Találatok a következő kifejezésre: Mennyi az hogy most terhes leszek (3 db)

Mennyi az esélye hogy most terhes leszek?

Tudjátok most van peteérésem. A párommal szeretkeztünk is (nem is egyszer :). Iszok palástf? teát. Nem görcsölök rajta. Szeretnénk már babát. De ha nem sikerül azt se baj. De ti tudjátok a legjobban milyen rosz így várni hogy dolgozzon bent valami.

Legjobb válasz: 50-50% az esélye.Sok sikert.

50-50% az esélye.Sok sikert.
Szia! Mi 2 hónapja dolgozunk az ügyön. Ugye tudod, hogy a napi többszöri akció sterillé teszi a férfit. 2 naponta termelõdnek életképes hímivarsejtek, úgyhogy a termékeny idõszakban se vigyétek túlzásba... (Vagy legalábbis a párod ne menjen el...)

Van egy fajtatiszta palotapincsi kiskutyám, most tüzel, és rámászott egy másik kutya, összeragadtak de nem sokáig mert széthúztam őket, vízszerű váladék folyt ki belőle. Mennyi az esélye hogy terhes lesz? Mert én fajtatiszta kiskutyákat szeretnék.

Legjobb válasz: Örülhetsz, ha nem sérült meg a kutyád, amikor széthúztad õket, a lehetõ legnagyobb butaságot csináltad...és akkor már úgyis mindegy volt. Nagy valószínûséggel vemhesült.

Örülhetsz, ha nem sérült meg a kutyád, amikor széthúztad õket, a lehetõ legnagyobb butaságot csináltad...és akkor már úgyis mindegy volt. Nagy valószínûséggel vemhesült.
Na jó én a szaporítós monológomat olyan sokszor írtam már le, hogy most nem teszem mert ez kb falra hányt borsó. Közelítsük meg máshonnan: 1. A pincsik nagyon nagyon gyakran szülnek császárral. Ha most vemhes lett és egy nála nagyobb kutya fedezte ekkor a császármetszés esélye kb 100% bár lehet mázlitok. Bár attól még késõbb is lehet simán császározni kell a szukát mondjuk a következõ alomnál 2. fajtatiszta az a kutya akinek törzskönyve van.. a menhelyek tele vannak pincsikkel ha valakinek a falúból ilyen kell jelképes összegért akkor nyugodtan menjen be egy menhelyre mert szinte biztos, hogy lesz belõle 1-2 3. Ha a hormoninjekciót válasszátok akkor 98% os valószínûséggel lesz méhdaganata a kutyának Az, hogy a pincsik mennyi örökletes betegséget hordoznak az más kérdés és asszem most bele se megyek...
Minek? Láncra, házat õrizni? Senkinek nem kell már kutya .. ha kell akkor is csak kertdísznek, falun meg semmibe sem veszik õket. 1, 5 millió gazdátlan kutya van az országban, a mi menhelyünkön is mindig van 2-3 pincsi. Ha nem törzskönyves, jó szülõktõl való kutya, akkor ivartalanítsd ki ... semmi szükség újabb adag keverékekre, még akkor se ha te fajtatisztának gondolod ... tk. nélkül soha nem lesz az.
A két válaszadó mindent leírt. Arról nem is beszélve, hogy a palotapincsikbõl dunát lehetne rekeszteni, felesleges tovább szaporítani õket.
24 nap múlva az UH.-n sajnos attól, hogy széthúztad õket simán szerezhetett hüvelyi sérülést a kutyád ami elfertõzõdhet. Van esemény utáni injekció asszem olyan 12 ezer forint és az esetek 3/4 ében okoz méhgyulladást. sajna az összeragadás már nagyon a vége fedezésnek és abból a szempontból, hogy lesz e kölyök már nem sokat számít. Legjobb lenne ha gyorsan ivartalanítanátok.
A kérdező hozzászólása: nem szeretnénk ivartalanítani mert szeretnénk neki fajtatiszta kiskutyákat.
A kérdező hozzászólása: Nem szaporítani szeretnénk de kis faluba élünk és nagy rá az igény
A kérdező hozzászólása: Olvastam a neten hogy a kutyáknál a párzásnak 3 fázisa van, elsõben vannak a párzási mozdulatok, és elõkészítés a megtermékenyítésre másodikba kerül bele a spermium a 3.ba meg a leghosszabb mert akkor meg valami prosztata valami meg bele, honnan tudhatom meg hogy terhes?
A kérdező hozzászólása: az anyja és az apja is törzskönyves, a mi kutyánknak is van törzskönyve.
Mennyibe került a kutyusod? Csak érdeklõdöm. Nekem is pekingim van csak azért. Egyébként már nem sokat tehetsz, simán lehet vemhes a kutyád így is. Majd az ultrahanggal ki tudod deríteni, ha ivartalanítani semmiképpen sem akarod.
A kérdező hozzászólása: 55 ezer forintért vettük törzskönyvel együtt, de remélem nem lesz terhes még.
A kutya vemhes. Az ember terhes, de inkább várandós.
Bocsi, hogy ennyit kérdezgetek, de megkérdezhetem még azt, hogy melyik kennelben vetted? Vagy hogy honnan? :)

