Találatok a következő kifejezésre: Mennyi az hogy terhes vagyok, ha (59 db)

Kb nyolc hetes lehetek ha az vagyok. A tüneteim. duzadt mellek hányinger szédülés ingadozó vérnyomás. Mennyire biztos hogy terhes vagyok?

Ja és az állandó éhségérzet meg a sok csoki.

Legjobb válasz: Szia.A legfontosabbat nem írtad.kimaradt a mensid???? 99%hogy terhes vagy.

Szia.A legfontosabbat nem írtad.kimaradt a mensid???? 99%hogy terhes vagy.
A kérdező hozzászólása: Most jut eszembe a négyszem után még kettõt kihagytam ennek kb 5-6 hete. a napokba kéne megjöjjön de semmi nyom nem utal rá hogy meg akarna jönni. Lehet hogy csak öt hetes vagyok?
Ha még nem maradt ki, akkor nem lehetsz 8 hetes... az elsõ elmaradt mesinél vagy 4-5 hetes, ami megtermékenyüléstõl számítva 2-3 hetes terhesség. Nekem 4 nappal mesi elõtt mutatta ki a teszt, nem reggeli vizeletbõl, igaz, nagyon gyengén. 2 nappal késõbb már igen erõsen látszott!
ez bizony nem baba! mert a teszt már kimutatta volna
A kérdező hozzászólása: igen de én azt olvastam tegnap egy szakembertõl hogy csak az elsõ vizelet a jó és én nem azt használtam. Ráadásul úgy halottam hogy volt akinél nem is mutatott a teszt semmit mégis terhes volt.
Szerintem akkor nem vagy terhes...mert a tesztnek már egy ekkora terhességet ki kellett volna mutatnia...
A kérdező hozzászólása: teszteltem de negatyv lett igaz nem a reggeli vizeletbõl csináltam és nem ismételtem meg a tesztet. a menszeszem még nem maradt ki de jóval kevesebb volt és gyengébb. Ráadásul a családomba elõfordult hogy valkinek a terhesség alatt is megvolt. Nekem még szokott szivárogni öt nap után is néha. De most három és fél nap mulva eltunt azóta semmi nyoma és akkor is csak gyenge vérzésem volt. A tüneteket nem beképzelem. Rosszúl lettem a suliba. Nagyon magas volt a vérnyomásom szédultem és nagyon erõs hányingerem volt.
Szia. Nekem is ilyen tüneteim voltak/vannak, én 11 hetes vagyok. Tesztelj, az a biztos!
Ha 8 hetesre tippeled, akkor a menstruációd elvileg rég kimaradt. Csinálj egy tesztet, mindent el fog árulni. A tipped alapján a 8 hetest tutira kimutatja.
A tünetek stimmelnek, de ezt csak az orvos tudja megmondani biztosra.
Szia! Én 36 hetes terhes vagyok, úgyhogy már átestem ezen.:) A duzzadt mell, hányinger, szédülés és az elmaradt menstruáció mind a terhesség tünetei, de hogy biztos legyél benne csinálj egy tesztet ÉS menj el orvoshoz is!!! Egyébként lehet mástól is, hogy kimaradt és a tüneteket már csak hozzáképzeled..., de nem tartom valószínûnek! MINDENKÉPPEN TESZT, aztán DOKI! Ha valóban 8 hetes vagy lassan a szívdobogása is látható a picinek ultrahangon és elengedhetetlen hogy megvizsgáljon egy orvos, védõnõhöz kell menned, ha a pici mellett döntesz. Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Nem vagyok babás megjött a mensim. Csak még egy kicsit izgulok mert volt a családomba hogy megvolt neki és terhes volt. Én csak nem vagyok az remélem.
esély mindig van rá, hogy terhes légy... tünetek? teszt?
A kérdező hozzászólása: valamilyen szinten csak, ha 3 évig nem voltam terhes.3 éven belül meg szerintem úgy is szeretnénk gyereket:-)
Nálunk is ez a módszer volt, most 35 hetes vagyok...
Egy barátnomék évekig védekeztek így, minden gond nélkul, és most mégis úton van a baba! Nem túl megbízható módszer...persze attol is fugg, mikor volt peteérésed, annak kornyékén a legnagyobb a rizikó. Bár gondolom, ezt úgyis tudtad...Csinálj tesztet!!
3 évig én sem lettem terhes, majd igen, szülés után 4 hónappal ismét. Nem megbízható!Egyáltalán!

Mennyi esélye van, hogy terhes vagyok, ha már előző hónapban megjött? Azt hallottam, hogy ez néha lehetséges.

Legjobb válasz: Heves inger hatására a megnövekedett hormonszint miatt elõfordulhat spontán peteérés, ez orvosilag bizonyított. Ez nagyon ritka esemény de bárkivel megeshet elméletileg, ezért a peteérési idõszaktól függetlenül teherbe lehet esni ha ez bekövetkezik.

