Találatok a következő kifejezésre: Mennyi az hogy terhes leszek, ha (27 db)

Mennyi az esély, hogy terhes leszek, ha csak egyszer vagyok a párommal együtt, amikor peteérésem van?

A ciklus.hu 30.-ára írja, de én ma érzem nagyon a szurkálást, fehér folyásom is van. Ha ma együtt vagyunk, de pl 30án nem, lehet még baba? sikerülhet még akár ma is teherbe esnem? köszi! :))

Legjobb válasz: Szerintem nem a ciklus.hu a mérvadó, hanem az amit te érzel!

Szerintem nem a ciklus.hu a mérvadó, hanem az amit te érzel!
Szerintem igen. A párommal mi is egyszer voltunk együtt abban az idõszakban, s már 13 hetes kismama vagyok.. :-) Sok szerencsét!
Igen, a spermiumok akár 72 órát is élhetnek megfelelo kornyezetben, tehát a válasz - lehetséges...
Szia En is max 2 x voltam egyutt a parommal es sikerult is a baba. Drukkolok, h + legyen a teszted! 10 hetes kismama

Menstruáciom előtt 3 nappal szeretkeztünk a párommal és elment bennem. Mennyi az esélye annak hogy terhes leszek? Meg ha terhes leszek azt mennyi idö után lehet meg állapitani?

Legjobb válasz: nagyon kevés de nem 0% mert néha elöfordulnak spotnát peteérések. Aktus után 2 héttel mutatja ki a teszt.

nagyon kevés de nem 0% mert néha elöfordulnak spotnát peteérések. Aktus után 2 héttel mutatja ki a teszt.
A kérdező hozzászólása: És mikor a legalkalmasabb a dolog hogy teherbe essek?
Szerintem használj online menstruációs naptárat (pl. ciklus.hu), ott van „naptármódszer nézet” is, kiszámítja neked, hogy mikor mekkora eséllyel eshetsz teherbe. (Persze ez nem azt jelenti, hogy amikor a számítások szerint nem esélyes, akkor tuti, hogy nem, ahogy az 1. hozzászóló is írta, de azért jó képet mutat a termékeny napokról).
Peteérés általában a ciklus közepén van, a menstruáció elsõ napjától számolva kb 12-16 napon. Ez függ attól is, hogy rendszeres-e, és milyen hosszú a ciklusod. Ha babát szeretnétek, akkor lehet kapni ovulációs teszteket, azokkal viszonylag könnyen kimutatható, hogy mikor van ovud, és azokban a napokban esélyesebb a teherbe esés. De ahogy az elsõ válaszoló is írta, bármikor elõfordulhat spontán peteérés is.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen mindenkinek :)

Mennyi az esélye annak, hogy terhes leszek peteéréskor ha nem szedek fogamzásgátlót és amúgy meg seh sem védekezünk? És mennyi az esélye ha nincs peteérésem és úgy csináljuk védekezés nélkül?

azt tudom h peteéréskor nagyobb az esély h terhes elsz vki,de enmtom h 100% v kicsit kevesebb. és mennyi az esély ha nincs peteérése csak úgy szimplán gumi és egyéb fogamzásgátló nélkülc csinálja vki.kb hány százalék lehet?

Legjobb válasz: miért kell ilyeneket kérdezni? kockáztatni akarsz? akkor ne védekezz. de az abortusz elég drága, és fájdalmas is, testileg is, és lelkileg is. ha nem védekezel, akkor lehetsz terhes. ha sehogy se védekezel, akkor 85 % az esély rá. nézd csak meg a pearl - indexet.

