Találatok a következő kifejezésre: Mennyi az hogy terhes leszek, (87 db)

Menstruáciom előtt 3 nappal szeretkeztünk a párommal és elment bennem. Mennyi az esélye annak hogy terhes leszek? Meg ha terhes leszek azt mennyi idö után lehet meg állapitani?

Legjobb válasz: nagyon kevés de nem 0% mert néha elöfordulnak spotnát peteérések. Aktus után 2 héttel mutatja ki a teszt.

nagyon kevés de nem 0% mert néha elöfordulnak spotnát peteérések. Aktus után 2 héttel mutatja ki a teszt.
A kérdező hozzászólása: És mikor a legalkalmasabb a dolog hogy teherbe essek?
Szerintem használj online menstruációs naptárat (pl. ciklus.hu), ott van „naptármódszer nézet” is, kiszámítja neked, hogy mikor mekkora eséllyel eshetsz teherbe. (Persze ez nem azt jelenti, hogy amikor a számítások szerint nem esélyes, akkor tuti, hogy nem, ahogy az 1. hozzászóló is írta, de azért jó képet mutat a termékeny napokról).
Peteérés általában a ciklus közepén van, a menstruáció elsõ napjától számolva kb 12-16 napon. Ez függ attól is, hogy rendszeres-e, és milyen hosszú a ciklusod. Ha babát szeretnétek, akkor lehet kapni ovulációs teszteket, azokkal viszonylag könnyen kimutatható, hogy mikor van ovud, és azokban a napokban esélyesebb a teherbe esés. De ahogy az elsõ válaszoló is írta, bármikor elõfordulhat spontán peteérés is.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen mindenkinek :)

A gondom az hogy szeretkeztem a párommal nem élvezett belém, de félek hogy az előválladéktol terhes leszek, viszont a peteéréses ciklusomban vagyok, de a 72orás tabit bevettem, biztos ami biztos . Mennyi az esélyem hoyg terhes legyek?

Legjobb válasz: Áruld már el, hogy ennek mi értelme van? A félelemtõl, a rettegéstõl tán nagyobbat élvezel? Ha igen, irány a pszichológus! Ha nem, akkor viszont NE CSINÁLD! A megszakításos szex NEM azoknak való, akik fejjel mennének a falnak, ha beütne a krach (terhes maradna a lány)! Csak azoknak való, akik megtartanák, ha úgy adódna a dolog (és éppen ezért õk nem is rohannak utólag 72 órásért). A sürgõsségi fogamzásgátlót pedig csak eseti jelleggel szabadna alkalmazni! Nem cukorka, hogy bármikor bekapkodd. A kérdésedre pedig: NEM 100 %-os hatékonyságú, mint ahogyan egyik fogamzásgátló sem.

Áruld már el, hogy ennek mi értelme van? A félelemtõl, a rettegéstõl tán nagyobbat élvezel? Ha igen, irány a pszichológus! Ha nem, akkor viszont NE CSINÁLD! A megszakításos szex NEM azoknak való, akik fejjel mennének a falnak, ha beütne a krach (terhes maradna a lány)! Csak azoknak való, akik megtartanák, ha úgy adódna a dolog (és éppen ezért õk nem is rohannak utólag 72 órásért). A sürgõsségi fogamzásgátlót pedig csak eseti jelleggel szabadna alkalmazni! Nem cukorka, hogy bármikor bekapkodd. A kérdésedre pedig: NEM 100 %-os hatékonyságú, mint ahogyan egyik fogamzásgátló sem.
Szinte semmi..
A kérdező hozzászólása: egyszer vettem be, és azért mert ovszert nem használtunk, engem azért érdekel mert nem élvezett belém de kockáztatni nem merek..
Szia! Érdemes lenne fogamzásgátlót szedned, mert ezek a 72 órás szarok akár meddõvé is tehetnek.Ne kockáztass. A kihúzós, meg egyéb módokkal pedig elõbb utóbb becsúszik egy baba, ne tedd tönkre a saját, a párod és egy kisbaba életét. Nem áll semmibõl felelõsségteljesen szeretkezni! :)
A kérdező hozzászólása: tudom, de igazábol érdekelne hogy mennyi az esélye hogy terhes legyek ugy kb hány % ? nem is élvezett belém meg ezt a hülye bogyót is bevettem, sztetek?
Semmi esélye...
Annyi esélyed van rá, mint arra, hogy megnyerd a lottó ötöst... de azt is megnyeri valaki néha, szóval... ;) Egyébként még 1-2 ilyen és arra nagyobb lesz az esélyed, hogy úgy szétbarmold a szervezetedet, hogy soha ne lehessen gyereked.

