Találatok a következő kifejezésre: Mennyi az hogy terhes lehet (45 db)

Lefeküdtem a barátnőmmel de nem vettük ki a gumit mikor elmentem és bekerült neki de ebben a hónapban már bevette az eseti tablettát mit lehet most csinálni, mennyi az esélye hogy terhes lehet?

Legjobb válasz: Ha gumi volt rajtad és nem volt lukas akkor nem lesz terhes a barátnõd. Azért van a gumi hogy védjen.Mi is így védekeztünk és sose lettem terhes pedig az én barátom se vette ki egybõl.

Ha gumi volt rajtad és nem volt lukas akkor nem lesz terhes a barátnõd. Azért van a gumi hogy védjen.Mi is így védekeztünk és sose lettem terhes pedig az én barátom se vette ki egybõl.
Ha rajtad volt a gumi amikor elélveztél, akkor nem lehet gond. De miért kockáztattok ennyire? Védekezzetek rendesen, és rendszeresen, úgy nem lehet gond :-)
Szia! Óvszerrel védekeztetek, aminek az a feladata hogy megvédjen a nemkívánt terhességtõl. Amikor elmész, célszerû minnél hamarabb kihúzni a hüvelybõl a péniszed, mert már " lankadsz " és könnyen lecsúszhat az óvszer. Ha normálisan alkalmaztátok, ahogyan kell, nem lehet gond! De ha már ebben a hónapban vett be 72 órás tablettát, nem védekeztek valami felelõségteljesen... Figyeljetek oda jobban! Ne játszatok a tûzzel, nem éri meg ennyi idõsen!!! :)
Az esemény utáni tabletta egy lórúgás, a barátnõdnek nem kéne azt szednie normális védekezés helyett, ki tudja, mi baja lesz tõle. Keressetek más módot.
Utolsó elõtti vagyok. Ezt a " nem vettük ki a gumit, mikor elmentem és bekerült neki " úgy érted, hogy a barátnõdben maradt az óvszer?
Szerintem menjen el a barátnõd dokihoz és irasson fel magának fogamzásgátlót.. akkor nem kell az ilyen balesetektõl parázni..
az utolsó vagyok.. megint.. amúgy ha benne maradt mármint az óvszer akkor tényleg kéne esemény utáni szerintem.. ha felboritja ha nem..
Kicsi az esélye, de lehetséges. Ez nagyon egyén függõ.
Akkor nem lehetsz terhes, ha a peteérésed nem azon a napon, illetve környékén van. Ezt ovulációs teszttel tudtad volna megnézni. De általában nem szokott gyerek lenni ebben az idõszakban.
Szia! Mivel a teherbeesés a peteérés-kilökõdéskor a legvalószínûbb(ami két mensi közötti 14-18 napon van átlagos 28 napos ciklus esetén), ezért szinte nullaegész valamennyi az esélyed a teherbeesésre mensi alatt.Kb.annyi, mint a lottó ötösre. Mivel a menses azt jelzi, h az elõzõ ciklus során nem történt megtermékenyítés, és a megvastagodott méhnyálkahártya lelökõdik. Ezen alapul a naptáras fogamzásgátlás is, h a párok a peteérés ideje alatt nem- vagy csak vmilyen fogamzásgátlóval szeretkeznek.Akik pedig nagyon szeretnének babát, ebben a pár napban ráerõsítenek.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a válaszokat.
nem akarlak elkeseríteni, de lehetséges. Az ismerõsöm így esett teherbe. Olvastam errõl.Félidõben nem lökõdik ki a pete csak menstruációkor, így van esély a teherbeesésre. Ez ritka, de elõfordul. Vigyázni kell.

Mennyi az esélye hogy terhes lehet?

Sziasztok! Ugy voltam együtt a barátn?mmel hogy a végén "kiszálltam", mennyi az esélye annak hogy teherbeeshet így úgy hogy a menstruáció utáni napokban volt. mert szerintem nem sok, csak most ? parázik ezen, hogy én voltam felel?tlen.