5 hónapja nem szedek gyógyszert, babaprojekt miatt. Most közbejöttek elég súlyos anyagi gondok, és leálltunk. Ha kiszállós módszerrel "védekezünk" mennyi az esélye hogy terhes leszek?

Nem bírom az óvszert, de gyógyszert sem szeretném megint szedni, és a ciklusaim se rendszeresek.

Legjobb válasz: Nekem is van ismerõsõm akik évekig ezzel a módszerrel védekeztek, és nem lett baba, csak amikor már õk is akarták. Mi a párommal használtunk hüvelykúpot, még mielött babát szerettünk volna. Nálunk bevált.De csak 10 percet kell várni a felhelyezés után.A hangulatot tényleg megtudja ölni, ha nem vagytok kreatívak.De meg lehet oldani hogy ne szálljon el az ichlet. :)Ez csak akkor baj ha csak 1 gyors menetre vágytok.

Nekem is van ismerõsõm akik évekig ezzel a módszerrel védekeztek, és nem lett baba, csak amikor már õk is akarták. Mi a párommal használtunk hüvelykúpot, még mielött babát szerettünk volna. Nálunk bevált.De csak 10 percet kell várni a felhelyezés után.A hangulatot tényleg megtudja ölni, ha nem vagytok kreatívak.De meg lehet oldani hogy ne szálljon el az ichlet. :) Ez csak akkor baj ha csak 1 gyors menetre vágytok.
szia mi az elsõ gyógyszermentes hónapban is megszakítást alkalmaztunk és össze is jött egybõl a baba. 6, 5hós kisfiú anyukája
Embere válogatja! Én a harmadik alkalommal teherbe estem! Azért tudom ilyen pontosan, mert volt egy futo kaland az életemben aminek meglett a gyümölcse! mi is kiszállos modszerrel "védekeztünk"! Sajnos egyedül nevelem a kislányom, mert az apa nem ismeri el hogy õ az apukája! (Pedig ez olyan tuti, mint ahogy most itt ülök a gép elõtt)
http://blog.szexologia.eu/2007/09/03/pearl_index_fogamzasgat.. Itt vannak a különbözõ módszerek Pearl indexei. Eszerint egy év alatt van kb. 35 % esélyed, hogy terhes leszel.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat. Én nem bánnám ha terhes lennék, csak a párom szeretne még várni még jobb lesz a helyzet. Az elsõ válaszolonak: fel a fejjel, és sajnálom hogy igy jártál :(
általában azért mûködik, ez elsõ sorban a párodon múlik, hogy mennyire fegyelmezett, meg hát azon, hogy mennyi elõváladéka szokott lenni. van olyan ismerõsöm, ahol évekig hibátlanul mûködik, másoknál már a második gyerek jön ezzel a módszerrel. hüvelykúpot ajánlanak még, ami megöli a spermát, igaz a hangulatot is, mert elõre kell fél órával felhelyezni... mi is gondban vagyunk, mi számolunk is mellette és figyeljük LH-val mikor érik a petesejt és ha szükséges kiegészítõ védekezést alkalmazunk, de minden olyan dolog, ami nem gyógyszer vagy óvszer viszonylag megbízhatatlan, szóval csak úgy alkalmazzátok ezeket, ha nem tragikus, ha kisbabátok lesz...
Mi is így védekeztünk, 6 év után összejött a baba, de nagyon örültünk neki :) , mert már tervbe volt. 5 hós kislány anyukája

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!