Hamar elsül? Mennyi az esélye hogy terhes leszek? Mit csináljak?

Sziasztok.A barátommal régóta együtt vagyunk,és 3 napja elvesztettem vele a szüzességem.Nagyon aranyos volt,sokáig várt rám.Õ már nem volt sz?z. Szóval szex közbe sokszor elsült.Vagy hogy is mondjam.És mondta,hogy ez azért van,mert nagyon rég nem volt n?vel.Aztán ma reggel megpróbáltuk,de épp hogy betette,kihúzta,és már megint.Pedig most még annyit se izgattam,mint 3 nappal azel?tt. Ja,és nem használtunk óvszert.De kihúzta mindig.Nagyon hülye voltam hogy nem szóltam neki,és neki sem jutott eszébe.De mennyi az esélye hogy terhes lehetek? esemény utáni tablettát lehet gyógyszertárba kapni? és boltba lehet? kell hogy az orvos írja fel? 16 vagyok,nagyon félek.Légyszi segítsetek!Köszi.:)

Legjobb válasz: Szinte 0? Ne ringasd hamis illúziókba, könnyen lehet terhes. Esemény utániról lekéstél, 2 hét múlva csinálsz tesztet, akkor megtudod. Legközelebb meg nem leszel hülye, ha lesz legközelebb.

