Találatok a következő kifejezésre: Mennyi az hogy elhízok (2 db)

Mennyi az esélye, hogy elhízok a Belara nevű fogamzásgátlótól?

úgye ez kis hormontartalmú gyógyszer és elvileg nem kéne t?le hízni.de amiket itt olvastam h híztak t?le...msot már nem tudom mit csináljak.nem akarok hízni:)

Legjobb válasz: Nem akarlak elkeseríteni, de én is felszedtem pár kilót, ettõl a bogyótól, és ráadásul egy kis hormonzavart is okozott.

Nem akarlak elkeseríteni, de én is felszedtem pár kilót, ettõl a bogyótól, és ráadásul egy kis hormonzavart is okozott.
én is azt szedem.én is híztam tole.kb.4-5kilot.nagyon nagy tole az étvágyam.
Nekem semmi bajom nincsen vele, pedig lassan egy éve szedem (szünet nélkül), sõt még fogytam is tõle 7 kilot!
Semmi esélye!
Én is azt olvastam, hogy nem köti meg úgy a folyadékot! Amúgy szerintem kezelni kell az éhségvágyat és ennyi...
Picit hízlal, de nem nagyon!két onap alatt fél kilo kb, de lehet annyi sem
Én is Belarat szedek már majdnem egy éve és nem híztam tõle egy kilót se! Persze elõfordulhat hogy valaki 1-2 kilót felszed, de elhízni biztos nem fogsz!

Most kezdtem el Lyndinette 20 nevű tabit szedni, és attól félek, hogy túlságosan elhízom (1-2 kiló belefér) vagy/és depresszióba esem (ez van ráírva, és én hajlamos vagyok rá), mennyi ezeknek az esélye?

Legjobb válasz: Miért ilyenektõl félni? Sima gyógyszereknél (akár fájdalomcsillapító) hasonló mellékhatások vannak...Ez van, a gyógyszerek már csak ilyenek. Én mindenesetre elõre nem paráznék, hogy depressziós leszek vagy hasonló, mert a végén tényleg csak emiatt alakul ki a dolog.

Miért ilyenektõl félni? Sima gyógyszereknél (akár fájdalomcsillapító) hasonló mellékhatások vannak...Ez van, a gyógyszerek már csak ilyenek. Én mindenesetre elõre nem paráznék, hogy depressziós leszek vagy hasonló, mert a végén tényleg csak emiatt alakul ki a dolog.
Hízni nem fogsz a gyógyszertõl. Legfeljebb megnõ tõle az étvágyat és a kajától hízol meg. Mondjuk én tartom a súlyom, pedig kb 5 éve szedek fogamzásgátlót. A depresszióra meg ne is gondolj, mert tényleg azért leszel az.
Ha már félsz tõle akkor szerintem feleslegesen kezdted el szedni. Én október óta szedem ugyanezt a tablettát és nálunk inkább a párom félt :D Amúgy nem híztam tõle egy dekát sem, viszont kisebb lehangoltság jellemzõ volt rám, de én ez miatt is a telet okolom mert most hogy tavaszodik sehol a rosszkedvem :) Úgyhogy ne aggódj! Én azért kezdtem el szedni mert szerettem volna a páromnak örömet okozni azzal hogy megteszem ezt érte, nem szerettük az óvszert és tudom hogy õ mindig is gumi nélkül szeretett volna :) ..és nekem ezt a dolog felülmúlta a félelmet. Ne aggódj :)
Nálam csak libidócsökkenés volt jelen, de elmúlt egy idõ után.
én pl fogytam tõle, nem hiztam. és semmi lelki változás nem történt. talán kicist érzékenyebb vagyok ennyi.szerintem jó gyógyszer

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!