Találatok a következő kifejezésre: Mennyi az hogy teherbe esek, (107 db)

1 hónapja nem szedek gyógyszert, sejnos most nem estem teherbe. Következő hónapban próbálkozunk igy talán lesz babám. Mennyi az esélye hogy teherbe esek?

tényleg várni kell fog.gátló után 3 hónapot?ha most terhes leszek nem lesz baja a kicsinek?minden nap próbálkozunk mert nem tudom mikor van peteérésem.mennyi esély van a megtermékenyülésre?

Legjobb válasz: Orvosa válogatja, az én dokim szerint várni kellett 3 hónapot, a barátnõmé azt mondta, hogy nem kell, mert a szervezeted úgyis tudja, hogy "mikor lehet teherbe esni" (persze Õ már régen terhes, szept.-ben fog szülni). A pé idejének meghatározására pedig mérd a hõdet és használj ovu tesztet, a kettõ együtt eléggé pontos eredményt ad. 1 hónap próbálkozás pedig még nagyon kevés, nálunk már közel egy év eltelt, de mivel tudom, hogy minden rendben, így próbálok türelmesen várakozni. Ja, nekem a dokim még azt is mondta, hogy ha jó idõben akcióztok, akkor is kb. 20-30% esély van a megtermékenyítésre, mert szinte minden 2. hónapban nem megfelelõ a petesejt minõsége, van, hogy egyáltalán nem is lehet megtermékenyíteni. Szóval türelem és szurkolok, hogy sikerüljön!

Orvosa válogatja, az én dokim szerint várni kellett 3 hónapot, a barátnõmé azt mondta, hogy nem kell, mert a szervezeted úgyis tudja, hogy "mikor lehet teherbe esni" (persze Õ már régen terhes, szept.-ben fog szülni). A pé idejének meghatározására pedig mérd a hõdet és használj ovu tesztet, a kettõ együtt eléggé pontos eredményt ad. 1 hónap próbálkozás pedig még nagyon kevés, nálunk már közel egy év eltelt, de mivel tudom, hogy minden rendben, így próbálok türelmesen várakozni. Ja, nekem a dokim még azt is mondta, hogy ha jó idõben akcióztok, akkor is kb. 20-30% esély van a megtermékenyítésre, mert szinte minden 2. hónapban nem megfelelõ a petesejt minõsége, van, hogy egyáltalán nem is lehet megtermékenyíteni. Szóval türelem és szurkolok, hogy sikerüljön!
nem kell várni 3 hónapot!ezek már korszerû bogyók.uncsitesóm, ahogy letette össze is jött a következõ ciklusban a keresztlányom és gyönyörû kismanó lett belõle!!!Makk egészséges!!!
Egyetértek az elõttem szólóval, nem kell várnotok! A mai világban már tabi mmellett is teherbe esnek, mégsem lesz baja a babának! Hajrá!!! :) ) Csak ne görcsösen! Az nem tesz jót a kapcsolatnak... tapasztalatból tudom.
Szia! Én januárban hagytam abba a gyógyszert és még mindig semmi, most már két hete késik, teszteltem de negatív lett. Azt mondta a dokim, hogy a mensi napjától számított 15-17. napon(30-35 naposak a ciklusaim) hívjam fel és akkor ultrahanggal megnézi hogy van-e peteérésem, és ha nincs akkor ad gyógyszert. Mostmár csak meg kéne jönnie, ha már nem vagyok állapotos.

Tegnap együtt voltunk a párommal este. és délelőtt múlt el a menstruációm. úgy érezte mintha belém engedte volna. Szerintetek mennyi az esélye hogy teherbe esek?

(nagy vonalakban írtam le mert nincs sok időm. ) poénos és bunkó válaszolók kíméljenek légy szíves.!

Legjobb válasz: Kicsi rá az esély,de én vagyok a kivétel. Nekem sikerült a menstruációm utolsó napján teherbe esni! Tehát éppen neked is sikerülhet. Ma már 3 hónapos a lányom :D

