Találatok a következő kifejezésre: Mennyi az hogy terhes vagyok, (244 db)

Kb nyolc hetes lehetek ha az vagyok. A tüneteim. duzadt mellek hányinger szédülés ingadozó vérnyomás. Mennyire biztos hogy terhes vagyok?

Ja és az állandó éhségérzet meg a sok csoki.

Legjobb válasz: Szia.A legfontosabbat nem írtad.kimaradt a mensid???? 99%hogy terhes vagy.

Szia.A legfontosabbat nem írtad.kimaradt a mensid???? 99%hogy terhes vagy.
A kérdező hozzászólása: Most jut eszembe a négyszem után még kettõt kihagytam ennek kb 5-6 hete. a napokba kéne megjöjjön de semmi nyom nem utal rá hogy meg akarna jönni. Lehet hogy csak öt hetes vagyok?
Ha még nem maradt ki, akkor nem lehetsz 8 hetes... az elsõ elmaradt mesinél vagy 4-5 hetes, ami megtermékenyüléstõl számítva 2-3 hetes terhesség. Nekem 4 nappal mesi elõtt mutatta ki a teszt, nem reggeli vizeletbõl, igaz, nagyon gyengén. 2 nappal késõbb már igen erõsen látszott!
ez bizony nem baba! mert a teszt már kimutatta volna
A kérdező hozzászólása: igen de én azt olvastam tegnap egy szakembertõl hogy csak az elsõ vizelet a jó és én nem azt használtam. Ráadásul úgy halottam hogy volt akinél nem is mutatott a teszt semmit mégis terhes volt.
Szerintem akkor nem vagy terhes...mert a tesztnek már egy ekkora terhességet ki kellett volna mutatnia...
A kérdező hozzászólása: teszteltem de negatyv lett igaz nem a reggeli vizeletbõl csináltam és nem ismételtem meg a tesztet. a menszeszem még nem maradt ki de jóval kevesebb volt és gyengébb. Ráadásul a családomba elõfordult hogy valkinek a terhesség alatt is megvolt. Nekem még szokott szivárogni öt nap után is néha. De most három és fél nap mulva eltunt azóta semmi nyoma és akkor is csak gyenge vérzésem volt. A tüneteket nem beképzelem. Rosszúl lettem a suliba. Nagyon magas volt a vérnyomásom szédultem és nagyon erõs hányingerem volt.
Szia. Nekem is ilyen tüneteim voltak/vannak, én 11 hetes vagyok. Tesztelj, az a biztos!
Ha 8 hetesre tippeled, akkor a menstruációd elvileg rég kimaradt. Csinálj egy tesztet, mindent el fog árulni. A tipped alapján a 8 hetest tutira kimutatja.
A tünetek stimmelnek, de ezt csak az orvos tudja megmondani biztosra.
Szia! Én 36 hetes terhes vagyok, úgyhogy már átestem ezen.:) A duzzadt mell, hányinger, szédülés és az elmaradt menstruáció mind a terhesség tünetei, de hogy biztos legyél benne csinálj egy tesztet ÉS menj el orvoshoz is!!! Egyébként lehet mástól is, hogy kimaradt és a tüneteket már csak hozzáképzeled..., de nem tartom valószínûnek! MINDENKÉPPEN TESZT, aztán DOKI! Ha valóban 8 hetes vagy lassan a szívdobogása is látható a picinek ultrahangon és elengedhetetlen hogy megvizsgáljon egy orvos, védõnõhöz kell menned, ha a pici mellett döntesz. Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Nem vagyok babás megjött a mensim. Csak még egy kicsit izgulok mert volt a családomba hogy megvolt neki és terhes volt. Én csak nem vagyok az remélem.

Mennyi idő után mennyek el nőgyógyászhoz, ha lehet hogy terhes vagyok? Mert vettem 2 db tesztet az egyik azt mutatta hogy terhes vagyok, a másik azt hogy nem.

