Találatok a következő kifejezésre: Mennyi az hogy teherbe esek, ha (44 db)

Mennyi az esélye, hogy teherbe esek, ha nem védekezünk?

Legjobb válasz: Ha szeretnéd, kicsi, ha nem, akkor nagy... Murphy törvénye Az attól függ, hogy a termékeny napjaidban (kb. félidõ körül) mennyit vagytok együtt, egyáltalán együtt tudtok-e lenni.

Ha szeretnéd, kicsi, ha nem, akkor nagy... Murphy törvénye Az attól függ, hogy a termékeny napjaidban (kb. félidõ körül) mennyit vagytok együtt, egyáltalán együtt tudtok-e lenni.
50-50, vagy igen, vagy nem. Ciklus közepén a legnagyobb az esélye, illetve minél fiatalabb vagy.
Általában a jó idõben történõ szeretkezésekbõl 30%-ban lesz baba.
A kérdező hozzászólása: Ha 1 hetem van kb a menstruáció elõtt?
Pontosan 50%. Vagy igen, vagy nem.
Ha neked is úgy, mint általában a többségnek félidõben van peteérésed, akkor az nem jó. De itt meg tudod pontosan nézni: http://www.babasmamas.hu/kalk.php

Mennyi az esélyem rá, hogy teherbe esek, ha Triregolt szedek, és néha elfelejtem?

Mennyi az esélyem rá hogy teherbe essek úgy hogy szedem a gyógyszert (Triregolt) néha bizony elfelejtem. Sajnos nem vagyok egy jó gyógyszerszed?!Nem bánnánk ha gyerek lenne....és nem is vetetném el!

Legjobb válasz: Ha nem szeded rendesen, akkor elég nagy az esély, hogy terhes legyél. Ha babát akartok, akkor inkább hagyd abba! Nem biztos, hogy egészséges lesz az a baba, amilyek fogamzásgátló mellett fogant! Ezt gondolod át, és vedd figyelembe!

Ha nem szeded rendesen, akkor elég nagy az esély, hogy terhes legyél. Ha babát akartok, akkor inkább hagyd abba! Nem biztos, hogy egészséges lesz az a baba, amilyek fogamzásgátló mellett fogant! Ezt gondolod át, és vedd figyelembe!
Én is Tri-Regolt szedtem annak idején, és én is sokszor elfelejtettem, de akkor már régóta szedtem. Eléggé jó védelmet ad, szóval nem valószínû. Ha abbahagyod a gyógyszerszedést, akkor is három hónapot kell várni, ha babát szeretnél, mert ennyi idõ kell a szervezetnek, hogy kitisztuljon belõle. De azért nem a legbiztonságosabb, ha gyakran elfelejted bevenni.
--Velem is elõrordult néha, hogy elfelejtettem bevenni a megszokott idöben, de a szervezetem jelzett, szerintem nem véletlenül, mert iszonyatosan elkezdett fájni a fejem másnap...ha elõzõ este kimaradtt a triregol. Nekem is az mondták hogy 3 hónapig védettséget nyujt, de ez nem 100% ugyhogy szerintem senki ne bizza a véletlenre...

Mennyi az esélye, hogy teherbe esek, ha a peteérés időszakában ( plusz-minusz néhány nap ) minden másnap próbálkozunk? Gyakorlatilag kétnaponta vagyunk együtt kb.1, 5 héten keresztül. Köszönöm.

Legjobb válasz: Azt mondják az orvosok, hogy statisztikailag ha mindkettõtökkel minden rendben, akkor 1 hónapban a teherbeesésre 33% esély van. Bár szerintem ha tényleg minden klappol, és peteéréses idõszakban együtt vagytok, akkor több. Nekem elsõ hónapban összejött.

Azt mondják az orvosok, hogy statisztikailag ha mindkettõtökkel minden rendben, akkor 1 hónapban a teherbeesésre 33% esély van. Bár szerintem ha tényleg minden klappol, és peteéréses idõszakban együtt vagytok, akkor több. Nekem elsõ hónapban összejött.
Mi most ugyan ovulációs teszttel figyeltük a peteérésemet, de 2-szer voltunk együtt, és már ki is derült pár napja hogy babás vagyok. :) )) Szóval nagy az esélye hogy sikerült elcsípnetek.

Mennyi az esélye hogy teherbe esek, ha a barátomnak a kezzemmel csináltam és miközben sikosítot vittem fel a péniszére ő is segített és utána hozzám ért az ujja hegyével?

14. napjában vagyok a ciklusomnak.