miért kell ilyeneket kérdezni? kockáztatni akarsz? akkor ne védekezz. de az abortusz elég drága, és fájdalmas is, testileg is, és lelkileg is. ha nem védekezel, akkor lehetsz terhes. ha sehogy se védekezel, akkor 85 % az esély rá. nézd csak meg a pearl - indexet.
Ne írjunk már marhaságokat, a Pearl-index NEM így mûködik. Az egy statisztikai irányszám. A 85-ös érték NEM azt jelenti, hogy 85% az esélye.... Peteéréskor ha szexeltetek, nem védekeztetek sehogy és beléd élvezett a párod akkor 10% körüli a teherbeesés esélye. Ha megszakítást alkalmaztatok, akkor pár % körülire csökken ez az érték. A "nincs peteérésed" nem ennyire egyszerû. Itt az un "naptármódszer"-nek van egy táblázata, amibõl le tudod szûrni, hogy mikor kockázatosabb és mikor nem, de ez stabil ciklussal rendelkezõ nõknél számolható igazán jól.

Ha félidő előtti és utáni napokban csak pharmatex kúpot használtam, mennyi az esélye, hogy terhes leszek?

Régen olvastam, hogy egy időben sok volt a pharma-baba

Legjobb válasz: Szia! Én évekig minden gond nélkül használtam ezt a készítményt. Pontosan betartottuk a használatit mindig, és félidõben is ezzel védekeztünk. Aztán egyszer nem jött meg... Terhes lettem. Most 2,5 éves a fiam :) Soha többet nem fogok így védekezni. Ezek a termékek olyan pároknak jók szerintem, akik nem feltétlenül akarnak babát, de ha becsúszik az sem baj.

Szia! Én évekig minden gond nélkül használtam ezt a készítményt. Pontosan betartottuk a használatit mindig, és félidõben is ezzel védekeztünk. Aztán egyszer nem jött meg... Terhes lettem. Most 2, 5 éves a fiam :) Soha többet nem fogok így védekezni. Ezek a termékek olyan pároknak jók szerintem, akik nem feltétlenül akarnak babát, de ha becsúszik az sem baj.
Ahogy az elsõ is írta. :) 10 hónapos a kislányom, nekünk is így jött össze. :D
Pharma-baba :) ) Valóban sokan vannak, ezt úgy érdemes alkalmazni inkább, hogy mondjuk félidõben óvszer, és amúgy meg ez a kúp. De még úgy is esélyes, nem egy csodafegyver. :)
Van esélye hogy terhes vagy. Tök jó nem? :)
Hát megvan rá az esély. Mennyi százalékban azt nem tudom. Az elõváladékban is lehet sperma. Hiába " szállt ki" még mielõtt elment volna. Ilyen estben ha szedsz más antibiotikumot a tabi mellett jobb védekezni még legalább 2 hétig. Remélhetõleg nem lesz gond, de majd csinál tesztet az a biztos.
Remélem nem lesz semmi gond, de megvan az esélye, és te is tudod h antibiotikum csökkenti a gyógyszer hatását, így védekezni kell a gyógyszer abbahagyása után még 1 hétig.
Attól függ milyen antibiotikum!! Nem kell egybõl azt mondani h antibiotikum aztán kész és egybõl terhes lesz valaki! Nemrég beszéltem a nõgyógyásszal, aki azt mondta, hogy van olyan antibiotikum ami egyáltalán nem csökkenti a fogamzásgátló hatását. Amikor megkapod az antibiotikumot meg kell kérdezni, hogy a fog.gátlóra milyen hatással van és akkor nem kell aggódni!!!
Nem mindegyik antibiotikum csökkenti, amelyik mégis annak benne van a tájékoztatójában. Az, hogy csökkenti, nem jelenti azt, hogy(az ellen:) nem véd. Szóval nyugi, nem lesz baj, majd nyugodtan vehetsz tesztet.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen koszonjuk a hasznos válaszokat, a barátommal egyutt!!!
Van rá esély , mivel 1 hét kiegészítõ védekezés kell és a megszakítás nem védekezés.
Ismim pont így esett teherbe...

