Találatok a következő kifejezésre: Mennyi az hogy teherbeesek (3 db)

A menstruáció második napján mennyi az esélye hogy teherbeesek?

16 vagyok, és a menszeszem 2.napján lefeküdtünk a barátommal és belém élvezett, másnap pedig már alig volt meg, félek kicsit. Sok mindent átolvastam már és ugye kicsi az esélye de mégis meglehet, de 16évesen ugyanúgy és az gyanús ha másnapra szinte elmúlt a vérzés???

Legjobb válasz: Ismerek olyat, aki menstruáció alatt esett teherbe, persze ez nagyon ritka, úgyhogy szerintem ne izgulj! De mindenképp vedd ezt intõ jelnek, és mindig védekezzetek!!!

Ismerek olyat, aki menstruáció alatt esett teherbe, persze ez nagyon ritka, úgyhogy szerintem ne izgulj! De mindenképp vedd ezt intõ jelnek, és mindig védekezzetek!!!
nekem is szokott így lenni, hogy mensi közben vagyunk együtt, és másnapra elmúlik, szerintem a hormonok miatt. nyugi, nem vagy terhes :)
Hát igen, volt aki így esett teherbe, de ennek kicsi az esélye! De legközelebb azért védekezzetek!
Szia én menzi elõtt 2 nappal lettem terhes, és ugyan úgy megjött a havim.Hogy honnan tudom?A menzi után nem voltunk együtt a férjemmel, és a következõ menzi már nem jött meg...:) :)
Menstruáció alatt szex????
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! :) nagyon remélem hogy nemlesz semmi, de egy tesztet talán csinálok majd. ma már megint rendesen megvolt, bízok abban hogy nincs miért aggódnom, de nemlesz ilyen legközelebb, nem akarok ennyit izgulni.
Nekem egyik ismerõsömnek így jött össze a most 8 hónapos pici lánya:) Õ is azon az elven gondolkodott, hogy mensi alatt nem lehet teherbe esni..:-)

2008.4.8-dikan megjott a menzeszem, es mar nemfolytattam a fogamzasgatlo tabbletta szedeset! 2008.5-hoba a honap eleje helyett a honap vegen 25-diken jott meg a menzeszem, ehonapba mennyi az eselyem hogy teherbeesek?

Legjobb válasz: Én is áprilisba hagytam abba a gyógyszer szedést azóta ekem 1-szer jött meg azóta meg várom, de csak rá utaló jel sincs csináltam tesztet de negatív lett sajos :( Én is reménykedem valaki hamar terhes lessz az elsõ menzi után már nem jön meg neki mások meg hónapokig évekig próbálkoznak sajna ez egyén függõ :(

Én is áprilisba hagytam abba a gyógyszer szedést azóta ekem 1-szer jött meg azóta meg várom, de csak rá utaló jel sincs csináltam tesztet de negatív lett sajos :( Én is reménykedem valaki hamar terhes lessz az elsõ menzi után már nem jön meg neki mások meg hónapokig évekig próbálkoznak sajna ez egyén függõ :(
Nekem a gyógyszer elhagyása után 3hónappal fogant a kisfiam. Ennyi idõ kellett a szervezetnek, hogy helyreálljon. A másodikat várom most, már nem szedtem a gyszert, gumival védekeztünk, és õ elsõre sikerült! Volt ideje a szervezetemnek "visszaállni" normál módba, és nemis kellett várnunk. Tudom ez nagyon nagy szerencse, de szerintem te is nyugodtan szeresd a párod és nesoká ott lesz a pocaklakó! Sok sikert!

Mennyi az esélye hogy teherbeesek a fogamzásgátló 7 napos szünetébe?

Legjobb válasz: Semmi! A fogamzásgátló nem csak azokon a napokon véd, amikor beszeded, hanem folyamatosan fejti ki a hatását.

Semmi! A fogamzásgátló nem csak azokon a napokon véd, amikor beszeded, hanem folyamatosan fejti ki a hatását.
Nulla

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!