Legjobb válasz: A menstruáció kezdeti napjától kb 11. naptól már veszélyes 28. napos ciklusú nöknél. Persze vannak eltérések, van aki ovulálhat elõbb is késõbb is. A szeretkezés is kiválthat ovulációt. Biztos ismered magad, és gondolom (bocs), hogy maszturbáltál is, akkor láthattad, hogy van-e elõváladékod, avagy sem. Ha nem szokott lenni, akkor nem terhes. Ha szokott, akkor van esély, de csekély a hölgy ciklusa miatt. Ha parázik, akkor vegyen be esemény utáni tablettát, amelyet az orvos írhat fel, és az aktus után 72 órával bevehetõ.

A menstruáció kezdeti napjától kb 11. naptól már veszélyes 28. napos ciklusú nöknél. Persze vannak eltérések, van aki ovulálhat elõbb is késõbb is. A szeretkezés is kiválthat ovulációt. Biztos ismered magad, és gondolom (bocs), hogy maszturbáltál is, akkor láthattad, hogy van-e elõváladékod, avagy sem. Ha nem szokott lenni, akkor nem terhes. Ha szokott, akkor van esély, de csekély a hölgy ciklusa miatt. Ha parázik, akkor vegyen be esemény utáni tablettát, amelyet az orvos írhat fel, és az aktus után 72 órával bevehetõ.
Szia. Én úgy tudom, hogy az eseményutáni tablettát nem kell feliratni. gyógyszertárben kapható! Ha még nem telt el az idõ, akkor vegyen és vegye be.
lehet eselye csak kevesebb mintha bementel volna, ha volt elovaladekod, es lehetett peteerese elobb is mint altalaban.gondolom mar nincs ido a tabira, ha nem jon meg vegyetek tesztet, de csak ha nem jon meg, vagy ha nagy a para es nem tudtok varni az esedekes mensiig, kerjetek vervizsgalatot.es biztos nem kell mondanom, a gumi nem csak a nem kivant terhessegtol ved meg(ha nem szakad ki), vagy szedjen gyogyszert.van spermaolo krem stb...

Mennyi az esélye, hogy terhes lehet a barátnőm? Kb 10-ik napba jár az előző menszesze óta.18 éves ugyhogy már kialakult neki. Igazábol védekeztünk gumival csak nemvettem ki egyböl ugyhogy attol félek vmennyi esetleg átment.

terhes lehet e a barátn?m?

Legjobb válasz: Lehe! Attól is függ, hogy hány nap szokott lenni a két menstruácó között eltelt idõ. Középidõben lehet általában teherbe esni.

