Találatok a következő kifejezésre: Mennyi az hogy ismét elhal (2 db)

Mennyi az esélye, hogy ismét "elhal" a baba, ha három hónapja 6-7 hetesen elhalt már egy babám?

Három hónapja, 6-7 hetes terhesen elhalt a babám, állítólag beteg volt (nagy görcseim voltak végig). Most ismét 6 hetes vagyok, de nagyon tartok a kudarctól!

Legjobb válasz: Szia. Nagyon sajnálom,hogy a babád meghalt. Próbálj ne idegeskedni,pihenj sokat,vitaminok.ez a babád biztosan ege´szséges lessz.Vigyázz magadra nagyon.

Szia. Nagyon sajnálom, hogy a babád meghalt. Próbálj ne idegeskedni, pihenj sokat, vitaminok.ez a babád biztosan ege´szséges lessz.Vigyázz magadra nagyon.
Ne félj, nem lesz semmi baj! Örülj a babádnak! Jó egészséget kívánok Nektek!
szia . mondhatnám én is abban a cipõben jártam amiben te. nekem is elhalt a babám 6hetesen és nekem is 3 hónapja. ha viszont most megint teherbe estél akkor nagyon vigyázz magadra pihenj sokat és szedjél vitaminokat. próbáld elfeledni ami történt tudom nem könnyü de most erre a babádra koncentrálj s ne a multra! ez a kis bébi majd kárpótól minden szenvedésedért. nagyon vigyázz magatokra gratulálok a babádhoz!!!
Úgy gondolom nem függhet össze az elõzõ eset a mostanival! Valószínüleg nem szervi elváltozás miatt halt el a magzatod, hiszen akkor az orvosod ezt jelezte volna. Kegyetlenségnek tûnhet amit írok, de a dokik ilyenkor azt szokták mondani, hogy valószínûleg nem volt egészséges az a magzat és ezért történt meg a "kilökõdés" (bocsánat, de inkább ilyenkor mint késõbb, ugye ebbe egyetértünk?!). Pihenj sokat és ne legyenek rossz gondolataid. Szerintem nagyon fontos a pozitív gondolkodás, hiszem, hogy a babák már ilyenkor is érzik a mi hangulatunkat! Várd nagyon és tudni fogja mindig mennyire szereted! Minden jót kívánok!

Terhességem ikerterhességnek indult:az egyik magzat elhalt? Mennyi az esélye hogy a másik magzat is károsodott? ö lehet attol egésszéges

Legjobb válasz: Igen persze! Nagyon sokszor megtörténik, sokan nem is tudják h kettõ volt!

Igen persze! Nagyon sokszor megtörténik, sokan nem is tudják h kettõ volt!
Persze, hogy lehet.Bízom benne nagyon, hogy nem jársz úgy, mint én.
Szia! Kolléganõmnek a 16 vagy 20. héten halt meg az egyik babája. :( A másik teljesen egészségesen született meg. Már 1 éves elmúlt. :)
nekem ikernek indult, az egyik elhalt/felszívódott...teljesen egészséges gyereket szültem...igaz, nekünk ez az elején volt


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!