Legjobb válasz: Én azt olvastam, hogy a levegõn a spermium elpusztul én úgy gondolom, hogy nem kell aggódnod. De lehet, hogy nem jól értettem a kérdést?

Én azt olvastam, hogy a levegõn a spermium elpusztul én úgy gondolom, hogy nem kell aggódnod. De lehet, hogy nem jól értettem a kérdést?
A kérdező hozzászólása: ugy tudom levegõn is életben maradnak egy ideig... Ugyan tényleg épp csak hozzám ért, belém nem hatolt az ujjával, de volt már egy abortuszom, mikor nem tudtuk hogy hogyan eshettem teherbe és már ettõl is nagyon félek...
Nem nagy az esélye, de ha már volt egy abortuszod, jobban is odafigyelhetnétek, el kellene kerülni az ilyen szituációkat.Ráadásul a peteérés is most lehet nagyjából nálad.Egy kézmosás jobb megoldás, mint egy abortusz.
Elég egyszerû a válasz mint amilyen a kérdés. Ha gyereket akarsz akkor ne igy csináld mert nemigazán fog ilyen módon összejönni!
Hogyan volt abortuszod? Mit csináltatok elõtte?

Mennyi az esélye annak, hogy teherbe esek, ha nincs peteérésem?

Legjobb válasz: Nulla. Ha valóban nincs peteérés.

Nulla. Ha valóban nincs peteérés.
Ha nincs peteérésed, akkor nincs érett petesejted sem. Így nincs mit megtermékenyíteni. De ezt ugye sosem tudhatod, hogy tényleg nincs-e?
Ahogy már írták, ha egészséges vagy, nem tudhatod, hogy mikor van egy "soron kívüli" peteérésed. Akár az orgazmus hatására is elõfordulhat. A hõ mérése segít annak, aki teherbe szeretne esni, de védekezésre (természetes családtervezés) nem a legalkalmasabb módszer. A hõdtõl függetlenül lehetsz akár terhes is.
A kérdező hozzászólása: Akkor nem is eshettem teherbe?
A 36, 5 az nem láz.
A kérdező hozzászólása: 36, 5 volt a lázam, amikor elkezdtünk próbálkozni.
Szerinted nincs, vagy ez orvosilag igazolt? Mert ha úgy gondolod, hogy a ciklusnak azon szakaszán tartasz, amikor általában nincs peteérés, akkor teherbe eshetsz, csak kicsi a valószínûsége. Ha orvosilag megállapított tény, hogy pl. hormonprobléma miatt nincs peteérésed, akkor nem eshetsz teherbe.
Így tényleg nincs. De mivel nem tudhatod, hogy talán mégis lesz-e valamikor egy kósza peteérés, védekezésnek nem a legcélszerûbb ez alapján nekiállni, babagyártást meg akkor egy adag orvosi vizsgálattal kellene kezdeni! Hajrá:-)!
A kérdező hozzászólása: Pont akkor nem volt amikor próbálkoztunk.
A spermiumok több napig is életben maradnak a testedben, tehát mindegy, hogy mennyi volt a hõd, ha pl. utána 2 nappal lett peteérésed.

Mennyi az esélye annak hogy teherbe esek ha helyesen használom az óvszert és mellette vmilyen helyi hatású fogamzásgátlót is használok?

Le szeretnék feküdni a barátommal viszont bennem van hogy véletlen elszakad az óvszer vagy valami.Pl ha nem szakad el nem csúszik le akkor más módon lehetek e terhes ha még mellette használtam helyihatású krémet vagy kúpot?Egyébként melyik a jobb a krém vagy a kúp?

Legjobb válasz: Jó, de itt több, önmagában is hatásos dolog van egyszerre. De igazad van, semmi sem lehetetlen. ihv

Jó, de itt több, önmagában is hatásos dolog van egyszerre. De igazad van, semmi sem lehetetlen. ihv
Asszem, ezt nevezik túlbiztosításnak. Ha még utána ki is mosakodsz, és ráadásul épp peteérésed sincs, az esély alulról közelíti a nullát. ihv
0%
azért mindig megvan rá az a 1 % esély hogy teherbe essen valaki még ilyen védekezés ellenére is.
Ha mindenképpen tutira akarsz menni, akkor használd mindkettõt! :) Így tényleg nem lesz gond... Szerintem a krém verziót válaszd.;)
Pontosan... szinte 0% hogy terhes leszel
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat akkor végülis kb 0% hogy teherbeeshetek...igy már kicsit jobban érzem magam:) köszi
Értem, és igaz, de ezek is hatásosak voltak. Csak mégsem jó, ha az ember teljesen biztonságban érzi magát, mert akkor lankadhat a figyelme. Jobb tudni, hogy kockázat mindig van. De kevesebb annál, mint, hogy holnap elütnek egy Mercedesszel.
Soha ne mondjátok, hogy soha. Ismerõsömnek úgy született a nõvére, hogy az anyjuk fogamzásgátlót szedett, rendesen, semmit nem hibázott. Teherbeesett, abortusz(!!!), s megszületett az egészséges gyerek.
Nos hogy döntöttél kedves kérdezõ? Ugyanis én is éppen ebben a dilemmában vagyok, és kíváncsi lennék, hogy Te hogy döntöttél, és hogy bevált-e. Köszönöm elõre is a válszt :)