Heves inger hatására a megnövekedett hormonszint miatt elõfordulhat spontán peteérés, ez orvosilag bizonyított. Ez nagyon ritka esemény de bárkivel megeshet elméletileg, ezért a peteérési idõszaktól függetlenül teherbe lehet esni ha ez bekövetkezik.
4 hónapos tehesen is "megjött" akkor is folyat ilyen halványbarnás pirosas valami!Az orvos szerint ez 2%-ban megesik!

Mennyi az esélye, hogy terhes vagyok, ha együttvoltunk a barátommal, gumival védekeztünk, tehát került a farkára sperma, és utána kb 5-10 percre rá a második menetet védekezés nélkül kezdtük el? Bővebb indokolás lent!

mert azt olvastam, hogy a sparma szabadleveg?n akár egy napig is elélhet, tehát az el?z? menetr?l rajtamaradt spermától akár teherbe eshetek?

Legjobb válasz: Nem ez okozza a kockázatot, hanem más. A második menetnél is van elõváladék. És gondolom, a máspdik menet elõtt nem pisilt, tehát az elõváladéka tele volt az elsõ orgazmusból visszamaradt spermával. Ettõl olyan simán teherbe eshetsz, mint a pinty. Amit csináltatok, az megszakítás. 100 nõbõl, aki egy évig így védekezik, 35 teherbe esik. Míg 100 nõbõl, aki egy évig egyáltalán nem védekezik, 80 esik teherbe. A kettõ között 2.28-szoros a különbség mindössze. Azaz ha gumi nélkül szeretkeztek, és a partnered nem beléd élvez, csak 2,28-szor kisebb az esélye, hogy teherbe esel, mintha beléd élvezne. Mindegy, hány percig csináljátok így.

Nem ez okozza a kockázatot, hanem más. A második menetnél is van elõváladék. És gondolom, a máspdik menet elõtt nem pisilt, tehát az elõváladéka tele volt az elsõ orgazmusból visszamaradt spermával. Ettõl olyan simán teherbe eshetsz, mint a pinty. Amit csináltatok, az megszakítás. 100 nõbõl, aki egy évig így védekezik, 35 teherbe esik. Míg 100 nõbõl, aki egy évig egyáltalán nem védekezik, 80 esik teherbe. A kettõ között 2.28-szoros a különbség mindössze. Azaz ha gumi nélkül szeretkeztek, és a partnered nem beléd élvez, csak 2, 28-szor kisebb az esélye, hogy teherbe esel, mintha beléd élvezne. Mindegy, hány percig csináljátok így.
jó nagy baromság.szabad levegõn a sperma nem él csak pár percig, max pár órát.de még a pár óra sem tuti.de h elkerüld az idegeskedést, legközelebb a másodiknál is húzzatok gumit már az elejétõl.
Hát nagy butaságot csináltatok.Remélhetöleg nem lesz belöle baba.Legközelebb gumi akárhányszor csináljátok..... A spermák egyébként szabadlevegön pár percig életképesekl, de ott az elöváladék, +a visszamaradt sperma.... Szorítok, hogy ne legyen baba.....
A kérdező hozzászólása: Azthiszem csinálok egy tesztet a napokban, mert nem nyugodtam meg a válaszoktól..Nagyon félek.. :S Köszönöm a segítséget!
Hát, nem is azért írtunk, hogy megnyugtassunk... Sajnos van esélyed a terhességre. Akkor tesztelj, amikorra a vérzésedet várod, és késik, illetve aktus után 2-3 hétre.
Még teljesen felesleges tesztelned!Várd meg, a mesid és ha késik akkor tesztelj! A 2. válaszoló nagyon szépen kifejtette a lényeget!
A kérdező hozzászólása: Megjött, nem vagyok terhes.. :)
08:45 vagyok Örülök neki, hogy megjött!! :D Ilyenkor nem szokás, de gratulálok! :D Szurkoltam ám neked :) Te meg szoríthatnál nekem, h ne jöjjön meg ;)
Jól van, örülök, hogy minden rendben. :-)

Mennyi az esélye annak, hogy terhes vagyok, ha csak egyszer nem védekeztünk szoptatás alatt?

10 hónapos a kisfiam, még szoptatok de már eszünk más ételeket is, így csökkent a szopások száma, úgy tudom, ez is befolyásoló tényez?. Néha fáj a hasam és gyakran vagyok álmos. Lehetséges a terhesség?

Legjobb válasz: az esélye megvan a terhességnek, ha nem védekeztek, még szoptatás alatt is. mikor voltatok együtt védekezés nélkül? ha már kimutatja szerinted, akkor csinálj egy tesztet

az esélye megvan a terhességnek, ha nem védekeztek, még szoptatás alatt is. mikor voltatok együtt védekezés nélkül? ha már kimutatja szerinted, akkor csinálj egy tesztet
Igen lehetséges, 1 alkalomból is létrejöhetett terheség. De fáradt lehetsz a kimerültségtõl is. Az, hogy nem csak szopizik már tényleg befolyásoló tényezõ, mert így már nincs meg a "fogamzásgátló képessége"a szoptatásnak.Szerintem csinálj egy tesztet.
Én úgy tudom, hogy a szoptatás csak 90%-ban véd, de akkor is csak akkor ha egy nap legalább 8-9-szer szoptatunk.Csinálj tesztet!Van olyan ami már a 10 napos terhességet is kimutatja.
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek! Kénytelen leszek egy tesztet csinálni, mert néha azt is érzem, hogy feszül a hasam. Kb. 5 hete voltunk "úgy". Nagyon keveset szopizik a fiam így minden lehetséges... "Sajnos" nincs menzi, így nem is tudok mihez viszonyítani. Kb. 2-3 hónapja volt olyan, hogy pár napig megvolt és most meg semmi. Ez már lehet a menti elsõ jele is?