Lehe! Attól is függ, hogy hány nap szokott lenni a két menstruácó között eltelt idõ. Középidõben lehet általában teherbe esni.
jav: Lehet
Hacsak nem volt defektes a gumi, én kétlem, hogy került volna ki belõle sperma!
Jajj -elsõ vagyok- nem vettem észre, hogy gumiztatok. Akkor nem lesz baj, nyugi!!!
Igen, az a hüvelyváladék volt! Nyugi, semmi gond! (2.)
Nem lesz terhes!
A kérdező hozzászólása: hát nemvolt defektes mer direkt megnéztem víz alatt is. de mikor kivettem elég nyúlos dolgok voltak és nemtudom hogy az hüvely válladék lehetett e
Bármikor teherbe lehet esni. De ebben a helyzetben kevés esély van rá.
Minden tettünknek következményei vannak, minden tett egy döntés is egyben, hogy hogy akarod élni az életed. Ezt minél elõbb megtanulod, annál jobb. Kockáztattál. Nagyot. A saját érdekedben tanuld meg használni az óvszert mielõbb, mert rövidesen egy ilyen döntés babával, abortusszal, vagy nemi betegséggel jár, és utólag a biológiának magyarázhatod, hogy de hát kevés esély volt és csak 5 percig tartott. A saját érdekedben gondolkodj elõre! (A fiam akkor fogant, amikor még picit meg volt a mensim. A különbség annyi, hogy felnõtt vagyok és akartam. A barátnõd nem örülne, ha nektek is bejönne ez a szokatlan idõpont. Teherbeesésre minden nap alkalmas lehet! Nincs biztonságos nap, ezt ne feledd!)
100 nõbõl 35 teherbe esik egy éven belül ezzel a "nem élveztem bele" módszerrel: [link] Védekezési módszerek szééééles választéka: [link]
A kérdező hozzászólása: Beszéltem a barátnõmmel és utána is jártam a dolognak. Terhességi tesztet fogok venni. De azt mondta, hogy semmi voltozást nem érez magán. Nincs rosszul, nem gorcsol a hasa, nem fáj a melle. Semmi. Az mit jelent?
Nem is ennyi ido utan fog valtozast erezni magan...
A kérdező hozzászólása: Nem úgy értem. Tünetekrõl beszélek. Nincsenek neki tünetei. Semmi. Az jót jelent?
Semmit nem jelent ha nincsenek tünetek. Én 38 hétig voltam terhes, soha nem voltam rosszul, nem fájt a mellem, nem produkáltam semmilyen terhes tünetet. Mégis egészséges gyermeket szültem. Valószínû hogy nem terhes, most. De jobb nem játszani a tûzzel, egy abortusz tönkreteheti a lelki vilàgát ahogy egy nem várt baba is az életeteket.
Mensi utáni napon fogant a lányom a külömbésg annyi volt hogy én felnõtt vagyok és terveztük a babát, ha nem akarsz valami nemi betegséget vagy egy gyereket legközelebb védekezz, és ahogy már elöttem is írták a tünetek nem fognak azonnal jelentkezni kb 14 nap mire beágyazódik akkor mutatja ki a teszt is és kb akkor vannak tünetek ha vannak nekem egyik terhességemnél sem voltak tünetek pedig egyik lány másik fiú tehát legközelebb inkább húzz zoknit
Szerintem nem para, de 1-2 hétig utána gumizni kell, hogy újra védjen.
A kérdező hozzászólása: ok kösz!De ha valaki tapasztalatból tudja, az jobb lenne!
hát mi lett volna ha pótolja???
olvasd el a betegtájékozatót, le van írva minden benne...
A kérdező hozzászólása: Kössz! Elolvastam, de tapasztalatok alapján vártam a válaszokat! Erre nem tér ki a betegtájékoztató! A pótlásról, pedig 12 óra áll rendelkezésre!
igen 12 óra alatt pedig bárhova el lehet jutni.. Mi is más városban lakunk de ha véletlen otthon hagynám biztos vagyok benne, hogy megoldanám hogy még a 12 óra alatt bevegyem.
én is ugyanezt a tablettát szedem és már kihagytam véletlen 2 tabit és közben voltam a barátommal és hála istennek még nem lettem terhes . szóval nem kell aggódni majd csak akkor ha nem jön meg neki
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!

A barátommal gumi nélkül csináltuk tegnap, már nem első alkalommal, és egyszer sem élvezett belém. Kb 5 perc volt. Most is időben kivette, még mielőtt elment volna. Mennyi az esélye hogy terhes lehet ilyenkor valaki?