Mennyi az esélye annak hogy teherbe esek, ha ovuláció napján voltunk együtt a párommal? Nektek mikor jött a baba?

Legjobb válasz: Nalunk egeszen pontosan a peteeres +-2 nap volt ami meghozta a sikert.

Nalunk egeszen pontosan a peteeres +-2 nap volt ami meghozta a sikert.
Czeizer szerint 35% aaz esély, hogy egy egészséges párnak össze jön a baba és meg is marad. Nekünk elsõre jöttek a babák, elsõvel elvetéltem, 2 hónap múlva jött a következõ. Sok mindentõl függ mikor jön a baba. Van akinél hamar van akinél kicsit késõbb pedig teljesen egészségesek. Félév-egy év az az idõ amit érdemes erre szánni ennyi idõn belül egy egészséges párnak 90% hogy jön a baba. Kivizsgálásokat érdemes 1 év után elkezdeni, de az orvosok fõleg 2 év után foglalkoznak a sikertelen teherbeesés okával.
Múlt hónapban pont akkor voltunk együtt, semmi sajnos... :-( Ebben a hónapban elõtte egy nappal voltunk együtt, utána többször nem tudtunk együtt lenni, nem hiszem, hogy sikeres volt.Majd 20.-a körül derül ki.Mi "csak" fél éve próbálkozunk. Sok sikert és tényleg lehet valami a 35%-ban!
A kérdező hozzászólása: Utolsó! Sajnálom, hogy még nincs baba, mi már a kilencedik hónapja próbálkozunk sikertelenül , majd talán most..
Elsõ hónapban összejött! Azt, hogy melyik napon, nem tudnám megmondani, mert sokszor voltunk együtt! :)
Nekünk is elsõre jöttek a babák, igaz az elsõ távozott is, de aztán hamar jött a második. Én sem tudom mikor fogantak, mert mi 2 naponta voltunk együtt biztos ami biztos :D Mondjuk én az igazi sikert annak tulajdonítom mikor egy szép vasárnap este munkába beérve tapasztaltam a tojás nyák folyást és reggel rohantam haza, hogy még munka elõtt elérjem a férjemet itthon. :D
Még annyit azért hagy mondjak, hogy ez a 2 naponta szex és ez nem más volt mint kötelezõ szex a gyerek készítés érdekében, nem ajánlott! Gondoltam, hogy ez a hónap ilyen lesz, hogy kötelezõ szex aztán majd ha kész a baba akkor jöhetnek a romantikus spontán szexek. hát jól meg szívtuk mert egész terhességem alatt nem lehetett szexelni, így utolsó emlékem, hogy a szex egy kötelezõ procedúra. :S Na de már a 30. hetet taposom karácsonyra spontán szexet kéretem a férjemtõl. :D Tényleg csak arra szeretnék utalni, hogy azért nem ölje meg a romantikát a baba gyártási kötelezettség.

Mennyi az esélye annak hogy teherbe esek ha egy éjszakát elfelejtettem bevenni a fogamzásgátlót?

Péntek este nem vettem be és pont aznap szexeltem a férjemmel és a következ? éjszaka, szombaton vettem be. Soha nem történt még ilyen...

Legjobb válasz: Nem sok.

Nem sok.
A kérdező hozzászólása: Tehát akkor nem kell aggódnom hogy eltelt jóval több mint 12 óra? Ílletve pont akkor szexeltem?
Nem ettõl nem lehetsz terhes!!
Lehetsz terhes, hiszen kihagytad. Egy hétig óvszert kell használni. Máskor legyél figyelmesebb!
A kérdező hozzászólása: Igazábol azért izgulok ugyanis nagyon termékeny vagyok és a lányom még csak 1 éves.. 2-3 év múlva tervezzük a következõ gyerkõcöt.

Ha kivette milött elélvezett, akkor mennyi az esélye, hogy teherbe esek? Ugye 0?

