Találatok a következő kifejezésre: Mennyi az hogy valaki (616 db)

Mennyire gyakori az, hogy valaki előváladéktól lesz terhes? Kb mennyi előváladék szükséges ahhoz, hogy ez megessen?

Van itt olyan lány/nő aki ettől lett terhes,de idő előtt azért a férfi kivette és mégis? Múltkor a barátommal kb fél-1 percig csináltuk gumi nélkül.

Legjobb válasz: Én 25 évesen így lettem várandós :) Még nem terveztük, viszont az sem zavart ha becsúszna egy. Ezért nem védekeztünk de a férjem akkor is kivette a végén. Azóta már két gyermekünk van, Az egyik 3 éves a másik 1. :)

Én 25 évesen így lettem várandós :) Még nem terveztük, viszont az sem zavart ha becsúszna egy. Ezért nem védekeztünk de a férjem akkor is kivette a végén. Azóta már két gyermekünk van, Az egyik 3 éves a másik 1. :)
Olvastam már több olyan hozzászólást itt a GYK-n, hogy valakivel így esett. Nem az elõváladék mennyisége számít, hanem az, hogy abban van-e és mennyi spermium. Állítólag fiatalabb férfiaknál gyakoribb, hogy az elõváladék spermiumot tartalmaz, 30 év fölöttieknél ritkább.
2, 5éve nem lettem igy terhes.
Én 2 éve hõmérõzök, igaz nem 18 éves vagyok, a ciklusom szépen beállt már, lehet rá számítani. Mi havonta 2 hetet egyáltalán nem védekezünk, az oldal ahol rögzítem a hõmérsékleteimet mutatja, hogy mikor van peteérésem, mikor eshetnék teherbe, ezeken a napokon, illetve elõtte és utána 1-1 hétig gumit használunk. De ezt leszámítva egyáltalán nem védekezünk. Én eddig nem estem teherbe. A nõgyógyászom is ezzel riogat, hogy ebbõl nagyon szép kisbabák szoktak foganni, de egyelõre a 2 év engem igazol. Ha meg becsúszik, akkor se lenne már baj. Egyébként nem ismerek ilyet, aki tudja, hogy így lett volna terhes. Ha késõn veszi ki a fiú az veszélyesebb szerintem. De lényeg az idõzítésen van akkor is, nem vagyunk folyamatosan termékenyek..
az elõváladékba lehet spermium de nem nagy az esélye
Szerintem ennek az esélye kicsi de mégis fennáll. Minél többször csináljátok annál valószínûbb a nagy számok törvénye alapján. A megszakításos közösülés pearl indexe a legnagyobb de szerintem abban benne van az is amiket késõn húztak ki. Kétlem hogy a nagyrészük elõváladékos lenne. Talán egy nõgyógyász tudná.

Csajok nektek mennyire számít az, hogy valaki mennyire pénzes?

Gondolok itt a 16-18 korosztályra :)

Legjobb válasz: Semmennyire :)) bár mi sem vagyunk gazdagok, de pont ez lényegtelen :D:D 15/L

Semmennyire :) ) bár mi sem vagyunk gazdagok, de pont ez lényegtelen :D:D 15/L
Mindenki azt mondja, hogy a pénz nem számít. Érdekes, amikor megjöttem külföldi munkából, és több, mint egy millióm volt, amivel azt csináltam, amit akartam, lényegesen több csajnak jöttem be, mint egyébként. 22F
A kérdező hozzászólása: Na ez az...ha valaki nem halmoz el ajándékokkal, visz el moziba minden nap meg ilyenek az ugye nem kizáró tényezõ?:D
Számomra nem számít, nem hajtok olyanra aki "pénzes", hisz elõbb utóbb úgy is elfogy az embernek!
ugyanmár.. nmkell mondani hogy mid van.. :D:D bár lehet, hogy Nekem azért nem fontos mert még nm is tudom, hogy mit jelent ez. még fiatal vagyok!! am 1vok :) )

Mennyire gyakori az, hogy valakinek nincs hányingere a terhessége során?

