlót is használok?

Le szeretnék feküdni a barátommal viszont bennem van hogy véletlen elszakad az óvszer vagy valami.Pl ha nem szakad el nem csúszik le akkor más módon lehetek e terhes ha még mellette használtam helyihatású krémet vagy kúpot?Egyébként melyik a jobb a krém vagy a kúp?

Legjobb válasz: Jó, de itt több, önmagában is hatásos dolog van egyszerre. De igazad van, semmi sem lehetetlen. ihv

Jó, de itt több, önmagában is hatásos dolog van egyszerre. De igazad van, semmi sem lehetetlen. ihv
Asszem, ezt nevezik túlbiztosításnak. Ha még utána ki is mosakodsz, és ráadásul épp peteérésed sincs, az esély alulról közelíti a nullát. ihv
0%
azért mindig megvan rá az a 1 % esély hogy teherbe essen valaki még ilyen védekezés ellenére is.
Ha mindenképpen tutira akarsz menni, akkor használd mindkettõt! :) Így tényleg nem lesz gond... Szerintem a krém verziót válaszd.;)
Pontosan... szinte 0% hogy terhes leszel
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat akkor végülis kb 0% hogy teherbeeshetek...igy már kicsit jobban érzem magam:) köszi
Értem, és igaz, de ezek is hatásosak voltak. Csak mégsem jó, ha az ember teljesen biztonságban érzi magát, mert akkor lankadhat a figyelme. Jobb tudni, hogy kockázat mindig van. De kevesebb annál, mint, hogy holnap elütnek egy Mercedesszel.
Soha ne mondjátok, hogy soha. Ismerõsömnek úgy született a nõvére, hogy az anyjuk fogamzásgátlót szedett, rendesen, semmit nem hibázott. Teherbeesett, abortusz(!!!), s megszületett az egészséges gyerek.
Nos hogy döntöttél kedves kérdezõ? Ugyanis én is éppen ebben a dilemmában vagyok, és kíváncsi lennék, hogy Te hogy döntöttél, és hogy bevált-e. Köszönöm elõre is a válszt :)

Két alapszakos diploma, vagy inkább egy alap-és egy mesterszakos? Akik benne vannak mondjuk az álláskeresésben vagy akik benne vannak vmilyen módon a témában, azoknak szeretném a véleményét kérni, hogy a mester az mennyire szükséges.

gazdasági terület egyébként.

Legjobb válasz: Szerintem nem sok helyen ragaszkodnak a mesterfokozathoz. Viszont a gyakorlathoz szinte mindenütt. Ha van lehetõséged a fõiskolai évek alatt gyakorlatot szerezni, mindenképpen használd ki!

Szerintem nem sok helyen ragaszkodnak a mesterfokozathoz. Viszont a gyakorlathoz szinte mindenütt. Ha van lehetõséged a fõiskolai évek alatt gyakorlatot szerezni, mindenképpen használd ki!
Ha pótolható vagy, akkor tök mindegy...
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat. Keresgélek munkát, de egyelõre nem találtam. Ebben az évben nem is lesz igazán idõm délutánonként, mert suli mellett még lesz heti 10 óra sulihoz kapcsolódó elfoglaltságom, de jövõre mindenképpen ráfekszem az ügyre... Mindenki pótolható szerintem...
Szerintem ha két alapszakos diplomát csinálsz, az egyik felesleges lesz, 1-2 nagyon nagyon különleges esetet leszámítva. Gyakorlat nélkül viszont nem vesznek fel sehova, inkább azt szerezz, ráadásul minnél késöbb kerülsz ki a munkaerõpiacra, annál nehezebb, tehát szeritnem a gyaki az elsõ! :) sok siert! :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!