Ha lovagló pózban szexeltünk a pasimmal mennyi az esélye, hogy terhes leszek?

Legjobb válasz: Nem a póztól függ,hogy mennyi esélyetek van. De ha ilyen marha eszes vagy, tanulj meg védekezni!!!!!!

Nem a póztól függ, hogy mennyi esélyetek van. De ha ilyen marha eszes vagy, tanulj meg védekezni!!!!!!
:DDDD
Annyi, hogy így lett a kislányom ;)
A kérdező hozzászólása: Mivel gyereket akarunk így nem akarunk védekezni okos
Ugyanannyi, mint más pózok esetében.
Szerinted?:-) ugyanannyi.
Ha nem volt a "pasidon" gumi és te sem szedsz bogyót, akkor tök mindegy, milyen pózban kefélsz, lehetsz terhes! Reméljük a pasid is akar gyereket! De nem várj itt matematikai valószínûség- számítást a te esetedre vonatkozóan! Annyit viszonyt tudok neked mondani, amit magad is tudhatnál, hogy az esélyed 50-50%! Ha már gyereket akartok, legalább tájékozódhatnál, mielõtt evindens dologról kérdezel...
En is igy estem teherbe es mi meg vedekeztunk is :)

Ha óvszert használunk, akkor mennyi az esélye, hogy terhes lesz a partnerünk?

Legjobb válasz: attól függ. úgy érted mennyi eséllyel szakad ki az óvszer ? szerintem max. 20%

attól függ. úgy érted mennyi eséllyel szakad ki az óvszer ? szerintem max. 20%
A kérdező hozzászólása: Hát úgy mindent egybevéve értettem, de végülis a kiszakadáson kívül max lecsúzhat gondolom, de azt észre lehet azért venni
20?! áá
Az óvszer Pearl-indexe: 3-4. Ami azt jelenti, hogy használata mellett 3-4 nõ esik évente teherbe 100-ból. Ez általában a kiszakadás, lecsúszás, azaz a rossz használat, lejárt vagy silány termék miatt van. Egész megbízható, de sajnos néha szükség lehet egy-egy 72-órás tablettára :(
A kérdező hozzászólása: Tehát ha normálisan használjuk, akkor nincs para!? Köszönöm a válaszokat! =]
ha mindketten fiúk vagytok akkor 0. ha a partnered kutya/ló/macska/tyúk akkor is...
ha helyesen használjátok, akkor 2-4% Ha helytelenül, akkor 18% Mondjuk függ attól mennyire helytelenül, de érted.
hát nekünk tegnap szakadt ki az óvszer rohanni kellett tabi után ugyhogy csak óvatosan

Ha 2 nap egymás után elfelejtem bevenni a tablettát az elsőhéten, és utána pótolom (3adnap), de közben volt szexuális kapcsolatom, mennyi az esélye, hogy terhes leszek?

Legjobb válasz: Mondjuk ez igaz,hogy utána felesleges már pótolni. De amúgy nekem is elõfordult hogy elfelejtettem bevenni, és aki ezen annyira ki volt akadva, hidd el simán el lehet felejteni (nem mindenki él a telefonjával együtt). Nekem soha nem volt belõle semmi bajom, de ha abba belegondolsz, hogy vannak akik a gyógyszer mellett esnek teherbe.. akkor igencsak van rá esély.