Legjobb válasz: szia, Hogy mennyire gyakori azt nem tudom.. Nekem pl. sem az elõzõ, sem a mostani terhességemben nem volt, és nincs rosszullét..

szia, Hogy mennyire gyakori azt nem tudom.. Nekem pl. sem az elõzõ, sem a mostani terhességemben nem volt, és nincs rosszullét..
Nekem az elsõ babámnál egyáltalán nem volt, sõt még a havim is rendesen megjött két hónapon keresztül. A 11. hétig észre sem vettem, hogy babás vagyok. De nagyon örültünk neki! A másodiknál már volt néha, hullámzóan. A harmadiknál nagyon az volt, alig bírtam enni. De szerintem gyakoribb ha van, mintha nincs.
A barátnõm reggel 8-tol 12.-ig álltalában a wc-én volt, hányt.Délelött nem tudott menni sehova.Egy idõs terhesek vagyunk, engem idõnként elkapott egy kis hányinger, de csak 1szer hánytam.13hetesen elmult, mind kettönknek.Nekem inkább undorom volt.Kajáktol, szagoktol.
Szió! Én holnap leszek 32 hetes, és lekopogom, egyszer se volt ilyen problémám :) Lehet az Elevit miatt, vagy ilyen alkat vagyok, remélem a szülésem is ilyen szép lesz, mint a várandósságom! Kívánom nektek is!
Neked nincs hányingered?Én túl vagyok az elsõ 2 trimeszteren, én nem hánytam mert anya alkatát örököltem, de hányingerem most is van nem hogy az elsõ 2 trimeszterbe.Hány hetes vagy? üdv:27 heteske Boldog Baba várást!
Vagyunk egypáran:-)) Nekem sem volt egyszer sem.

Mennyire gyakori eset lehet az hogy valaki állásinterjú, pályáztatási rendszer nélkül jut be egy jó állásra? Mi a véleményetek róla?

Több állás van, amit nem hirdetnek meg, főleg a közszférában. Tehát vagy protekcióval jut be valaki egy jó állásra vagy egyszerüen bemegy valahova kérdezi, hogy van-e állást mondják kell ember, aztán fel is veszik. Sok ilyen van? Szerintetek jó dolog?

Legjobb válasz: Többnyire protekcióval. De én tapasztaltam már olyat hogy valaki bejött hozzánk a munkahelyünkre és megkérdezte hogy van-e állás vagy valami, a fõnököm csak önéletrajzot kért tõle, de még nem tudott neki munkát adni. Kb fél éve volt ez és 2 hónapja vették fel hozzánk. Az állást nem hirdették meg, szóltak neki hogy még aktuális-e a dolog behívták felvették és ennyi.

Többnyire protekcióval. De én tapasztaltam már olyat hogy valaki bejött hozzánk a munkahelyünkre és megkérdezte hogy van-e állás vagy valami, a fõnököm csak önéletrajzot kért tõle, de még nem tudott neki munkát adni. Kb fél éve volt ez és 2 hónapja vették fel hozzánk. Az állást nem hirdették meg, szóltak neki hogy még aktuális-e a dolog behívták felvették és ennyi.
Általában egy adott szakmában ismeretségi hálózaton keresztül szokott ez mûködni. Jó dolog, mert sok helyen mûködik. Ha nem megfelelõ az adott személy a munkára, akkor úgyis ki fog derülni, tehát minimális kockázat van benne, az állás meghirdetése, interjúztatás lehet, hogy sokkal több energia, pénz lenne a cégnek. Másrészrõl rossz dolog, mert akik még nincsenek benne a szakmai "hálózatban", kevés embert ismernek, azok nehezen tudnak érvényesülni, pedig lehet, hogy remek szakemberek. Ezzel tisztában kell lenni és ha van lehetõség (protekció), élni kell vele.
Gyakori, de fõleg magasabb végzettséget, tudást igénylõ munkák esetén. Utcáról bemenéssel rita, inkább ismerõsök beajánlása mûködik.

Mennyire személyes kérdés az, hogy valaki hány éves? Milyen dolog, ha valaki megkérdezi interneten egy idegentõl?

Mert engem nem zavar, de úgy látom elég sok ember nem szeret ilyenre válaszolni.

Legjobb válasz: Szerintem lényegtelen, ha egy szellemi síkon vannak.