Kicsi rá az esély, de én vagyok a kivétel. Nekem sikerült a menstruációm utolsó napján teherbe esni! Tehát éppen neked is sikerülhet. Ma már 3 hónapos a lányom :D
Esély mindig van rá! 1 hét múlva még tényleg felesleges a teszt, legkorábban 2 hét múlva mutatahat bármit, de a biztis akkor, mikor kimarad a mensid! 5 hónapra nem is érdemes elkezdeni a bogyit...nekem mondta is a dokim, hogy csak akkor kezdjük el szedni, ha nem szeretnénk fél éven belül próbálkozni a kistesóval! Drukkolok! Amúgy pocisan is lehet költözni, mi is úgy csináltuk:-) :-) a dobozokat a baratok cipelték én csak be-ki pakolásztam belõlük;-)
A kérdező hozzászólása: és azért nem kezdtem el a tabit, mert úgy gondolom/gondoltuk hogy erre a durván 5 hónapra "felesleges"..!
1 het mulva nem fog a teszt semmit se mutatni... Tul korai. Vard meg a mensid, ha nem jon csinalj tesztet.
A kérdező hozzászólása: Szeretnénk babót, de egy kicsit késõbb..ha úgymond "becsúszik"(bármikor) vállaljuk..csak elõbb elszeretnénk költözni amire csak június végén kerül(ne) sor..1hét múlva csinálunk egy tesztet.;)Köszönöm nektek is a válaszokat.:)
Szerintem még most menj el 72 órás tabiért, ha nem szeretnél gyereket. Kicsi az esély, de van, hogy terhes legyél.
Eleg naiv ez a kerdes. Ha teherbe akarsz esni akkor miert nem inkabb az ovulaciod kornyeken probalkoztok? Szerintem nem akarsz te teherbe esni... Nem stimmel ez a kerdes..
A kérdező hozzászólása: 1.Gratulálok a lánykához.:) remélem hogy mi ilyen szerencsések leszünk. 2.Ahogy érezte a párom., rögtön ki is vette és "le is konyult"..ez akkor szokott történni amikor elmegy...:) 3.remélem beleestem/tünk...:) ) Köszi szépen a válaszokat.!!
százalékban mérve? Figyelembe véve a megszakításos módszer biztonságát (persze itt nem errõl van szó), ami 27%-ra terhes leszel - gondolom mondhatjuk, hogy ebben az esetben is megvan rá a 27%-os esélyed. (Vagyis 100 nõ közül 27 terhes lesz). De gondolhatsz arra a fennmaradó 73%-ra, hogy nem leszel az, mivel, elméletileg még lenne kb 7 napod a peteérésig.
"úgy érezte mintha belém engedte volna" ezt hogy? vagy bementek a katonák, vagy nem, nehéz eltéveszteni:) ha igen, van rá némi esélyed, ha nem, akkor is az elõváladék miatt, de mivel gyanítom nem most van peteérésed, igen-igen kevés.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszaitokat.:) kedvesek vagytok. akkor lehet hogy hagyjuk ezt a teszt témát egyenlõre.!:)

Ha kivette milött elélvezett, akkor mennyi az esélye, hogy teherbe esek? Ugye 0?

Els? alkalom :)

Legjobb válasz: Hát nem írok % ott, de elég nagy az esélye.. elõváladék az valószínûleg volt... és az elég is a teherbe eséshez. Ne lepõdj meg ha nem jön meg...

Hát nem írok % ott, de elég nagy az esélye.. elõváladék az valószínûleg volt... és az elég is a teherbe eséshez. Ne lepõdj meg ha nem jön meg...
0? Muhahahahahah MUHAHAHAHAHAH 0 Muhahah, nulla, persze, muhahaha
Nem, nem 0.
Nem 0. Az elõváladék, ami az ejakulátum elõtt távozik a húgycsõbõl, tartalmazhat hímivarsejteket. Így elvileg teherbe eshetsz.
Sajnos el kell h keserítselek, nem 0.... Így is kb 50-50% az esélye....:( Esemény utáni tabit azonnal bevenni!
Elég nagy esély van rá. Ugyanis az elõváladékban is lehet spermium...
Melyik résedet használta a háromból? Kettõnél ugye teli találat esetén sem leszel terhes:) A maradék lukxi már nem ennyire 1 értelmû!
Pearl index Góóóóóógli!!!!! Komolyan mondom!!! Most!!! 28F
Kb. 4% Sokan tévesen azt hiszik hogy az elõváladék önmagában tartalmazhat spermát és megy a riogatás. A valóság az hogy a módszer nagyon biztonságos ha a barátod tudja mit csinál. Ha viszont nem tudja akkor nagyon rizikós és hallgass a riogatásra. Tehát ha tapasztalt, jól ismeri a testét, annak mûködését és jó az önkontrollja, akkor ez a módszer sokkal biztonságossabb mint ahogy a legtöbb ember óvszert használ. Nekem is elõfordult 1-2 gumikiszakadásos nõgyógyászhoz futás. A gond az hogy a gumi kiszakadás az egyértelmû. Ha a barátod hibázik azt neki kell észrevenni. Amire figyelni kell az alapvetõ rántsd ki idõbenen kívül: - Ha a barátod próbálja késteltetni magát akkor pontosan éreznie kell mikor van az amikor már némi sperma a húgycsövébe kerülhetett(ehhez tapasztalat kell és nem olyan ami sok szextõl lesz), mert onnantól az elõváladék tartalmaz spermát tehát abba kell hagynotok és máshogy befejezni - Nem halmozzuk ész nélkül az aktusokat. Ha elment akkor minimum egy vizelésnek és alapos mosakodásnak lenni kell a következõ elõtt mert különben megintcsak tartalmazhat sperát a húgycsõ - Neked se árt megmosakodni kettõ közt, de mondjuk az egyébként is javallot hogy mindkét fél megtisztálkodjon szex után Mindenesetre szerintem ti még nem álltok készen ilyesmire