Els? alkalom :)

Legjobb válasz: Hát nem írok % ott, de elég nagy az esélye.. elõváladék az valószínûleg volt... és az elég is a teherbe eséshez. Ne lepõdj meg ha nem jön meg...

Hát nem írok % ott, de elég nagy az esélye.. elõváladék az valószínûleg volt... és az elég is a teherbe eséshez. Ne lepõdj meg ha nem jön meg...
0? Muhahahahahah MUHAHAHAHAHAH 0 Muhahah, nulla, persze, muhahaha
Nem, nem 0.
Nem 0. Az elõváladék, ami az ejakulátum elõtt távozik a húgycsõbõl, tartalmazhat hímivarsejteket. Így elvileg teherbe eshetsz.
Sajnos el kell h keserítselek, nem 0.... Így is kb 50-50% az esélye....:( Esemény utáni tabit azonnal bevenni!
Elég nagy esély van rá. Ugyanis az elõváladékban is lehet spermium...
Melyik résedet használta a háromból? Kettõnél ugye teli találat esetén sem leszel terhes:) A maradék lukxi már nem ennyire 1 értelmû!
Pearl index Góóóóóógli!!!!! Komolyan mondom!!! Most!!! 28F
Kb. 4% Sokan tévesen azt hiszik hogy az elõváladék önmagában tartalmazhat spermát és megy a riogatás. A valóság az hogy a módszer nagyon biztonságos ha a barátod tudja mit csinál. Ha viszont nem tudja akkor nagyon rizikós és hallgass a riogatásra. Tehát ha tapasztalt, jól ismeri a testét, annak mûködését és jó az önkontrollja, akkor ez a módszer sokkal biztonságossabb mint ahogy a legtöbb ember óvszert használ. Nekem is elõfordult 1-2 gumikiszakadásos nõgyógyászhoz futás. A gond az hogy a gumi kiszakadás az egyértelmû. Ha a barátod hibázik azt neki kell észrevenni. Amire figyelni kell az alapvetõ rántsd ki idõbenen kívül: - Ha a barátod próbálja késteltetni magát akkor pontosan éreznie kell mikor van az amikor már némi sperma a húgycsövébe kerülhetett(ehhez tapasztalat kell és nem olyan ami sok szextõl lesz), mert onnantól az elõváladék tartalmaz spermát tehát abba kell hagynotok és máshogy befejezni - Nem halmozzuk ész nélkül az aktusokat. Ha elment akkor minimum egy vizelésnek és alapos mosakodásnak lenni kell a következõ elõtt mert különben megintcsak tartalmazhat sperát a húgycsõ - Neked se árt megmosakodni kettõ közt, de mondjuk az egyébként is javallot hogy mindkét fél megtisztálkodjon szex után Mindenesetre szerintem ti még nem álltok készen ilyesmire

Mennyi az esélye, hogy teherbe esek/estem? Légyszíves normális válaszokat! Ha kicsi az esélye és vszg nem leszek az mivel tudom menzeszig megnyugtatni magam?

Párommal "huncutkodtunk", kicsit, legalább is pettingeltünk, nem ennek indult, de végül betette, de nem is csináltuk, mert pár másodpercen belül kivette, mert érezte, hogy el fog élvezni. Nos miel?tt elélvezett volna egy olyan 30 mp-vel el?tte vette ki. Õ azt mondja, hogy nem lehetek/leszek terhes, mert id?ben kivette én tudom, hogy az el?váladék minimális esélyben tartalmaz spermát, de mennyi az esélye, hogy terhes leszek?

Legjobb válasz: az en lanyom pl igy szuletett, ugyhogy remelem megerte a huncutkodas, plane ha meg csak tizeneves vagy. igy en megnyugtatni nem tudlak.