Szerintem lényegtelen, ha egy szellemi síkon vannak.
Egy bizonyos számon túl nem szeretnek. A fiatalokat nem érdekli.
Eléggé személyes. Személyközi kapcsolatokban nem szabad, hogy számítson, hacsak nem páet keresel magadnak, vagy a Stat. Hivatalnak mondod be a számot. Internetes kapcsolatokban nem számít, mivel bármit is mond, úgysem tudod bizonyítani. Sem, azt, hogy kicsoda, sem azt, hogy hány éves - addig, amg nem találkoztok élõben, vagy nem küld neked fotót magáról (de még az is csalós lehet, ha régi képet tesz fel.) Ha valakinek ez nagyon kell, ez a szám, az mindig beszédes: ha leírom, hogy hány éves vagyok, akkor rögtön jönnek a dobozolások és az elõítéletek, és már nem arra figyel, hogy MIT írok, hanem azt, hogy KI lehetetek...

Mennyire reális az, hogy valaki 100 kreditet teljesítsen két félév alatt levelezõn, munka mellett úgy, hogy egy-egy tárgy max.2 kreditet ér?

Legjobb válasz: Lehetetlen. A legjobb esetben is egy félévben jó ha 40 kreditet tudsz teljesíteni és sokszor azt is csak úgy, hogy van mellette 4-5 kredites tárgy(ak) is. Ha egy félévre 50 kredittel számolsz és egy tárgy max 2 kredut, akkor 25 tárgyat kellene felvenni, aminek a teljesítése nem gyenge feladat, pláne munka mellett.

Lehetetlen. A legjobb esetben is egy félévben jó ha 40 kreditet tudsz teljesíteni és sokszor azt is csak úgy, hogy van mellette 4-5 kredites tárgy(ak) is. Ha egy félévre 50 kredittel számolsz és egy tárgy max 2 kredut, akkor 25 tárgyat kellene felvenni, aminek a teljesítése nem gyenge feladat, pláne munka mellett.
Ez még nappalin is húzós lenne...
Mission Impossible

Miért van az hogy valaki vállalkozik az abortuszra, utána meg itt nyavajog hogy mennyire rossz érzés?

Senki nem tartotta a nagykést a torkukhoz hogy megtegyék, most már ne sajnáltassák magukat. Azt a kis magzatot nem sajnálja senki.

Legjobb válasz: Miért teszel fel ilyen provokatív kérdést? Nem tudod, hogy aki megtette milyen szituációban tette és miért. Nem látsz senki életébe sem bele. Lehet hogy a szüleivel él és nem engedhette meg magának, lehet, hogy nem volt mire megszülje és meg rengeteg lehet van, amit nem tudsz. Az pedig, hogy miért sajnálja utána szimplán azért van, mert nem is akarta igazán megtenni ezt a lépést. Mert aki meg akarta, az utána nem siránkozik rajta, hanem elfogadta a döntését.