A barátomnak a péniszét simogattam, ő elélvezett és a nadrágjába nyúlt és utána megujjazott. Mennyi rá az esély hogy teherbe esek?

Legjobb válasz: Elég sok, mert a spermiuma a hüvelyedbe jutott, ezért megvan rá az esély, hogy teherbe ess. Vegyél egy tesztet.

Elég sok, mert a spermiuma a hüvelyedbe jutott, ezért megvan rá az esély, hogy teherbe ess. Vegyél egy tesztet.
Megvan az esélye, hogy terhes legyél. De ha ez még csak most történt, akkor a teszt semmit sem fog kimutatni... kb. 13 napnak kell eltelnie aktus után, hogy a teszt kimutassa a terhességet. Ha még 72 órán belül vagy, akkor vegyél sürgõsségi tabit. Reméljük semmi "baj" sem lesz, de legközelebb jobban figyeljetek erre.
A kérdező hozzászólása: és a tablettának mi a neve??? és az ára mennyi lehet???
El kell menned egy nõgyógyászhoz és majd õ felírja, ha szükségesnek látja! Csak úgy nem lehet kapni!
A kérdező hozzászólása: ÉRTEM DE SZOMBATON NÕGYÓGYÁSZ???
nekem a dokim azt mondta bármi van hívjam.hivd fel a mobilján.szombaton általában magánrendelése van az orvosoknak.
A kérdező hozzászólása: az én orvosom nem ilyen
A szülészeteken mindig van ügyeletes orvos. Én a helyedben ott próbálkoznék. Vagy a legközelebbi sürgõsségi ambulancián. Vagy számold ki, hogy a hérfõ belefér e még a 72 órába, és keresd fel a dokid hétfõn. Mindensetre elég dinka a barátod. Minek kotorászott a nacijában, vagy utána miért nem mosott kezet az ujjazás elõtt???
Egyszer nekem egy durrdefekt után volt volna rá szükségem. Akkor péntek éjszaka volt. Elmentem az éjszakai orvosi ügyeletre, ahol az orvos felírta az esemény utáni tabit. Így is hozzájuthatsz, kivéve ha kiskorú vagy, mert akkor kell hozzá egy nagykorú hozzátartozó is. Próbáld meg. Nem túl olcsó mulatság. Ez velem több mint öt évvel ezelõtt történt meg, és akkor fizettem érte 3000Ft- körüli összeget. Minden jót.

Mennyi az esélye, hogy teherbe esek?

Bocsánat a vulgáris és drasztikus kérdésért,de érdekelne,hogy teherbe eshetek-e ha a spermát a kezemr?l dörzsölöm be magamnak?

Legjobb válasz: Persze. De én a teherbe esésnek egy kellemesebb módját is ismerem... :-DD

Persze. De én a teherbe esésnek egy kellemesebb módját is ismerem... :-DD
oh persze...
Attól is teherbe lehet esni.

Mennyi az esélye, hogy teherbe esek, ha nem védekezünk?

Legjobb válasz: Ha szeretnéd, kicsi, ha nem, akkor nagy... Murphy törvénye Az attól függ, hogy a termékeny napjaidban (kb. félidõ körül) mennyit vagytok együtt, egyáltalán együtt tudtok-e lenni.