Szinte 0? Ne ringasd hamis illúziókba, könnyen lehet terhes. Esemény utániról lekéstél, 2 hét múlva csinálsz tesztet, akkor megtudod. Legközelebb meg nem leszel hülye, ha lesz legközelebb.
nem azt mondtam, hogy nem lehet.. jaj, de várjunk csak, most belédélvezett vagy nem? ha igen, akkor lehetsz.. de mivel elõtte volt a mensije, nyilván kisebb az esély.. nem hamis illuzió, azért teherbeesni se könnyû.. csak sajnos, nem lehet elõre tudni, h ki mikor fog teherbeesni.. ezért a legjobb, ha hasznalsz gumit!! tesztelj 2 hét mulva!! ha negativ, akkor menj el orvoshoz, h õ is megerõsitse, van h hazudik a teszt!!!!
nem, nem, lány vagyok. elméletileg szinte 0, de a gyakorlat mást mutat, ezzel én is tisztában vagyok. nem kell leszólni.
ja, és azért ne vedd kézpénznek, lehetsz terhes, csak kisebb az esély, mint a termékeny napokon.. :S
A kérdező hozzászólása: Okés, köszönöm. Szóval van rá esély hogy terhes leszek, de kisebb, így hogy 2 nappal azelõtt múlt el.Értem.:)
Ha a nagy könyvet nézzük akkor kisebb az esélye. Ha a természetet nézzük, akkor pont ugyanannyi esélyed van mint bármikor máskor. Bármikor lehet peteérés, nem törvényszerû, hogy a ciklus közepén van. Legkorábban 2 hét múlva csinálj egy tesztet.
Nem akarlak megilyeszteni. De mint már annyian elmondták elõttem a 72-es talbettáról lekéstél. És a menstruációtól függetlenül, hogy elmúlt vagy esetleg közben van, teherebe eshetsz. Elõre mondom még azt is, hogy olyan póz nincs, amitõl nem eshetsz teherbe (ha esetleg valaki ilyet mondana, ne hidd el). Sajnálom. De ha valóba elélvezett - ami elmondásod szerint elég valószinû - akkor terhes vagy. Én is a terhességi tesztet ajánlom. 2, 3 hét múlva és legalább 5-öt próbálj ki. Biztos, ami biztos. Legközelebb gondolkozz.
Nincs olyan, hogy az esélye 0, hogy teherbe esik. Mindig teherbe eshet egy nõ. Egyedül akkor nem ha meddõ. De szerintem te 16 évesen nem vagy az.Vöröskereszt tagja vagyok. Sajnálom, hogy sokan nem tudják az ilyen alapvetõ dolgokat. Könnyebb lenne elkerülni az ilyen kellemetlen sztiuációkat.
72 órás tablettát csak nõgyógyász írhat fel (sürgõsséggel be lehet jelentkezni kórházakban) de te errõl már lecsúsztál. Legjobb, ha nõgyógyászhoz mész aki majd beutal ultrahangra. Terhességi teszt ilyenkor még nem hiszem, hogy kimutatna bármit is, annak kell 1-2 hét. Az nem mentség, már bocsánat, hogy "kezdõ vagyok". Mindenki követhet el hibákat, de te olyan alapvetõ dolgokkal nem vagy tisztában (teherbeesés, egy fiú nem tud "elsülni" többször egy menet alatt) hogy inkább elõbb olvass nagyon komolyan utána a dolgoknak és utána szexelj!
Hát igen nagyon hülye vagy! Még a hímvesszõ felszínén is maradnak hímivarsejtek, nemhogy benne!
Azért kíváncsi lennék, hogy akik azt írják 0 az esély, azok fiúk-e... Ugyanis ez akkora marhaság mint még soha semmi. LEHETSZ TERHES, még menzesz KÖZBEN is teherbe lehet esni! Esemény utániról már lecsúsztál, imádkozz, 2 hét múlva tesztelj, és szintén imádkozz, hogy negatív legyen...
A kérdező hozzászólása: Basszus.Nagyon szépen köszönöm!Most megnyugtattál.Nagyon megijedtem. Mivel olaszországban vagyok, és nem tudnék elmenni orvoshoz esemény utáni tablettát iratni. Mert úgy volt, hogy szombaton múlt el, és hétfõn volt az elsõ szeretkezésünk.Máskor mindenképpen lesz!Nem leszek még1szer ekkora marha!Köszönöömm.
akkor kisebb az esélye, szinte 0.. máskor legyen óvszer!!!!!!
A kérdező hozzászólása: Kössz.Ezt én is tudom hogy hülyék voltunk... És az számít valamit hogy elõtte 2 nappal bejezõdött be a menstruációm? Akkor nagyobb vagy kisebb az esélye hogy terhes leszek? Amúgy boccs a kérdésemért, de kezdõ vagyok, és nem egy k*rva, szóval nem tudhatom.Ha baromságot tudsz csak válaszolni, akkor inkább ne válaszolj.Ez az oldal azért van, hogy amit nem mersz máshol, itt megkérdezheted.Köszönöm.
hát.. ha nem voltál termékeny napjaidban, akkor nem sok az esélye..
12:45-os vagyok! Ja tényleg, az esemény utániról már lekéstél... Sok sikert majd a gyerekhez. Még egyszer grat neked...
Szex közbe sokszor elsült? Egy fiú? Kiscsillag, te alap dolgokkal nem vagy tisztában! Többet kellett volna várnotok... 72 órást csak orvos írhat fel. 5000 Ft.
Ja 72 órás tablettáról már lecsúsztál!
Gratulálok. Egy újabb kislány akinek finga sincs hogy kell sexelni. Grat a szülöknek! Már tudják legalább? Amúgy meg ha nem akarsz gyereket, most húzzál az orvoshoz és írass fel esemény utánit.Hihetetlen hogy ennyi sok hülye van.... 19/F
a legjobb tenyleg az lesz, ha elõbb megnyugszol.. de nem értem a szitut, most akkor nem élvezett beléd, ugye? ez még nem kellene, h sokat jelentsen, de elvileg, mondom, csupan.. elvileg kisebb az esélye.. ha esetleg ezt kombinaltad volna pharmatex-szel, akkor nem lenne gond.. de sajnos, van az elõváladék, viszont ha nem is voltál termékeny napjaidban, és " csak " elõváladék volt, akkor nem gond.. de soha nem lehetsz elég nagy biztonságban, ezért is nagy felelõsség a szex, amit pont emiatt lehet, h nem 16 évesen kellene csinalni, de ez már 1 másik téma.