Miért teszel fel ilyen provokatív kérdést? Nem tudod, hogy aki megtette milyen szituációban tette és miért. Nem látsz senki életébe sem bele. Lehet hogy a szüleivel él és nem engedhette meg magának, lehet, hogy nem volt mire megszülje és meg rengeteg lehet van, amit nem tudsz. Az pedig, hogy miért sajnálja utána szimplán azért van, mert nem is akarta igazán megtenni ezt a lépést. Mert aki meg akarta, az utána nem siránkozik rajta, hanem elfogadta a döntését.
A kérdező hozzászólása: Ja és elvárja hogy mindenki õt sajnálja. Legszívesebben leköpném. Sajnálom ha megbántottam valakit, de muszáj voltam kiírni a dühömet.
A kérdező hozzászólása: Kedves huszonhatos. Mint mondtam, azokat ítélem el, akiknek nincs semmilyen testi baja, csak egyszerûen kényelmesebb nekik az abortusz mint egy gyerek. Mint az exem. Õ nem akar elcsúnyúlni, nem akar szoptatni, ezért a tudtom nélkül elvetette, esélyt sem adott neki.
Hát Te nem vagy normális, Kérdezõ... Kezeltesd magad, rád fér :(
Akkor én csak annyit mondok, hogy Leiden mutációs vagyok. Nézz utána, és majd akkor ítélkezz. Addig meg tehetsz egy hatalmas szívességet.. Mindenkinek elég a baja egy ilyen után, senkinek sincs szüksége ilyen kérdésekre..
Az itelkezess nem a te dolgod. Sajnos nem minden fekete vagy feher s amig nem voltal olyan helyzetben mint akik felet palcat torsz addig nem tudsz semmit. Nekem ket kicsi gyerekem van de 3.at nem szulnek mert nem tehetnem. Ugyan is megvan az eselye hogy nem tudnam kihordani. Ettol meg nem vagyok rossz ember s nem jelenti azt hogy ne viselne meg egy abortusz.
Remélem kérdezõ, hogy gyerek vagy még!Az utolsó kívánságod egy aljasság!Szerinted miért itt kérnek tanácsot?Talán azért, mert nincs olyan, aki tudna segíteni rajtuk!Rossz a gyerek-szülõ viszony, egyedül maradtak a fiú lelépett, nincs állásuk, tanulnak még....Van, amikor ez a jobb megoldás!És hidd el aki itt segítséget kér tudja, hogy hibázott.Hibázott akkor, amikor felelõtlen volt! Én azt kívánom mégis neked:SOHA ne ismerd meg ezt az érzést!
A kérdező hozzászólása: Nem. Nekem vannak emberi érzéseim és sajnálom azokat a kis magzatokat akiket csak úgy eldobtak. De úgy látom, hogy az ider írók nagy része örömmel üdvözli az abortuszt. Akkor hajrá. Csak azt remélem, hogy aki ilyen könnyen dob el egy gyereket, annak utána nem adatik meg az újabb terhesség akármennyire is akarja.
És az miért van hogy te ezen nyavajogsz?talán neked kést szoritanak a nyakadhoz hogy olvass és válaszolj ilyen kérdésekre?
Akkor még inkább el kéne menned, egy orvoshoz...nekem ne írd, hogy normális, hogy pasi létedre , szinte minden, számodra ismeretlen nõt gyûlölsz akin abortuszt hajtottak végre, csak mert az exedre haragszol! Az meg már egyenes undorító amit a 23-as válaszodban kívántál.
A kérdező hozzászólása: MIért is az? Aki nem becsült egy életet annak ne is adassék másik.
volt nekem is es oszinten szolva kedves kerdezo, nalad a pont! Sose nyavajogtam utana, en dontesem volt, nem vagyok ra buszke, de nem is titkolom.
ostoba kerdes...sokadszorra....:///
Ostoba kerdes sokadszorra. Kerdezo...sose tudd meg milyen erzes felol erdeklodsz a kerdesedben.pont.
Hát nincs igazad. Egyrészt, a tapasztalat azt mutatja, hogy a gyerek válás esetén mindig a nõnél köt i, ergo õ viseli a következményét ilyen téren. Valamitn fizikai téren pedig kizárülag csak a nõ viseli a gyerekszülés és kihordás terheit. Szóval akkor mirõl is beszélünk? :O
Nem utolsó nem a nõrõl hanem egy kisbabáról van szó. Jobb esetben közös döntésnek kell lennie, mivel a következményét mindkét fél viseli nem csak a nõ.
Kérdezõ, ez azlrt így elég durva, ahogy ítélkezel. MIért nem döntheti el az exed, hogy el akar-e csúnyúlni, akr-e szoptatni vagy sem? Az, hogy ha te nõ lennél, akkor ezt bevllalnád, az a privát problémád. De attól még nem lehetsz dühös az eyedre, hiszen nem neked kellett volna megszülni, szoptatni, feláldozni érted az életed, hanem neki. Szóval nem is értem, mire fel. Más , , micsodáját, , a csalánba könnyû ám verni...