Legjobb válasz: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ______ . . . . . .. . . . . . . . . . . ,.-‘”. . . . . . . . . .``~., . . . . . . . .. . . . . .,.-”. . . . . . . . . . . . . . . . . .“-., . . . . .. . . . . . ..,/. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ”:, . . . . . . . .. .,?. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .\, . . . . . . . . . /. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ,} . . . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ,:`^`.} . . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ,:”. . . ./ . . . . . . .?. . . __. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . :`. . . ./ . . . . . . . /__.(. . .“~-,_. . . . . . . . . . . . . . ,:`. . . .. ./ . . . . . . /(_. . ”~,_. . . ..“~,_. . . . . . . . . .,:`. . . . _/ . . . .. .{.._$;_. . .”=,_. . . .“-,_. . . ,.-~-,}, .~”; /. .. .} . . .. . .((. . .*~_. . . .”=-._. . .“;,,./`. . /” . . . ./. .. ../ . . . .. . .\`~,. . ..“~.,. . . . . . . . . ..`. . .}. . . . . . ../ . . . . . .(. ..`=-,,. . . .`. . . . . . . . . . . ..(. . . ;_,,-” . . . . . ../.`~,. . ..`-.. . . . . . . . . . . . . . ..\. . /\ . . . . . . \`~.*-,. . . . . . . . . . . . . . . . . ..|,./.....\,__ ,,_. . . . . }.>-._\. . . . . . . . . . . . . . . . . .|. . . . . . ..`=~-, . .. `=~-,_\_. . . `\,. . . . . . . . . . . . . . . . .\ . . . . . . . . . .`=~-,,.\,. . . . . . . . . . . . . . . .\ . . . . . . . . . . . . . . . . `:,, . . . . . . . . . . . . . `\. . . . . . ..__ . . . . . . . . . . . . . . . . . . .`=-,. . . . . . . . . .,%`>--==`` . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . _\. . . . . ._,-%. . . ..`\