Mennyi az esélye annak, hogy terhes leszek peteéréskor ha nem szedek fogamzásgátlót és amúgy meg seh sem védekezünk? És mennyi az esélye ha nincs peteérésem és úgy csináljuk védekezés nélkül?

azt tudom h peteéréskor nagyobb az esély h terhes elsz vki,de enmtom h 100% v kicsit kevesebb. és mennyi az esély ha nincs peteérése csak úgy szimplán gumi és egyéb fogamzásgátló nélkülc csinálja vki.kb hány százalék lehet?

Legjobb válasz: miért kell ilyeneket kérdezni? kockáztatni akarsz? akkor ne védekezz. de az abortusz elég drága, és fájdalmas is, testileg is, és lelkileg is. ha nem védekezel, akkor lehetsz terhes. ha sehogy se védekezel, akkor 85 % az esély rá. nézd csak meg a pearl - indexet.

miért kell ilyeneket kérdezni? kockáztatni akarsz? akkor ne védekezz. de az abortusz elég drága, és fájdalmas is, testileg is, és lelkileg is. ha nem védekezel, akkor lehetsz terhes. ha sehogy se védekezel, akkor 85 % az esély rá. nézd csak meg a pearl - indexet.
Ne írjunk már marhaságokat, a Pearl-index NEM így mûködik. Az egy statisztikai irányszám. A 85-ös érték NEM azt jelenti, hogy 85% az esélye.... Peteéréskor ha szexeltetek, nem védekeztetek sehogy és beléd élvezett a párod akkor 10% körüli a teherbeesés esélye. Ha megszakítást alkalmaztatok, akkor pár % körülire csökken ez az érték. A "nincs peteérésed" nem ennyire egyszerû. Itt az un "naptármódszer"-nek van egy táblázata, amibõl le tudod szûrni, hogy mikor kockázatosabb és mikor nem, de ez stabil ciklussal rendelkezõ nõknél számolható igazán jól.

Tapasztaltak! Tegnap elszakadt a gumi, és a párom belém élvezett. És pont a legrosszabbkor! Mindig hónap végén jön meg. Rigesoftot bevettem 4óra múlva. Mennyi az esélye hogy terhes leszek? Tapasztalatokra lennék kíváncsi!

Tudom, elolvastam a betegtájékoztatót. De én tapasztalatokra lennék kíváncsi. És az elítélő, becsmérlő hozzászólásokra nem vagyok kíváncsi, mert nagyon vigyázunk mindig, csak most túl hevesek voltunk.. és ebből lehetett a baj. (Durex gumit használtunk) Lehetséges hogy a vérzésem késni fog? Másnak is volt már ilyen? Nagyon félek, de a nőgyógyász azt mondta nem lesz semmi baj. De én kíváncsi vagyok mások tapasztalataira!!!!

Legjobb válasz: szerintem nem lesz gáz, ha a doki azt mondta. Amúgy mennyire szakadt el, vagy pontosan mikor? és milyen fajta Durex volt?

