Találatok a következő kifejezésre: Mennyi az hogy most terhes (36 db)

Mennyi az esélye, hogy most terhes vagyok?

Yasminelle-t szedek már 5. hónapja. A 4. hónap 3. hetének az els? tablettája véletlenül kimaradt. Általában este 8kor szoktam bevenni és sajnos a péntek esti tablettát másnap szombaton 7kor vettem be (majd 8kor a következ?t). Amikor kihagytam nem szexeltünk csak rá 2-3 napra. Mivel 3. héten hagytam ki az els? tablettát azt az utasítást követtem, hogy nem tartottam szünetet hanem rögtön elkezdtem szedni a következ? levelet. Elméletileg akkor most ezzel eltolom a menstruációt (enyhe menstruációs fájdalmakat érzek), tehát akkor most ez alatt a levél alatt max pecséteket várhatok nem is fog megjönni csak a következ? szünetben? Esetleg terhes lehetek? Kicsit zavarban vagyok :D. Kérlek segítsetek! El?re is köszönöm!

Legjobb válasz: semmi bajod nem lesz, max pecsételés és igen majd akkor jön meg ismét, mikor eljön ennek az adagnak a 7 napos szünete. DE: sokkal jobban tetted volna, ha pótoltad volna, hagytál volna szünetet is, és egy hétig kiegészítõ védekezést használtatok volna, akkor jött volna a gyógyszer mentes 7 nap, akkor megjött volna szépen, s most nem lennének ezek a problémáid. szóval legközelebb(szerintem) használd ezt a megoldást.nekem a nõgyógyászom javasolta, hogy így legyen, mert egyszer 15 óra múlva sikerült pótolni egy szemet, a nagy lótás-futás miatt. s akkor ezt tanácsolta nekem, én meg most neked:)

semmi bajod nem lesz, max pecsételés és igen majd akkor jön meg ismét, mikor eljön ennek az adagnak a 7 napos szünete. DE: sokkal jobban tetted volna, ha pótoltad volna, hagytál volna szünetet is, és egy hétig kiegészítõ védekezést használtatok volna, akkor jött volna a gyógyszer mentes 7 nap, akkor megjött volna szépen, s most nem lennének ezek a problémáid. szóval legközelebb(szerintem) használd ezt a megoldást.nekem a nõgyógyászom javasolta, hogy így legyen, mert egyszer 15 óra múlva sikerült pótolni egy szemet, a nagy lótás-futás miatt. s akkor ezt tanácsolta nekem, én meg most neked:)
vegyél tesztet :)
én is azt szedem, és jártam pont így. Én 7kor veszem be, és másnap reggel 10kor vettem be, mert akkor jutott eszembe! Én el mentem nõgyógyászhoz, és azt mondta, hogy 1 tablettáért bármikor felelõsséget mer vállalni nekem!:) Nem leszel terhes nyugi, fõleg, hogy már 5 hónapja szeded! És azért jól tettétek, hogy nem szexeltetek!:) 22/L
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a válaszokat és legközelebb (bár remélem nem lesz ilyen) megfogadom a tanácsodat. :)

Mennyi az esélye hogy most terhes leszek?

Tudjátok most van peteérésem. A párommal szeretkeztünk is (nem is egyszer :). Iszok palástf? teát. Nem görcsölök rajta. Szeretnénk már babát. De ha nem sikerül azt se baj. De ti tudjátok a legjobban milyen rosz így várni hogy dolgozzon bent valami.

Legjobb válasz: 50-50% az esélye.Sok sikert.

50-50% az esélye.Sok sikert.
Szia! Mi 2 hónapja dolgozunk az ügyön. Ugye tudod, hogy a napi többszöri akció sterillé teszi a férfit. 2 naponta termelõdnek életképes hímivarsejtek, úgyhogy a termékeny idõszakban se vigyétek túlzásba... (Vagy legalábbis a párod ne menjen el...)

Ha halvany barnas folyasom van az mit jelent? Most Vasarnap kellett volna megjonnie a menzeszemnek, de csak vilagos barna folyasom van! Most mertem a homet digitalis homerovel kb.3-percig 36, 7c-volt! Mennyi az eselyem hogy en most terhes vagyok?