Legjobb válasz: Minél elõbb, mert olyan van, hogy az vagy, de negatív, de olyan nincs, hogy nem vagy terhes, de pozitív. Ha pozitív, akkor az vagy és kész!

Minél elõbb, mert olyan van, hogy az vagy, de negatív, de olyan nincs, hogy nem vagy terhes, de pozitív. Ha pozitív, akkor az vagy és kész!
A kérdező hozzászólása: de mennyi idõ után menjek el orvoshoz?
Már most mehetsz, mivel az egyik teszted pozitív lett, tehát kimutatható a terhesség.
A holnap reggel problémát okoz? És a dél? Délután? Bár szerintem várd meg a 9 hónapot, hátha elmúlik, vagy esetleg kipottyan csak úgy magától! Hülye kérdésre hülye válasz, tessék!
Szia! Alapvetõen irány az orvos. De ha mé nem tudsz elmenni, mert kitudja a mai egészségügyi ellátásban mikor kerülsz sorra, vegyél többféle tesztet, mondjuk 3-at, és akkor arányra tudhatod hogy ha mondjuk ezzel a kettõvel együtt 5bõl 3 + lesz, akkor hát gyereked van! De mindenképp orvos!
Ha már a teszt kimutatta, azonnal menj. Nálunk idõpontot kell kérni, ha nálatok is azt kell akkor meg azt kérj, holnap hétfõ, a saját érdekedben ez legyen az elsõ!
Milyen saját érdekedben?!Ha kis esélye is megvan arra hogy terhes a kérdezõ, akkor a születendõ gyermeke érdekében irány az orvos. Amúgy a kérdésedre válaszolva, az elsõ két és fél hétben nem számít, hogy orvoshoz mész, mert nem mutatható ki 100%-osan a terhesség.Szerintem tisztelt kérdezõ, várj még egy hetet, ami a kérdést leszámítva már le is telt, csinálj még egy tesztet, és ha az is pozitív akkor boldog kisbabavárást kívánok, és keresd fel a nõgyógyászodat.

Voltam dokinál és kiderült hogy terhes vagyok. Elküldött ultrahangra és ott is megállapították hogy terhes vagyok. Az ultrahangon honnan tudják mennyi idős terhes vagyok?

Mert április 10-én volt meg az utolsó menstruációm,májusban 15-én vettem egy terhességi tesztet,az negatívot mutatott.Majd május 25-én megint csak vettem egy tesztet,és megintcsak negatívot mutatott.Május 29-én elmentem egy n?gyógyászhoz hogy nem jött meg már április ót nézze már meg nem vagyok-e terhes mert vettem tesztet de negatívot mutatott.Megnézte és azt monta nem vagyok terhes.Majd június 4-én elmentem egy másik n?gyógyászhoz hogy ? mit mont,és ? is azt monta nem vagyok terhes,de aztért csinálnak egy terhességi tesztet nehogy méhen kívüli terhes legyek.Június 8-án megcsinálták a tesztet és akkor derült ki hogy terhes vagyok.Az ultrahangon kérdezték mikor volt az utolsó menstruációm és az ulrtahang papíron félreírták mert május 10-ét írtak.Azt monták hogy rendeben van minden,majd július 28-án kell mennem legközelebb ultrahangra.De nem monták hány hetes vagyok,hanem a véd?n? monta hogy az van a papíron hogy 5 hetes vagyok,de honnan tuják mert nekem már 2 hónapja nincs meg??És az orvosok nem észleltek nálam terhességet??Meg hát 2 teszt is azt mutatta nem vagyok terhes.Ijenkor mi van???Félek nehogy valami baj legyen.

Legjobb válasz: én is ugyanigy voltam nekem árilis 2-án volt meg utoljára és a doki multhét szedán állapitotta meg h 4-5 hetes terhes vagyok nekem azt mondta késõbb volt pém neked nincsen pecsételésed nem fáj a pocid?