szerintem nem lesz gáz, ha a doki azt mondta. Amúgy mennyire szakadt el, vagy pontosan mikor? és milyen fajta Durex volt?
Hát tudtommal az esemény utáni most kicsit hazafogja vágni a hormon háztartásod szóval lehet róla szó.
a ciklusodba bezavarhat de mivel rögötn evetted igy kizárt hogy teherbe ess. olyan hormon bumm hogy nincs az az embrió ami megmarad mellette. Pont erre találták ki a gyógyszert. Hidd el hatásos is.
Elõzõkhöz csatlakozva. ez egy agyon durva hormon bomba így elég valószínûtlen, hogy teherbe ess. amúgy sincs rá nagy esély, de így szinte semmi se....
A kérdező hozzászólása: Valami ízesített volt. A felsõ része szakadt el egy kicsit.. 23 éves vagyok, nem jönne jól most egy baba..
Hasonlóan jártam egyszer én is. A ciklus 14. napján kiszakadt a gumi. Másnap bevettem az Escapellét. Ügyeletes dokit kérdeztem, hogy ilyenkor mik a kilátások. Vonogatta a vállát, és annyit mondott, hogy jó, hogy nem vártam a sürgõsségi fogamzásgátlóval tovább, de mivel pont peteéréskor történt a baleset, vagy fog hatni, vagy nem. :/ Kb. 10 nappal a gyógyszer bevétele után jelentkezett vérzés. Azért a biztonság kedvéért teszteltem egyet, ami negatív lett. Viszont a ciklusomat alaposan felborította, kellett vagy 3 hónap, mire rendezõdött :( Nálam mellékhatásként iszonyatos fejfájás jelentkezett a gyógyszer bevételétõl az elsõ vérzésig. A vérzés pedig a szokásosnál jóval erõsebb görcsökkel járt, és mennyiségében is bõvebb volt.
En egyszer, nagyon regen vettem be esemenyutanit.Arra emlekszem, hogy 4 nap mulva megjött de nem emlekszem, hogy egyebkent is meg kellet volna-e jönnie.Aztan kb ev mulva megint bevettem egyet, szinte azonnal(elszakadt a gumi), nem akarlak megijeszteni de nekem akkor mar meg sem jött, terhes lettem. Termeszetesen azutan elkezdtem gyogyszert szedni. Hatha szerencsed van es tulvagy mar a peteeresen.

Enyhe vérzésem volt szex után másfél napjra rá meg enyhén görcsöl a hasam. és csak 60óra múlva vettem vettem be a 72 órás tablettát. Mennyi az esélye hogy terhes leszek?

Legjobb válasz: 72 oran belul volt? Ezzel a 72 oras tabival az gond, hogy minel kesobb veszed be, annal kisebb az eselye, hogy hatnak. de nem hiszem, hogy terhes lettel.

72 oran belul volt? Ezzel a 72 oras tabival az gond, hogy minel kesobb veszed be, annal kisebb az eselye, hogy hatnak. de nem hiszem, hogy terhes lettel.
mitõl véreztél? menstruáltál? kicsi az esélye ha menstruációról van szó. ha nem akkor elég nagy mert a 72 órás tabletta már lehet hogy nem ért túl sokat. csinálj tesztet 2-3 hét múlva.
A kérdező hozzászólása: Nem menstruáltam csak enyhe vérzésem volt annyira nem véreztem épp hogy csak 30.án kellene menstruálnom
A kérdező hozzászólása: igen szex után másfél nap múlva enyhén véreztem de nem mestruáltam kb másfél napig kb azota mult el amióta bevettem a gyógyszert
Ilyen késõn bevéve már csak 58%-os megbízhatósága van a rendelkezésre álló statisztikák alapján. Amúgy miért vetted be? Nem védekeztél?
A kérdező hozzászólása: igen sajnos nem védekeztem és csak ilyen sokára tudtam elmenni a nõgyogyászhoz
szia bocsi most olvasom a kérdésed..nekem is hasonló problémám van és nagyon érdekelne lett-e végül vmi v minden rendben lett??
Kur.va nagy esélyed van!!!!!!
drága kislányom, felelõtlen vagy.
Felezzétek el a tabi árát, hiszen együtt hibáztatok. Ha végképp nincs pénzed, akkor kérd meg hogy õ fizesse ki. Olcsóbb, mintha kibújna belõled a puja.
50-50% vagy igen, vagy nem...
18 évesen ennyi ész. :( A részegség nem kifogás. Kunyerálj barátnõktõl.
Az abortusz drágább, mint az esemény utáni tabletta, úgyhogy kapard össze a pénzt gyorsan.
Ha megjön is lehetsz terhes, szóval... amúgy egy abortusz háromszor annyi, mint az esemény utáni. Egyébként, ha ehhez volt eszed, akkor ahhoz is legyen, hogy odaállsz apuék elé.
Piára van pénz? Na necsinald már... Válasszon kend! Tabletta vagy gyerek. Ma is mész szórakozni? "Ne csinaljon gyereket, akinek nincs pénze gumira"
Bezzeg lefeküdni mertél! Mars a szülõkhöz, õk majd adnak pénzt esemény utánira és remélhetõleg a helyedre raknak!
Attól még ne nyugodj meg, ha esetleg megjön.
A kérdező hozzászólása: jövöhéten kellesz megjönnie...
És mi lesz a neve a kicsinek?
és tudod mikor van a peteérés? a ciklus melyik szakaszában vagy? ez lett volna a lényeg, a szöveg amit leírtál, az mint halottnak a csók lófaszt se segít, a lényeget írjad!! N
Jó esély.
kérd meg a fiút, h vegyen tabit! intézzétek el együtt, oldjátok meg a dolgot!
:\ nagyon-nagy rá az esély. Kölcsön se tudsz kérni senkitõl?
ha eseményutánira nincs pénzetek, akkor abortuszra se lesz...
emlékeim szerint... gyanúsan kezdõdik.û De ha megvolt a menzeszed elvileg nem lehetsz terhes
elég jó a memóriátok ha azt se tudod beléd ment-e.remélem nem vagy terhes, ezt az észt ne örökítsétek.
Az életkorodat szorozd meg legalább 5-tel és megkapod a választ...