Ha szeretnéd, kicsi, ha nem, akkor nagy... Murphy törvénye Az attól függ, hogy a termékeny napjaidban (kb. félidõ körül) mennyit vagytok együtt, egyáltalán együtt tudtok-e lenni.
50-50, vagy igen, vagy nem. Ciklus közepén a legnagyobb az esélye, illetve minél fiatalabb vagy.
Általában a jó idõben történõ szeretkezésekbõl 30%-ban lesz baba.
A kérdező hozzászólása: Ha 1 hetem van kb a menstruáció elõtt?
Pontosan 50%. Vagy igen, vagy nem.
Ha neked is úgy, mint általában a többségnek félidõben van peteérésed, akkor az nem jó. De itt meg tudod pontosan nézni: http://www.babasmamas.hu/kalk.php
ismerd meg a tested, ovulációkor vagy a legtermékenyebb
Elõváladék majdnem 0-át ér.
van esélye - ennyi elég, ha biztosra akarsz menni, védekezz!
A kérdező hozzászólása: Védekeztünk, csak kiszakadt a gumi..

2. napja volt menstruaciom, es lefekudtunk a parommal, nem vedekeztunk. Mennyi az eselye, hogy teherbe esek?

nem vagyok kivancsi a fuj de undorito,menzesz alatt sexelsz valaszokra...koszi

Legjobb válasz: Elélvezett benned? Mert ha igen akkor nagy az esélye, ha nem akkor attól függõen hogy jött-e elõváladék vagy nem, elég kicsi. Menstruáció alatt és után a legkisebb a kockázat ilyen esetben.

Elélvezett benned? Mert ha igen akkor nagy az esélye, ha nem akkor attól függõen hogy jött-e elõváladék vagy nem, elég kicsi. Menstruáció alatt és után a legkisebb a kockázat ilyen esetben.
Nem fúj, csak veszélyes. Ilyenkor nyitva a méhszáj, a pumpáló mozgástól a hüvely alsó szakaszában (mindenkinél) megtalálható (egyébként nem veszélyes) bacik könnyen felkerülhetnek és ez meddõséghez is vezethet. Ha ez bekövetkezik, nem kell tovább aggódnod a teherbeesés miatt.
Menzesz alatt tortenhet spontan peteeres.Szoval ha beled elvezett, meg van az eselye, ha nem, akkor nagyon minimalis.Masreszt ez nem csak undorito hanem igenytelen is:)

Mennyi az esélye, hogy teherbe esek, ha a peteérés időszakában ( plusz-minusz néhány nap ) minden másnap próbálkozunk? Gyakorlatilag kétnaponta vagyunk együtt kb.1, 5 héten keresztül. Köszönöm.

Legjobb válasz: Azt mondják az orvosok, hogy statisztikailag ha mindkettõtökkel minden rendben, akkor 1 hónapban a teherbeesésre 33% esély van. Bár szerintem ha tényleg minden klappol, és peteéréses idõszakban együtt vagytok, akkor több. Nekem elsõ hónapban összejött.

Azt mondják az orvosok, hogy statisztikailag ha mindkettõtökkel minden rendben, akkor 1 hónapban a teherbeesésre 33% esély van. Bár szerintem ha tényleg minden klappol, és peteéréses idõszakban együtt vagytok, akkor több. Nekem elsõ hónapban összejött.
Mi most ugyan ovulációs teszttel figyeltük a peteérésemet, de 2-szer voltunk együtt, és már ki is derült pár napja hogy babás vagyok. :) )) Szóval nagy az esélye hogy sikerült elcsípnetek.

Félek! Most lehet, hogy teherbe esik? Az aktus végén gyorsan kihúztam a péniszem még mielött belefojhatott volna az ondo de félek, hogy túl késő. Mit tegyünk most? Mennyire segíthet az aktus utáni tabletta? és azt hogyan lehet kérni patikában?

Az éjszaka baratn?mmel szeretkeztünk. A gumit nem tudtam viselni mert valamiért égette a péniszemet és kellemetlen volt ez mindkett?nk számára. Tudom nagyon nagy butaság volt anélk?l csinálni.

Legjobb válasz: Nem csak a végén kerülhetett be a sperma,hanem már az elõváladék is tartalmazhatta! Tényleg nagy butaság volt,de legalább tanulatok belõle,a a tabi 72 órán belül sikeres,minélhamarabb be kellene veni,mert minél tovább vártok,anál kevesebb %-ban hat! Azt hiszem vény nélkül nem kapható!Irány az ügyelet!