én is ugyanigy voltam nekem árilis 2-án volt meg utoljára és a doki multhét szedán állapitotta meg h 4-5 hetes terhes vagyok nekem azt mondta késõbb volt pém neked nincsen pecsételésed nem fáj a pocid?
Én is így voltam. Nekem április 4-én volt meg utoljára, és csak május 23-án volt pozitív a tesztem, tehát nekem is kb. akkor lehetett a pém, amikor már meg kellett volna jönnie. A terhesség korát az UH-ból állapítja meg, vagyis hogy hány mm-es az embrió, a petezsák, van-e már szívhang...stb. Én úgy tudom, hogy a hivatalos papírra az utolsó menzes idejét írják rá, de az UH alapján állapítják meg a tényleges idõt, ami a 12. hétig folyamatosan változhat is.
Én nem pecsételtem (utolsó vagyok). Úgy tudom, hogy a pecsételés csak a beágyazódáskor , ill. a 4 hét környékén lehet normális, utána már nem szerencsés.
en tavaly oktoberben menstrualtam utoljara, azota nem jött meg(miutan abbahagytam a fogamzasgatlot azota 3 havonta jött meg 1 evig)aztan februar 18 an csodaval hataros modon pozitiv lett a teszt.5 hetes voltam akkor, mint utobb kiderült.akkor nekem mit kellett volna mondanom amikor megkerdeztek mikor jött meg?neztek is ram furan, gondolhatod.pedig februar 1en voltam dokinal az nem latta meg a magzatot.aztan annyira magyaraztak hogy jan.13 volt utolso mensim hogy mar in kabb en is azt mondom ne kerdezgessenek mar, titokban jött a baba.szoval neked is hasonlo a helyzeted, nekem uh-n meret alapjan hataroztak meg a korat es akkor mondtak mikor menstrualtam utoljara, persze nem is mensistem de mar unom mondani nekik.azota azzal a datummal szamolnak meg meregetnek a dokik, a baba fejlödese meg is felel annak ugyhogy jol tippeltek.erdekes.majd meglatjuk szülesnel
utolsó te nem pecsételgetel?
akkor nekem még jo 4 hetes vagyok akkor nem gáz
Megint én vagyok (az utolsõ). Azért szerintem mindenképp menj el vele az orvoshoz, Õ tud csak biztosat mondani. Ez a legbiztonságosabb.
A kérdező hozzászólása: Mi az a pém??Az van írva a papírra Átlagos átmérõje:8mm.meg YS:3mm.És hogy az uberusban egy szabájos petezsák látható.Ez akkor már biztos hogy megmarad??Nagyon félek, nehogy valami baj legyen, ha már megállapították hogy renben van minden nem fog ez változni ha megyek 12-hét után az ultrahangra??Fejlõdik a baba bennem??Mert nem érzek semmit és félek nehogy baj legyn, de ha baj lenne mármint ha elmenne a baba vagy ha nem fejlõdne rendesen annak mi a jele??Mi jelentkezne??
A pém az egy rövidítés: "peteérésem". Azt sajnos senki nem tudja elõre, hogy lesz-e valami gond a terhesség során, de mindig pozitívan kell hozzáállni, hiszen nem jó, ha stresszelsz. Gondolom, hogy az orvos mondta volna, ha valami rendkívüli helyzet lenne Nálad, és félni kellene, tehát ne aggódj. (bár én mondom, amikor én is állandóan aggódok....:O). Egyébként pedig minden terhesség esetén 25% esély van a vetélésre, de Mi nem ebbe a csoportba fogunk tartozni!!!!!!

Mennyi az esély hogy terhes vagyok?

A barátommal ebbena hónapban alig csináltuk, de nem jött meg... kb 1szer csináltuk rendesen, de védekeztünk , semmi problémát nem vettünk észre. De egyszer kétszer, amikor nem volt ovszer, csak kb1 percig csináltuk.