Mondjuk ez igaz, hogy utána felesleges már pótolni. De amúgy nekem is elõfordult hogy elfelejtettem bevenni, és aki ezen annyira ki volt akadva, hidd el simán el lehet felejteni (nem mindenki él a telefonjával együtt). Nekem soha nem volt belõle semmi bajom, de ha abba belegondolsz, hogy vannak akik a gyógyszer mellett esnek teherbe.. akkor igencsak van rá esély.
hát van rá...
Egymás utáni kihagyott kettõt pótoltad harmadnak? :D Szóval harmadik nap 1 tabi helyett 3at vettél be? Érdekes...
Miért kell bántani szegényt , ti még soha nem hibáztatok??????!!!!!! Én is felejtettem már el bevenni pedig nekem az emlékeztetõ a telen minden nap csörgött , ne adj mások rosszindulatú szavára , nem is értem ezek az emberek minek válaszolnak erre a kérdések mikor tök bunkók , pedig õk sem istenek , higgyétek el ha esetleg babás is lesz a leányzó tudni fogja õ anélkül is hogy felelõtlen volt hogy itt bántjátok , és ha évek óta szedi nem hinném hogy nagy baj lesz belõle , de ha mégis vállalni fogja a következményeit , a nem kívánt terhesség nem bûn ....
Engem is inkább a leszidó hozzászólás háborít fel. Szedi a tablettát, tehát nem felelõtlen, csak elfelejtette bevenni. Én nov.-ben azért hagytam abba a tabiszedését, mert a változatos munkarend, amiben dolgozom annyira összezavart, a testemet is és úgy látszik a memóriámat is, hogy állandóan elfelejtettem bevenni, vagy ha már bevettem, elfelejtettem, hogy bevettem-e már. Játszani nem szabad a ciklussal és meg is érezte a testem, szóval abbahagytam a szedését. Ennek ellenére nálam nem történt semmi baj, nem lettem terhes a kihagyott szemek után. Nem tartom magam felelõtlennek azért, mert fáradt voltam állandóan és a memóriám cserbenhagyott és a kérdés kiírója sem felelõtlen szerintem. A fikázó pedig egy bunkó és nincs benne semmi tolerancia másokkal szemben.
Igazából tippelhetnénk százalékokat, de nem igazán van sok értelme. A Te szempontodból a 0, 0001 % is pontosan 100 % lesz.
Akkor szívhatsz, mivel kieg. védekezés kellett volna! Hogy lehet elfelejteni??? Basszus...nem értem. Minek van a telefonon emlékeztetõ??? Miért olyan nehéz beállítani, hogy minden nap pontosan bevedd, hogy ne eshess teherbe. Ne lepõdj meg, ha 1x terhes leszel, ha ilyen felelõtlen vagy!
Jah, most mi a fa**nak kell bántani? Ha dugjon még, ha kell neki :)
Dugj még, hátha jobb lesz.
A kérdező hozzászólása: kösz a válaszokat, igazság szerint még örülnék is neki, csak nem mostanra terveztük, 3éve 1et sem felejtettem el bevenni, csakmost igy alakult... tudom felelõtlenség.
ne foglalkozz azokkal, akik felelõtlennek tartanak. Én 5 évig szedtem, az elsõ 1-2-3 évben nekem is volt emlékeztetõ a telefonomon, de még ma is elõfordul, hogy kifelejtek egy-egy szemet. Esélyed van rá, hogy terhes leszel, de szerintem igen cskély. Máskor azért, mikor a szexhez közeledtek, jusson eszedbe, hogy bevetted-e. Én rendszerint azokon a napokon felejtettem el, mikor hullafáradt voltam, és amúgy sem szexeltem volna
hiába örülnél neki, azért mégis szeded a tablettát hónapok óta, nemtudom, h ez mennyire tenne jót a babának..tudtommal ha teherbe akarsz esni pár honap gyógyszerszünetet kell tartanod, h kitisztuljon a szervezetedõl és ne legyen semmi kockázata a babûra nézve!!

5 hónapja nem szedek gyógyszert, babaprojekt miatt. Most közbejöttek elég súlyos anyagi gondok, és leálltunk. Ha kiszállós módszerrel "védekezünk" mennyi az esélye hogy terhes leszek?

Nem bírom az óvszert, de gyógyszert sem szeretném megint szedni, és a ciklusaim se rendszeresek.