Legjobb válasz: van rá esély!mert ha valaki terhes elõfordul,hogy menses helyett csak barnázása van.a hõmérsékletre nem tudok mit mondani mert tudni kellene mennyi az alaphõd.de barnás folyás mensi elõjele is lehet.egyéb tüneteid nincsenek?

van rá esély!mert ha valaki terhes elõfordul, hogy menses helyett csak barnázása van.a hõmérsékletre nem tudok mit mondani mert tudni kellene mennyi az alaphõd.de barnás folyás mensi elõjele is lehet.egyéb tüneteid nincsenek?
Szia.A terhesség oka lehet hogy az elsõ kimaradt menzi helyett csak kevés barnás folyás jön.Nálam is így volt.
Tesztet csináltál? Az választ adna a kérdésedre!
Bizony, tesztelj!

Lefeküdtem a barátnőmmel de nem vettük ki a gumit mikor elmentem és bekerült neki de ebben a hónapban már bevette az eseti tablettát mit lehet most csinálni, mennyi az esélye hogy terhes lehet?

Legjobb válasz: Ha gumi volt rajtad és nem volt lukas akkor nem lesz terhes a barátnõd. Azért van a gumi hogy védjen.Mi is így védekeztünk és sose lettem terhes pedig az én barátom se vette ki egybõl.

Ha gumi volt rajtad és nem volt lukas akkor nem lesz terhes a barátnõd. Azért van a gumi hogy védjen.Mi is így védekeztünk és sose lettem terhes pedig az én barátom se vette ki egybõl.
Ha rajtad volt a gumi amikor elélveztél, akkor nem lehet gond. De miért kockáztattok ennyire? Védekezzetek rendesen, és rendszeresen, úgy nem lehet gond :-)
Szia! Óvszerrel védekeztetek, aminek az a feladata hogy megvédjen a nemkívánt terhességtõl. Amikor elmész, célszerû minnél hamarabb kihúzni a hüvelybõl a péniszed, mert már " lankadsz " és könnyen lecsúszhat az óvszer. Ha normálisan alkalmaztátok, ahogyan kell, nem lehet gond! De ha már ebben a hónapban vett be 72 órás tablettát, nem védekeztek valami felelõségteljesen... Figyeljetek oda jobban! Ne játszatok a tûzzel, nem éri meg ennyi idõsen!!! :)
Az esemény utáni tabletta egy lórúgás, a barátnõdnek nem kéne azt szednie normális védekezés helyett, ki tudja, mi baja lesz tõle. Keressetek más módot.
Utolsó elõtti vagyok. Ezt a " nem vettük ki a gumit, mikor elmentem és bekerült neki " úgy érted, hogy a barátnõdben maradt az óvszer?
Szerintem menjen el a barátnõd dokihoz és irasson fel magának fogamzásgátlót.. akkor nem kell az ilyen balesetektõl parázni..
az utolsó vagyok.. megint.. amúgy ha benne maradt mármint az óvszer akkor tényleg kéne esemény utáni szerintem.. ha felboritja ha nem..
Lehetsz terhes. Szerintem menj gyorsan és vegyél egy esemény utáni tablettát.
honnan szedjen esemény utánit pünkösdkor? szólj anyucinak inkább. meg imádkozz.
Gyorsan gyorsan gyorsan 72 óráááááás tabi!
sajnos igeeen..sztem 72 órási tablettaa.. de nem osztani jöttetek ide..hanem segíteni a másikon..nem?:S nem le kéne osztani..:S mert ezzel nem oldotok meg semmit ..énis pánikba lennék esve :S csak ebbõl a tanulság: mindig legyen nállatok óvszer..na pussz:)
72 órás tabi, tüsténtazonnalrögtön
rendszeres a ciklusod? a honap melyik reszenel tartasz? ha 72 oran belul vagy esemeny utani tabletta (nogyogyasz irhatja fel) de nagyon gyorsan! 72 oran belul is, minnel kesobb veszed be annal kisebb az eselye h hatni fog. es legkozelebb oldjatok meg maskepp ha kivanjatok 1mast
Sajna igaza van 20:41-nek (megkívánod nem muszály sztem egybõl qrni ha nincs gumi, meg semmi..) de a baj már megvan.. esemény utáni..
Wao! Gratulálok kislányom! Hogy lehetsz ennyire felelõtlen???
És azzal mire megy, ha szól az anyjának? :O Õ se tud neki ilyenkor tablettát varázsolni! Jó, igaz, hogy ha netán tényleg teherbe esne, akkor úgyis el kell neki mondania, de elõször is gyõzõdjön meg arról, hogy valóban terhes-e...feleslegesen nem kéne égetnie magát anyuci elõtt! Egyébként nem tartom helyesnek a viselkedését, hogy ennyire felelõtlen, de ha már egyszer megtörtént...az idõt nem tudja visszaforgatni! Reméljük, h nem terhes, de azért jó lecke volt!
Nemhasználtatok óvszert és beléd is élvezett? Na szted mennyi az esélye? Ha nem szedsz foggátlót v bmit, akkor 100. Ráadásul 15évesen, gratulálok. :)
a pasidnak gratulálok elõszöris ha gumi nélkül megdugott..:) + még beléd is élvezett...hát még hüvelytabival sem szabad beleélvezni a lányba nemh csak simán... látjátok...ezért kell ide felvilágosítás már 6.ban.... ha már a 15 évesek kufircolnak, úgy h csak így belemennek h élvezz belém...
A kérdező hozzászólása: És a tablettát ügyeleten is kilehet váltani?? tehát nem nõgyógyásznál???
Csak nõdokinál lehet feliratni. Ha ma történt akkor holnapután még belefér, hogy megvedd. Nem válaszoltál hogy hol jársz a ciklusodban.
Nõgyógyászati ambulancia hétvégén is, ünnepnapon is, karácsonykor is van! Irány be a legközelebbi nõgyógyûászati ügyeletre. Fenyegetõ vetélésel sem várják meg a kismamák a háromnapos hétvége végét... Fogalzásgátlás nélkül NE LEGYEN SZEX. Ha ezt nem tudjátok megérteni és betartani, akkor még nagyon gyerekek vagytok - nem csak a szexhez, hanem minden máshoz is.