Legjobb válasz: Ne izgulj nem vagy terhes csak késik. És lehetsz elõváladéktól is ezért kell védekezni.Ennek ellenére a hév miatt megesik hogy nem védekeztek de akkor inkább szedj tablettát.Jobb félnimint megijedni.És ha most nem vagy terhes, akkor saját magadnak fogadd meg hogy nem csinálsz több parát magadnak.

Ne izgulj nem vagy terhes csak késik. És lehetsz elõváladéktól is ezért kell védekezni.Ennek ellenére a hév miatt megesik hogy nem védekeztek de akkor inkább szedj tablettát.Jobb félnimint megijedni.És ha most nem vagy terhes, akkor saját magadnak fogadd meg hogy nem csinálsz több parát magadnak.
Elõváladéktól is teherbe eshetsz.
az elõváladéktól is lehetsz terhes...! miért élsz szexuális életet ha nem vagy tisztában ezekkel?
Az elõváladéktól akkor eshetsz teherbe, ha a farkában van még sperma, ott az még él, és az elõváladékkal együtt kijön. szóval igen, terhes vagy.
99, 999999%
gratulálok! terhes vagy!
A kérdező hozzászólása: köszz a NAGYON HASZNOS válaszokat:S
mit csináltatok??? gyurmázatok????
Igen sajnálattal közlöm terhes vagy! Az elõváladéktól is nagyon könnyen teherbe eshetsz!!!! Bocsi de terhes vagy....sok szerencsét!
A kérdező hozzászólása: ....Hátt nem vagyok terhes......amugy nemtudom azok miért irnak akik semit nem értenek ehez...szerintem nem azért jön ide mindneki kétségbeesetten h ti még rátegyetek egy két lapáttal..mert nálam sikerült.köszsönöm a SEGITSÉGET!

Pár napja késik a menstruációm, vettünk tesztet, de negatív volt. Mennyi az esély, hogy terhes vagyok?

Január közepén megszakításos módszerrel szeretkeztünk a párommal, azóta rendesen megjött a menstruációm, most viszont nem. A tesztet nem reggel készítettem el és attól félek kevés volt a vizeletem és azért lett negatív a teszt.

Legjobb válasz: Most nem értelek, januárban volt az aktus, amibõl lehetett a baba, de utána megjött normálisan, akkor minimális az esélye, hogy terhes vagy, ha azóta persze védekeztetek úgy igazából. Mibõl gondolod, hogy terhes vagy? Tünetek vannak?

Most nem értelek, januárban volt az aktus, amibõl lehetett a baba, de utána megjött normálisan, akkor minimális az esélye, hogy terhes vagy, ha azóta persze védekeztetek úgy igazából. Mibõl gondolod, hogy terhes vagy? Tünetek vannak?
pár nap múlva tesztelj még egyet...esélyed az van
Ha mar januar ota ketszer is megjott a mensid, es mindig vedekeztetek, akkor mitol felsz? Amugy menjel el gyorsan dokihoz, ha baj van meg meggondolhatod hogyan tovabb.
A kérdező hozzászólása: Már csináltunk egy tesztet tegnap az negatív lett, örültem is neki, de nem nyugodtam meg 100%osan.
Szerintem csak felborult a hormonháztartásod. Mint ahogyan az egyik ismert nõgyógyász gyakran megjegyezte, a testünk nem gép. Hiába mondjuk azt, hogy még sosem késett, az még nem biztos hogy terhesség miatt van, ha most késik, mert ahogy említettem, a testünk nem gép. Fõleg, ha védekeztetek, akkor végképp semmi okod rá, hogy gyanakodj, kivéve, ha vannak terhességre gyanút adó jeleid. De ha nagyon félsz, megnyugtatásképpen nyugodtan csinálhatsz egy tesztet, hiszen nem kerül sok pénzbe. Az ember a 10*-esét is elszórja össze-vissza minden marhaságra.
A kérdező hozzászólása: Igen a márciusira várok és azóta nem volt olyan, hogy ne védekeztünk volna.
Januar kozepen nem vedekeztetek. Januar vegen, februar vegen megjott a mensid, ugye? Es most a marcius vegire varsz? A januari eset ota nem volt tobbszor olyan, hogy ne vedekeztetek volna?
A kérdező hozzászólása: tünet annyi, hogy fáj a mellem és "megjön" érzésem van
holnap reggel ismételj újra. ha negatív és nem jött meg akkor pár nap múlva megint.
A kérdező hozzászólása: Attól, hogy van olyan nõ, akinél még 1-2hónapig megjön a menstruáció amikor terhes.