50% az elõváladékban is lehet spermium. A megszakításos védekezés nem a legjobb fogamzásgátló módszer.
__88888____888888___888888____88 ___8__ _88_888___888888_888888__888 8_8___ ____888___888__888_888__888___88 _8____ ____888___888__888_888__888_____ 8_____ ____888___888__888_888__888____8 __88__ ____888___888888_888888___8_ _8888_ __888888__888888___888888___8__ __88__ TERHES VAGY TERHES VAGY TERHES VAGY TERHES VAGY TERHES VAGY TERHES VAGY TERHES VAGY TERHES VAGY TERHES VAGY TERHES VAGY TERHES VAGY TERHES VAGY TERHES VAGY TERHES VAGY TERHES VAGY TERHES VAGY TERHES VAGY TERHES VAGY TERHES VAGY TERHES VAGY TERHES VAGY TERHES VAGY TERHES VAGY TERHES VAGY TERHES VAGY TERHES VAGY
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . ______ . . . . . .. . . . . . . . . . . , .-‘”. . . . . . . . . .``~., . . . . . . . .. . . . . ., .-”. . . . . . . . . . . . . . . . . .“-., . . . . .. . . . . . .., /. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ”:, . . . . . . . .. ., ?. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .\, . . . . . . . . . /. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . , } . . . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . , :`^`.} . . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . , :”. . . ./ . . . . . . .?. . . __. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . :`. . . ./ . . . . . . . /__.(. . .“~-, _. . . . . . . . . . . . . . , :`. . . .. ./ . . . . . . /(_. . ”~, _. . . ..“~, _. . . . . . . . . ., :`. . . . _/ . . . .. .{.._$;_. . .”=, _. . . .“-, _. . . , .-~-, }, .~”; /. .. .} . . .. . .((. . .*~_. . . .”=-._. . .“;, , ./`. . /” . . . ./. .. ../ . . . .. . .\`~, . . ..“~., . . . . . . . . . ..`. . .}. . . . . . ../ . . . . . .(. ..`=-, , . . . .`. . . . . . . . . . . ..(. . . ;_, , -” . . . . . ../.`~, . . ..`-.. . . . . . . . . . . . . . ..\. . /\ . . . . . . \`~.*-, . . . . . . . . . . . . . . . . . ..|, ./.....\, __ , , _. . . . . }.>-._\. . . . . . . . . . . . . . . . . .|. . . . . . ..`=~-, . .. `=~-, _\_. . . `\, . . . . . . . . . . . . . . . . .\ . . . . . . . . . .`=~-, , .\, . . . . . . . . . . . . . . . .\ . . . . . . . . . . . . . . . . `:, , . . . . . . . . . . . . . `\. . . . . . ..__ . . . . . . . . . . . . . . . . . . .`=-, . . . . . . . . . ., %`>--==`` . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . _\. . . . . ._, -%. . . ..`\
terhes vagy. 99% reklám:
FOGAMZÁSGÁTLÁS TÉMAKÖR!!! Simán lehetsz terhes, csak akkor 100% h nem vagy az, ha eddig még nem szexeltél! Ettõl függetlenül nem biztos h az vagy! Am meg húzzatok gumit!
Basszus hogy lehet ilyen hülye a fiatalság, hogy ha nem védekeznek SEHOGY akkor terhesség léphet fel. akár 1 darab sperma is elég aki idõ elõtt kimászott a farkincából és az is gyerekáldást tud csinálni. vagy ti látjátok, hogy a nanométeres kis cuccok hogyan mászkálnak fel-s alá és mindegyiket leütitek mielõtt bemenne a lukba?
Nem értem, miért nem használtok GUMIT??!! Nemi úton történõ betegségek kivédése és nem kívánt terhesség megelõzése??!!! Persze ilyenekrõl soha nem hallott senki. -.-" Kár, hogy agyatlanul mindenki össze-vissza dugik... Mellesleg már nem elsõ alkalommal nem élvezett beléd...szerintem több, mint 60% az esélye, hogy terhes, fõleg, mert ha éppen peteérése van, nem hiszem, hogy segít, ha kihúzza a [email protected]át idõben(vagy sem)...
Pontosan annyi, mintha beléd élvezett volna!
én is csináltam már így a barátommal, és egyáltalán nem estem teherbe:) )
sajnos az elõváladék is tartalmaz spermát, és az már akkor szivárog, ha fel van izgulva a partner...
lessz egy gyereked... En inkabb orulnek :D remelem ikrek lesznek... :Dt
Mi értelme van a valószínûség számításnak? Szerinted ha csak 20% rá az esély akkor már kizárt hogy terhes leszel? Nem! Még akkor is terhes lehetsz tõle, ha csak 10 vagy 1% rá az esély. Ne nyugtatgasd magad azzal, hogy hiszem csak ennyi meg annyi rá az esély, inkább védekezz. Sokkal hatásosabb módszer. Mennyibe kerül felíratni egy gyógyszert vagy óvszert húzni? Kevesebbe mint idegeskedni terhesség miatt.
Ha nem akarsz terhes lenni, akkor szólj a barátodnak, hogy ne orosz rulettezzen a pélójával, mert megjárod!
én azt tanácsolnám neked, hogy menjél el orvoshoz még ma és vegyél be egy esemény utáni tablettát. 72 órán belül még van megoldás! bár ha többször volt ilyen, akkor eléggé necces. mindenesetre nem fog ártani neked szerintem... múltkor sajnos nekem is becsúszott egy baki (kiszakadt a gumi) és nekem is szükségem volt rá. akkor tanácstalanul kerestem mindenféle oldalt, és találtam a facebook-on egyet. ha beírod a keresõjébe, hogy "ne ess pánikba", akkor te is olvashatsz egy csomó hasznos infót errõl a dologról! :)
Egy év alatt 35%.
én pont 40%ról tudok. elõváladéktól.
30%.
Mennyi az esélye?Ilyen hülye kérdést!Ha bejön az egy a százhoz, akkor is rácsesztetek!:)

Mennyi idő után mennyek el nőgyógyászhoz, ha lehet hogy terhes vagyok? Mert vettem 2 db tesztet az egyik azt mutatta hogy terhes vagyok, a másik azt hogy nem.

Legjobb válasz: Minél elõbb, mert olyan van, hogy az vagy, de negatív, de olyan nincs, hogy nem vagy terhes, de pozitív. Ha pozitív, akkor az vagy és kész!