A párommal nem szoktunk gumit használni hanem amikor úgyérzi hogy ne birja akkor kiveszi! Mennyi az esélye annak h terhes vagyok eddig rendszeresen megjött a menzeszem most is majd remélem de mibölt tudom még észrevenni hogy terhes vagyok?

2kérdés hogy mennyi az esélye hogy terhes vagyok és miböl vehetem észre hogy igen?

Legjobb válasz: 50% az esélyed minden alkalommal. Korai jelek: http://www.kamaszpanasz.hu/hirek/szex/1166/terhesseg_15_legk.. Gratulálok az értelmes, felelõsségteljes szexuális életetekhez. Remélem a párod az abortusznál vagy a gyermeknevelésnél is legény lesz.

50% az esélyed minden alkalommal. Korai jelek: http://www.kamaszpanasz.hu/hirek/szex/1166/terhesseg_15_legk.. Gratulálok az értelmes, felelõsségteljes szexuális életetekhez. Remélem a párod az abortusznál vagy a gyermeknevelésnél is legény lesz.
Nem sok az esély a teherbe esésre, de természetesen nem lehet kizárni. Ritkán de elõfordul, hogy az elõnedv is tartalmaz hímivar sejteket, ezért hosszú távon ez a közösülési mód nem ajánlott. Arról nem is beszélve, ha az aktus elõtt (akár 24 órával) a párod maszturbált, akkor még lehetnek életképes hímivarsejtek a péniszén. Ha nem szerettek óvszert használni, kezdd el a fogamzásgátló alkalmazását. A terhesség elsõ jele, ha nem jön meg idõben a menzesz. Itt nem 1-2 napos csúszásra gondolok, hanem legalább 5-6 napra, de már a pár napos késésnél érdemes terhességi tesztet végezni (a reggeli vizelettel, mert annak a legmagasabb a HCG hormon szintje).
Cska egy tény: Az ilyen "védekezési módszert" használók megközelítõleg 70%-a egy éven belül teherbe esik. Ennyire nem biztonságos.
Hát esély mindig van a terhességre.Ne adjátok meg rá az esélyt, ha nem akartok gyereket.Nem értem h lehet valaki ilyen felelõtlen, h nem akar védekezni.
Szerintem az 50% nagyon erõs túlzás, de attól még nyilván a legveszélyesebb védekezési forma, ha lehet egyáltalán annak mondani. Én majdnem egy évig csináltam így a volt barátnõmmel, heti 2-3 alkalommal, és nem volt semmi. Egyszer mentünk esemény utániért, de akkor is inkább csak a biztonság kedvéért. Az egyik barátom viszont csak kb. 15-20-szor csinálta így a barátnõjével (azóta jegyese), és egy tündéri kislány lett az eredménye. Szóval ezt is, mint minden mást, embere válogatja. Nem akarok képmutató lenni, de semmiképp nem ajánlom ezt a módszert, ha nem akarsz gyereket. Beleborzongok, ha visszagondolok, mennyire felelõtlen voltam, ma már semmiképp nem csinálnám így. Mind egy gyerek, mind egy esetleges abortusz befolyással van az egész életedre, nem szabad ezzel szórakozni. Ha mindenáron óvszer nélkül akarjátok csinálni (amit maximálisan megértek), akkor a minimum a tabletta, de vannak más lehetõségek is.
A kérdező hozzászólása: remélem h nem lesz gyerek mert még le se érettségiztem és nem jönne jol. Nagyon felelötlenek voltunk de mostmár vigyázunk majd köszönöm a válaszokat!:)