Nem csak a végén kerülhetett be a sperma, hanem már az elõváladék is tartalmazhatta! Tényleg nagy butaság volt, de legalább tanulatok belõle, a a tabi 72 órán belül sikeres, minélhamarabb be kellene veni, mert minél tovább vártok, anál kevesebb %-ban hat! Azt hiszem vény nélkül nem kapható!Irány az ügyelet!
Ne félj, hanem gondolkozz!!!Menjetek mielõbb dokihoz!Nem törvényszerû, h a Postinonak szörnyû mellékhatásai lesznek, ez mindenkinél más.És legközelebb elõre gondolkozzatok, ne utólag!!!Remélem minden rendben lesz.
Erdélyben nem gond az esemény utáni tabletta. Bementek egy gyógyszertárba és kéritek. Árat nem tudok mondani. De keress rá neten. És máskor gondolkozzatok, nem csak az óvszer az egyetlen fogamzásgátló módszer, még itt sem.
Mi is hülyék szoktunk lenni, a gumit én se szeretem, de a barátnõm egyenesen utálja. Igyekszünk óvatosak lenni, de ugye az elõváladék miatt mindig meg van a félelem, és sokszor késik is neki ilyenkor az izgalom miatt. Esemény utánit viszont nem mertünk szedni, mivel elég erõs hormonbogyó, így bíztuk a kis esélyben, mondván, hogy aki teherbe akar esni, annak is nehezen megy. Vagy a bogyó vagy tedd össze a kezed és kezdj hinni istenben, máskor pedig tudni kell mi a fontosabb.. Nekünk nem megy, de hidd el, nem éri meg a folyamatos félelmet.
Igen az volt, de legalább felismerted. Allergiás vagy a gumira, máskor több fajtát is próbáljatok ki. Sajnos ott az elõváladék kérdése. Baránõddel együtt menjetek el háziorvoshoz és irassátok fel, majd a patikában kiadják. Elég borsos ára van. Minél hamarabb veszi be a barátnõd, annál kevesebb az esélye, hogy lesz baba, de még így is csak épp hogy 80%-os az esélye a kivédésnek...azonnal rohanni orvoshoz.
Elmentek szépen az ügyeletre vagy egy gyógyszertárba és kértek "esemény utáni" tablettát. Arra viszont készülj fel, hogy nem olcsó. Ez nem játék, menjetek mihamarabb!
A kérdező hozzászólása: halasan koszonom joszandeku valaszaitokat. Fokent az utolso ket valaszadonak. Nagyon tanacstalanok vagyunk...baratnom fokent. Jol jonnek a megerosito tanacsok. Koszonom
A kérdező hozzászólása: rendben. Holnap mindenkepp megoldjuk. Meg annyit szeretnek hogy...Erdelyiek vagyunk es...ugy hallottam hogy itt nallunk recept nelkul adnak a patikaban Postinort. Eskuszom ez volt az utolso hogy ijen felelotlenek leszunk. Nem kivanom senkinek ezt az aggodalmat es azt meg annyirasem amin a kedvesem megy at. Es ugy hallottam hogy nagy rosszulletet is okoz a Postinor. Félek
Menjen be a kórházba nõgyógyászati ambulanciára! Ott felírja neki a doki, kiváltja és ennyi. De holnap mindenképp intézze el, nehogy lekéssetek róla!!!
Szóval akkor inkább bevállalsz egy babát? Modnja azt, hoyg beteg és el akar menni(egyedül) orvoshoz. Orvosi titoktartás miatt egy szót sem fog szólni a háziorvos. A barátnõd nagyon ostoba már megbocsáss ha ezt enm ismeri fel.És felelõtlen.
A kérdező hozzászólása: háziorvoshoz sajnos nemtudunk elmenni. egy azert mert nem tudunk talalkozni meg legalabb 1 honapig. a masik pedig h ha elmenne akkor megtudnak a szulei.
Órási hormondózis, de mindeképpen vegyétek meg...lesznek mellékhatások és a használati utasításban minden benen van. A háziorvos is elmondja.
A kérdező hozzászólása: És azt a tablettát ha sikerûl megvenni akkor azt hogyan kell szedni? Csak egy tabletta és beveszi oszt annyi? És veszelyes az a tabletta?
3500 a legolcsóbb azt hiszem, de olyan 5000 körül van általában.
Nekem hatezer körül volt
menyibe kerülhet ha megkérdezhetem ?
Olyan hülye duma h az elôváladéktól is teherbe lehet esni! Persze elmeéletben lehetséges, de a gyakorlatban nem hinném. A mai férfiak többsége drogozik, iszik , dohányzik, izomnõvelõket szednek..... Ritka az olya. pali aki az elõnedveibôl gyereket kreál......

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!