Találatok a következő kifejezésre: Mennyi az hogy ikerterhesseg (5 db)

5+3 ikerterhességet láttak uh-on. Mennyi az esélye, hogy mind a ketten megmaradnak?

Az egyik 9 mm a másik 13mm.

Legjobb válasz: nekem egészen más szúr szemet. most 5 hét 3 napon voltál ultrahangon? mert ezek a méretek 7-8 hetes terhességnek felel meg.

Nem akarlak elkeseríteni de az èn várandósságom is ikresnek indult ès már mind a két embriónak volt szívhangja de aztán minden elõjel nélkül a 10 és a 12- dik hèt között a kissebbik felszívódott sajnos :-( . Kívánom, hogy nektek mind a kettõ megmaradjon :-)) . Nagyon drukkolok nektek :-)) kérlek majd írd meg a fejleményeket :-)) . 19 hetes kismama
nekem egészen más szúr szemet. most 5 hét 3 napon voltál ultrahangon? mert ezek a méretek 7-8 hetes terhességnek felel meg.
Drukkolok én is nektek!!
Drukkolok, hogy megmaradjon. Nekem 3 terhességbõl 2 is ikresnek indult, de végül mind a kettõbõl csak egy baba lett. Mind a kettõnél volt még egy petezsák. Embriót nem is láttak benne.
Ezt nem lehet tudni. Bízzál benne, hogy megmaradnak! 36 hetes ikres kismama
Ezt nem lehet megmondani. Mamámnak 2x születtek ikrei, barátnõmnek viszont elhalt az egyik iker a 8. hét környékén. Bízzunk benne, hogy mind a két baba megmarad! :)
Drukkolok, hogy megmaradjanak!
jah értem, azt nem írtad hogy petezsák :)
A kérdező hozzászólása: Ezek még csak petezsákok. Volt tegnap este egy kis vérzésem azért mentem be a kórházba ma de.
A kérdező hozzászólása: Már van egy 3 éves lányom.Így hirtelen nagycsaládosok lennénk.:) )
A kérdező hozzászólása: Neked is volt méretkülönbség a kettõ között?Volt vérzés vagy ilyesmi?
Én is úgy jártam, ahogy az elõttem szóló.A kisebbik felszívódott a 12.héten.

Terhességem ikerterhességnek indult:az egyik magzat elhalt? Mennyi az esélye hogy a másik magzat is károsodott? ö lehet attol egésszéges

Legjobb válasz: Igen persze! Nagyon sokszor megtörténik, sokan nem is tudják h kettõ volt!

Igen persze! Nagyon sokszor megtörténik, sokan nem is tudják h kettõ volt!
Persze, hogy lehet.Bízom benne nagyon, hogy nem jársz úgy, mint én.
Szia! Kolléganõmnek a 16 vagy 20. héten halt meg az egyik babája. :( A másik teljesen egészségesen született meg. Már 1 éves elmúlt. :)
nekem ikernek indult, az egyik elhalt/felszívódott...teljesen egészséges gyereket szültem...igaz, nekünk ez az elején volt

Vannak itt ikres anyukak, kismamak? Fiuk vagy lanyok? Mennyi idosek? Hogy eltetek meg az ikerterhesseg hiret?

Elofordult mar ikerterhesseg a csaladotokban? Minden sorstars tapasztalatara kivancsi vagyok.

Legjobb válasz: Szia, ismered? ikresek.hu

Szia, ismered? ikresek.hu

Ma voltam UH-on és ikerterhességet állapítottak meg.7 hetesek vagyunk. Mennyi az esélye hogy az egyik babával történik valami?

Legjobb válasz: Ha a 12 hetes ultrahangon is két babát látnak, akkor már biztos lehetsz benne, hogy ikreid lesznek.

Ha a 12 hetes ultrahangon is két babát látnak, akkor már biztos lehetsz benne, hogy ikreid lesznek.
Minden a 12.hét után dõl el.Nekem is a 7.hétben vették észre a két babát de sajnos akkor már az egyik nem volt élet képes.Remélem nálad minden renben lesz!Jó baba várást!:)
Sztem kb annyi, mint egy babával, de most ne ilyeneken agyalj:)
Szia! Nálam is a 7. heti uh-n vették észre a két babát és én ugyanezt kérdeztem itt is és a dokimtól is, de senki sem mert mondani semmit, mert nincs rá garancia. Ilyenkor még sajnos könnyen elõfordulhat, hogy az egyik baba nem fejlõdik tovább és felszívódik (az okát igazából nem tudják). Ha a 12. hétig mindkettõ növekszik, akkor nagy valószínûséggel két babád lesz. Nálam szerencsére minden rendben ment. Amit esetleg meg tudsz tenni, hogy a 9. hét környékén elmész egy újabb uh-ra és ha ott látható, hogy mindketten egészségesen fejlõdnek, akkor kezdhetsz megnyugodni. Nagyon szorítok Neked! 24 hetes ikres kismama
Én is pont ilyen helyzetben vagyok! szorítok neked!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!