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Kedves Kérdezõ! Tartózkodnék attól, hogy minõsítsem az a hozzáállást, amit a hozzászólásaid, és a mások válaszaira adott reakcióid alapján tanúsítasz, vagy akár csak véleményt mondjak róla. Egyetlen dologra szeretném felhívni a figyelmedet: amikor Te másnak rosszat kívánsz, akkor a Te saját tudatalattiddal közlöd a "kívánságaidat", és ez a "negatív program" a Te életedben kezd mûködésbe lépni elõbb-utóbb. A saját rosszindulatod hatása nem a "célszemélyt" éri el, de rajtad garantáltan megjelenik a következménye valamilyen formában. (Ugyanez a helyzet a jókívánságokkal is.) Ezt nem valami misztikus dolog, hanem a tudatalatti elme mûködésének törvényszerûsége, ami hat az éltünkre, akár tisztában vagyunk ezzel az összefüggéssel, akár nem. (Ugyanúgy, mint ahogy akkor is lefele esnél a cseresznyefáról, ha nem tanultál, vagy még csak soha nem is hallottál volna a gravitáció törvényérõl.) A kérdésedet és a hozzászólásokra adott válszaidat olvasva egyre erõsödött bennem az az érzés, hogy van ezen az életterületen valami, még feldolgozatlan kihívásod a saját életedben, mert amiket írtál, az nekem olyan, mint egy segélykiáltás. Szerintem érdemes lenne megvizsgálnod, hogy Te valóban meg tudtad-e gyászolni, és el tudtad-e engedni a saját, meg nem született gyermeketeket, és hogy van-e esetetleg bármi, amit a történtekkel kapcsolatban még nem tudtál megbocsátani saját magadnak.
Hát igen pasiként ez még gázabb. Bele se látsz a nõk ilyen helyzetébe fogalmad nincs semmirõl. Kivülálóként könnyû ítélkezned. El se hiszem hogy mered ezeket írni és gondolni úgy hogy nem vagy nõ!!!
A kérdező hozzászólása: Jó, az erõszakot, és az egészséget veszélyeztetõ tényezõket megértem. De Miért támogassunk lelkieleg egy mondjuk 16 évest aki fûvel-fával lefekszik a bulikban, utána terhes lesz és elveteti? Meg se fontolja hogy lehetne másként is. Egyébként a testvérem erõszakból fogant, mégis itt van, erõs férfi, és szeretjük. Nem mondom hogy mindenki tartsa meg, csak arra szeretnék rávilágítani, hogy van más lehetõség is.
Sajnos van, de azért szerencsére elég ritka.
A kérdező hozzászólása: Én nem az egészségügyi okok miatt végzett missed ab-ra gondolok, hanem a nõ felelõtlensége miattiakra. És vessetek meg, nem sajnálom az ilyen nõket.
Sajnos ez nem mindig valasztas kerdese. Van mikor a sors ugy hozza hogy ket rossz kozul kell valasztani. S egy ilyen dontes kepes megviselni a not. Ilyenkor fontos a lelki tamasz es a segitseg. Hogy megtudjon bocsajtani maganak. Ez nem jelenti azt hogy a magzatot nem sajnalja senki. De akkor az a fontos hogy a no ne essen depresszioba es tul tudjon lepni.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Nyilván védekezni kellene mindenkinek, de amikor becsúszik a baba, akkor egy nõ kénytelen választani, és gyakran csak két rossz lehetõsége van. Elég elolvasni az itteni kérdéseket, hogy hány ember szül/szülne úgy, hogy még otthon él a szülei nyakán, semmi jövedelme, se szakmája, tulajdonképpen a szereteten kívül semmit nem tudna adni annak a gyereknek (tudooom, itt meg mindenki szerint adnak kenyeret a szeretetért a boltban). Én azt gondolom, hogy emberek vagyunk, ezért igenis hibázhatunk, még olyan nagyot is, hogy annak egy gyerek legyen a következménye. De amikor semmije nincs az embernek, senki nem támogatja és még csak nem is akarja a babát (amúgy mi a rosszabb, végigéhezni a gyerekkor, vagy naponta meghallgatni, hogy nem akartak?), akkor kénytelen az abortuszt választani. Ami nyilván (fõleg ha anyagiak miatt kell bevállalnia) neki is rossz. Azt, ha valaki évente jár abortuszra, azt nyilván nem sajnálom, de akinek egyszer becsúszott, és nem tarthatja meg, azt igen. Nem láthatsz az emberek életébe, nem ismerheted a körülményeit, nem tudhatod mi vitte arra, hogy inkább elvetesse a gyerekét.
Gyûlölöm az abortuszt. És végtelenül sajnálok minden megölt magzatot. De! Számtalan esetben zsarolnak bele egy ilyen döntésbe nõket (ettõl még nem mentem fel õket), de azután a valóság felismerésekor, a tettükkel való szembesülés után eleven pokol, amit éreznek. Ezért fordulnak bárkihez és bárhová, aki segíteni tud nekik. És én átérzem, milyen lehet számukra egy-egy ilyen pillanat, mikor már vége mindennek. Nem õket vetem meg, hanem az abortuszt. Ezért én, aki harcos abortuszellenzõ vagyok, próbálom ápolni a lelküket.