Ha félidő előtti és utáni napokban csak pharmatex kúpot használtam, mennyi az esélye, hogy terhes leszek?

Régen olvastam, hogy egy időben sok volt a pharma-baba

Legjobb válasz: Szia! Én évekig minden gond nélkül használtam ezt a készítményt. Pontosan betartottuk a használatit mindig, és félidõben is ezzel védekeztünk. Aztán egyszer nem jött meg... Terhes lettem. Most 2,5 éves a fiam :) Soha többet nem fogok így védekezni. Ezek a termékek olyan pároknak jók szerintem, akik nem feltétlenül akarnak babát, de ha becsúszik az sem baj.

Szia! Én évekig minden gond nélkül használtam ezt a készítményt. Pontosan betartottuk a használatit mindig, és félidõben is ezzel védekeztünk. Aztán egyszer nem jött meg... Terhes lettem. Most 2, 5 éves a fiam :) Soha többet nem fogok így védekezni. Ezek a termékek olyan pároknak jók szerintem, akik nem feltétlenül akarnak babát, de ha becsúszik az sem baj.
Ahogy az elsõ is írta. :) 10 hónapos a kislányom, nekünk is így jött össze. :D
Pharma-baba :) ) Valóban sokan vannak, ezt úgy érdemes alkalmazni inkább, hogy mondjuk félidõben óvszer, és amúgy meg ez a kúp. De még úgy is esélyes, nem egy csodafegyver. :)
Van esélye hogy terhes vagy. Tök jó nem? :)
Hát megvan rá az esély. Mennyi százalékban azt nem tudom. Az elõváladékban is lehet sperma. Hiába " szállt ki" még mielõtt elment volna. Ilyen estben ha szedsz más antibiotikumot a tabi mellett jobb védekezni még legalább 2 hétig. Remélhetõleg nem lesz gond, de majd csinál tesztet az a biztos.
Remélem nem lesz semmi gond, de megvan az esélye, és te is tudod h antibiotikum csökkenti a gyógyszer hatását, így védekezni kell a gyógyszer abbahagyása után még 1 hétig.
Attól függ milyen antibiotikum!! Nem kell egybõl azt mondani h antibiotikum aztán kész és egybõl terhes lesz valaki! Nemrég beszéltem a nõgyógyásszal, aki azt mondta, hogy van olyan antibiotikum ami egyáltalán nem csökkenti a fogamzásgátló hatását. Amikor megkapod az antibiotikumot meg kell kérdezni, hogy a fog.gátlóra milyen hatással van és akkor nem kell aggódni!!!
Nem mindegyik antibiotikum csökkenti, amelyik mégis annak benne van a tájékoztatójában. Az, hogy csökkenti, nem jelenti azt, hogy(az ellen:) nem véd. Szóval nyugi, nem lesz baj, majd nyugodtan vehetsz tesztet.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen koszonjuk a hasznos válaszokat, a barátommal egyutt!!!
Van rá esély , mivel 1 hét kiegészítõ védekezés kell és a megszakítás nem védekezés.
Ismim pont így esett teherbe...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!