Most kezdtem a második levelet, második szem után a barátom bennem ment el. Mennyi az esélye, hogy terhes legyek?

A másik kérdésem, hogy mondta barátom, hogy most még nem nagyon mert elmenni bennem, ebben a hónapban többet nem is fog, mert fél, hogy terhes leszek. Hogyan mondjam el neki, hogy biztonságos a tabi? Egyik ismer?se tabi mellett lett terhes

Legjobb válasz: Elvileg ha a mensi 1,napján kezded el szedni a tabit(lindynette),akkor már az elsõ szem után véd,de biztosan már az 1.hét után. 100%,hogy nem lettél terhes,meg nem is leszel,ha benned megy el a barátod,ha nem hagysz ki egy szemet sem a tabiból.

Elvileg ha a mensi 1, napján kezded el szedni a tabit(lindynette), akkor már az elsõ szem után véd, de biztosan már az 1.hét után. 100%, hogy nem lettél terhes, meg nem is leszel, ha benned megy el a barátod, ha nem hagysz ki egy szemet sem a tabiból.
A kérdező hozzászólása: ja igen az elsõ levelet a mensi elsõ napján kezdtem, és mindig 9- fél10kor vettem be, nem hagytam ki egyet sem. Akkor a második levél elején sincs gáz..?
Miért lenne baj ?A második levél elején már bõven védve vagy..
én már harmadik hónapja szedem a tabit, és lindynettet én is, és én is így vagyok ezzel, h egy kicsit kételkedek benne... de rá kell ébrednem arra, h nem lehetek terhes, mert afogamzásgátlónak épp ez a célja! úgyhogy nyugodj meg, nem leszel terhes, és én sem!!! :D
A kérdező hozzászólása: Ülõ helyzetet úgy értem hogy a bucija a jobb mellem alatt a popója pedig a hasamalja fele kandikál:D
Esélyed elég sok arra, hogy nagy baba lesz. Nem tudom milyen lakat vagy és milyen a cukrod, de ebbõl lehet császár. megfordulni pedig biztosan meg fog. ismertem olyan kismamát akinek a babája 28. hetesen ült 32. hetesen fordult aztán 36 hetesen megint csücsült és mire jött a szülés ismét befordult. Nem kis riadalmat okozott anyukának a forgással. De okos kisbaba volt:) ))
A kérdező hozzászólása: Hát nem vagyok egy cingár alkat olyan Szulák Andi + 10kg :D a terhelésem 9.5 lett azóta 150g-os diétán vagyok és annyira vigyázok hogy 5 fölé sose ment (eddig) remélem ilyen jó is marad.
Hát lehet, hogy nagyobb baba lesz az átlagnál. Nekem a 29. héten 1470 g volt a bébim, az orvos szerint ez átlagos súly, de pl. az elõzõ uh-n jóval nagyobb volt az átlagnál. A végeredmény lesz a fontos! :) A császározáshoz nem tudok hozzászólni. Bármikor megfordulhat a baba, akár többször is oda-vissza, ezért ne aggódj! 31 hetes kismama
Szép nagy babócád lesz.Nekem 30 hetesen 1300g volt.Igy is van sulya a hasamnak.Nekem már 26dik héttõl be van fordulva.eddig még nem igy van, remélem igy is marad.De már hallottam h utolsó héten fordul be, szoval még reménykedhetsz nyugodtan.
Nem pontossak az Uh eredmények.Nekem azt mondták a 40 héten hogy az áttlagnál kisebb lessz a babám 3kg körüli.4 napjára megszültem az aprócska kisleány 4300gm, és 54cm volt.Sajnos így lehet hinni a 4d Uh-nak.Nembiztos hogy nagylessz a babád.
Elõzõ válaszoló vagyok azt kihagytam hogy.32 hetessen fordult meg a baba.Nyugodj meg biztossan megfordul, mert még nincs elkésve.Boldog babavárást.