Ha megvan az esély, hogy terhes vagyok, akkor mennyire normális dolog, hogy a bal oldali petefészek körül szúrkál, fájdogál, nyom napok óta?

ma vagyok a 33. napon, tegnap csináltam egy tezstet ami negatív lett.

Legjobb válasz: Szia!Egyáltalán ne ijedj meg ettõl, ha tényleg terhes vagy akkor ez az elején még teljesen normális hiszen most zajlik a beágyazódás és ez mindenféle hasi és petefészek fájdalommal jár, sõt sokaknál még késõbb is fáj itt ott. nekem is fáj sûrûn, de azt is tudnod kell, hogy a méh is tágul és ez is okoz mensiszerû fájdalmat. Viszont ha a teszted negatív lett, akkor csinálj még egyet mert lehet hogy még olyan korai, hogy a teszt sem mutatja ki. De ha kb. egy hét múlva csinálsz egy tesztet és az is negatív lesz akkor szerintem nem vagy terhes és lehet, hogy csak azért szurkál mert meg fog jönni pici késéssel. De szurkolok neked, hogy a végeredmény az legyen amire vágysz!szia

Szia!Egyáltalán ne ijedj meg ettõl, ha tényleg terhes vagy akkor ez az elején még teljesen normális hiszen most zajlik a beágyazódás és ez mindenféle hasi és petefészek fájdalommal jár, sõt sokaknál még késõbb is fáj itt ott. nekem is fáj sûrûn, de azt is tudnod kell, hogy a méh is tágul és ez is okoz mensiszerû fájdalmat. Viszont ha a teszted negatív lett, akkor csinálj még egyet mert lehet hogy még olyan korai, hogy a teszt sem mutatja ki. De ha kb. egy hét múlva csinálsz egy tesztet és az is negatív lesz akkor szerintem nem vagy terhes és lehet, hogy csak azért szurkál mert meg fog jönni pici késéssel. De szurkolok neked, hogy a végeredmény az legyen amire vágysz!szia
Szia! Ha terhes vagy akkor ez normális. Ez úgymond a beágyazódási fájdalom, vagy mert a méhed már tágul és igazából nyúlnak az inak, izmok. Azt nem irtad, hogy mikor kellett volna megjönnie. Elsõ nap! Ha terhes is vagy azért negatív a teszt mert egyénenként változó a beágyazódási idõszak 8-14 nap között. Üdv: 20 hetes kismami.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, hogy ilyen hamar válazsoltatok!Igazság szerint nekem akkor szokott fájni amikor megvan, nem elõtte...ezért is kérdeztem.elméletben még simán megjöhet, mert volt már, hogy 34-35 napra jött meg.Novemberben volt egy laparoszkópiám és most kezdtem el szedni peteserkentõt(clostyt)meg van egy csomó más tünetem is, de azokat hosszú lenne itt leírni.
A beágyezódás a petesejt megtermékenyülésétõl számítoot 6-7 nap!!!!!!

Ha menstruáció alatt szeretkeztünk és lehet hogy terhes vagyok akkor mennyi idő után lehet tesztet csinálni úgy hogy ki is mutassa ha az vagyok?