Ha a mai kérdésre gondolsz, õ azt írta, hogy egészségügyi okok miatt.
Szerintem van aki missed ab után ebbe a kategóriába ír ki kérdést.. Olvastam már nem 1-2 olyat. A kettõ között pedig tudjuk mi a különbség.
Ezt én sem értem. Fõleg azért nem, mert gondolhatja hogy nem babusgatást fog kapni. De még nem volt abortuszom, szóval fogalmam sincs milyen lelki-idegi-fizikai állapotban van olyankor az ember.
A kérdező hozzászólása: Erre csak egy szót mondok: védekezés. De persze itt mindenki védekezés mellett lesz terhes. De ne teregessék ki a szennyesüket, sajnálják magukat otthon. Aki annyira nem akarja az abortuszt az megoldja.
Én sem teljesen értem.
Talan nem kerultel meg olyan helyzetbe, hogy krizisterhesseg. En mar igen es senkinek nem kivanom azt a lelki szenvedest amit ateltem.Nem lattam teljesen vilagosan, bepanikoltam. Nekem szerencsem votl egy ember teljes szivvel, szeretettel mellem allt akkor.Igy megszulethetet a kisfiam. De aki mellett nem all senki, hidd el bepanikol nem tud tisztan gondolkodni.Egy dolgot tud minel hamarabb megszabadulni a probleme akozojatol.Persze utolag rajon, hogy az abortusz egy csapda. Nem ertek egyet az abortusszal de soha nem itelkezek olyan no folott aki erre kenyszerult, megprobalom meglatni az embert benne.
Egyik ismerosomnek a lanyat megeroszakolta egy bunko pasi.A lany kb. 16 eves lehetett.Rendorsegi feljelentest tettek, a kislany kapot 72 oras tablettat. Sajnos igy is terhes lett es abortuszra kellett mennie. Szoval ilyen is van.
Hát például azért is van ez, mert amikor megpróbálod az abortuszra készülõnek (aki krízisben van, mint pár hsz-el elõbb olvashattad) elmondani, hogy az abortusz után k. nagy lelki problémái lesznek, mert van egy olyan tünetegyüttes, hogy abortusz utáni szindróma (depresszió, ürességérzés, harag stb), akkor az ún. abortuszpárti csapat rögtön leüvölt, hogy hülyeségeket írsz, nincs is ilyen, és az abortusz a lehetõ legjobb döntés bizonyos esetekben. Vagyis fogalmuk sincs, hogy mit vesznek a nyakukba, amikor saját maguk döntenek a gyerekük haláláról. Igen, nagykést nem soknak tartanak a nyakához, de gondolom az érzelmi zsarolás fogalma nem ismeretlen elõtted..
De miért a nõt megerõszakolták, vagy mi?
Természetes, hogy a férfi is felelõs. Naná! De engedtessék meg megjegyeznem, hogy a 72 órás tabletta is abortív szer.
Ettõl még ugyanúgy a férfi felelõsséges is, mert õ dugta be a farkát gumi nélkül, neki sem volt esze, õ sem gondolkodott.
A kérdező hozzászólása: Férfi felelõtlensége? Már nem azért, de ha õ óvszer nélkül akar szexelni, a fejére is állhat ha én nem engedem. Meg gondolom mindenki hallott már a 72 órás tablettáról, balesetek esetén. Te vagy csõlátású kedves válaszolócska.
Férfinek és nõnek is egyenlõ felelõssége van. Nem lehet csak a nõt vagy csak a férfit hibáztatni. Azt viszont ne felejtsük el, hogy a nõ apává tehet egy férfit akarata nélkül de a férfi a nõt nem teheti akarata ellenére anyává. Szóval ha a nõ abortuszra akar menni a férfi fejen is állhat akkor is elmegy.
Férfi felelõtlensége ay neked smafu, kérdezõcském? Mért mindig a nõket veszitek a szátokra?! Az meg sem fordul a parány agyatokban, hogy ha egy ilyen szituációban a nõ mellett egy igazi férfi állna, nem egy beszari kisfiú, és támogatná õt mind lelkileg mind anyagilag, akkor sokkal több nõ szülne nagyon szívesen?! Hmmmmmm?????? Csõlátású vagy, szívbõl kívánom, hogy tanítsa meg neked a sors, hogy nem kell ilyen hüde kritikusnak lenni másokkal szemben...
Egyéniség függõ a dolog.Van aki túlteszi magát rajta és van akinek segítség kell.Senki felett ne ítélkezz kedves Kérdezõ, mert Te is kerülhetsz még olyan helyzetbe amiben rosszul fogsz dönteni és lehet még nyafogni is fogsz miatta. De kívánom, hogy ne legyen ilyen az életedben. 4 gyerekes akinek nem volt abortusza