Mennyi az esélye, hogy terhes vagyok, ha a menzeszem utáni 27. napon kiszakadt az óvszer?

okt. 11-én jött meg utoljára és ez rá 27 napra történt. Szokott késni 3-4 napot, még nem jött meg.

Legjobb válasz: Elõ egy tesztet! Hiába mondod, h hányadik hetedben voltál éppen, mert sose tudhatod, h mikor van éppen peteérésed, akár spontán! Mondjuk megírhattad volna azt is, h pl. éppen el ment-e benned mikor kiszakadt...

Elõ egy tesztet! Hiába mondod, h hányadik hetedben voltál éppen, mert sose tudhatod, h mikor van éppen peteérésed, akár spontán! Mondjuk megírhattad volna azt is, h pl. éppen el ment-e benned mikor kiszakadt...
99% eséllyel nem vagy terhes.
ez hülyeség ugyanannyi esélyed van hogy terhes legyél tök mind1 mikor történt. Menstruáció alatt is teherbe lehet esni ( ritka nagyon) de lehetséges. Szóval csinálj tesztet és majd kiderül.

Mennyi az esélye annak, hogy terhes vagyok, ha gumival csináltuk, az viszont kiszakadt, de a barátom nem ment el bennem?

És ez közvetlenül a menstruációt követõ napon volt.

Legjobb válasz: nem sok

nem sok
50-50 vagy igen vagy nem
29, 13%
9%
van esély....az elsõ babám 1 hó próbálkozással jött össze, a második peteérés figyelés, ovu teszt stb. 9 hónap múlva, a 3, onnan tudom mert abban a hónapban a párom külföldön volt. a babám 6 hónapos volt, 3 hónap mensi után, a mensi utáni 2.napon terhes lettem. szóval. nem sok de van.
Honnan tudod, hogy nem volt peteérésed? Nem minden nõnek van szabályosan mindig ugyanakkor. Sõt... orgazmus hatására is kiszabadulhat egy érett petesejt. Az elõváladék minimális spermát tartalmaz, de 1 is elég ahoz, hogy célba érjen :)
Lehet spontán peteérésed is. De miértnem védekezel rendesen, ha nem akarsz babát?

Mennyi az esély, hogy terhes vagyok, ha menstruáció végén 2X nem védekeztünk?

Legjobb válasz: Az esély kicsi, de elvétve nem kizárt.

Az esély kicsi, de elvétve nem kizárt.
Hát ez engem is megmosolyogtatott pedig én nem szeretek nevetni senkin :DDD
Plazma TV , meg sejtplazma ilyen van
nincs olyan, h elõváladékszerûség.. van olyan, h elõváladék, ami tartalmaz spermiumokat, teherbe lehet tõle esni, ezért kell védekezni.. egyéb kérdés??
Ööööö...elõváladékra gondolsz? Mert akkor lehetnek benne spermiumok. Kicsi az esélye, de elõfordul sajnos. A kimosás gyakorlatilag nem ér semmit, mert elég gyorsak a kis fickók. Azt kellene tudni, hogy a barátnõdnek mikor van kb peteérése. Ha nem mostanában, akkor nem kell pánikolni, és ha rendben megjön neki, akkor meg semmi gond.
Plazma XDDDDDD
Plazma.. Jólvan kislányom, átlátszó ez a barûtnõmnek, duma, olvass el egy könyvet elõbb!
A kérdező hozzászólása: köszi a rendes válaszokat! az "elõváladék szerûségre gondoltam"...XD
A plazma sok minden lehet, de amire õ gondol, azt pont ne úgy nevezik. Gyanítom az elõváladékra gondol... Igen, lehetnek benne spermiumok (a sperma megint csak nem az, amire õ gondol). Ha csak megfogta, akkor minek kell utána kimosni a hüvelyét? Ha felnyúlkált a "plazmás" kezével, akkor utána már szart sem ér, ha kimossa. Ne nyúlkáljon fel. De kevés az esély, hogy így teherbe esik vki. Amúgy ha lenyomod a shift gombot is, mikor kérdõjelet szeretnél írni, akkor eredményesebb lesz. Jah és: 12 évesen (mert gondolom annyi a barátnõd) nem kellene "plazmát" fogdosni.
TV, Pornófilmben igen, Nem, 100%
A kérdező hozzászólása: A plazma nem az, amikor a fiú sokat önkielégíti magát és már nem tud 1nap alatt termelni ondót és a "plazma jön ki"? amibe nincs spermium?:H:S

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!