Legjobb válasz: 1.ha mensi elõtt már terhes voltál akkor akár ma is kimutatja a terhességet. 2.ha mensi alatt szeretkeztetek,akkor szinte 100%,hogy lettél terhes 27 hetes kismami

1.ha mensi elõtt már terhes voltál akkor akár ma is kimutatja a terhességet. 2.ha mensi alatt szeretkeztetek, akkor szinte 100%, hogy lettél terhes 27 hetes kismami
Az elmarad mens. 1. napján legkorábban, és reggeli elsõ vizeletbõl !
Ja, és mikor volt az utolsó mens. 1. napja?

Lehetek terhes? Mennyi az esélye, hogy terhes vagyok?

Pár hete lefeküdtünk a barátommal és nem védekeztünk. A menzeszem általában szokott késni min. 3 ,max. 5 napot. Most 4 napot késik.Félek,hogy terhes vagyok.Viszont kb. 1 hete felvagyok fázva,orvosnál nem voltam,mert még nem látom annyira komolynak a dolgot.(felfázás szempontjából)Most lehetséges,hogy terhes vagyok vagy azért késik a menzeszem,mert felvagyok fázva?Szerintetek?Mennyi az esélye?

Legjobb válasz: Ha óvszer nélkül, és fogamzásgátló nélkül csináltátok akkor igen, terhes vagy! Gratulálok! ^^

Ha óvszer nélkül, és fogamzásgátló nélkül csináltátok akkor igen, terhes vagy! Gratulálok! ^^
Pontosan 60, 863851783% hogy az vagy! Ha mégis megúsznád akkor ne szaporodj. Nem kell annyi hülye a világra!
Ez a huszmilliomodik ugyanilyen kérdés itt, nem igaz, hogy a saját hülyesége miatt fel kell tenni huszmilliomodegyszer is!! Még direkt fel is ajánlja a kérdéseket, mielõtt kiírná! Nem védekeznek és kérdéses-e a terhesség??? Mert az még más ha kilyukad a gumi! És nyugodtan lehet lepontozni, de akkor sem azt fogom írni, amit más hallani akar!
MI A BÜDÖS FRANCÉRT NEM TUDTOK HÚZNI EGY ROHADT GUMIT?! kb 3 mp, ebbõl 1, míg kibontod, 2 míg felhúzod! De nagyon remélem hogy nem leszel terhes, szegény gyerek szenvedné meg a kárát, az ilyen embereknek nem kéne szaporodni. De viszont nagyon megérdemelnéd, hogy az legyél.
Lehetsz...-.-
Hmm..azért nem hinném, hogy ekkora oltást kéne adni valakinek, hogy ne szaporodjon stb.. Amúgysem a lány dolga, hogy ne rakják tele a punciját, nem értem miért õt kell basztatni. Én éveken át nem védekeztem a barátnõmmel, mégsem lett terhes, mert lehet ésszel is csinálni! Inkább aki ilyen szinten ítélkezik egy teljesen ismeretlen ember felett, annak a fajtájú embernek nem kéne szaporodni, bölcs és észosztó emberekbõl van elég a Parlamentben.. Amúgy tesztet akkor vegyél, ha a menszesz legalább 3 hetet késik, akkor mutat jó eredményt. És igen, 50-50 az esély, hogy terhes vagy.
Hát függ attól, h hanyadik napon voltál, de azért esélyes lehet mindig, ha gumi nélkül van. Viszont lehet a felfázás, szóval a betegség megzavarja a ciklusod. vegyél tesztet hnap pl. Am meg nem értem a kioktató kommenteket, mindenki hibázhat, nem mintha mások olyan tökéletesek lennének....És elég neki a félelem, nem kéne rátenni egy lapáttal...bunkók.
Sanszos.Vegyél tesztet.
Yep. Szerintem lány névnek az Alexandra nagyon szép név, fiúnak pedig a Richárd, vagy Krisztián. :)
Hát, ha nem védekeztekakkor lehetsz terhes. Mennyi az esélye? 50-50%.
"Amúgysem a lány dolga, hogy ne rakják tele a punciját, nem értem miért õt kell basztatni." Már nem azért, de egy szex férfi és nõ között szerintem 2 emberen alapszik. Mind a 2 embernek teljes mértékben felelõssége a védekezés, nem kell ráfogni csak az egyik nemre, "hogy hát ez a fiúk dolga..." ugyan úgy a lánynak is tisztában kell lenni dolgokkal, mert õ is részese volt annak, hogy összehozza a nem kívánt gyereket. Ezen gondolkodj el picit.
hány évesen van ennyi eszed kérdezõ?
A kérdező hozzászólása: negatív lett :*

Mennyi az esélye annak hogy terhes vagyok?