Honnan tudom hogy egy fiú csak a sex miatt közeledik felém/ akar velem lenni? Mennyi ideig nem gáz az hogy valaki még nem volt fiúval?

Legjobb válasz: Semeddig sem gáz. Nem értem, mi olyan rohadt ciki abban, hogy vannak még normális, szüzességüket megõrzõ emberek?! Nem kell már 13-14 évesen kefélni agyba-fõbe.

Semeddig sem gáz. Nem értem, mi olyan rohadt ciki abban, hogy vannak még normális, szüzességüket megõrzõ emberek?! Nem kell már 13-14 évesen kefélni agyba-fõbe.
Egy módon tudhatod meg: ha azt mondja, hogy addig vár, ameddig kell, és ezt tiszteletben is tartja. Ha csak mondja, de napi rendszerességgel bepróbálkozik, akkor ergya a gyerek.
A kérdező hozzászólása: elsõ válaszadó : jó de én nem 13-14 éves vagyok..
Az idõ úgyis eldönti, aki komolytalan, úgysem vár hónapokig. Azt meg felejtsd el, hogy ez gáz dolog, én is vártam az igazira, akiben meg tudtam bízni teljesen, és megérte, pedig 23 voltam, de nem hiszem, hogy vesztettem volna valamit is azzal, hogy vártam. Légy hû az elveidhez, ennyi az egész.
A kérdező hozzászólása: jól van :) köszönöm :) a válaszokat !
onnan tudod, hogy nyomul...ami teljesen normális.. viszont...az egyáltalán nem gáz, ha nem dõlsz le akármelyik arrajáró nyomulóssal...amikor annyira kívánod, hogy éjjel arról álmodsz, csatakos a pizsid, és megnézed a jobb srácokat...na, akkor tessék jól dönteni..mert az nagyon nehéz... és.. ne hidd el, ha a pasi azt lihegi a füledbe, hogy vigyázok kicsim, csak hadd dugjam egy icipicit az elejét.., mert nem fog vigyázni...szedj fogamzásgátlót, ha már megakarod adni magad...nem számít, ha 25 vagy vagy több...nem vagy egyedül..és nem dõlt össze a világ!(sem) fel a fejjel!
A kérdező hozzászólása: azért még messze állok a 25tõl :D csak 19 vagyok :) de köszönöm :) :)
Nem figyel rád, nem érdeklõdik kellõképpen irántad. Lassan már itt lenne az ideje!
A kérdező hozzászólása: hát igazából nem miattam nem vagyok már túl az elsõ alkalmon..:S

Mennyire gyakori, hogy a pankrációban ringen kívül is "harcolnak", és szabályos az, hogy valaki bemegy a ringbe hogy segítsen annak, akinek szurkol? És miért nem zavar senkit, hogy leütötték a bírót?

Tudna valaki egy nagyon rövid szabályleírást adni?

Legjobb válasz: Ez mind szerepel az adott forgatókönyvekben. Ugyanis a pankráció pusztán színészkedés. Minden ami történik elõre meg van beszélve.