Legjobb válasz: Nekem is van ismerõsõm akik évekig ezzel a módszerrel védekeztek, és nem lett baba, csak amikor már õk is akarták. Mi a párommal használtunk hüvelykúpot, még mielött babát szerettünk volna. Nálunk bevált.De csak 10 percet kell várni a felhelyezés után.A hangulatot tényleg megtudja ölni, ha nem vagytok kreatívak.De meg lehet oldani hogy ne szálljon el az ichlet. :)Ez csak akkor baj ha csak 1 gyors menetre vágytok.

Nekem is van ismerõsõm akik évekig ezzel a módszerrel védekeztek, és nem lett baba, csak amikor már õk is akarták. Mi a párommal használtunk hüvelykúpot, még mielött babát szerettünk volna. Nálunk bevált.De csak 10 percet kell várni a felhelyezés után.A hangulatot tényleg megtudja ölni, ha nem vagytok kreatívak.De meg lehet oldani hogy ne szálljon el az ichlet. :) Ez csak akkor baj ha csak 1 gyors menetre vágytok.
szia mi az elsõ gyógyszermentes hónapban is megszakítást alkalmaztunk és össze is jött egybõl a baba. 6, 5hós kisfiú anyukája
Embere válogatja! Én a harmadik alkalommal teherbe estem! Azért tudom ilyen pontosan, mert volt egy futo kaland az életemben aminek meglett a gyümölcse! mi is kiszállos modszerrel "védekeztünk"! Sajnos egyedül nevelem a kislányom, mert az apa nem ismeri el hogy õ az apukája! (Pedig ez olyan tuti, mint ahogy most itt ülök a gép elõtt)
http://blog.szexologia.eu/2007/09/03/pearl_index_fogamzasgat.. Itt vannak a különbözõ módszerek Pearl indexei. Eszerint egy év alatt van kb. 35 % esélyed, hogy terhes leszel.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat. Én nem bánnám ha terhes lennék, csak a párom szeretne még várni még jobb lesz a helyzet. Az elsõ válaszolonak: fel a fejjel, és sajnálom hogy igy jártál :(
általában azért mûködik, ez elsõ sorban a párodon múlik, hogy mennyire fegyelmezett, meg hát azon, hogy mennyi elõváladéka szokott lenni. van olyan ismerõsöm, ahol évekig hibátlanul mûködik, másoknál már a második gyerek jön ezzel a módszerrel. hüvelykúpot ajánlanak még, ami megöli a spermát, igaz a hangulatot is, mert elõre kell fél órával felhelyezni... mi is gondban vagyunk, mi számolunk is mellette és figyeljük LH-val mikor érik a petesejt és ha szükséges kiegészítõ védekezést alkalmazunk, de minden olyan dolog, ami nem gyógyszer vagy óvszer viszonylag megbízhatatlan, szóval csak úgy alkalmazzátok ezeket, ha nem tragikus, ha kisbabátok lesz...
Mi is így védekeztünk, 6 év után összejött a baba, de nagyon örültünk neki :) , mert már tervbe volt. 5 hós kislány anyukája

Mennyi az esélye, hogy esemény utáni tabletta után is terhes leszek, ha pont középidőszakban történt a dolog?

Legjobb válasz: Nem sok különbség van a között, hogy épp peteéréskor vetted be a gyógyszert, mint egyébként máskor. A gyógyszer ugyan úgy hat, bármelyik esetben.

Nem sok különbség van a között, hogy épp peteéréskor vetted be a gyógyszert, mint egyébként máskor. A gyógyszer ugyan úgy hat, bármelyik esetben.
na nem egészen...velem is így történt és most éppen delel a két éves fiam :) nekem a doki akkor azt mondta, h mivel az ovuláció kellõs közepén történt a dolog, így a gyógyszernek nem sok esélye volt...de azért sok szerencsét!
Egyet értek a kettessel, középidõben a dokim szerint 50-60% az esély a terhességre eseményutánival is!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!