8-13-ig menstruáltam, ma szexeltünk (24-én) Mennyi lehet az esélye?Védekeztünk,de ki tudja? :S

Legjobb válasz: Ha a valószínûségét kérdezed, akkor azt kell mondjam, h 0-1 zárt intervallum, vagy ha úgy tetszik 1/2-ed, de hogy könnyen érthetõ legyen: vagy terhes vagy, vagy nem. (de semmiféleképpen sem 50%!!!)

Ha a valószínûségét kérdezed, akkor azt kell mondjam, h 0-1 zárt intervallum, vagy ha úgy tetszik 1/2-ed, de hogy könnyen érthetõ legyen: vagy terhes vagy, vagy nem. (de semmiféleképpen sem 50%!!!)

Mennyi az esélye annak, hogy terhes vagyok? Tesztet érdemes csinálni? (mert a lentiek miatt kaptam hormontartalmú gyógyszereket)

Jelenleg PCO-m van, tehát nem jön meg minden hónapban, a vérvétel szerint a progeszteron szintem nagyon alacsony, fehér folyásom van, napközben van, hogy megszédülök, és iszonyatosan melegem van, érzelmileg meg érzékeny és feszült hangulatomban vagyok.

Legjobb válasz: Lehetsz terhes. Az u.tesómnak azt mondták hasonló helyzetre (PCOS), hogy soha nem eshet teherbe természetes úton. Nem védekeztek, terhes lett, nem vette észre, elvetélt. Ha észreveszi és kap hormont, megmaradt volna a baba. Inkább vegyél egy tesztet.

Lehetsz terhes. Az u.tesómnak azt mondták hasonló helyzetre (PCOS), hogy soha nem eshet teherbe természetes úton. Nem védekeztek, terhes lett, nem vette észre, elvetélt. Ha észreveszi és kap hormont, megmaradt volna a baba. Inkább vegyél egy tesztet.
A kérdező hozzászólása: Tehát elméletileg ugye a hormonzavar meg cysták miatt nem történhet meg (gyakorlatilag viszont megtörténhet)? És egy teszt elég, vagy érdemes csinálni másikat is pár hét eltelte után?
Nekem is pcos-m van. Én sem a ciklus közepén estem teherbe, hanem akkor, amikor meg kellett volna jönnie. Kósza peteérés mindig lehet. Csinálj egy tesztet, az a biztos.
érdemes többször tesztelni.de ha kérnél egy vérvételt mégjobb lenne.mert nekem a teszt mutatatott hamis eredményt nem is egyszer.
Szerintem azt is jó volna kizárni, hogy nem a hormongyógyszerek okozzák-e a tüneteket.
A kérdező hozzászólása: a következõ vérvétel már csak 3 hónap múlva lesz, ugyanis az endokrinon kidobtak a nyakukból, utoljára csak megvonásos vérzésem volt a gyógyszerek miatt, de szerintem az orvosok is a sötétben tapogatóznak. Köszönöm a választ, ha két teszt is pozitívat mutat, elmegyek vérvételre is :)
A kérdező hozzászólása: 1, 5 hónapja nem szedek hormontartalmú gyógyszert, azóta csak kiürült a szervezetembõl nem? :O
Nekem is PCOS-em van. Félévente mesttruálok kb. Még is direkt kiemelte az orvos, hogy védekeznem MINDIG kell, mert menstruáció nélkül is elõfordulhat egy peteérés.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!