Ez mind szerepel az adott forgatókönyvekben. Ugyanis a pankráció pusztán színészkedés. Minden ami történik elõre meg van beszélve.
Elárulok egy titkot: az amerikai pankráció egy színház. Persze ezt az ottaniak is tudják, de ha felhozod egy szurkolónak, fel lesz háborodva. Ha te beülsz egy színházba, akkor is tudod, hogy az ott nem III.Richárd, csak egy színész, mégis elhiszed, hiszen ezért fizettél, és jól szórakozol. Õk ráadásul ott vezetik le a mindennapi feszültségüket. (Nézd csak meg a párbeszédeket, meg a monológokat a ringben.) Szóval a szabály az, hogy a nézõ jól szórakozzon és legközelebb is megvegye a jegyet. És ez így van jól, nincs ezzel semmi gond. :)
Pont annyi szabály van benne mint bármely más színdarabban . Ezért akár kimehetnek az utcára és ott is üthetik egymást .
hát mind a három válasz iro 1gyökér...ugyan is egyikötök sem a feltet kérdésre adott választ...amugy elég gyakori h.mecsközben be szaladnak 'segiteni'!vanak olyan mecsek ahol ez természetesen tilos & ha ilyen történik ak.diszQalifikációval a ki hivó nyer!de vannak tagteam mecsek ahol 2 vagy több fö van 1 csapatban...ott is vanak bizonyos szabályok!de a leg elsö az h.amit a biró nem lát az nincs is!Ja és biró verés van ugy h.veletlenül le üti a birot...olyankor orvosi ellátást kap és be hoznak egy uj birot!de ha direkt ütik az pénz birságal vagy eltiltásal jár!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat:)
"Ja és biró verés van ugy h.veletlenül le üti a birot...olyankor orvosi ellátást kap és be hoznak egy uj birot!de ha direkt ütik az pénz birságal vagy eltiltásal jár!" ez megint bekönnyezõs! :D voltál te már valaha küzdõsport versenyen öreg? :) ütötted meg "véletlen" a bírót, hogy az kezelésre szorult utána? meg mi ez a "amit a bíró nem lát az nincs" ? :D a bírónak mindent látnia kéne basszus, kivéve ha látványosabb és epikusabb, hogy valami "csalást" nem lát. mint a filmekben, a rossz mindig elõnnyel bír, mert az élet igazságtalan. és a bíró véletlen nem lát ezt azt. ekkora lámaságot..
vannak kifejezetten utcai harc meccsek amin lehet ki-be mászkálni

Mennyire gyakori az, hogy valaki terhes, de a vérzése rendesen, időben megjön, akár több hónapon keresztül is, olyan, mint mindig (mármint a menstruáció), semmilyen egyéb tünetet nem produkál, nincs mellfeszülés, hányinger, kívánósság? (folyt. Lent)

Szóval milyen gyakran fordul ez el?, hogy a menzesz megléte miatt valaki nem gondol a terhességre, és mégis terhes? Volt már valaki így?

Legjobb válasz: én voltam 20 évesen, nem szedtem gyogyszert egyszer voltam egy fiuval együtt, nem gondoltam terhességre, de 2 honapig ugy jött meg hogy volt vérzés de kevesebb, amugy semmi bajom nem volt, éhgyomorra szivtam a piros multit:) aztán a kolleganöimnek feltün hogy meggy beföttet eszek rántottával mindennap, alvittem a dokihoz, uh, 12 hetes voltam. másnap a fiu meghalt igy a gyereket elvetettem, alig pár napom volt gondolkodni, de utolag ugy emlékszem, nem csináltam teszte. most 34 éves vagyok és hál istennek van egy gyönyörü egy éves kisfiam:) ha bizonytalan vagy csinálj tesztet.

én voltam 20 évesen, nem szedtem gyogyszert egyszer voltam egy fiuval együtt, nem gondoltam terhességre, de 2 honapig ugy jött meg hogy volt vérzés de kevesebb, amugy semmi bajom nem volt, éhgyomorra szivtam a piros multit:) aztán a kolleganöimnek feltün hogy meggy beföttet eszek rántottával mindennap, alvittem a dokihoz, uh, 12 hetes voltam. másnap a fiu meghalt igy a gyereket elvetettem, alig pár napom volt gondolkodni, de utolag ugy emlékszem, nem csináltam teszte. most 34 éves vagyok és hál istennek van egy gyönyörü egy éves kisfiam:) ha bizonytalan vagy csinálj tesztet.
Kolléganõm mindkét terhessége alatt 6 hónapig menstruált. Teszt!!
tesóm is és én is menstruáltunk még terhesen, tesóm talán 3* is.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!