Minél elõbb, mert olyan van, hogy az vagy, de negatív, de olyan nincs, hogy nem vagy terhes, de pozitív. Ha pozitív, akkor az vagy és kész!
A kérdező hozzászólása: de mennyi idõ után menjek el orvoshoz?
Már most mehetsz, mivel az egyik teszted pozitív lett, tehát kimutatható a terhesség.
A holnap reggel problémát okoz? És a dél? Délután? Bár szerintem várd meg a 9 hónapot, hátha elmúlik, vagy esetleg kipottyan csak úgy magától! Hülye kérdésre hülye válasz, tessék!
Szia! Alapvetõen irány az orvos. De ha mé nem tudsz elmenni, mert kitudja a mai egészségügyi ellátásban mikor kerülsz sorra, vegyél többféle tesztet, mondjuk 3-at, és akkor arányra tudhatod hogy ha mondjuk ezzel a kettõvel együtt 5bõl 3 + lesz, akkor hát gyereked van! De mindenképp orvos!
Ha már a teszt kimutatta, azonnal menj. Nálunk idõpontot kell kérni, ha nálatok is azt kell akkor meg azt kérj, holnap hétfõ, a saját érdekedben ez legyen az elsõ!
Milyen saját érdekedben?!Ha kis esélye is megvan arra hogy terhes a kérdezõ, akkor a születendõ gyermeke érdekében irány az orvos. Amúgy a kérdésedre válaszolva, az elsõ két és fél hétben nem számít, hogy orvoshoz mész, mert nem mutatható ki 100%-osan a terhesség.Szerintem tisztelt kérdezõ, várj még egy hetet, ami a kérdést leszámítva már le is telt, csinálj még egy tesztet, és ha az is pozitív akkor boldog kisbabavárást kívánok, és keresd fel a nõgyógyászodat.

Ha menstruáció alatt szeretkeztünk és lehet hogy terhes vagyok akkor mennyi idő után lehet tesztet csinálni úgy hogy ki is mutassa ha az vagyok?

Legjobb válasz: 1.ha mensi elõtt már terhes voltál akkor akár ma is kimutatja a terhességet. 2.ha mensi alatt szeretkeztetek,akkor szinte 100%,hogy lettél terhes 27 hetes kismami

1.ha mensi elõtt már terhes voltál akkor akár ma is kimutatja a terhességet. 2.ha mensi alatt szeretkeztetek, akkor szinte 100%, hogy lettél terhes 27 hetes kismami
Az elmarad mens. 1. napján legkorábban, és reggeli elsõ vizeletbõl !
Ja, és mikor volt az utolsó mens. 1. napja?

Menstruáciom előtt 3 nappal szeretkeztünk a párommal és elment bennem. Mennyi az esélye annak hogy terhes leszek? Meg ha terhes leszek azt mennyi idö után lehet meg állapitani?

Legjobb válasz: nagyon kevés de nem 0% mert néha elöfordulnak spotnát peteérések. Aktus után 2 héttel mutatja ki a teszt.

nagyon kevés de nem 0% mert néha elöfordulnak spotnát peteérések. Aktus után 2 héttel mutatja ki a teszt.
A kérdező hozzászólása: És mikor a legalkalmasabb a dolog hogy teherbe essek?
Szerintem használj online menstruációs naptárat (pl. ciklus.hu), ott van „naptármódszer nézet” is, kiszámítja neked, hogy mikor mekkora eséllyel eshetsz teherbe. (Persze ez nem azt jelenti, hogy amikor a számítások szerint nem esélyes, akkor tuti, hogy nem, ahogy az 1. hozzászóló is írta, de azért jó képet mutat a termékeny napokról).
Peteérés általában a ciklus közepén van, a menstruáció elsõ napjától számolva kb 12-16 napon. Ez függ attól is, hogy rendszeres-e, és milyen hosszú a ciklusod. Ha babát szeretnétek, akkor lehet kapni ovulációs teszteket, azokkal viszonylag könnyen kimutatható, hogy mikor van ovud, és azokban a napokban esélyesebb a teherbe esés. De ahogy az elsõ válaszoló is írta, bármikor elõfordulhat spontán peteérés is.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen mindenkinek :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!