Találatok a következő kifejezésre: Mennyi az hogy a tacsimnak (2 db)

Mennyire normális az, hogy a fél éve tacskóm végig alussza szinte az egész napot?

Tegyük hozzá éjjel is úgy alszik mint akit agyon csaptak! Ha kiviszem sétálni,akkor minden okés vele,mozgékony és fürge.De amint be tesszük a lábunkat,már alszik is! Ennyire lusta lehet?Vagy valami baj van vele?

Legjobb válasz: Mi,ha kinn vagyunk, úgy pörög a kutyám hogy nézni is fárasztó. Parkban, szabadon. Napi 4-5 órát vagyok vele kinn. Itthon, ha nem játszik vele senki, vagy nincs rágcsálnivalólja amivel lefoglalja magát, akkor õ is alszik. Ha néha elmarad egy egy séta, vagy kinntlét, akkor is átalussza azt az idõt. Elvégre, tévézni, sakkozni, xboxozni nem tud. :D Szerintem normális, jobb mintha nekiesne bútoroknak vagy másnak, és szétszedné unalmában.

Mi, ha kinn vagyunk, úgy pörög a kutyám hogy nézni is fárasztó. Parkban, szabadon. Napi 4-5 órát vagyok vele kinn. Itthon, ha nem játszik vele senki, vagy nincs rágcsálnivalólja amivel lefoglalja magát, akkor õ is alszik. Ha néha elmarad egy egy séta, vagy kinntlét, akkor is átalussza azt az idõt. Elvégre, tévézni, sakkozni, xboxozni nem tud. :D Szerintem normális, jobb mintha nekiesne bútoroknak vagy másnak, és szétszedné unalmában.
Nekem is volt tacsim - gyerekkoromban. Ha kint voltunk, játszottunk/sétáltunk, pörgött, mint a ringlispíl, de amikor bementünk a házba, bebújt a kosarába, és észre se lehetett venni, hogy létezik. Max abból, hogy amikor már idõsebb volt, horkolt. :D Nagyon szerettem, jó kis kutya volt. 14 évig élt.
Szerintem ez jó amúgy. Sokat mozog, játszik, sportol, és sokat pihen. Néha irigylem.:D
Ha eddig mindig ilyen volt, nem hirtelen változott meg, akkor valószínûleg ez normális. Általában akkor kell csak betegségre gyanakodni, ha hirtelen változik meg az alvásigénye.

Mennyi az esélye hogy a tacsimnak kiskutyája lesz a németjuhásztól?

Legjobb válasz: lehetséges..bár nem biztos, hogy kibírja hordani öket..

lehetséges..bár nem biztos, hogy kibírja hordani öket..
És miért is kéne, h legyen? Nincs elég keverék kutya a menhelyeken, sintértelepeken? Ivartalanítattni kell õket, mielõtt ez megtörténne.
Lehetséges! nekünk régebben egy tacskó és egy vizsla kutyák volt. Mi is összeszerettük volna hozni öket, de tudtuk, hogy nem fog sikerülni. Amikor a tacsi tüzelt, felmászott a padra és igy sikerült...
Semennyi! Ezzel ne is próbálkozz, mert nem is tudná kihordani. Gondolj bele, hogy egy németjuhász kölyök van akkora, mint egy kifejlett tacskó. Lehetetlenség
Nekünk kihordta a kistestû kutya a nagytestû utódját, de sajnos a fialásban elpusztult.Ha esetleg vemhes lett a tacsid jobb ha állatorvoshoz viszed.Õ tud segíteni.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!