35 hetes terhes vagyok a 3-dik gyermekem várom. Az első kettő 37-38-dik hét közt született meg. Mennyi az esély hogy most ebben az időben szülök?

Hamar fáradok, sokat keményedik a hasam.ez jelenthet valamit?

Legjobb válasz: Én az elsõt,kisfiú 38 hétre szültem A másodikat kislány,40 hétre A harmadik szintén fiú,õ a 37 héten jött. :) Szerintem ezek közt nincs összefüggés!

Én az elsõt, kisfiú 38 hétre szültem A másodikat kislány, 40 hétre A harmadik szintén fiú, õ a 37 héten jött. :) Szerintem ezek közt nincs összefüggés!
Szerintem sincs összefüggés, az elsõ a 37 hét közepén született, a második 34+5-re, most a harmadikkal 36+5-nél tartunk. Tegnap voltam NST-n, keményedek én is, dokim szerint nyílik a méhszáj is, és mivel 3. baba, talán a jövõ héten meg is lesz. Ha sokat keményedsz, úgyis látják az NST-n, az már adhat némi támpontot. Hol fogsz szülni?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat.Debrecenben szülök majd a Kenézyben.és te?

4 éve abortuszm volt. Most kismama vagyok. De kimaradt a mensim és mentem is dokihoz, pozítivat teszteltem de a hüvelyi Uh-n nem látta hogy lenne valami! Mennyi az esélye hogy méhen kívüli terhes vagyok? NAgyon kétségbe vagyok esve.

Legjobb válasz: Az attól függ hány hetesen voltál dokinál... 4-5 hét között még nem igen látnak semmit.. nekem 5 hetesen láttak petezsákot, 6 hetesen embriócsomót, 7 hetesen vert a szíve.. Szóval attól függ hány hetesen voltál dokinál...

Az attól függ hány hetesen voltál dokinál... 4-5 hét között még nem igen látnak semmit.. nekem 5 hetesen láttak petezsákot, 6 hetesen embriócsomót, 7 hetesen vert a szíve.. Szóval attól függ hány hetesen voltál dokinál...
Mikor volt meg utoljára? Ha egybõl a kimaradt menses után mentél, akkor még semmit sem lehet látni. Ne ess kétségbe, próbálj megnyugodni. Gondolom visszahívott kontroll vizsgálatra, de ha nem, akkor 2 hét múlva menj vissza. Az se rémisszen meg, hogy ilyenkor ráírják a papírra, hogy méhen kívüli terhesség nem kizárható vagy embió biztonsággal nem azonosítható meg ilyenek. Ilyen korai szakaszban még ez a rendjén való.
A kérdező hozzászólása: 11-én kellett volna mensimnek lennie nem volt, vettem tesztet kijött a 2 csík. igaz a második halvány volt.most kedden voltam dokinál.
A kérdező hozzászólása: Nagyon félek nehogy méhen kivüli legyen!!! A labor kimutatta a terhességet, kedden kell mennem UH-ra
Nagyon korán voltál dokinál, ha minden rendben ráérsz a 6.-7.hét körül menni! azaz kb 2hét múlva
Nekem is volt abortuszom. Amikor a fiammal terhes lettem, nem mentem el orvoshoz túl korán, a 10. hét körül voltam, akkor már látszott.
Nem lesz semmi baj, attól mert volt egy abortuszod az még nem jelent semmit.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!