Szia! Én a helyedben vennék be 72 órás tabit mindenképp! Persze, ha nagyon rosszkor jönne a baba. De a kérdésedbõl ítélve igen. Én így estem teherbe! A párom váltig álította, hogy túl reagálom és hogy tudja mit csinált stb. Én hittem is neki egészen addig amíg nem kezdett el késni a bajom. Még miután egy hetet késett mindig azt állította csak a stressz. De én már éreztem hogy gond van! Úgy is lett! És ez menses után volt egy kis "ki bedugom" És biztos, hogy akkor fogant a baba mert a munkája miatt távol volt a hónap hátra lévõ részén. Az esély kicsi, de közel sem lehetetlen. De jönnek itt majd az okoskodok , hogy nem lesz semmi. Nekik pont nem lett. De szíved joga azt tenni amit szeretnél, és jónak látsz. Kívánom, hogy jól gyere ki az egészbõl! Hányadik napon történt?
Ha egy hete múlt el akkor kb, egy hét mire peteérésed lesz, tehát ha ma ment beléd sprema az el éldegélhet addig amíg feljut a petéhez. Szóval esélyes! 72 órás tabit javasolnám.
A kérdező hozzászólása: 14 éves vagyok, fiatal és jelen pillanatban nagyon megijesztettek!! :(
A kérdező hozzászólása: Egyébként hogy számoljuk ki, hogy mikor van egy nõnek peteérése? :)
Egyébként meg lehet, hogy nagyon hasolno korban vagyunk:)
Szerintem elmész nõgyógyászhoz, ír fel neked tablettát és kiváltod. Vagy ha van idõsebb ismerõsöd, elmegy õ a dokihoz és felíratja magának. Te meg kiváltod!
az en lanyom pl igy szuletett, ugyhogy remelem megerte a huncutkodas, plane ha meg csak tizeneves vagy. igy en megnyugtatni nem tudlak.
A kérdező hozzászólása: Szóljak anyunak, a múltkor is nagyon le lettem szidva, persze jogosan, de nem akarom, hogy eltiltsák tõlem a párom! Mit tegyek?
A kérdező hozzászólása: Írtam privit!
"Igen, az eddigi legkomolyabb kapcsolatom és nagyon szeretem épp ezért bízok benne. " Szerinted a párod mennyire szeret téged, ha megkockáztatja azt, hogy teherbe ess, kaparásra kelljen menned, és akár egész életedben lelki nyomorék legyél miatta? Gondolkodj el ezen. 6 éve óvszerrel szexelek a párommal, mert mást nem tudok használni. Elhiheted, õ is szeretné óvszer nélkül. De mikor megmondom neki, hogy nem, mert nem szeretnék még babát, akkor még a legnagyobb hévben is észhez tér, és elfogadja. Azért, mert szeret. Ez a szeretet, nem pedig az, ha kockáztatja a testi és lelki épséged. Naiv vagy. Iszonyatosan naiv. Ráadásul csak 14 éves, de már szexelsz, ráadásul védekezés nélkül. Ha nem most, akkor majd legközelebb esel teherbe.
Menyél szépen tablettáért!!! És senki másra ne hallgass, ha szabad ilyet mondani. Bár akiben van egy kis felelõség az ezt fogja tanácsolni! Ha gondolod írhatsz privit! Én vagyok az aki így lett terhes!
Szija! nekem is volthasonlo huncutkodás, és én nem lettem terhes, bár megvan rá az esély, mivel az elõváladékban s vannak spermák, de szerintem több kell ahhoz! Nyugodj meg, ha ideges vagy, azzal késleltetheted, hogy megjöjjön.. nyugi! Nemtudom azt mondani, hogy biztos nem vagy az, csak leirtam az én tapasztalatom, nekem nem lett semmi! :) nyugi..
Tuti nem mondanám, hogy megérdemelnéd, én nem itéllek el se téged se mást, birom azokat, akik nonsop okoskodnak, meg leosztják az embert, jo lehet igazuk van, mert vigyázni kell, de ha már.. a ciklus közepe felé van a peteérés én mojduk konkrétan érzem..
A kérdező hozzászólása: Kedves elsõ! :D Igen, az eddigi legkomolyabb kapcsolatom és nagyon szeretem épp ezért bízok benne. Illetve fiatal vagyok, amiért elítélnél és azt mondanád, hogy megérdemelném, ami tény és való, mellesleg igaz, de már annyiszor megfogadtam, hogy NEM-et mondok rá, de nem megy, amikor ott van és arra kér :// olyankor nem megy ellent mondani
Hát akkor szerintem nem lesz semmi, mert még peteérésed sincs... nyugodj meg minden esetre! (elõs vagyok)
Egyébként hány éves vagy? Komoly a kapcsolat? ( az elsõ válaszolo vagyok)
A kérdező hozzászólása: ill. elsõ igen, nekem is volt már egyszer akkor nem lett semmi, és remélem most sem lesz majd hogy nem egy hónap múlva kell megjönnie, mert épp most ment el úgy 1 hete, de tényleg remélem nem lesz semmi. ://
A kérdező hozzászólása: Kedves utolsó válaszoló! NAgyon megijesztesz! :/
Egyébként legalább annyit elárulhatnál, hogy hány napos a ciklusod, mikor volt utoljára vérzésed (mikor volt az ELSÕ napja a vérzésnek), hanyadik napon történt az aktus.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!